Gevrek Kurabiye Haberleri

Bursa'da kafede boğazına kurabiye takılan bebek, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu.

Yurthaber 2024-03-07 11:02:34

Büyük küçük herkesin sevdiği lezzet: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Süte batırmalık bir kurabiye arıyorsanız doğru yerdesiniz. İç yapısı kolaylıkla dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi klasik bir kurabiye malzemeleriyle kolayca hazırlanabiliyor. Kurabiyenin lezzetine lezzet katan damla çikolata tarifin son dokunuşu oluyor. Peki, damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla nefis damla çikolatalı kurabiye yapımı...

Yemek 2024-03-02 15:24:24

Bağımlısı olabilirsiniz: Kıyır kıyır fındıklı kurabiye tarifi! Evde kolay fındıklı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Fındıklı kurabiye tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet. Kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz ve servis edebileceğiniz fındıklı kurabiye tarifi sofralarınıza renk katacak. Peki, ev yapımı ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-02-20 12:12:26

Bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifi: Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır?

Her an elinizin altında tatlı tuzlu atıştırmalıklar ya da çat kapı gelen misafirler için çayın kahvenin yanında servis edebileceğiniz yiyecekler bulunsun isteyenlerdenseniz bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifimizi çok seveceksiniz.

Yemek 2024-02-10 17:20:27

Diğer Haber Etiketleri

Bursa çocuk heimlich manevrası kurabiye tarifleri leziz püf noktaları tarifi damla çikolatalı kurabiye kurabiye tarifi cookie kurabiye tarifi kurabiye fındıklı kurabiye tuzlu kurabiye tuzlu kurabiye tarif yiyecekler kahve sohbetleri tarif değişik lezzetler sandviç esron kurabiye farklı lezzetler tırtıl kurabiye tırtıl kurabiye tarifi dondurma tarifi tatlı türü baklava Amasya kül kurabiye çeşitleri diyet elmalı kura elmalı kurabiye Kalp‎ püf noktası yılbaşı kurabiyesi tuzlu kurabiye kolay tuzlu kurabiye tarifi tuzlu kurabiye şekilleri tuzlu kurabiye modelleri tuzlu kurabiye tarifleri simit İzmir popcorn patlamış mısır beslenme Mısır kaç kalori kolay tarifler göster 5 çayına kolay tarifler en sevilen kurabiye tarifleri browni kurabiye browni kurabiye tarifi ıslak kakaolu kurabiye tarifi kuru üzüm faydaları karadut karadut faydaları karadut özü kandil simidi kandil simidi tarifi kandil simit tarifi Berat kandili simit tarifi sokak simidi tarifi evde simit tarifi evde simit nasıl yapılır çikolatalı kurabiye Gelinim Mutfakta Trabzon Starbucks kandil Regaip kandili kandil simidi nasıl yapılır kandil simiti tarifi körlük kör kornea nedir Göz Doktor hastane Amerika çikolata kekin kozalak nasıl yapılır tatlı kömbe kömbe nedir kömbe tarifi antakya kömbe tarifi Antakya kömbe yapılışı brownie tarifi simit nasıl yapılır mantar kurabiye mantar kurabiye tarifi frambuaz reçel ekşi olursa ne yapılır kalpli kurabiye mısır gevreği starbucks kaçta açılıyor çalışma saatleri starbucks kaçta kapanıyor abur cubur Mikro Ulus elma elmalı kurabiye tarifi en kolay elmalı kurabiye tarifi

Limonlu vanilyalı kurabiye tarifi: Limonlu vanilyalı kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, kahve sohbetlerinin yanında ikram edilecek farklı atıştırmalıklar yapmayı ve sunmayı seviyorsanız bu pratik ve lezzetli tarifi mutlaka denemelisiniz. Limonlu vanilyalı kurabiye ile hem tatlı krizlerinizi giderecek hem de çat kapı gelen misafirlere lezzetli bir atıştırmalık sunabileceksiniz.

Yemek 10-02-24 14:34

Sandviç kurabiye tarifi: Sandviç kurabiye nasıl yapılır?

