Islak Hamburger Sosu Haberleri

Yemeği beğenmeyince garsonu böyle dövdüler

Esenyurt’ta alışveriş merkezinde hamburger sipariş eden genç kız, köftenin pişmediği söyleyerek değiştirmek istedi.

Yurthaber 2024-04-17 10:13:50

Asla ıslak saçla yatmamalısınız! Sebebini öğrenince bu alışkanlıktan hemen vazgeçeceksiniz... İşte mide bulandıran o neden

Bazı insanlar, güzel bir duşun ardından bir an önce dinlendirici bir uykuya geçmek için saçlarını kurutmadan ıslak saçla yatağa girebiliyor. Ancak bu hemen bırakmanız gereken bir alışkanlık. Çünkü arkasında yatan, mide bulandıran bir neden var. Islak saçınızın yatak başlığında oluşturduğu sıcak ve nemli ortam, akarlar için mükemmel bir üreme alanı sağlar. Tahtakuruları ve bakteriler de cabası...

Kadin 2024-03-08 10:19:52

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 2024-02-23 15:14:36

Hamburger ekmeği tarifi: Hamburger ekmeği nasıl yapılır?

Adını doğduğu Almanya’nın Hamburg şehrinden aldığı bilinen hamburgerler, fast food olması nedeniyle sağlıksız bulunur ve özellikle sağlığına dikkat eden, dengeli beslenmeyi tercih eden insanlar tarafından pek sevilmez. Ancak ev yapımı bu tarif sayesinde çok sevilen bu lezzetin ekmeğini kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2024-02-18 13:58:03

Diğer Haber Etiketleri

Esenyurt taht saç yatak uyku philips tıraş makinesi tarif tarifi hamburger ekmeği soğan halkası soğan halkası tarifi soğan halkası yapılışı pizza hamuru pratik pizza hamuru pizza pizza sosu pizza sosu tarifi limon sos tarım ve orman bakanı market raf yasak yapay et Göz mantar braun tıraş makinesi braun tıraş makinesi erkek tıraş makinesi traş makinesi kış lastiği sosyal medya tiktok meydan okuma atan AZ transfer dönemi galatasaray ndombele buruk hedefi ligi maçı süper li son dakika Okan Buruk hamburger pizza hamur tarifi pizza tarifi karışık pizza tarifi lazanya lazanya makarna çeşitleri lazanya makarna tarifi lazanya nedir lazanya tarifi makarna lazanya pişmaniye nasıl yapılır pişmaniye pişmaniye tarifi ıslak hamburger ıslak hamburger nerede yenir ıslak hamburger tarifi Hamas İsrail Filistin krem karamel krem karamel tarifi gerçek krem karamel tarifi orjinal krem karamel tarifi püf noktaları kahvaltılık sos Oyuncu yaşında ahmet cengiz yeşilçam ele Masterchef hamburger köftesi hamburger tarifi erikli yemekler falafel tarif falafel falafel malzemeleri falafel tarifi köfte kek nasıl kek tarif kek tarifi kekin kakaolu ıslak kek kek çeşitleri Bodrum Lahmacun beyonce ünlü şarkıcı Melis Sezen nasıl yapılır Fitness Apollonia Llewellyn ıslak mendil uni baby ıslak mendil uni baby yenidoğan ıslak mendil en sevilen kurabiye tarifleri kurabiye tarifleri browni kurabiye browni kurabiye tarifi ıslak kakaolu kurabiye tarifi nar ekşisi nar resmi gazete alara eo hastalık enfeksiyon ıslak saç modeli Kuaför saç kurutma makinesi zarar atlantik okyanusu gemi Bim bim aktüel ürünler bim aktüel ürünleri bilgilendirme Bingöl öğrenci Hindistan burger köftesi tarifi hamburger köftes püf noktası yemek tarifi hamburger köftesi evde nasıl yapılır hamburger köftesi tarifi Mia Malkova böreği nasıl yapılır Gelinim Mutfakta börek börek tarifi Kemal Kılıçdaroğlu CHP İngiltere Londra soya sosu Soya döner Fast food çiğ köfte Francia James

