Gazpacho Corbasi Haberleri

Gazpacho nedir? Gazpaço nasıl yapılır? İşte tarifi ve püf noktaları...

Yaz çorbası olan gazpacho, taze, soğuk olarak yapılır. Yaz sezonunun en iyi ürünlerinin tüm yoğun tatları, aromaları ve renkleri ile yapılan gazpacho, soğuk yenilen bir çorbadır. Tarifi, malzemeleri ve hazırlanışına göre farklı farklı çeşitleri bulunur. Klasik, düşük karbonhidratlı, meyveli ve deniz ürünleri ile yapılmak üzere 5 çeşit farklı gazpacho hazırlanabilir.

Yemek 2021-08-10 13:51:48

Gazpacho nasıl yapılır? Gazpacho tarifi nedir? Gazpacho malzemeleri neler? İşte Gazpacho çorbası tarifi

İspanyolların en meşhur çorbalarından bir tanesi olan Gazpacho soğuk servis edilişi ve domates bazlı oluşuyla yalnızca İspanya’da değil tüm dünyada oldukça beğeniliyor. Özellikle sıcak yaz aylarında ferahlamak için tüketilen Gazpacho çorbası et suyu, deniz mahsülü, karpuz, üzüm ve avokado gibi farklı ürünlerle farklı çeşitlerde de hazırlanabiliyor. Peki, Gazpacho nasıl yapılır? Gazpacho tarifi nedir? Gazpacho malzemeleri neler? İşte Gazpacho çorbası tarifi ve tüm merak edilenler…

Yemek 2020-10-15 18:36:40

MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir? MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli ve kaç yaşında?

Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye 2020'de üçlü düelloları kazanarak final turuna adını yazdırmayı başardı. Tanya Kilitkayalı, MasterChef üçlü düello turunda İspanyol mutfağının meşhur soğuk çorbası Gazpacho ile şeflerin beğenisini kazandı. Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye'de son 16 yarışmacı arasına girmeye bir adım daha atmış oldu. Peki, MasterChef’te final turuna çıkan Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 2020-07-28 00:57:48

Endülüs Usulü Gazpacho (Soğuk Çorba)

Endülüs usulü gazpacho çorbası, genellikle sarımsaklı ekmekle servis edilen İspanyol mutfağının en lezzetli çorbasıdır.

Yemek 2016-06-28 17:45:25

Diğer Haber Etiketleri