Bilinen kurabiye tariflerinden ya da aynı görünümdeki kurabiyeler yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir kurabiye tarifi arıyorsanız sandviç kurabiye tarifimiz tam size göre. Adını şeklinden alan bu kurabiyelerle tatlı krizlerinizi yatıştırabilir ya da çay kahve sohbetlerinin yanında şık sunumlar yapabilirsiniz.

Yemek 09-02-24 18:25

Esron kurabiye tarifi: Esron kurabiye nasıl yapılır?

Esron ya da espron adı ile bilinen kurabiyeler daha çok kıyır kıyır kurabiye seven kişiler tarafından tercih edilir. Birçok pastanenin vitrinin süsleyen bu lezzet kolay bulunan malzemeleri ve pratik tarifi ile evde de yapılabilir. Eğer siz de bu lezzeti evinizde yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 09-02-24 17:25

Kahveli kurabiye tarifi: Kahveli kurabiye nasıl yapılır?

Çayın kahvenin yanında ikram edebileceğiniz, sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz güzel vakitleri renklendirebileceğiniz farklı atıştırmalıklar ve pratik tarifler arıyorsanız kahveli kurabiye tarifimizi denemelisiniz. Son derece kolay olan bu tarif hem çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor hem de çok kolay malzemeler kullanılarak yapılabiliyor.

Yemek 08-02-24 01:57

Sevgililer Günü'nü tatlandıran nefis bir lezzet: Sevgililer Günü'ne özel kalpli kurabiye tarifi! Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Sevgililer Günü her yıl lokantaların, mekanların düzenlediği etkinliklerle ve organizasyonlarla tüm dünyada kutlanan çok özel bir gündür. Ancak bazı çiftler bu özel günü baş başa kendi evlerinde geçirmek isteyebilirler. Eğer siz de sevdiğinizle birlikte geçirmek istiyorsanız ya da onun için bu özel güne özel tarifler denemek istiyorsanız Sevgililer Günü'ne özel kalpli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 00:17

Tırtıl kurabiye tarifi: Tırtıl kurabiye nasıl yapılır?

Çayın ya da kahvenin yanına, çat kapı sohbete gelen misafirlere ikram etmeye uygun, hem lezzetli hem de pratik atıştırmalıkları ve ikramlıkları siz de evinizin mutfağında kolay bir şekilde ve oldukça kısa sürelerde hazırlayabilirsiniz. Bu ikramlıklardan biri olan ve adını görünümünden alan tırtıl kurabiyelerden yapmak isterseniz aşağıda verdiğimiz tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 27-01-24 01:11

Portakallı kurabiye tarifi: Portakallı kurabiye nasıl yapılır?

Ev partilerinin, özel gün etkinliklerinin, çay davetlerinin gözde ikramlıklarından biri de hem tatlısı hem tuzlusu yapılabilen kurabiyelerdir. Özellikle mevsiminde en taze şekilde temin edilebilen meyveler ile yapılan kurabiyeler, keyifli sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçileri olur. Kendi mevsiminin en faydalı meyvelerinden portakal ile yapılan kurabiyeler soğuk kış günlerinin en sevilen lezzetlerinden biridir.

Yemek 24-01-24 20:49

Mandalinalı kurabiye tarifi: Mandalinalı kurabiye nasıl yapılır?

Hamur işlerini hem tüketmeye hem de yapmaya meraklıysanız, evdekilerin parmaklarını yiyeceği tarifler denemeyi seviyorsanız mandalinalı kurabiye tarifi tam size göre. Soğuk kış günlerinde en kolay bulunan ve son derece faydalı olan meyvelerden mandalinayı bir de verdiğimiz tarifle kurabiye olarak deneyin. İster çay saatlerinde ister akşam ya da öğle arası atıştırmalıklarında bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 18:32

Dondurma kurabiye tarifi: Dondurma kurabiye nasıl yapılır?