Çıtır çıtır soğan halkası tarifi! Evde kolay ve lezzetli soğan halkası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Soğan halkası tarifi merak ediliyor. Soğan halkasını ister hamburger ve pizza gibi menülere eşlik olarak ister ara öğünde patates kızartmasının yanına servis edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay oolan soğan halkasını yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, soğan halkası nasıl yapılır? İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzeme listesi....

Yemek 20-01-24 18:05

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-24 17:50

Bakan Yumaklı duyurdu, artık satılamayacak, market raflarından kalkıyor

Sofralarda sıklıkla kendine yer bulan nar ekşisinin ardından limon sosu da market raflarından kalkıyor.

Finans 10-01-24 14:18

SON DAKİKA | Bakan Yumaklı'dan 'yapay et' açıklaması! İzin verilmesi asla söz konusu değil

Son dakika haberi: Bakan Yumaklı yaptığı açıklamayla 'Bakanlık yapay ete izin verdi' iddialarını yalanladı. Yumaklı, yapay et üretimine izin verilmesinin asla söz konusu olmadığını söyledi. Öte yandan Yumaklı, limon suyu izlenimi veren limon sosu gibi ürünlerin yurt içi piyasaya arzını yasaklayacaklarını bildirdi.

Haber 10-01-24 11:37

Islak saçla yatağa mı giriyorsunuz? Zararlarını duyunca çok şaşıracaksınız

Islak saçla yatağa girmenin zararları, çoğumuzun farkında olmadığı fakat önemli bir konudur. Saçlarımızın ıslakken yatakla teması, saç derisinde ve genel saç sağlığında çeşitli sorunlara yol açabilir. Bu alışkanlık, saçın kırılmasına ve daha kolay hasar görmesine sebep olabilir. Ayrıca, ıslak saçla yatmak, saç derisindeki mantar ve bakteri oluşumunu artırabilir. Saçınızın sağlığı için ıslak saçla yatağa girmekten kaçınmak önemlidir.

Kadin 10-01-24 10:57

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-23 13:33

Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor

Kış lastiği kullanım zorunluluğu, İstanbul'da 25 Kasım'da, Türkiye genelinde ise 1 Aralık'ta hayata geçirilecek. AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Islak, çamurlu, kaygan, karlı, erimiş karlı ve buzlu zeminlerde kış lastiklerindeki özel karışım, lastiğin sertleşmesini engelleyerek, dengeli ve konforlu sürüş sağlar" dedi.

Finans 23-11-23 14:38

Gençlerin son meydan okuması ultra acı cipsler yasaklandı! Onlarca kişi hastanelik oldu... 1 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nde gençler arasında sosyal medyada meydan okumaya dönüşen ultra acı cipsler onlarca kişiyi hastanelik etmeye devam ediyor. Tabasco sosu veya jalapenostan yaklaşık 400 kat daha acı olan baharatlar Amerika'da bir kişinin ölümüne neden olmasının ardından birçok Alman eyaletinde yasaklandı. Ancak gençler TikTok'ta bu meydan okumayı yapmayı hala sürdürüyor.

Trend 17-11-23 13:15

Florya’ya Ndombele adına yemek siparişleri! Sosyal medyada dalga konusu oldu

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşanıyor. Aldığı kilolarla dikkat çeken yıldız oyuncu için Florya'da daha önce görülmeyen bir olay gerçekleşti. Yapılan araştırma ve inceleme sonunda Florya Metin Oktay tesislerine Ndombele adına hamburger siparişi veren kişinin Fenerbahçeli kongre üyesi Hakan Hanoğlu olduğu tespit edildi.

