Fransiz Usulu Turta Haberleri

Hurmalı turta tarifi: Hurmalı turta nasıl yapılır?

Farklı lezzetler, atıştırmalıklar, glutensiz yiyecekler tüketmeyi ve denemeyi seviyorsanız hurmalı turta tarifimizi çok seveceksiniz. Sadece birkaç malzeme kullanarak yapabileceğiniz hurmalı turta tarifimiz sadece birkaç dakikanızı alacak. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-03-08 02:52:06

Eviniz elmalı turta gibi kokacak! Tamamen doğal ve uygun fiyatlı yöntemi paylaştı

Evin güzel kokması kişinin ruh halini kesinlikle etkiliyor. Evde geçirilen zamanı daha keyifli kılan güzel koku için pek çok kişi evinde oda kokusu, kokulu mum ya da tütsü kullanıyor. Ancak bunlar hem maliyetli hem de doğal değil. Sosyal medyada bir kadın evinin harika kokmasını sağlayan tamamen doğal ve oldukça uygun fiyatlı yöntemi paylaşarak viral oldu. İşte evinizin elmalı turta gibi kokmasını sağlayacak o yöntemin detayları...

Kadin 2024-02-22 17:20:38

Milföy hamuru kullanarak yapabileceğin 5 tatlı

Tatlı yapmak bazılarına zahmetli gelse de çok lezzetli bazı tarifleri pratik yöntemlerle yapmak da mümkün. Özellikle kruvasan, izmir bombası, elmalı turta ya da pasta, uzun uğraşlar ve ekstra meziyet gerektiren tarifler gibi görünse de aslında hepsi milföy hamuru kullanarak yapılabilir. Böylece çat kapı gelen misafirleriniz için çay yanına tadına doyulmaz tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2024-02-07 14:41:41

Tüm tatlıların lezzetini unutturacak: Şeftali dolgulu turta tarifi

Turta en sevilen tatlılar arasında bulunuyor. Mevsim meyveleriyle yapılan turtalar hem lezzet hem de görünüş olarak gönüllere taht kuruyor. Şeftali mevsimi geçmeden şeftalileri değerlendireceğiniz tarif arıyorsanız şeftali dolgulu turta tarifi tam size göre!

Yemek 2022-09-23 15:30:31

Turtayı bir de böyle deneyin: Armut marmelatlı turta tarifi, Turta nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

Yaz meyveleri hem tek başına hem de tatlıların içerisinde sıklıkla kullanılıyor. Oldukça lezzetli tatlıların ortaya çıkmasına yarayan bu meyveler tatlınızın tadını bambaşka bir boyuta getiriyor. Armut da tatlılara en çok yakışan meyveler arasında bulunuyor. Daha önce armut marmelatlı turta denemediyseniz bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-08-22 08:50

Turta ne demek? Turta kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Turta kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Turta ne demek?

Egitim 23-05-22 17:57

Kıvanç Tatlıtuğ menemen tartışmasına noktayı koydu! Sosyal medyada liste başı oldu

Uzun zamandır ekrandan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde baba olmak için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta mutfağa girmiş ve elmalı turta yaptığı anları paylaşmıştı. Tatlıtuğ, bu kez de karavanda menemen yaparken çekilen videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Tatlıtuğ'un paylaşımı Twitter'da trend topic oldu.

