Keşkek Tarifi Haberleri

MasterChef keşkek tarifi! Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

MasterChef Türkiye All Star’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Şef Ömür Akkor’un keşkek tarifi yapılacak. Yarışmacılar potaya girmeden önümüzdeki haftaya geçiş yapmak için ter dökerken ilk etapta yapılan keşkek yemeği de yarışmacıların zorlanmasına sebep oldu. İzleyiciler bu akşamki programı sabırsızlıkla beklerken aynı zamanda keşkek tarifini de araştırıyor. Peki, Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

Yemek 23-12-2023 20:32

Enfes keşkek tarifi! Orijinal keşkek nasıl yapılır?

Buğdaydan yapılan yemeklerin lezzetini merak ediyorsanız keşkek tarifini kesinlikle denemelisiniz. Özel günlerin, düğünlerin, asker eğlencelerinin yıldızı olan keşkek tarifi oldukça seviliyor. Orijinal keşkek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu keşkek tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 06-06-2023 15:45

MasterChef keşkek tarifi! Meşhur Babadağ keşkeği nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 25 Kasım Cuma günü Denizli'ye gidildi. Denizli'de sevilerek tüketilen Babadağ keşkek tarifi yapılacak. İzleyiciler internet üzerinden 'Babadağ keşkeği nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte yiyenlerin hayran kaldığı Babadağ keşkek tarifi...

Yemek 25-11-2022 20:23

Keşkek tarifi: Keşkek nasıl yapılır, kaç kaloridir? (Videolu anlatım)

Keşkek, yarma buğday ve etten oluşan geleneksel bir yemek olup Anadolu’da çok yaygın olarak yapılır. UNESCO tarafından kültürel miras listesine alınan düğün yemeği olarak bu bilinen keşkek, aynı zamanda Merzifon Keşkeği olarak tescillenmiştir. Keşkeği daha önce hiç yapmadıysanız ve evinizde denemek istiyorsanız videolu anlatımlı keşkek tarifi ve püf noktaları ile kolaylıkla evinizde tadabilirsiniz. Peki keşkek nasıl yapılır, kaç kaloridir?

Yemek 07-11-2018 11:23

Keşkek Tarifi

Keşkek Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keşkek Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.