Spor 07-11-23 14:01

Galatasaray'da Bayern Münih maçı sonrası 'hamburger' krizi! Teknik direktör Okan Buruk görünce deliye döndü

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı N'Dombele, Bayern Münih maçı sonrası hamburger isteyince teknik direktör Okan Buruk'u çok sinirlendirdi. İşte detaylar...

Spor 01-11-23 15:09

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-23 18:50

MASTERCHEF LAZANYA TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Lazanya hamuru, sosu ve iç harcı tarifi

Lazanya hamuru, beşamel sosu ve iç harcının tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'da yapılmasının gündeme gelen lazanya tarifini denemek isteyenler orijinal tarifi araştırmaya koyuldu. Lazanya, İtalyan mutfağından gelen oldukça popüler bir yemektir. Lazanya, katmanlı bir makarna yemeği olarak bilinir ve genellikle farklı malzemelerin bir arada kullanılmasıyla yapılır. Peki, lazanya tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-10-23 18:46

MasterChef pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Evde kolay pişmaniye tarifi!

Pişmaniye tarifi, MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Çeşit çeşit hamburger tarifleri ile dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği MasterChef'te kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için pişmaniye tarifi yaptı. Şehirler arası mola istasyonlarında yaygın olarak satılan pişmaniye, evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 23:44

MasterChef balık burger tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis balık burger tarifi!

Balık burger tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de balık burger oldu. Pek yaygın olmayan hamburger çeşitlerinden olan baluk burger oldukça lezzetli oluyor. Peki, balık burger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 20:14

MasteChef SLOPPY JOE (DAĞINIK HAMBURGER) tarifi! Sloppy joe nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Sloppy joe burger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de sloppy joe bir diğer adıyla dağınık hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen sloppy joe evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, dağınık hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:45

MasterChef ISLAK HAMBURGER tarifi! Evde leziz ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Islak hamburger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de ıslak hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen ıslak hamburger evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:18

Hamas'ın serbest bıraktığı rehine yaşadıklarını anlattı! Islak tünellerde yürüdük

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Katar ve Mısır'ın arabuluculuğu sonrasında iki rehineyi serbest bıraktı. Rehinelerin kimlikleri 79 yaşındaki Nurit Cooper ve 85 yaşındaki Yocheved Lifshitz olarak belirlendi. İki hafta boyunca Hamas tarafından tutulan ve Pazartesi gecesi serbest bırakılan Yocheved Lifshitz yaşadıkları koşulları anlattı.

Trend 24-10-23 13:49

MASTERCHEF KREM KARAMEL nasıl yapılır, malzemeleri neler? Fransız mutfağından nefis krem karamel tarifi

Krem karamel tatlısının yapılışı ve tarifte kullanılan malzemeler merak ediliyor. MasterChef'in 11 Ekim 2023 Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan krem karamel tarifi yapmalarını istedi. Bir Fransız mutfağı klasiği olan krem karamel tarifini en iyi yapan takım haftanın ikinci düellosunda galip gelecek. Krem karamel tatlısı adında da yer alan karameli sosu ile ünlüdür. Peki, krem karamel tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-10-23 20:41

Nefis acılı kahvaltılık sos tarifi! Kahvaltılık sos nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kahvaltılık acı sos tarifi merak ediliyor. Kahvaltı sofralarınızı zenginleştirecek bu acı sos tarifini püf noktalarına dikkat ederek kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Ağızlarda muhteşem bir tat bırakan acı kahvaltılık sosu deneyen herkes severek tüketiyor. Peki, acılı kahvaltılık sos nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 29-09-23 10:52

Yeşilçam'dan bir çınar daha gitti! Artist Ahmet lakaplı Ahmet Cengiz hayatını kaybetti

"Umudumuz Şaban", "Nerede O Eski Günler", "Islak Mendil", "Kara Gurbet" ve "Dokunmayın Dünyama" gibi filmlerdeki performansıyla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ahmet Cengiz hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Magazin 25-08-23 14:51

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos 2023 MasterChef mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef All Star'daki kaptanlık oyunu sonrası mavi ve kırmızı takım kaptanlarının kim olduğu merak ediliyor. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 21 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü yine heyecanlı geçti. Yarışmacılar hamburger yaptı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 22-08-23 07:43

Leziz hamburger tarifi! Evde kolay hamburger nasıl yapılır?

