Hakiki Tereyag Haberleri

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 2024-03-12 14:08:56

Camper indiriminin yıldız parçası! Hakiki deri bot 985 TL indirimle satışta

Klasik tasarımıyla öne çıkan fakat günlük kombinlerle uyumlu, hakiki deri yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeden kaliteli bir bot arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Şıklık, konfor ve dayanıklılığı bir araya getiren Camper Brutus Trek HYDROSHIELD® MICHELIN Bot 985 TL indirimle satışta! Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-02-27 15:36:05

Fiyatı 3 bin 509 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Atom Work Ayakkabı'da indirim

Klasik kombinlerde tercih edilen şık ayakkabılarla spor kombinlerde tercih edilen rahat sneakerlar arasında kalan bir noktada, hem klasik hem spor tarzı yansıtan ayakkabılar, erkeklere kombinlerinde özgür bir ruh ve esneklik sunar. O ayakkabılardan biri de Camper'ın Atom Work modeli. Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Camper'ın bu sevilen modelini sizin için bu içeriğimizde inceledik, işte detaylar...

Haber 2024-02-20 15:33:43

Hile uyarısı geldi: 250 liranın altında satılıyorsa dikkat edin! Sahte raporlarla...

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, son günlerde hakiki zeytinyağı adı altında litresi 80-100 TL civarında satılan karışım zeytinyağlarına karşı vatandaşları uyardı. Çondur, “Litresi 250 TL’nin altındaki yağlardan şüphe duyulmalı. Hileli yağ en basit fiyatından anlaşılır. Aynı zamanda bu tağşiş yağlar uzun vadede kanser yapıcı etkiye sahip” dedi.

Finans 2024-02-11 09:08:24

Rahatlığı ve stili yeniden tanımlayan Camper'ın en ikonik modelinde büyük fırsat

Ayakkabı dünyasında çığır açan tasarımlarıyla ünlü Camper'ın en ikonik modelinde kısa süreliğine kaçırılmayacak bir indirim başladı. Ayak sağlığını ön planda tutan ve hakiki deriden üretilen Camper Pelotas Ariel Erkek Oxford Bağcıklı Ayakkabı 1800 TL indirim ile sizi bekliyor.

Haber 06-02-24 16:02

Kıtır kıtır susamlı kandil simidi tarifi! Evde pratik kandil simidi nasıl yapılır?

Kandil simidi, Türkiye'de geleneksel olarak kandillerde dağıtılır. Şekli itibariyle simidi andıran kandil simidi susamlı ve sade çeşitleriyle ikram edilir. Hakiki kandil simidi tarifinde mahlep, ayrıca susam veya çörek otu kullanılır. Türkiye'de özellikle kandillerde üretilmekle birlikte, çoğu pastanede her gün yapılan kandil simidi tarifi merak ediliyor. İşte kıtır kıtır susamlı kandil simidi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 06-02-24 15:16

Fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü! İndirime giren Hakiki deri Camper ayakkabıyı kaçırmayın

Tarzınıza önem veriyor, moda trendlerini yakından takip ediyor ve kaliteli ürünleri tercih ediyorsanız kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsatla karşınızdayız! Hakiki deri Camper Runner Four Sneaker Bot'un fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü. Ayaklarınızı şıklıkla buluşturacak ayakkabıya bir şans vermek isterseniz işte detaylar!

Haber 22-01-24 14:53

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Özel taban teknolojisi, hakiki deri materyaliyle öne çıkan Camper ayakkabı indirimde

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Günün Fırsatları'na özel 2100 TL indirimle sizleri bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 04-01-24 10:36

Ayakkabıda hakiki deriden vazgeçemeyenler için ömürlük deri ayakkabıları sizin için seçtik

İnsan vücudu, ayaklar üzerinde yükselir ve onları destekleyen ayakkabılar bu süreçte büyük rol oynar ama ayakkabı seçimi sadece bir zorunluluk değil aynı zamanda stilin de ifade biçimi. Biz de ayakkabıda hakiki deriden vazgeçemeyenler için her zaman sağlıklı adımlar atmanıza yardımcı olacak ömürlük deri ayakkabıları seçtik. Ayağınızda hiç yokmuş gibi hissettiren hakiki deri ayakkabı modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-12-23 11:45