Magazin 12-02-22 13:57

Mutfağa giren Kıvanç Tatlıtuğ elleriyle hazırladı! Başak Dizer'den gelen yorum dikkat çekti

Uzun zamandır ekrandan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, yokluğunu Instagram paylaşımlarıyla gidermeye çalışıyor. Son paylaşımıyla adeta sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ, aldığı eğitim sonrası mutfağa girerek elmalı turta yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Dakikalar içinde binlerce beğeni alan Tatlıtuğ'a, bebek bekleyen eşi Başak Dizer'den gelen yorum dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 05-02-22 11:01

Elmalı turta nasıl yapılır? MasterChef elmalı turta tarifi ve malzemeleri neler?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin bu akşamki yeni bölümünde yapılan elmalı turta tarifi merak ediliyor. Elmalı turta için elma, kuru üzüm ve file badem gibi malzemeler gerekiyor. Peki elmalı turta nasıl yapılır? MasterChef elmalı turta tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 30-09-21 00:17

Her çikolata severin rüyası, akan suları durduran çikolata kremalı turta tarifi

Çikolata severlerin bayılarak yiyeceği bir tarifle geldik. Kakaolu bisküvi ve bol çikolatanın yer aldığı bu tarif, tatlı krizini anında geçirecek. İşte akışkan pudingi, üzerinde kar beyazı kremasıyla çikolata kremalı turta tarifi.

Yemek 02-02-21 13:39

Elmalı turta tarifi! Nefis lezzet: Tadı damağınızda kalacak

Kurabiyeden sıkılanlar ve çayın yanında farklı tat arayanlar için elmalı turta, kolay tarifi ve pratik malzeme seçimi ile dikkat çekiyor. Özellikle kış aylarında aranan tatlar arasında bulunan elmalı turta tarifi vücudun ihtiyacı olan vitaminleri depolamaya da yardımcı oluyor. Tarçınla harmanlanmış elmaya eşlik eden ceviz, C vitamini ve B vitaminlerini taşımasının yanı sıra vücuttaki sodyum, demir, kalsiyum eksikliklerinin tamamlanmasına da yardımcı oluyor.

Yemek 22-12-20 15:06

Üstü kıtır içi yumuşacık: Süt turtası tarifi

Çıtır dokusu, sütlü aroması ile oldukça hafif olan süt turtasına bayılacaksınız! Çay saatine çok yakışacak pratik turta 10 dakikada hazırlanıyor, 20 dakikada pişiyor. Deneyen herkese şimdiden afiyetler...

Yemek 10-12-20 11:25

40 yıl önce yapılan cami 6 yıl aradan sonra yeniden ibadete açıldı

Gaziantep’in Araban ilçesinde 1980 yılında mahallelinin desteği ile yaptırılan Ziyaret Camii, 6 yıl aradan sonra yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.Gaziantep’in Araban ilçesindeki Sa’d bin Ebu Vakkas Hazretleri’nin makamının bulunduğu Zirayet Kırsal mahallesi’nde 1980 yılında mahalleri tarafından imece usulu yapılan cami bakım ve onarım yapılmamaı nedeniyle 6 yıldır atıl durumda bulunması nedeniyle ibadete kapalıydı.

Yurthaber 24-11-20 10:44

Devlet Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu, Ardahanlı çocuklarla buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığının “Yürüyen Sahne” projesi kapsamında il il gezerek çocukları tiyatroyla buluşturan Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ekibi, Vali Hüseyin Öner’in daveti üzerine Ardahanlı çocuklarla buluştu.Valilik bahçesinde sahnelenen İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından canlandırılan “Turta Girmemiş Orman” adlı çocuk tiyatrosu büyük ilgi gördü.

Yurthaber 18-08-20 11:10

Van’da ‘Turta Girmemiş Orman’ oyunu sahnelenecek

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Turta Girmemiş Orman’ isimli çocuk oyunu Van’da sahnelenecek.Dila Er ve Gözde Kısa’nın yazdığı Elif Erdal’ın yönettiği “Turta Girmemiş Orman” adlı çocuk oyunu Van’da sahnelenecek.

Yurthaber 01-08-20 12:23

Armut piş turtaya düş: Armutlu turta tarifi

Zaman insanı olduğu gibi armudu da olgunlaştırır. Olgun bir armutla neler mi yapılır? Elbette birçok tarif mümkün. Ancak bizim tarifimiz, çok pratik ve çayın yanına servis edebileceğiniz lezzetli mi lezzetli bir turta. Yapılması gereken tabii ki ilk olarak mutfağın yolunu tutmak.