Hamburger tarifi MasterChef seyircilerinin gündeminde yer aldı. Dışarıda sıklıkla tüketilen hamburger menülerini evde kolay bir şekilde hazırlamak mümkün. İşte en lezzetli ve pratik hamburger tarifi...

Yemek 21-08-23 22:52

Lezzet bombası: Falafel tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis falafel tarifi

Ekonomik köfte olarak da bilinen falafel nohut ile yapılıyor. Falafel tarifi, doyurucu malzemeleri ve yanındaki sosu ile ağızlarda nefis bir tat bırakıyor. Evde falafel nasıl yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Pratik falafel köfte tarifini denemek isteyenlere için falafel tarifi ve malzemeleri haberimizde.

Yemek 14-08-23 23:59

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 15-07-23 17:33

Bodrum'un yaz tarifesi yine cep yakıyor! Hamburger 600, lahmacun 450 TL

Türkiye'nin en popüler tatil kentlerinden Bodrum, yüksek fiyat tarifeleriyle yine gündemde. Bodrum'da yaz sezonunun başlamasıyla birlikte fiyatlar yeniden güncellendi. Fiyatların bu yıl da cep yaktığı Bodrum'da lahmacun, hamburger, çay ve ayranın fiyatı dudak uçuklattı.

Haber 12-06-23 12:55

300 hamburger menü sipariş etti! Beyonce yine ödediği parayla gündemde

Geçtiğimiz aylarda ekibine tavuk ısmarlayarak ödediği parayla gündeme gelen efsane isim Beyonce "Renaissance" adını verdiği turnesinin İngiltere ayağının ardından ekibi için parti düzenledi. 300 porsiyon hamburger menü sipariş eden Beyonce, ekibinin yemeğine 2 bin sterlin (ortalama 50 bin TL) ödedi.

Magazin 05-06-23 15:07

Melis Sezen'in dansı yine olay oldu! Evde müzikle kendinden geçti

Son olarak Gülcemal dizisinde yer alan Melis Sezen, danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından "Islak saçla dans etme sezonu açıldı" notuyla dans ettiği anları paylaşınca adından söz ettirdi.

Magazin 05-06-23 09:54

Yedikçe yediren ıslak hamburger tarifi! Soslu ıslak hamburger nasıl yapılır?

En sevilen sokak lezzetleri arasında yer alan ıslak hamburger bol sosu ve yumuşacık ekmeğiyle gönüllere taht kuruyor. Tokluk hissi vermeden yedikçe yediren ıslak hamburger nasıl yapılır merak ediyorsanız bu evde ıslak hamburger tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 26-04-23 16:18

Bir ay boyunca her gün hamburger yiyerek diyet yaptı! Görenler inanamadı... “Yaza hazırım”

22 yaşındaki Lizzy High sosyal medyada fitness paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine geçmeyi başardı. Fenomen isim son olarak sosyal medyada yaza özel olarak hazırladığı diyetiyle gündeme geldi. 30 gün boyunca hamburger yediğini ve fit görüntüsünü koruduğunu gösteren fenomen ismin gönderisi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-23 13:08

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’e yaz erken geldi! Islak tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyince...

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada sıklıkla cesur pozlarını paylaşan fenomen isim bu kez ıslak tişörtüyle kamera karşısına çekti. Tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyen Llewellyn’in gönderisi kısa sürede gündem yarattı.

Trend 19-04-23 11:46

Islak mendil kullanmak cilde zarar veriyor mu? Bebeklere kullanımı uygun mu?