Hakiki deri, su geçirmez! Camper botun fiyatı düştü, 2695 TL indirimle sahip olmak için acele edin

Kaliteli, rahat ve şık ayakkabılarıyla tanınan Camper markası, Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli ürünleriyle ayakkabı severlerin yüzünü güldürüyor. Markanın hakiki deri botu da kısa süreliğine 2695 TL indirimde! Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 20-12-23 13:50

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Beetle Spor Ayakkabı'da yılın son fırsatı

Camper'ın ikonik Beetle modeli Yılın Son Fırsaları kapsamında büyük bir indirimle sizleri bekliyor. Modern tasarımıyla dikkat çeken bu ayakkabı, hem rahat hem de şık! Konforundan ödün vermek istemeyenlerin favorisi olan bu model, uzun yıllar size eşlik edecek dayanıklılıkta. Ayakkabıya bir şans vermek isterseniz, işte detaylar!

Haber 12-12-23 15:12

Fiyatı 2 bin 538 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper ayakkabıda indirim

Yürürken rahat hissetmenizi sağlayacak, ayaklarınızı konforla sarıp sarmalayacak bir ayakkabı arıyorsanız şanslısınız! Kullanıcılarından tam not alan Camper Peu Touring Spor Deri Ayakkabı, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 24-11-23 12:41

Hakiki deri Camper ayakkabıda Gülümseten Kasım'a özel büyük indirim

Modayı takip edenlerin favori markası Camper, şimdi büyük bir indirimle karşınızda! Tarzınızı yansıtan, aynı zamanda rahatlık ve konfor sunan bir ayakkabı arıyorsanız Camper Bilekli Deri Sneaker Bot Peu Touring bir şans verebilirsiniz. Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 2550 TL indirime satışta olan bu ayakkabıyı gelin keşfedilim.

Haber 16-11-23 13:45

Stil, konfor, dayanıklılık bir arada! Camper Hakiki Deri Bot indirime girdi

Kışa stil ve konfor katmanın şimdi tam zamanı! Kullananların öve öve bitiremediği Camper Peu Pista GM Hakiki Deri Bot, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında tam 3200 TL indirimle satışta! İşte detaylar!

Haber 13-11-23 16:39

Fiyatı 1240 TL'ye düştü! Camper'ın konfor vadeden hakiki deri ayakkabısı indirimde

"Ayakkabıda rahatlık olmazsa olmazımdır!" diyenler buraya! Camper'ın Uno model hakiki deri spor ayakkabısı kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Şıklık ve konforu bir arada sunan, zamansız modeliyle her kombine uyum sağlayan bu ayakkabıya bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 14-08-23 15:16

Hakiki deri kemerin fiyatı düştü! Kombinlerinizin en şık eşlikçisi olmaya aday

Tarzınıza şıklık katmak ve kaliteli bir aksesuarlar kendinizi özel hissetmek için geç kalmayın. Hem spor hem de klasik kombinlere uyum sağlayan hakiki deri kemer, şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Sizin için inceledik.

Haber 19-07-23 13:54

Gelinim Mutfakta Taş kadayıf tarifi! Kolay taş kadayıf nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü taş kadayıf tarifi verildi. Tatlıcıların en sevilen çeşitlerinden olan taş kadayıf lezzetini eve taşımak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Gelinim Mutfakta izleyicileri taş kadayıf nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte hakiki taş kadayıf tarifi...

Yemek 12-05-23 13:15

Lezzetine doyum olmayan pastane şekerparesi tarifi! Hakiki pastane şekerparesi nasıl yapılır?

Evde yaptığım şekerparenin tadı pastane şekerparelerine benzemiyor diyorsanız bu pastane şekerparesi tarifini denememişsiniz demektir. Hakiki pastane şekerparesi tarifi yiyen herkesin tarifini isteyeceği bir lezzet. Evde pastane şekerparesi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 19-04-23 17:10

Çam balı nedir, hakiki çam balı nasıl anlaşılır? Çam kozalağı balı nasıl yapılır, hangi aylarda olur?

