Kıbrıs Tatlısı Tarifi Haberleri

Gelinim Mutfakta Kıbrıs tatlısı tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın eleme günü Cuma günü Kıbrıs tatlısı yapılıyor. Kekinin ve kremasının hafifliğiyle göz kamaştıran Kıbrıs tatlısı en sık tercih edilen tarifler arasında bulunuyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan Kıbrıs tatlısı davetlerinizin favori lezzetlerinden olacak. İzleyiciler 'Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte nefis Kıbrıs tatlısı tarifi...

Yemek 02-12-2022 13:46

En kolay şerbetli tatlılar! Şefinden damak çatlatan tarifler

Çat kapı misafirlere veya gece gelen tatlı krizine 3 tane tatlı mı tatlı acil çözüm önerisi sunuyoruz. Daha önce denemediyseniz yapınca müptelası olacağınız Hira tatlısı, Kıbrıs tatlısı ve özellikle şerbetli tatlı severlerin göz bebeği olan Şekerpare tariflerini yapmak için vakit kaybetmeyin.

Yemek 17-03-2022 10:30

Kıbrıs tatlısı tarifi arayanlara 3 farklı seçenek!

Adını yavru vatandan alan bu tatlı son yıllarda popülerleşen tatlılardan biri. Peki Kıbrıs tatlısı tarifi nasıldır? İşte size hem irmikli, hem incirli hem de etimekli kıbrıs tatlısı seçenekleri.

Yemek 23-07-2020 16:59

Kıbrıs tatlısı tarifi: Ünü dünyaya yayıldı şimdi sizin mutfağınızda!

Ağızda dağılan keki, pürüzsüz muhallabisiyle altın günlerinin favorisi kıbrıs tatlısı tarifi ile geldik. Bakalım Kıbrıs'tan çıkan, ünü dünyaya yayılan bu tatlı nasıl yapılıyormuş...

Yemek 18-09-2019 16:47

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kibris Tatlisi Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kibris Tatlisi Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Büyük borcamda kıbrıs tatlısı tarifi: Herkese yetecek!

Cevizli keki, kıvamında şerbeti ve hafif muhallebisiyle gönülleri fetheden Kıbrıs tatlısı, misafirleriniz tarafından bol beğeni alacak. Büyük borcamda kıbrıs tatlısı tarifi yapmak istiyorsanız işte izleyeceğiniz adımlar.

Yemek 17-08-2018 16:16