Hem çocukların hem yetişkinlerin sevdiği birçok tatlı ve tuzlu kurabiye çeşidi çay saatlerinde, kahve sohbetlerinde en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Farklı malzemelerle, birkaç dakika içinde ya da birkaç aşama uygulanarak yapılabilen birçok kurabiye türü vardır. Adını şeklinden alan dondurma kurabiye de bu kurabiye türleri arasında yer alır.

Yemek 24-01-24 18:25

'Önce yanlış anladığımı sandım' Baklavanın daha gevrek ve lezzetli olması için yapıyorlar... İçine kül koyuyorlar! İlk kez duyan çok şaşırıyor

Amasya’nın Aydınca köyünde el emeğiyle hazırlanan tatlı türü baklavanın yapımında “kül” kullanılıyor. Yüz yılı aşkın süredir uygulanan bu geleneksel yöntemin tatlıya gevreklik ve lezzet kattığı düşünülüyor. Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen ise tatlının adını ilk duyduğunda çok şaşırdığını anlatıp "Önce yanlış anladığımı sandım. ’Güllü mü, küllü mü?’ diye yeniden sordum. İşin içinden bambaşka bir araştırma projesi çıktı. En az 150-200 yıllık bir kültürün devamlılığı sağlanıyor" dedi.

Yemek 22-01-24 11:59

Ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi! Nefis damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Damla çikolatalı kurabiye tarifi ağızda dağılan yumuşak dokusuyla deneyenlerden tam puan alıyor. Temel kurabiye malzemeleri ve damla çikolata ile hazırlanan bu tarif davet sofralarına çok yakışan ikramlıklardan biri. Damla çikolatalı kurabiyenin bu tarifi ile çat kapı misafire be hazırlasam derdine son vereceksiniz. İşte ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi...

Yemek 19-01-24 18:04

Şekersiz diyet kurabiye tarifi: Şekersiz diyet kurabiye nasıl yapılır?

Formda kalmak ya da kilo vermek isteyen kişiler uyguladıkları diyetler doğrultusunda belli saatlerde, belirli yiyecekler tüketebilirler. Ancak bol kalorisi ile bilinen bazı yiyecekler farklı malzemeler kullanılarak yapıldığında diyetlere uygun hale gelebilirler. Çeşitli hamur işleri de diyete uygun malzemeler kullanılarak yapılabilir. Diyetisyenlerin de önerdiği bazı özel tariflerde diyeti bozmadan bu yiyecekleri tüketebilmek mümkün olur.

Yemek 19-01-24 13:56

Elmalı kurabiye tarifi: Elmalı kurabiye nasıl yapılır?

Çay ya da kahvenin eşlik ettiği sohbetlerde ve davetlerde servis edilebilecek tatlı ve tuzlu birçok lezzet vardır. Bu lezzetler arasında en sık tercih edilen yiyeceklerden biri de kurabiyedir. Elmalı kurabiye, kolay bir şekilde ve az malzeme ile hazırlanabiliyor olmasının dışında lezzeti ile de tercih sebebidir.

Yemek 22-12-23 19:11

Kalpli kurabiye tarifi: Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Özellikle sevgililer gününde çok sık yapılan ve tüketilen kalp şeklindeki kurabiyeler, herhangi bir günde de yapılarak sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, çayın ya da kahvenin yanında sunabileceğiniz lezzetler arasında yer alır. Evde birkaç dakika içinde yapabileceğiniz kalpli kurabiyeleri şeker hamuru ya da pudra şekeri ile süsleyerek de servis edebilirsiniz.

Yemek 22-12-23 18:14

Şekilli kurabiye tarifi: Evde kolay tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yılbaşı heyecanı, evde lezzetli ve özel tarifler denemek için harika bir fırsat sunuyor. Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi, evde kolayca yapabileceğiniz, hem lezzetli hem de görsel açıdan şık bir tarif olarak ön plana çıkıyor. Malzemeleri kolayca bulabileceğiniz bu tarif, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek ve sevdiklerinize özel bir lezzet sunacak. Peki, Evde kolay tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-12-23 15:45

Kıyır kıyır tuzlu kurabiye tarifi! Pratik tuzlu kurabiye nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Pratik kurabiye tariflerinden biri olan tuzlu kurabiye yediden yetmişe herkes tarafından seviliyor. Ağızda dağılan yapısı ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakan tuzlu kurabiyeni yapımı da oldukça kolay. Beş çayı, piknik ve misafir sofralarınıza çok yakışacak tuzlu kurabiye tarifinin yapımı ve malzeme listesi haberimizde.