Yemek 01-07-20 12:26

Elmalı turta tarifi: Mükemmeli uzaklarda aramayın...

Bu elmalı turta tarifi ile anavatanı İngiltere olan elmalı turtayı, İngiliz şeflerden çok iyi yapacaksınız.

Yemek 09-06-20 15:34

Başkan Kılınç’ın, miniklerle tiyatro keyfi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, belediye tarafından minik öğrencilerle buluşturulan ‘Turta girmemiş orman’ adlı tiyatro oyunu miniklerle birlikte seyretti.Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından çocuklar için sahnelenen çocuk oyunu ‘Turta girmemiş ormanı’ Adıyamanlı miniklerle buluşturdu.2 günde dört seans olarak sahnelenen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören oyunu çocuklarla birlikte seyreden Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, miniklerin bu tarz oyunlara gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda sahnelenen, ‘Turta Girmemiş Orman’ adlı oyun sonunda sahneye çıkarak oyunculara çiçek takdim eden ve performanslarından dolayı kutlayan Başkan Kılınç, salon çıkışında da öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yurthaber 20-02-20 16:22

Bakan Soylu: O eve yapılan işareti kendi evime yapılmış olarak gördüm (2)

'11 FRANSIZ VATANDAŞI DEAŞ'LIYI 9 ARALIK'TA GÖNDERECEĞİZ' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum Bölgesel Üst Düzey Çalıştayları Ege Bölgesi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 11 Fransız vatandaşı DEAŞ'lıyı 9 Aralık'ta ülkelerine göndereceklerini söyledi.

Haber 28-11-19 12:18

DHA ANKARA - Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile telefonda görüştü (2)

İNGİLİZ VE FRANSIZ MEVKİDAŞLARIYLA DA GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüşmesinin ardından İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de telefonla görüştü.

Haber 11-10-19 00:53

Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile telefonda görüştü (2)

İNGİLİZ VE FRANSIZ MEVKİDAŞLARIYLA DA GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüşmesinin ardından İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de telefonla görüştü.

Haber 11-10-19 00:46

İmece usulu yapılan Soğanlı bebeği kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, mahalle meydanında bir araya gelerek imece usulü yaptıkları patenti alınan ünlü "Soğanlı bebeği"ni gelen turistlere satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor - İlkokul mezunu 50 yaşındaki Ayşe Ablak: - "Turistlere bebek satarak yabancı dil öğrendim. Bu sayede Fransa ve İtalya'dan arkadaş edindim ve halen telefonda görüşüyoruz"

Yurthaber 25-08-19 11:36

İmece usulu yapılan Soğanlı bebeği kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, mahalle meydanında bir araya gelerek imece usulü yaptıkları patenti alınan ünlü "Soğanlı bebeği"ni gelen turistlere satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor - İlkokul mezunu 50 yaşındaki Ayşe Ablak: - "Turistlere bebek satarak yabancı dil öğrendim. Bu sayede Fransa ve İtalya'dan arkadaş edindim ve halen telefonda görüşüyoruz"

Haber 25-08-19 11:33

3 malzemeli yaban mersinli turta

Pratik ve lezzetli tariflere bir yenisi daha ekleniyor. Hem az malzeme hem de bolca lezzet arayanlar için 3 malzemeli turta geliyor, buyursunlar.

Yemek 08-07-19 10:47

FRANSIZ GEMİSİ TURİSTLERLE İSTANBUL'A GELDİ

Haber-Kamera: Hüseyin COŞKUN/İSTANBUL DHA 2018 yılının Aralık ayında suya indirilen ve ilk seferine çıkan Fransa bandralı, lüks yolcu gemisi 'Le Bouganville' Saraybunu'na demirledi.

