Hamburger Tarifi Haberleri

Leziz hamburger tarifi! Evde kolay hamburger nasıl yapılır?

Hamburger tarifi MasterChef seyircilerinin gündeminde yer aldı. Dışarıda sıklıkla tüketilen hamburger menülerini evde kolay bir şekilde hazırlamak mümkün. İşte en lezzetli ve pratik hamburger tarifi...

Yemek 21-08-2023 22:52

Bu tarif ile yediğiniz tüm hamburgerleri unutacaksınız: Evde hamburger tarifi

Hamburger yemeyi çok seviyorsunuz ama sürekli dışarıda yemek istemiyorsanız bu tarif tam size göre! Malzemeleri kolayca marketlerde bulabilir, pratik hamburger tarifini evde hemen hazırlayabilirsiniz. Özel sosu ve karamelize soğanı ile birçok fastfood zincirinin önüne geçen lezzetiyle damağınızı şenlendirecek tarife göz gezdirelim.

Yemek 22-02-2022 10:52

Kendi malzemeleriniz ve el lezzetinizle içiniz rahat tüketin: Islak hamburger tarifi

Yumuşacık soslu ekmeği ve içinin enfes sulu köftesiyle en sevilen sokak lezzetleri arasında kesinlikle ıslak hamburger yer alıyor! Küçücük atıştırmalık arayanların imdadına anında yetişen ıslak hamburgeri evde de rahat bir şekilde yapmak gayet mümkün... Tıpkı dışarıda satılanlar gibi lezzetli, mis gibi ıslak hamburger tarifimiz sizlerle.

Yemek 22-02-2022 10:32

Burger etsiz olur mu hiç? demeyin! 3 farklı etsiz burger tarifi...

Tarihi, Moğol savaşçılarının at üstünden inmedikleri için etlerini yanlarında taşımalarına kadar dayanan burger, Hamburg limanından giden göçmenlerle Amerika'ya oradan da tüm dünyaya yayılan lezzetiyle restoran ve zincir hamburger mağazalarında sunulmaya devam ediyor. Peki et yemeyenler için etsiz burger yapılabilir mi?

Yemek 04-01-2022 10:47

Hamburger Tarifi

Hamburger Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamburger Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Islak hamburger nasıl yapılır? Islak hamburger malzemeleri neler?

Islak hamburger sokak yemeklerinin sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Özel sosu ile servis edilen ıslak hamburger birçok kişinin damak zevkine hitap ediyor. Islak hamburgeri evinizde hazırlayabilirsiniz. Islak hamburgeri hazırlamak için gerekli olan malzemeler arasında 200 gram dana döş eti, 1 adet orta boy kuru soğan, 1 diş sarımsak yer alıyor. İşte ıslak hamburger tarifi...

Yemek 08-09-2021 23:48

Böylesini görmediniz! Siyah hamburger olur mu demeyin

Japon kültürünün değişik yemeklerine hepimiz alışkınız. Farklı tatları denemeyi seven ve alışılmadık yemeklere ilgi duyan Japonlar, şimdi de siyah hamburger ile ortaya çıkıyor. Japonya’nın kendine özgü tatlarından biri olan “Kuro Burger” simsiyah rengi ile görenleri bir hayli şaşırtıyor.

Yemek 01-06-2021 15:07

İçindeki gizli sos yeni sırrınız olacak: Ev yapımı steakhouse hamburger tarifi

İçindeki efsane sosuyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan steakhouse burger, bugüne kadar yediklerinize fark atacak. Turşu, yeşillik karışımıyla yapılan sos yeni lezzet sırrınız olacak.

Yemek 14-04-2021 16:55

Diyet hamburger tarifi ile sağlıklı bir kaçamağa ne dersiniz?

Diyet hamburger tarifi hem lezzetten uzak kalamayan hem de sağlığına düşkün olanlar için keyifli bir öğün elde etmeyi sağlıyor. Diyet hamburger tarifi içindeki eti, tercih edilen ekmeği ve diğer malzemeleri ile katkı maddesi içermeyen yemeklerle beslenmek isteyenlerin olmazsa olmazı olacak.

Yemek 03-03-2021 14:48

Kalın veya ince, ızgarada veya ocakta: Sulu sulu yumuşacık hamburger yapmak için kolları sıvayın

Kalın veya ince, ızgarada veya ocakta... Hamburgerinizi istediğiniz boyutta ya da istediğiniz yerde pişirebilirsiniz. Yedikçe yemek istemenizi sağlayan, ağız sulandıran, yumuşacık hamburger yapımını eve taşıdık. Ustalara taş çıkartan marifetinizi gözler önüne sermeye geldik. İşte evde hamburger tarifi.

Yemek 26-02-2021 12:17

Tıka basa doyuruyor, asla rahatsız etmiyor: Meşhur hamburgercilere taş çıkartacağınız obur hamburger tarifi

Yedikçe yemek istemenizi sağlayan, ağız sulandıran hamburger yapımını eve taşıdık. Ustalara taş çıkartan marifetinizi gözler önüne sermeye geldik. İşte evde yapabileceğiniz obur hamburger tarifi.

Yemek 02-02-2021 11:39

Ustalarına taş çıkartacak cinsten: Hamburger tarifi! Püf noktasını kimse söylememişti

Küçük büyük hepimiz gerek sokak lezzetlerinde, gerekse lüks restoranlarda ayıla bayıla hamburger yemeyi seviyoruz. Bu bir gerçek ama bu nefis lezzeti değme ustalara taş çıkartacak cinsten kendinizin de yapabileceğini biliyor musunuz? Hamburger tarifine başlıyoruz.

Yemek 02-10-2020 07:47

Hamburger ekmeği tarifi: Artık marketten almayacaksınız!

7'den 70'e herkesin en sevdiği yiyeceklerin başında gelen hamburger ekmeğini evde de yapabilirsiniz. Yanında soğan halkası ve çıtır çıtır patates kızartmasıyla şahane bir sofra kurabilirsiniz.

Yemek 17-04-2020 15:29

Hamburger tarifi: Meşhur hamburgercileri unutun çünkü onlara fark atacaksınız!

Meşhur hamburgercileri unutun çünkü onlara fark atacak bir hamburger tarifi ile geldik. Bakın dışarıda nam salmış meşhur hamburgerler nasıl yapılıyor? Gelin hemen işin sırlarına bakalım.

Yemek 31-03-2020 14:44

Evde hamburger tarifi: Bu pratik tarife bayılacaksınız!

Hamburger keyfini eve taşıdık! Enfes köftesi ve bol sosuyla evde sıkça hazırlayabileceğiniz bu pratik tarife bayılacaksınız. Hadi evde hamburger tarifine başlayalım.

Yemek 13-08-2018 16:56

Bambaşka Bir Lezzet: Patates Burger

Onu hep burgerin yanında görmeye alıştık; ama bu sefer bir araya geldiler! Burgeri ekmek yerine patates ile hazırladık. Ortaya nasıl bir lezzet çıkıyor; inanamazsınız! İddia ediyoruz Patates Burger tarifimizi 7'den 77'ye herkes çok beğenecek.

Yemek 02-07-2018 11:51