Yemek 13-08-23 16:03

İzmir'in meşhur lezzetine zam! Gevrek ve boyoz yarından itibaren 10 TL oluyor

Meşhur izmir gevreği ve boyoz yarından itibaren 10 liradan satılacak. İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, artan üretim maliyetlerini zammın sebebi olarak gösterdi.

Finans 10-08-23 10:45

İzmir’de gevrek ve boyoza zam geldi

Meşhur izmir gevreği ve boyoz yarından itibaren 10 liradan satılacak.

Yurthaber 10-08-23 10:38

Çat kapı gelen misafire: Nefis kıtır kurabiye tarifi! Az malzemeli kıtır kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Bazen çat kapı gelen misafirlere hızlıca ne yapsam diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda hazırlayabileceğin nefis kıtır kurabiye tarifi ağızda dağılan yapısıyla oldukça seviliyor. 10 dakikada hazırlayıp fırına atabileceğiniz nefis kıtır kurabiye tarifini hazırlamak oldukça pratik. Peki, kıtır kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Yemek 04-08-23 16:33

Patlamış mısır kilo aldırır mı? Patlamış mısır kilo yapar mı?

Patlamış mısır hafif, gevrek ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Sinema salonlarında, evlerde veya sokaklarda keyifle tüketilen bu popüler atıştırmalık birçok kişi tarafından kilo alımına neden olabileceği düşüncesiyle endişeyle yaklaşılabilir. Ancak patlamış mısırın kilo aldırma potansiyeli, diğer birçok faktörle birlikte değerlendirilmesi gereken bir konudur. Peki, patlamış mısır kilo yapar mı?

Haber 30-06-23 22:46

Yapımı çok basit: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Pratik kurabiye tarifleri denince akla ilk gelenlerden biri de hiç şüphesiz damla çikolatalı kurabiye oluyor. Çat kapı misafire en hızlı şekilde hazırlayabileceğiniz damla çikolatalı kurabiye, büyük küçük herkesin sevdiği bir lezzet. Ağızda dağılan hamuru ve lezzetine lezzet katan damla çikolatalarıyla deneyenlerden tam puan alan bu kurabiye tarifinin yapımı da oldukça basit. Peki, Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Yemek 15-05-23 23:46

Ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi! Fındıklı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kurabiye tarifleri mutfaklarda sık sık tercih edilen lezzetlerden biri. Yapımı oldukça pratik olan fındıklı kurabiye tarifi, "Misafire ne yapılır?" diye soranların da kurtarıcısı oluyor. Peki, fındıklı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 02-05-23 18:18

Islak browni kurabiye tarifi! Lezzet patlaması yaşatan ıslak kurabiye nasıl yapılır?

Klasik kurabiye tariflerinden sıkıldıysanız ıslak browni kurabiyesi tam size göre! Browni kurabiye tarifi en sevilen kurabiye tarifleri arasında bulunuyor. Kahveyle, çayla mükemmel bir uyum sağlayan ıslak kurabiyenin mutlaka denenmesi gerekiyor. Browni kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 12-04-23 16:30

Kuru üzüm faydaları nelerdir, kilo yapar mı? Kuru üzüm nasıl yapılır, kaç kalori?

Bol miktarda vitamin ve mineral içeren besinlerin en başında yer alan kuru üzümün sağlığa pek çok faydası bulunur. Adeta bir enerji deposu olan kuru üzüm, üzümün kurutulmuş hali olarak bilinir. Kek, kurabiye, komposto ve hamur işi gibi tariflerde de kullanılan kuru üzüm sade bir şekilde de tüketilebilir. Sade bir şekilde tüketilmesi de tatlı ihtiyacını karşılayabilir.