Islak mendil kullanmak, birçok insanın günlük temizlik rutininde yer alan popüler yöntemlerin arasında. Ancak bu yöntemin cilt sağlığına etkileri hakkında zaman zaman endişeler olabiliyor. Özellikle ebeveynler, bebekler için kullanımının sakıncalı olup olmadığını merak ediyor. Farklı cilt tiplerinde farklı etkiler gösterebilen ıslak mendillerin avantajları ve dezavantajları neler, gelin birlikte inceleyelim.

Kadin 14-04-23 17:49

Islak browni kurabiye tarifi! Lezzet patlaması yaşatan ıslak kurabiye nasıl yapılır?

Klasik kurabiye tariflerinden sıkıldıysanız ıslak browni kurabiyesi tam size göre! Browni kurabiye tarifi en sevilen kurabiye tarifleri arasında bulunuyor. Kahveyle, çayla mükemmel bir uyum sağlayan ıslak kurabiyenin mutlaka denenmesi gerekiyor. Browni kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 12-04-23 16:30

Resmi Gazete'de yayımlandı! Artık satılamayacak... Market raflarında olmayacak

Sofralarda ve yemeklerde sıklıkla kendine yer bulan ve nar ekşisi izlenimi veren sos ile şuruplarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünler yurt içinde satılamayacak. Bu doğrultuda yurt içinde piyasaya arzına izin verilmeyen ürünler, 30 Haziran 2024 sonrası piyasada bulundurulamayacak. İşte detaylar...

Finans 24-03-23 09:40

Zararlarını öğrenince asla ıslak saçla uyumayacaksınız! Öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Saç yıkama rutini oluşturmak saçların sağlığı için en gerekli olan işlemler arasında yer alıyor. Bu rutinin dışına çıkmak saçın aşırı yağlanmasına veya kurumasına sebep olabiliyor. Ancak saç yıkadıktan sonra saçı kurutmak çok daha önem taşıyor. Birçok kişi ıslak saçla uyuma hatasını yapıyor. Islak saçla uyumak çeşitli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Kadin 23-02-23 11:03

Filmleri aratmayan olay! Uçsuz bucaksız okyanusta mahsur kaldı, 24 gün sonra kurtarıldı

Atlantik Okyanusu'nda filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Küçük bir yelkenli tekneyi tamir ettiği sırada hava şartlarından dolayı sürüklenerek kaybolan 47 yaşındaki Elvis Francois, 24 gün sonra Kolombiya donanması tarafından kurtarıldı. Francois'in 24 gün boyunca bir şişe domates sosu, sarımsak tozu ve bir kutu et suyu ile beslendiği ortaya çıktı.

Haber 20-01-23 21:41

17 Ocak Salı BİM aktüel ürünler listesi burada! BİM'e bugün neler geliyor? Bebek bezi ve temizlik ürünlerinde DEV İNDİRİM!

BİM 17 Ocak 2023 Salı gününün aktüel ürünleri belli oldu. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde dev indirim var. BİM'de bu hafta; Jenny & Willy Bebek Bezi Aylık Paketler 189 TL'den, Jenny & Willy 3×56’lı Bebek Islak Havlu 29,50 TL'den ve Jenny & Willy 5×10’lu Islak Mini Cep Mendili 12,50 TL'den satışa sunulacak.

Finans 17-01-23 09:46

Bingöllü köy çocuklarına hamburgerli afet eğitimi veriliyor

Deprem kuşağında yer alan Bingöl'de AFAD İl Müdürlüğünce başlatılan çalışma ile dağ köylerindeki çocuklara afet bilinci aşılanıyor, hamburger ikram ediliyor.