Eski dönemlerden itibaren bal tüketimi oldukça yaygındır. Bal sadece lezzetiyle değil içeriğindeki bileşenlerle de insan vücudu faydalı bir besindir. Arının doğadaki çiçeklerle buluşarak ortaya çıkardığı bu mucizevi besin, birçok farklı bitkiden üretilebilir. Bunlardan biri de çam ağacıdır. Bildiğimiz baldan farklı olarak, çam balının geçmişi çok eskiye dayanır. Çam balı faydalarıyla birlikte popüler bal türleri arasındadır. Çam balı nedir, çam kozalağı balı nasıl yapılır?

Haber 10-04-23 15:06

Ramazanın vazgeçilmezi tulumba tarifi! Hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır?

Ramazanda iftardan sonra hangi tatlı yenilir diye sorulduğunda ilk akla gelen tulumba tatlısı oluyor. Diğer tatlılara göre çok daha uygun fiyatlı olan bu eşsiz lezzet sevilerek tüketiliyor. Evde hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız aşağıdaki tulumba tarifini denemelisiniz.

Yemek 27-03-23 17:36

Hakiki kandil simidi tarifi! Evde kandil simidi nasıl yapılır?

Kandillerin vazgeçilmezi kandil simidi enfes tadı ve gevrek dokusuyla herkes tarafından sevilen lezzetler arasında yer alıyor. Berat Kandilinin gelmesiyle birlikte evde kandil simidi nasıl yapılır soruları aratılıyor. Hakiki kandil simidi tarifi ile dışarıdan alınan kandil simitlerine son vereceksiniz.

Yemek 05-03-23 11:57

Sahte balları yiyerek sağlığınızı riske atmayın! Evde gerçek bal nasıl anlaşılır?

Bal kahvaltıların ve sağlıklı atıştırmalıkların olmazsa olmaz lezzetleri arasında bulunuyor. Hakiki balın faydaları saymakla bitmiyor. Ancak dışarıdan alınan sahte ballar sağlık için büyük tehlikeler oluşturuyor, paranızı ziyan ediyor. Evde yapacağınız kolay testler ile sahte ve hakiki balın farkını anlayabilirsiniz.

Yemek 13-10-22 09:30

Uzun ömürlü ve kaliteli cüzdan isteyenler için en iyi deri cüzdan markaları

Neredeyse herkesin olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alan cüzdanlar, titizlikle seçilen ürünlerden biri. Bu nedenle kadın ve erkek cüzdan modelleri pek çok marka bünyesinde zengin bir çeşitlilikte tasarlanıyor. En çok tercih edilen cüzdanlar ise genelde hakiki deri olanlar. Sizler için uzun yıllar boyunca severek kullanacağınız en iyi deri cüzdan modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 26-09-22 10:21

Dokunduğunuz gibi ikiye ayrılıyorsa... Piyasada o kadar çok sahtesi var ki: Hakiki tereyağı nasıl anlaşılır?

Tereyağı, ülkemizde hem kahvaltıda hem de yemeklerde sevilerek tüketilen ve oldukça faydalı besinlerin başında geliyor. Günümüzde hakiki tereyağını bulmak bir hayli zorlaşmaya başladı. Piyasada kalitesiz ve sahte çok fazla sayıda tereyağı bulunuyor. Bazı durumlarda sahtesini gerçeğinden ayırmak çok zor oluyor. Hakiki tereyağını anlamak için yapmanız gereken birkaç adım var.

Yemek 03-08-22 11:52

Aldığınız tereyağının gerçek olduğundan emin misiniz? Öğrenmek için…

Yemeklerde sıklıkla kullanılan tereyağları hem mis gibi kokusuyla hem de leziz tadıyla yemeklerin lezzetine lezzet katıyor. Sağlık için tüketilmesi önerilen tereyağının içerisinde katkı maddesi olmaması ve gerçek tereyağı olması gerekiyor. Evde kolayca uygulayacağınız yöntem ile aldığınız tereyağının hakiki tereyağ olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Yemek 18-05-22 08:20

Hakiki ne demek? Hakiki kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Hakiki kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Hakiki kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret edince, satışları patlamıştı! Kilosu bin 500 lira

Yapışkan özelliği, tadı ve aroması ile bilinen Burdur'un Bucak salebi, kilosu bin 500 liradan satışa sunuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2012'de başbakanlığı döneminde '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarına "Çarşı pazar değil, hakiki Bucak salebi" diyerek ikram etmesi ve bir süre sonra da ilçeye ziyarette bulunmasının ardından ünü artan Bucak salebi, Türkiye'nin birçok ilinden sipariş ediliyor.

