Gözleme Tarifi Haberleri

Airfryer kuru üzümlü Amerikan gözlemesi tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da kuru üzümlü Amerikan gözlemesi nasıl yapılır?

Mutfakta daha fazla çeşit hazırlamanız için size zaman kazandıran airfryer ile tatlıdan ana yemeğe bütün tariflerinizi kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da daha sağlıklı ve daha az yağlı olarak pişirebileceğiniz tüm lezzetleri damak tadınıza göre farklı öğünlerde tüketebilirsiniz. Kuru üzümlü Amerikan gözlemesi içinde airfyer kullanarak kahvaltı sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 07-02-2023 17:19

Mis gibi kokusuyla ev yapımı gözleme tarifi! Gözleme nasıl yapılır?

Gözleme bizi çocukluğumuza götüren lezzetler arasında bulunuyor. Her çeşidi ayrı lezzetli olan gözlemenin özellikle kaşarlısı ve peynirlisi oldukça seviliyor. Mis gibi kokusuyla iştah kabartan gözleme, kahvaltıda ne yapılır? sorusunun en uygun cevabı oluyor. Evde gözleme nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 13-10-2022 09:13

Lezzeti parmak ısırtıyor: 5 dakikada gözleme nasıl yapılır?

Pratik ve tadına doyum olmaz bir hamur işi tarifi arıyorsanız 5 dakikada gözleme tarifini mutlaka denemelisiniz. Yanına demli bir çay hazırladığınızda ise yemek keyfiniz ikiye katlanır. İşte 5 dakikada gözleme tarifinin detayları.

Yemek 14-09-2020 08:01

Hazır yufkadan gözleme tarifi: Sadece 5 dakikada hazır

El açması tadında hazır yufkadan gözleme tarifi nasıl yapılır diyenler için detayları anlatıyoruz. Birkaç dakika içinde hazırlayacağız bu enfes lezzet ile şahane bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Yemek 20-08-2020 12:02

Gözleme Tarifi

Gözleme Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözleme Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gözleme tarifi: Gözlemeci teyzelere fark attıran gözleme yapımı püf noktaları

Yumuşacık hamuru, muhteşem iç harcıyla damaklara bal çalan gözleme tarifi ile gözlemeci teyzeleri geride bırakacaksınız. Önemli olan sadece tarif değil, yapım aşamasındaki bu sır gibi saklanan işin püf noktaları! İşte karşınızda lezzeti ve görüntüsüyle parmak ısırtan gözleme tarifi...

Yemek 18-08-2020 17:29

Peynirli gözleme tarifi, peynirli gözleme kalori oranı nedir?

Özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden olan gözlemeye kim hayır diyebilir ki? Geleneksel tariflerimizden olan gözlemeyi, peynirli iç harç ile hazırladık, tadına doyamadık. Peynirli gözleme tarifi ile hafta sonu kendinize ödül verebilir, güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. İşte peynirli gözleme tarifi ve peynirli gözleme kalori oranı...

Yemek 24-10-2019 17:14

Ballı Cevizli Gözleme

Gözlemelerin en tatlısı, en lezzetlisi! Yapılışı pratik, tadı dillere destan bu eşsiz lezzet, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Yemek 23-07-2018 11:59

Patatesli gözleme tarifi: Anne eli değmiş gibi gözleme nasıl yapılır?

İster kahvaltıya ister çay saatine hazırlayacağınız patatesli gözleme tarifi ile harika bir öğün geçirebilirsiniz. Tıpkı annelerimizin yaptığı gibi patatesli gözleme hazırlamak için tarifle beraber püf noktalarını da bir kenara not edin!

Yemek 10-11-2015 17:25