Humus Tarifi Haberleri

En leziz ve pratik meze: Humus tarifi

Nohutla hazırlanan humus en lezzetli mezelerin başında yer alıyor. Hem kıvamı hem de lezzetiyle saatlerce uğraşmışsınız gibi düşünülse de humusu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yapacağınız humus hem sizin hem de sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayacak. Bu lezzetli humus tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 25-05-2022 11:20

Ağızlara layık humus tarifi! En önemli püf noktası içine nohut suyu koyulması! Nedeni ise...

Nohut, tahin, zeytinyağı ve çeşitli baharatlarla hazırlanan humus, nohut sevmeyenlerin bile ayıla bayıla yediği mezelerden biri. Bu lezzete lezzet katansa kuşkusuz içinde yer alan tahin. Daha önce hiç humus yemediyseniz mutlaka bu nefis lezzetle tanışmalısınız. İşte yedikçe yediren humus tarifi.

Yemek 17-02-2021 15:20

Humus nasıl yapılır? En lezzetli humus tarifi nedir? İşte MasterChef humus tarifi ve malzemeleri

Humus, MasterChef'te dokunulmazlık oyunu menüsünde yer alan lezzetlerden biri oldu. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen yarışmacılar en lezzetli humusu yapabilmek için yarıştı. MasterChef'in sıkı takipçileri humusun nasıl yapıldığını, humus için gerekli malzemelerin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki humus nasıl yapılır? İşte humus tarifi nedir? İşte humus malzemeleri ve püs noktası.

Yemek 19-11-2020 22:32

Pancarlı humus tarifi

Yaz sofralarınızı süsleyen, hem göze hem de damağa hitap eden kolay ve pratik pancarlı humus tarifi hazırladık. Rengi bile iştah açmaya yetiyor :)

Yemek 27-04-2020 17:23

Diğer Haber Etiketleri

Humus Tarifi

Humus Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Humus Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Humus tarifi: Nefis bir humus için bilmeniz gereken her şey burada!

Humus, nohut ve yardımcı malzemeler ile yapılan lezzetli bir mezedir. Akşam yemeklerinin yanında tüketilebileceği gibi yalnız başına yemek için de harika bir öğündür. Ülkemizde de çok sevilen bu mezeyi kendiniz yapmak istiyorsanız işte size tüm ayrıntılarıyla humus tarifi.

Yemek 08-11-2018 16:44

Humus nasıl servis edilir?

Lezzetli bir humus yaptınız ancak lezzeti kadar görüntüsü de sunumu da güzel olsun istiyorsanız bazı püf noktalara dikket etmeniz gerekir.

Yemek 26-10-2015 07:47