Haber 23-12-21 11:01

Tuz ruhuyla test ediliyor! İşte gerçek zeytinyağını anlamanın yolu

Uzmanların sağlıklı olduğu için tüketilmesi yönünde tavsiyede bulunduğu zeytinyağında satışlar, özellikle koronavirüs salgını döneminde arttı. Bununla birlikte uzmanlar da hileli ürünlere karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu. Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, "Dondurulan zeytinyağının dolaptan çıkarıldığında hızlıca erimesi sahte, blok şekilde erimesi ise hakiki olduğunu gösteriyor" dedi.

Haber 23-12-21 10:38

Erzurum’un ismini kullanan dolandırıcılara dikkat

Erzurum, Oltu ve Dadaş ismi kullanılarak hakiki Oltu taşı tesbihi reklamı yapan dolandırıcıların tuzağına pek çok kişinin düştüğünü belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay "Bu isimlere kanarak mağdur olmayın" diye uyardı.Her gün pek çok vatandaştan tesbih satın almak isterken dolandırıldığına dair şikayetler aldıklarını belirten Altay, “En son sevgililer gününde eşlerine Oltu taşı tesbih satın almak isteyen vatandaşlar dolandırıcıların ağına düştüler.

Yurthaber 17-02-21 13:00

Gerçek bal nasıl anlaşılır? Kaşığa aldığınızda akmıyorsa...

Hakiki balın vücuda faydaları varken, sahte balın da bir o kadar zararı oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren, dolaşım sistemini iyileştiren balın, sahte olup olmadığını anlamanın en kolay yolu bakın neymiş.

Yemek 15-12-20 09:32

Aldığınız tereyağı sahte olabilir! İşte beş aşamalı test

Hakiki, katkı maddesiz tereyağı nasıl anlaşılır? Bu sorunun cevabını almak için tereyağına birkaç test yapmanız gerekir. Gelin hep birlikte tereyağının gerçek olup olmadığını anlayabilmeniz için tereyağı testlerinin nasıl yapıldığını inceleyelim. Bu yazıyı okuduktan sonra artık evinize sahte tereyağı sokmanız mümkün olmayacak!

Yemek 14-12-20 14:15

Oğuz boylarının kültürel mirası Cengerli Kilimi ekonomiye kazandırılıyor

Selçuklu döneminde Erzincan’a yerleşen Oğuz boylarının kültürel mirası olan Cengerli Kilimi yerel aktörlerin imkânlarıyla yaşatılmaya çalışılarak dünyaya açılacak.Erzincan Belediyesi tarafından hazırlanan ve bir kalkınma ajansının 2020 yılı Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Cengerli Kilimi; Coğrafi İşaret Alımı ile Pazarlama ve Tanıtım Amaçlı İnternet Sitesi Kurulumu” teknik destek projesinin sözleşmesi imzalandı.Proje kapsamında; Refahiye Cengerli köyüne özgü bir ürün olan “Cengerli Kilimi” kültürel mirasının gelecek nesillere aktarılması amacıyla ilk etapta coğrafi işaret belgesi alınarak markalaşması ve kurulacak internet sitesi sayesinde tanıtılması ve pazarlanması hedeflenmekte.Cengerli Kilimi çözgü ve örgü iplerinin hakiki yünden ve renklendirme işleminin kök boya kullanılarak yapılması; dokunan kilimlerin motifleri ve renkleriyle dönemin savaşlarını, sevinçlerini ve duygularını yansıtan özellikleri ile bölge için katma değer yaratma potansiyeli yüksek bir ürün.Bu kültürel zenginliğin markalaşması, tanıtılması ve ekonomiye kazandırılması kilimi üreten yöre halkına ve üretim sürecinde yer alan kurum ve işletmelere ekonomik avantaj sağlayacak.

Yurthaber 08-12-20 09:26

İnsanın yedikçe yiyesi gelir: Hakiki kısır tarifi

Hazmı kolay, uzun süre tok tutan, bıkmadan usanmadan her gün yenebilen kısır nasıl yapılır diyenler için hakiki tarifi anlatacağız. Bu tarifin lezzeti, besleyici özelliği ve tabii ki keyfi de tam puan! İşte hakiki kısır tarifi...

