Haydari Tarifi Haberleri

En sevilen meze tarifi: Orijinal haydari tarifi! Haydari nasıl yapılır?

Haydari meze denildiğinde ilk akla gelenler arasında bulunuyor. Oldukça sevilen bu lezzeti daha önce denemediyseniz mutlaka yapmanız gerekiyor. İnternette sıklıkla aratılan 'Haydari nasıl yapılır?' sorusunun cevabını orijinal haydari tarifi ile bulabilirsiniz.

Yemek 15-09-2022 15:44

Masalarınıza çok yakışacak! Haydari tarifi

Akşam için yenilecek ana yemekler hazır ama ortaya alternatif meze mi arıyorsunuz? Öyleyse bu tarif tam size göre! Her yemeğin yanına uyum sağlayan haydariyi mutlaka denemeniz gerekiyor. Oldukça kolay yapılan haydari sadece ekmekle bile yenilebiliyor.

Yemek 08-06-2022 10:54

Nefis yemek tarifleri ile Ramazan’ın 27. günü iftar menüsü

Ramazan’ın 27. günü iftar sofrası için aklınızda bugün ne pişirsem sorusu olduğunu eminiz. İftara özel birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan iftar menüsü ile akşam yemeğinde damak çatlatan bir sofra kurabilirsiniz. Geleneksel lezzetlerle süslü bu harika menü için gerekli malzemelerin çoğu muhtemelen mutfağınızda yer alıyordur.

Yemek 28-04-2022 12:10

Masada yer açın! Ana yemeği gölgede bırakacak birbirinden lezzetli 4 farklı yoğurtlu meze tarifi

Sofralardan eksik etmediğimiz yoğurt, pek çok yemeğe yakışan harika bir yardımcı. Üstelik bol proteinli olduğu için sağlığa da çok faydalı. Bununla birlikte pek çok hamur işinin, sıcak yemeğin ve meze çeşidinin de başrolü. Gelin, kaşık kaşık tüketeceğiniz yoğurtlu meze tariflerine birlikte bakalım...

Yemek 19-11-2021 07:19

Haydari Tarifi

Haydari Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haydari Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu mezeler artık sofranızın baş köşesinde yer alacak! Ünlü şefin birbirinden harika yoğurtlu meze tarifleri

Türk yemek kültüründe mezelerin ayrı bir yeri var. Yemek öncesi iştah açıcı olarak tüketilen ya da çilingir sofralarında ana yemek olarak baş köşeye kurulan az malzemeli ama bol lezzetli mezeler gönüllere taht kuruyor. Özellikle yoğurtla yapılan mezeler hem daha hafif hem de daha ferah olduğu için sıklıkla tercih ediliyor.

Yemek 24-09-2021 14:33

Damaklarda şölen havası estiren mezelerin mezesi: Nefis mi nefis haydari tarifi!

Davet sofralarının olmazsa olmazı en bilineni ve en çok tüketileni olan haydariyi, bilmeyenler için en kolay yapılışıyla hazırladık. Evde bulunan malzemelerle doyumsuz bir şölen havası estiren bu meze, mezelerin mezesi olarak da tanımlanıyor.

Yemek 16-02-2021 09:24

Peynirsiz haydari tarifi

Süzme yoğurdun en lezzetli halidir peynirsiz haydari tarifi. Yapılışı da son derece kolaydır. Soğuk meze olarak hazırlanan haydari tarifi, diyet yapanlar için de idealdir çünkü kalori oranı düşüktür.

Yemek 03-06-2020 15:07

Haydari tarifi: Orijinal haydari tarifi nasıl yapılır? (Videolu anlatım)

Meze deyince akla ilk gelenlerden olan haydari tarifi, özellikle bol sohbetli sofraların vazgeçilmezlerinden biridir. Az malzemeyle harika bir lezzet yapmak istiyorsanız, karşınızda orijinal haydari tarifi. Üstelik mükemmel haydari yapılışı için mutfakta usta olmanıza da gerek yok...

Yemek 27-09-2019 15:52