Haber 07-04-23 15:57

Karadut faydaları nelerdir, karadut özü ne zaman içilmeli? Karadut neye iyi gelir, hangi vitaminler var?

Karadut, bir ağaç türü olan Morus nigra'nın meyvesidir. Genellikle kırmızımsı siyah renkte olur ve tatlı bir lezzeti vardır. Karadutlar çiğ olarak veya reçel, marmelat, şurup, kurabiye, kek ve diğer tatlı tariflerinde kullanılmak üzere pişirilerek tüketilebilir. Ayrıca, karadut yaprakları da çay yapımında kullanılabilir ve sağlık yararlarına sahip olduğu düşünülmektedir. Karadut hem yaş hem kuru meyve olarak tüketilebilmesinin yanı sıra öz şeklinde de tüketilebilir.

Haber 07-04-23 15:29

Hakiki kandil simidi tarifi! Evde kandil simidi nasıl yapılır?

Kandillerin vazgeçilmezi kandil simidi enfes tadı ve gevrek dokusuyla herkes tarafından sevilen lezzetler arasında yer alıyor. Berat Kandilinin gelmesiyle birlikte evde kandil simidi nasıl yapılır soruları aratılıyor. Hakiki kandil simidi tarifi ile dışarıdan alınan kandil simitlerine son vereceksiniz.

Yemek 05-03-23 11:57

Ev yapımı gevrek sokak simidi tarifi! Evde simit nasıl yapılır?

Simit en sevilen sokak lezzetlerinden. Gevrek simitler kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Bu lezzet evde yapıldığında simidin mis gibi kokusu tüm evi sarıyor. Enfes sokak simidi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu simit tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 03-03-23 15:15

Airfryer çikolatalı pratik kurabiye tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da çikolatalı kurabiye nasıl yapılır?

Öğünlerinizde tüketebileceğiniz ya da özel yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz tüm tatlı ve tuzlu tarifleri airfryer ile kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da hazırlayacağınız çikolatalı pratik kurabiyeleri çayın ya da kahvenin yanında ikramlık olarak sunabilirsiniz. Arzunuza göre pişen kurabiyeleri pudra şekeri ile de süsleyebileceğiniz pratik çikolatalı kurabiye tarifini mutlaka deneyin. Airfryer'da çikolatalı kurabiye nasıl yapılır?

Yemek 07-02-23 17:17

Gelinim Mutfakta Trabzon usulü Kuruca tarifi! Trabzon kurabiyesi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Trabzon usulü Kuruca tarifi yapılıyor. Trabzon kurabiyesi olarak bilinen kuruca tarifi sevilerek tüketilen kurabiye tarifleri arasında yer alıyor. Mis gibi tereyağ ve mısır ununun birleşimiyle ortaya çıkan kuruca kıyır kıyır bir lezzete kavuşuyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Trabzon usulü Kuruca nasıl yapılır araştırmalarında bulunuyor.

Yemek 31-01-23 13:19

Airfryer kurabiye tarifi: Airfryer'da kurabiye nasıl yapılır?

Kızartmalarınızı, ana yemeklerinizi, tatlılarınızı ya da atıştırmalıklarınızı Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Özellikle çocukların çok sevdiği, pikniklerde, çay saatlerinde ikramlık olarak servis edilen tuzlu ve tatlı kurabiyeleri de Airfryer’de kısa süre içinde pişirebilirsiniz.

Yemek 27-01-23 19:48

Starbucks kurabiyesini evde kolayca hazırlayabilirsiniz: İşte Starbucks kurabiye tarifi!

Starbucks'ta içtiğiniz kahvenin yanında yediğiniz kurabiyenin tadı damağınızda kaldıysa, o kurabiyeyi evinizde de hazırlayabilirsiniz. 45 dakikada hazırlanan kurabiye 12 dakikada pişiyor. İşte Starbucks kurabiyesi tarifi!