Yemek 04-12-20 10:20

Hakkari karakovan balı piyasaya çıktı

Hakkari’nin Otluca köyü Dereboyu Mahallesi’nde doğal ortamda yetiştirilen ve hiçbir katkı maddesi taşımayan karakovan balı piyasaya çıktı.Yaklaşık 30 yıldır çiftçilikle uğraşan Nazım Çiftçi, Otluca köyü ve yüksek rakımlı yaylalarında üretilen hakiki karakovan balının aroması ve yoğunluğu nedeniyle son derece kaliteli doğal bir bal olduğunu söyledi.

Yurthaber 14-09-20 08:40

Dikkat! Aldığınız bal sahte olabilir! Hakiki ve kaliteli balı anlamak için...

Bal içerdiği yüksek besin değerleriyle insan vücudu için önemli bir gıda olarak karşımıza çıkıyor. Pek çok hastalığın tedavisinde de kullanılan bal, doğal bir besin olması sebebiyle sık tercih edilen besinlerden biridir. Sahte balın tüketimi insan vücudunda birçok yan etkiye sebep olabilir. Bu yazımızda sizlere hakiki ve kaliteli balın nasıl anlaşılabileceğini anlatmaya çalışacağız.

Yemek 29-06-20 16:31

Ustasından simit tarifi: Gevrek simit yapımı

Evde pratik bir şekilde, hakiki simit tarifi hazırlıyoruz. Çıtır çıtır, gevrek bir simit için ustasından tarif geliyor. İşte karşınızda püf noktalarıyla simit yapımı.

Yemek 17-06-20 17:15

Şambali tarifi: Hakiki şambali tatlısı yapılışı

Hakiki şambali tarifi arayanlar için tatlının yapılışını anlatacağız. İzmir'in meşhur şambali tatlısı nasıl yapılır diyenler için ustasından adım adım tüyolar geliyor, buyursunlar.

Yemek 03-06-20 15:03

John Hopkins Üniversitesi profesörü koronavirüs günlerinde Atatürk'ün sözünü hatırlattı

Ekonomist Prof. Dr. Steve Hanke, Twitter hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün bilim ile ilgili olan "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" sözünü paylaştı.

Haber 21-03-20 18:11

Ünlü koleksiyonerden sahte tablo uyarısı

Ünlü koleksiyoner ve sanat danışmanı Gül Ergi, yakın zamanda İtalya’da yaşanan sahte tablo skandalını da hatırlatarak sanatseverlere uyarıda bulundu. Ergi, “Hakiki sanat eseri diye alıyorsunuz üstü boyanmış fotokopi tablo çıkıyor. Mutlaka danışın, danışmadan almayın üzülürsünüz” dedi.

Haber 04-03-20 12:55

Asırlık lezzet Helvacı Ali, Hıghway’de

Geleneksel irmik tatlısını 1850’li yıllardan beri müşterileriyle buluşturan Bursa’nın ünlü helvacısı Helvacı Ali, yeni şubesiyle Highway Outlet’te açıldı.Keçi sütünden hakiki Maraş dondurması üzerine hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan meşhur İrmik Helvası, yüzde sekseni Antep Fıstığından hazırlanan Antep Fıstıklı Cennet Çamuru, Çikolatalı İrmik Helvası, Süt Helvası, Boza, Salep ve Tahin Helvasının tüm çeşitlerini bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en ünlü helvacısı Helvacı Ali, Cumartesi günü Highway Outlet’te açılışını gerçekleştirerek 1850’li yıllardan günümüze kadar gelen müthiş lezzetlerini müşterileriyle buluşturmaya başladı.