Haber 13-05-19 15:07

Engelleri sevgiyle aştılar

Antalya'da engelli çiftin nikahı hayırseverlerce imece usulu yapıldı, nikahı kıyan belediye başkanı çifte balayı ve yeni mobilyalar hediye etti - Damat Ahmet Usta: - "Bütün cihan bilmeli ki aşk engel tanımaz. Engeller sevgiye yenik düşer. Normal insanlar bizim bu durumumuzu hor görmesinler. Resulullah'ın sünnetini yerine getirmek için yola çıktık" - Gelin Gülay Usta: - "Engelli olduktan sonra evlilik hayalim yoktu. Ahmet karşıma çıktıktan sonra evlilik hayali kurmaya başladım. Çocukken gelinlik giyme hayalim vardı ama yürüyerek giydiğimi hayal etmiştim"

Yurthaber 09-05-19 16:50

Engelleri sevgiyle aştılar

Antalya'da engelli çiftin nikahı hayırseverlerce imece usulu yapıldı, nikahı kıyan belediye başkanı çifte balayı ve yeni mobilyalar hediye etti - Damat Ahmet Usta: - "Bütün cihan bilmeli ki aşk engel tanımaz. Engeller sevgiye yenik düşer. Normal insanlar bizim bu durumumuzu hor görmesinler. Resulullah'ın sünnetini yerine getirmek için yola çıktık" - Gelin Gülay Usta: - "Engelli olduktan sonra evlilik hayalim yoktu. Ahmet karşıma çıktıktan sonra evlilik hayali kurmaya başladım. Çocukken gelinlik giyme hayalim vardı ama yürüyerek giydiğimi hayal etmiştim"

Haber 09-05-19 16:47

Çanakkale Kara Savaşları’nın 104’üncü yıl dönümünde anma töreni düzenlendi (2)

FRANSIZ VE İNGİLİZ ANITINDA TÖREN DÜZENLENDİ Çanakkale Kara Savaşları'nın 104’üncü yıl dönümü 24-25 Nisan Anma Törenleri kapsamında Şehitler Abidesi'nde düzenlenen programın ardından Fransız ve İngiliz Helles Anıtı'nda da tören düzenlendi.

Haber 24-04-19 14:47

DHA YURT BÜLTENİ-8

ÇAVUŞOĞLU'NDAN, FRANSIZ PARLAMENTERE 1915 OLAYLARI TEPKİSİ (EK) 1)ŞENTOP'TAN KRİMİ AÇIKLAMASI TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Fransız parlamenter Sonia Krimi’nin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun sözleri üzerine salonu terk etmesinin ardından açıklamada bulundu.

Haber 12-04-19 13:34

Çavuşoğlu'ndan, Fransız parlamentere 1915 olayları tepkisi (3)

ŞENTOP'TAN FRANSIZ PARLAMENTERLE İLGİLİ AÇIKLAMA TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Fransız parlamenter Sonia Krimi’nin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun sözleri üzerine salonu terk etmesinin ardından açıklamada bulundu.

Haber 12-04-19 13:34

DHA YURT BÜLTENİ-4

1)ÇAVUŞOĞLU'NDAN, FRANSIZ PARLAMENTERE 1915 OLAYLARI TEPKİSİ   DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu; Antalya'daki NATO toplantısında, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un 1915 olaylarına ilişkin Fransa ve İtalya'yı eleştirmesi karşısında şoke olduğunu belirten Fransız parlamenter Sonia Krimi'ye tepki gösterdi.

Haber 12-04-19 11:40

NATO'nun mayın arama gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti

FRANSIZ mayın avlama gemisi Karadeniz'den gelerek İstanbul Boğazı'nı geçtikten sonra Marmara Denizi'ne açıldı.

Haber 01-04-19 16:53

NATO'nun mayın arama gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti

FRANSIZ mayın avlama gemisi Karadeniz'den gelerek İstanbul Boğazı'nı geçtikten sonra Marmara Denizi'ne açıldı.