Yemek 27-01-23 08:59

Pastanedekinin aynısı: Kıtır kıtır kurabiye tarifi! Tuzlu kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Pastanede satılan tuzlu kurabiyelere bayılıyor, sıra evde yapmaya gelince bir türlü istediğiniz gibi olmuyorsa tarifte veya malzemelerde sorun olabilir. İçerikte yer alan tuzlu kurabiye tarifi sayesinde pişirdiğiniz kurabiye pastanedekilerin aynısı olacak. İşte kıtır kıtır kurabiye tarifi...

Yemek 27-01-23 08:59

Dışarıdan almaya son: Kandil simidi tarifi! Evde Kandil simidi nasıl yapılır?

Kandillerin vazgeçilmezi olarak görülen Kandil simitleri her Kandilde pastaneleri mis gibi kokutuyor. Ancak bu lezzeti pastanelerden almamıza gerek yok. Evde gevrek Kandil simidi tarifi deneyenleri oldukça mutlu ediyor. Evde Kandil simidi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu lezzeti deneyebilirsiniz.

Yemek 26-01-23 11:54

Sadece kurabiye yapmak istemişti! Bir anda yüzünde patladı... Neredeyse kör kalıyordu!

Gözlerimiz en hassas organlarımız arasında yer alıyor. Dışarıdan gelen ani maddeler ve olaylar göz sağlığımızı derinden etkileyebiliyor. 19 yaşındaki bir öğrenci, kurabiye yapmak isterken yüzüne patlayan çikolata nedeniyle günlerce görme kaybını yitirdiğini ve gözlerinin nasıl açıldığını anlattı.

Haber 23-01-23 13:44

Yılbaşı sofrasının favorisi: Kozalak kurabiye nasıl yapılır? İşte Kozalak kurabiye tarifi!

Yılbaşında ve çay saatlerinde aynı tarifleri yapmaktan sıkıldıysanız kozalak kurabiyeyi daha denememişsiniz demektir. Kozalak kurabiye eşsiz görünümü ve enfes lezzetiyle vazgeçilmez kurabiye tarifleriniz arasında bulunacak. Mısır gevreğiyle kozalak görünümünü vereceğiniz bu tarifi kesinlikle denemelisiniz. Kozalak kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 31-12-22 10:49

Düşman çatlatan kömbe tarifi! Nefis kömbe nasıl yapılır?

Kömbe, Antakya'nın eşsiz lezzetleri arasında yer alıyor. Hızlı bir şekilde hazırlanan bu kurabiyenin kıvamı diğer kurabiyelere göre çok daha kıyır kıyır oluyor. Farklı kurabiye tarifleri denemek istiyor ve kömbe nasıl yapılır merak ediyorsanız bu enfes kömbe tarifini denemeniz gerekiyor.

Yemek 25-12-22 10:25

Bildiğiniz tüm tarifleri unutturacak! Brownie kurabiye tarifi

Kurabiye çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Sevilerek tüketilen kurabiyelerin çok farklı çeşitleri bulunuyor. Klasik kurabiye tariflerinden sıkılanların vazgeçilmezi olacak brownie kurabiye tarifi yediğiniz tüm kurabiye tariflerini unutturacak. Brownie kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 21-12-22 17:30

Nişastalı damla çikolatalı kurabiye tarifi: Nişastalı damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır?

Çat kapı misafirleriniz geldi ve atıştırmalık hazırlayacak vaktiniz yok mu? Belki de canınız sadece tatlı bir şey çekti ama uzun uzun tatlı yapmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Sadece 20 dakikada yemeye hazır olan nişastalı damla çikolatalı kurabiye damak zevkinize layık!

Yemek 09-12-22 15:26

Dışarıdan almaya son: Çıtır çıtır sokak simidi tarifi! Evde simit nasıl yapılır?