Yurthaber 10-01-23 11:51

Hindistan’da sokakta yapılan hamburger tarifi sosyal medyada gündem oldu! “Islak hamburgere rakip sulu hamburger”

Hindistan sokak lezzetleri ülkeyi ziyaret edenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü bu tercihin değişmesine neden olacak cinsten. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir sokak satıcısının elleriyle hazırladığı hamburger görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan hamburger yapımı kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-01-23 10:41

4 yılda yüzde 624'lik zam! Ünlü fast food zincirinin hamburger fiyatlarındaki değişimi gündem oldu: 2018'de 115, 2022'de 84 adet...

Türkiye'de uzun yıllardır hizmet veren ünlü fast food zincirindeki fiyat artışları sosyal medyada gündem oldu. 2018 yılında 13,95 olan menünün 2022 yılında 99 liraya çıkmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları asgari ücret detayına dikkat çekti.

Finans 31-12-22 08:23

Airfryer hamburger köftesi tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da hamburger köftesi nasıl yapılır?

Yediden yetmişe neredeyse herkesin gözde fastfoodlarından birisi olan hamburgerin her hâli hem iştah açıcı hem de göz doyurucu. Özellikle de yumuşacık ve sulu köftesiyle vazgeçilmezlerden birisi olan hamburger köftesini daha az yağlı ve sağlıklı bir şekilde Airfryer’da pişirebilirsiniz. Yapımı oldukça basit ve birkaç malzemeden oluşan hamburger köftesinin püf noktası da hardal ve üzüm pekmezi kullanmaktır.

Yemek 30-12-22 16:44

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyada sınır tanımadı! Islak elbiseli paylaşımı olay oldu

Yeitşkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü isim yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini daha ekleyerek bu kez havuzdan ıslak elbisesiyle çıktığı anları gösterdi. Malkova’nın paylaşımı hayranlarının ilgisini çekerken gönderi adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-12-22 10:09

Gelinim Mutfakta Şenlik böreği tarifi! Çıtır çıtır şenlik böreği nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Perşembe günü şenlik böreği yapılıyor. Özel sosu ile çıtır çıtır olan şenlik böreği hem görüşünü hem de lezzetiyle iştah kabartıyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan şenlik böreği çay davetlerinizin favori lezzetlerinden olacak. İzleyiciler 'Şenlik böreği nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte şenlik böreği tarifi...

Yemek 01-12-22 13:30

Erdoğan İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi? demişti! Kılıçdaroğlu'ndan hamburgerli paylaşım

ABD ziyareti çok konuşulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez İngiltere'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Kılıçdaroğlu'nda son günlerde siyaset gündeminde geniş yer bulan "hamburger"li bir paylaşım geldi. Kılıçdaroğlu İngiltere'de hamburger yerken fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar...

Haber 04-11-22 21:01

Yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak en iyi soya sosları ve markaları

Soya sosu, Doğu ve Güneydoğu Asya mutfaklarından sonra Batı'ya ve hatta tüm dünyaya yayılan bir lezzet. Profesyonel mutfaklar dışında evlere de giren bu Çin kökenli fermente sos, pek çok yemeğe lezzet katıyor. Siz de farklı bir lezzet ararken soya sosunu merak ettiyseniz ve bu konuda marka araştırmalarına başladıysanız oluşturduğumuz liste, tam size göre. İşte lezzetli ve sağlıklı yemeklerin sırrı, en iyi soya sosları!

Yemek 25-10-22 17:18

Döner, hamburger, pizza, lahmacun... Hepsinin fiyatı arttı! İşte en ucuz fastfood

Artan enflasyon market fiyatlarının dışında restoran fiyatlarını da arttırdı. Hafta sonu aileleriyle birlikte dışarıda yemek isteyen vatandaşlar, fiyatlar karşısında zorlanıyor. Öyle ki İstanbul'da bir lahmacun 25-30 TL seviyelerinde satılıyor. Eskinin kolay yiyeceği hamburger de ortalama 100 TL!

Finans 17-10-22 08:11