Haber 01-04-19 16:37

 İSTANBUL - FRANSIZ MAYIN GEMİSİ BOĞAZ'DAN GEÇTİ

Fransa donanmasına ait mayın avlama gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı.  Fransa donanmasına ait M 653 Borda numaralı 'FS Capricorne' dün Çanakkale Boğazından geçerek Marmara Denizine açılmıştı.

Haber 21-03-19 12:02

Kırgızlar'da yüz yıllardır Nevruz Bayramı geleneği sümölök

Nevruz Bayramı öncesinde küslükleri bitiren, birbiriyle helalleşen Kırgızlar, yağ, filizlenmiş buğday, un ve sudan yapılan sümölök tatlısını imece usulu pişiriyor -12 saat boyunca yakılan ateşin üzerinde pişen sümölök tatlısı, eşit şekilde paylaşılıyor ve 21 Mart'ta Nevruz Bayramı'nda gelen misafirlere ikram ediliyor

Haber 21-03-19 11:42

Kadınlar yaptıkları pidelerin gelirini camiye bağışladı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde kadınlar, imece usulü yaptıkları köy pidelerini satıp gelirini mahallede yapımı süren camiye bağışladı.Kaynarca ilçesi Konak Mahallesi’nde uzun süredir yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Camii’nin bitirilmesi için imece usulu yaptıkları köy pidelerini satarak para biriktiren kadınlar, bu para ile caminin tamamlanmasına yardımcı oldular.

Haber 08-03-19 14:46

Fransız aile, ev görünümlü karavan ile dünya turuna çıktı

FRANSIZ Sylvain Pagas (39), ile aynı yaştaki eşi Audrey Pagas, çocukları Anais (12) ve Victor (9) ile birlikte 8 Ekim 2018 tarihinde, ev görünümlü karavanları ile dünya turuna çıktı. Fransa’nın Lyon şehrinden başladıkları dünya turunda birçok yeri gezen ailenin son durakları, Nevşehir'in Kapadokya bölgesi oldu.

Haber 07-03-19 18:03

Fransız aile, ev görünümlü karavan ile dünya turuna çıktı

FRANSIZ Sylvain Pagas (39), ile aynı yaştaki eşi Audrey Pagas, çocukları Anais (12) ve Victor (9) ile birlikte 8 Ekim 2018 tarihinde, ev görünümlü karavanları ile dünya turuna çıktı. Fransa’nın Lyon şehrinden başladıkları dünya turunda birçok yeri gezen ailenin son durakları, Nevşehir'in Kapadokya bölgesi oldu.

Haber 07-03-19 12:21

15 ilde eş zamanlı Taksi Uygulaması 2019/1 uygulaması gerçekleştirildi

Emniyet Genel Müdürlüğünce 15 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Taksi Uygulaması 2019/1" uygulamasında kısa mesafeye gitmeyen, bozuk para üstüne sorun çıkaran, taksimetre açmayan, olumsuz hava koşullarında yolcu almayan, araç içerisinde cep telefonu ile oyun oynayan taksicilere ceza yağdı.Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlarca emniyet güçlerine bazı ticari taksi şoförlerinin kısa mesafe, çok uzun mesafe, olumsuz hava koşullarında veya trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolcu almadığı, ödeme konusunda (bozuk para) sorun çıkardığı, özellikle yabancı turistler basta olmak üzere farklı şehirlerden gelen vatandaşların gidecekleri adresleri bilmemelerini fırsat bilerek ulaşım güzergahını uzatarak yolculardan yüksek ücret talep ettiği ve pazarlık usulu ile taksimetre kullanmaktan imtina gibi şikayetler geldi.