Yurthaber 26-02-20 11:07

Adanalı esnaf kurallara uymayana satış yapmıyor

Adana’nın Kozan ilçesinde 37 yıldır esnaflık yapan Mehmet Canpolat, ticari kurallara uymayanlara satış yapmıyor.37 yıllık tecrübesini ve müşterilerini uyardığı yazıları dükkanın her noktasına asan Canpolat, hırsızlıklara da çaldıkları ürün üzerinden gönderme yaparak "elleriniz kırılsın" diye not bıraktı.Canpolat saygısızlık yapan, ürünlere dokunan, çocuğu ile dükkana giren ve çocuğuna sahip çıkmayan ve yüksek sesle dükkan içinde telefonla konuşan müşterilerine de uyarı notları bırakırken, belediye ve zabıta ekiplerinin tutumunu da sert bir dille yazıya alarak vitrinde sergiliyor.Bekleme yasakÇocuklarını üniversitede okuttuğunu ve kuralları olduğunu belirten Mehmet Canpolat, "Hakikiyi hakiki diye sahteyi sahte diye satarım.

Haber 02-01-20 10:18

Prof. Dr. Canan Karatay: Fabrikadan çıkmış ürünler hakiki besin değil

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yapay ve fabrikadan çıkmış ürünlerin hiçbirinin hakiki besin olmadığını söyledi.

Yemek 24-12-19 11:54

Prof. Dr. Canan Karatay: Fabrikadan çıkmış ürünler hakiki besin değil

Prof. Dr. Canan Karatay: "Fabrikadan çıkmış ürünler hakiki besin değil"

Trend 21-12-19 15:52

Bakan Pakdemirli, Tarım ve Orman Sektör Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu: (1)

"Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğim" - "Sizin Tarım ve Orman Bakanınız olduğum sürece hiçbir zaman hasat döneminde ithalata izin vermedik. Bu konu çok çarpıtılıyor. Hiçbir zaman da izin vermeyeceğiz. Sizlerin alın teri ve emeği bizler için çok önemli. Emeklerinizi siyaset malzemesi asla yapmayacağız ve yaptırmayacağız"

Yurthaber 20-12-19 12:22

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğiz”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tağşiş ve taklit yapılan gıdalar arasında balın ilk sırada yer aldığını belirterek vatandaşın sağlığıyla oynayanların, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsaade etmeyeceklerini ve bu konuyu ciddi anlamda gündemlerine aldıklarını söyledi.Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme toplantısında sektör temsilcileriyle buluştu.Ramada Gümüşhane otelde gerçekleşen programda konuşan Bakan Pakdemirli, Gümüşhane’ye son 17 yılda 210 Milyon Lira tarımsal destek verdiklerini, 26,2 Milyon Lira yem bitkileri desteği ödediklerini ve 140 bin dekar alanda mera ıslah çalışmasını tamamladıklarını söyledi.“Vatandaşın sağlığıyla oynayanların, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğiz”Bakan Pakdemirli, gerek fiyatı gerekse üretim ve tüketim miktarları dikkate alındığında tağşiş ve taklit yapılan gıdalar arasında balın ilk sırada yer aldığını belirterek, “2020 yılında düzenleyeceğimiz bal çalıştayı ile arıcılık ve bal sektörünü tümüyle ele alacağız.

Finans 20-12-19 11:25

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynayanlara, hakiki arıcılarımın emeğini çalanlara asla ve asla müsade etmeyeceğiz."

Yurthaber 20-12-19 10:54

Ürettiği ballarla hem dünya birincisi hem üçüncüsü oldu

Amasya'da arıcılık yapan Halit Çelebi, ürettiği ballarla Kanada'da düzenlenen Uluslararası Arıcılık Kongresi'nde farklı kategorilerde altın ve bronz madalya kazandı - Halit Çelebi: - "Kalite olarak dünya yarışmalarında Türk ballarının belli derecelere geldiğini görüyoruz. Bu da Türkiye için gerçekten gurur verici" - "Üç dört ay içinde eğer balınız kristalize olmuyorsa bu bal hakiki bal değildir"

Haber 20-10-19 15:41

Ürettiği ballarla hem dünya birincisi hem üçüncüsü oldu

Amasya'da arıcılık yapan Halit Çelebi, ürettiği ballarla Kanada'da düzenlenen Uluslararası Arıcılık Kongresi'nde farklı kategorilerde altın ve bronz madalya kazandı - Halit Çelebi: - "Kalite olarak dünya yarışmalarında Türk ballarının belli derecelere geldiğini görüyoruz. Bu da Türkiye için gerçekten gurur verici" - "Üç dört ay içinde eğer balınız kristalize olmuyorsa bu bal hakiki bal değildir"

Yurthaber 20-10-19 15:41