Simit hem kahvaltılarda hem de ara öğünlerde en pratik yiyecekler arasında bulunuyor. Sıcacık gevrek simidin lezzeti resmen iştah kabartıyor. Sokak simidinin lezzetine bayılanlar bu lezzeti eve de taşımak istiyor. Evde sokak simidi yapmak istiyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 08-12-22 10:00

Çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzeti: Mantar kurabiye tarifi! Mantar kurabiye nasıl yapılır?

Kurabiye hem çayın hem de kahvenin yanında uyum sağlayan atıştırmalıklar arasında bulunuyor. Birçok kurabiye tarifi bulunsa da bazı kurabiyelerin lezzeti unutulmuyor. Mantar kurabiye de çocukluğumuzun vazgeçilmez tarifleri arasında yer alıyor. Yapımı oldukça kolay olan mantar kurabiye yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor.

Yemek 29-11-22 11:16

Öğretmenler günü için en güzel hediye: Reçelli kalpli kurabiye tarifi! Akışkan kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Öğretmenler gününde biricik öğretmeninize ne hediye edeceğinizi düşünüyorsanız kalpli kurabiyeler en doğru tercih olabilir! Tüm sevginizi yansıtacağınız bu kalpli kurabiyeler hem görünüm hem de lezzet olarak favori atıştırmalıklarınız arasında bulunacak. Üstelik bu tarifi sevgililer günü, anneler günü ve doğum gününde de yapabilirsiniz. Evde reçelli kalpli kurabiye nasıl yapılır? Merak ediyorsanız bu kurabiye tarifini denemelisiniz.

Yemek 24-11-22 14:03

Siz de yemeyin, çocuklardan uzak tutun! Zehirden farkı yok

Mısır gevreği, hızlı yaşam tarzı içinde sabahları hayat kurtaran alternatif ve pratik bir kahvaltı gibi görünüyor olabilir. Peki, mısır gevreği kahvaltı için iyi bir tercih mi? Kesinlikle değil! Kahvaltılık gevrekleri sıklıkla tüketiyorsanız yeniden düşünmeniz gerekebilir. Kahvaltılık gevrek, uzmanların sağlığınız için yememenizi tavsiye ettiği birçok bileşiği içinde barındırıyor.

Haber 24-11-22 07:08

Starbucks çalışma saatleri nedir, kaça kadar açık? Starbucks saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Starbucks dünyaca ünlü kahve dükkânlarından biridir. Kahve severlerin tercih ettiği noktalardan biri olan Starbucks’ın birçok farklı yerde şubesi vardır. Bünyesinde cafe latteden filtre kahvelere, soğuk kahvelerden buzlu çaylara kadar pek çok lezzetli ürünü barındırır. Lezzetli sıcak veya soğuk içecekleri dışında kahvaltılık, kurabiye, kek, pasta, sandviç, salata, atıştırmalık gibi birçok ürünü olan, müşteri ve hizmet yelpazesinin genişliğiyle bilinen Starbucks kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 11-11-22 16:25

Zararı sigaradan beter! Bağımlılık yapıyor, yavaş yavaş öldürüyor

Araştırmacılar, kurabiye ve cips gibi yüksek oranda işlenmiş gıdaların, tütün gibi bağımlılık yaptığını iddia ediyor. Yüksek oranda işlenmiş gıdalar, tütün bağımlılığı olarak kabul edilen standartlara göre bağımlılık yapıyor. Araştırmacılar, ultra işlenmiş gıdaların halk sağlığını tehlikeye attığını ve ürünlerin etiketlerinde uyarı yazılmasının hayat kurtarıcı etkisi olabileceğini belirtiyor.

Haber 10-11-22 23:14

Kendi kendisini diktatör ilan etti! Ülkesinin değeri çikolata parçacıklı kurabiye kadar...

Kendi kendisini diktatör ilan eden Başkan Baugh, Nevada merkezli bir mikro ulus kurarak Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrıldığını söyledi. Bir dönümlük bir mikro ulus olarak kurulan Molossia Cumhuriyeti, sadece 35 nüfusa sahip ve kuzeybatı Nevada çölünde bulunuyor.

Trend 11-10-22 11:44