Haber 30-01-19 08:34

Kars’ta köyüler buz gibi sudan balık ihtiyacını karşılıyor

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta, köylüler buz gibi akan sudan balık ihtiyaçlarını karşılıyor.Hava sıcaklığının sıfırın altında 22 derece olduğu Kars’ta, sabah erken saatlerde yüzeyi tamamen donan Kars Çayı’na gelen köylüler, burada imece usulu balık tutarak evlerine balık götürüyor.Kış aylarında tatlı su balıklarının çok lezzetli olduğuna dikkat çeken köylüler, yanlarında getirdikleri ağları önce suya seriyor.

Haber 30-01-19 05:23

Fransız aktör Vincent Cassel, Antalya'da

FRANSIZ sinemasının en önemli aktörlerinden Vincent Cassel, 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali için Türkiye'ye geldi.

Haber 29-09-18 17:53

Fransız aktör Vincent Cassel, Antalya'da

FRANSIZ sinemasının en önemli aktörlerinden Vincent Cassel, 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali için Türkiye'ye geldi.

Haber 29-09-18 16:34

“Çocuklarınızla yataklarınızı ayırın”

FRANSIZ ilaç şirketi Biocodex Türkiye’nin, annelere yönelik eğitim programı ‘Anne Biliyor Musun?’ projesinin Tekirdağ’daki seminerinde çocukların anne babalarıyla uyumaması gerektiğini söyleyen Pedagog Canan Şimşek Karabulut, “Çocuklarınızın ileride eşiyle sorun yaşamasını istemiyorsanız, çocuklarınızla yataklarınızı ayırın” dedi.  Biocodex Türkiye tarafından bebek bakımı ve çocuk eğitimi konusunda doğru bilinen yanlış uygulamalara son vermek amacıyla Ekim 2017’de hayata geçirilen sosyal sorumluluk ve eğitim programı ‘Anne Biliyor Musun?’ projesinin dördüncü durağı Tekirdağ Muratlı İlçesi Yeşilsırt Köyü oldu.

Haber 29-09-18 16:34

DHA YURT BÜLTENİ 9

1)MENBİÇ-EL BAB SINIRINDA, ABD VE FRANSIZ ASKERLERİNİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI   TÜRKİYE ile ABD'nin üzerinde anlaştığı yol haritasına göre; Suriye'nin Menbiç kentinde bulunan terör örgütü PKK/YPG'lilerin bugün silahlarını teslim ederek çekilmesi gerekirken, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu kontrolündeki El Bab ile Menbiç sınırında bulunan ABD ve Fransız askerlerinin fotoğrafları paylaşıldı.Terör örgütü PKK/YPG'lilerin silahlarını teslim ederek Menbiç'ten çekilmeleri için kritik süreç bugün başladı.

Haber 04-07-18 14:55
Haber 27-06-18 09:40
Haber 27-06-18 00:09

Ağrı'da kendisini 'gözlemci' olarak tanıtan 3 Fransız'a yasal işlem (2)

3 FRANSIZ SERBEST BIRAKILDI Ağrı'da Cumaçay köyü bölgesinde AGİT listesinde olmadıkları halde kendilerini 'gözlemci' olarak tanıtan Fransız uyruklu Pascal Ange Torre, Hülliya Turan ve Christine Jeanne Camille Pranaund, İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 24-06-18 19:04

Ağrı'da kendisini 'gözlemci' olarak tanıtan 3 Fransız'a yasal işlem (2)

3 FRANSIZ SERBEST BIRAKILDI Ağrı'da Cumaçay köyü bölgesinde AGİT listesinde olmadıkları halde kendilerini 'gözlemci' olarak tanıtan Fransız uyruklu Pascal Ange Torre, Hülliya Turan ve Christine Jeanne Camille Pranaund, İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 24-06-18 18:15

Ferahlatan Yaz Tatlısı: Nektarinli Kolay Turta

Yapılışı çok pratik, tadı enfes... Nektarinli Kolay Turta tarifimiz, sıcak yaz günlerinde vazgeçilmez tatlınız olacak.

Yemek 19-06-18 10:39