Kısır Tarifi Haberleri

Yedikçe yiyeceksiniz: Tam kıvamında kısır tarifi! Kısır nasıl yapılır?

Gün yemekleri denilince ilk akla gelen lezzetler arasında olan kısır herkes tarafından oldukça seviliyor. Gelen misafirlerinize risk almadan seveceği bir lezzet arıyorsanız kısır yapmanız uygun bir tercih olabilir. Kısır nasıl yapılır? en çok aranan yemek tarifleri arasında bulunuyor. İşte leziz kısırın tarifi...

Yemek 12-09-2022 12:04

Kısır tarifi nasıl yapılır? Yiyenlerin tarifini sorduğu tam ölçülü malzemelerle kısır tarifi...

Kısır tarifi beş çaylarında, günlerde ve misafirlere ikram olarak sunulan vazgeçilmez bir lezzet. Yapımı çok basit olan bu tarifin en güzelini yapmak isteyenler internette kısır tarifini araştırıyor. Bu güne kadar yiyebileceğiniz, soslarıyla, sebzesiyle tam kıvamında kısır tarifini sizler için hazırladık. İşte en kolay ve en lezzetli kısır yapımı....

Yemek 14-07-2022 13:48

Günlerin olmazsa olmazı: Kısır! Kısır nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Leziz tadıyla ülkemizde sık sık tüketilen kısır, günlerin ve çay saatlerinin bir numaralı tarifi... Sebze ve karbonhidrat karışımı olan kısır aynı zamanda oldukça doyurucu. Peki kısır nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 27-06-2022 22:05

Diğer kısır tariflerini unutun! Tam ölçülü kısır tarifi

Kısır gün yemeklerinin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Kurabiyenin, poğaçanın, açmanın yanına oldukça yakışan kısır sıklıkla yapılıyor. Kısırın lezzeti herkes tarafından biliniyor ancak bu lezzeti sağlamak sanıldığı kadar olmayabiliyor. Tam kıvamında kısır yapmak için aşağıdaki tarifi mutlaka denemeniz gerekiyor. Bu tarif hem çok lezzetli hem de tam kıvamında bir kısır sunuyor.

Yemek 23-06-2022 10:01

Kısır Tarifi

Kısır Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kısır Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes merak ediyor: Kısırın salçası kavrularak mı konur?

Kısır en sevilen gün yemeklerinden. Malzemeleri değiştirilerek farklı tatlar elde edilmesini sağlayan kısırın içerisine konulan gıdalar tartışma konusu olabiliyor. Kısırın içerisinde bulunan ve kısıra en önemli tadı veren salçanın kavrularak mı kavrulmadan mı konması gerektiği soru işaretlerine neden oluyor. İşte bunun cevabı…

Yemek 07-06-2022 17:13

Gün sofralarının baş tacı olmaya aday, lezzetli ve pratik sosyete kısırı tarifi

Altın günlerinde ne kadar farklı tariflere yer versek de kısırın yeri bambaşka. Klasik kısırdan sıkılanlar ve ona yeni bir soluk getirmek isteyenlerin hazırlayacağı bu sosyete kısırı, misafirlerinizin ve ev halkının yeni favorisi olmaya aday. Görüntüsüyle fellah köftesini anımsatan, sosu ve yeşillikleriyle damaklarda iz bırakan sosyete kısırı tarifi yazımızda.

Yemek 05-02-2022 11:16

Kısır nasıl yapılır? Kısır malzemeleri neler?

Kutlamaların, çay saatlerinin ve günlerin vazgeçilmezi olan kısır severek tüketiliyor. Yapılışı oldukça kolay olan kısırı hazırlarken bulgurun pişmesi için, sıcak suyu bulgurların üzerine ekledikten sonra beklemek gerekiyor. Kısır yapmak için 2 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı sıcak su gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor.

Yemek 24-09-2021 22:20

Pancarlı kısır nasıl yapılır? Pacarlı kısır malzemeleri neler?

Pancarlı kısır hem görüntüsü hem de tarifi ile bildiğimiz kısırdan biraz daha farklıdır. 2 su bardağı ince bulgur, yarım su bardağı pancar turşusu suyu ve 100 gr kırmızı pancar turşusu pancarlı kısır yapmak için gerekli olan malzemelerin arasında yer alıyor. İşte pancarlı kısır tarifi...

Yemek 18-09-2021 23:35

'Bulgursuz kısır mı olur?' demeyin! İçine koyduğumuz gizli malzemeyi kimse anlamıyor

'Akşama değişik bir salatam olsun' diyorsanız karnabahar kısırı tarifi, bulgurun pabucunu dama atmaya geldi. Tam da mevsiminde olan karnahabaharın faydalarından bu tarifle en iyi şekilde yararlanacaksınız.

Yemek 26-02-2021 16:49

Yiyenler gizli malzemesini merak ediyor: Biber salçalı kısır tarifi

Tıpkı klasik kısır tarifinde olduğu gibi bu kısır tarifimiz de böyle. Ancak şefimiz içine lezzetine lezzet katan közlenmiş biberle bunu şölene dönüştürdü. İşte yiyenlerin içinde ne olduğunu merak ettiği damak çatlatan biber salçalı köz biberli kısır tarifi.

Yemek 15-01-2021 14:52

İnsanın yedikçe yiyesi gelir: Hakiki kısır tarifi

Hazmı kolay, uzun süre tok tutan, bıkmadan usanmadan her gün yenebilen kısır nasıl yapılır diyenler için hakiki tarifi anlatacağız. Bu tarifin lezzeti, besleyici özelliği ve tabii ki keyfi de tam puan! İşte hakiki kısır tarifi...

Yemek 04-12-2020 10:20

Kısır nasıl yapılır? Kısır tarifi nedir? Kısır malzemeleri nelerdir? İşte Gelinim Mutfakta kısır tarifi....

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelmeyi sürdürüyor. Yarışmanın 12 Kasım Perşembe günü yayınlanan son bölümünde gelinler beş çaylarının ve günlerin vazgeçilmez lezzeti kısır tarifini yaptı.

Yemek 12-11-2020 15:47

Çay demlenene kadar hazır: Şipşak kısır tarifi

Lezzetli ve son derece besleyici olan kısır tarifi çay saatlerinin en lezzetli eşlikçilerindendir. Herkes tarafından afiyetle yenilen kısır tarifini sadece 10 dakikada pratik bir şekilde hazırlamak mümkün, üstelik lezzetinden de bir şey kaybetmeyecek!

Yemek 06-10-2020 15:07

Ustasından pratik tarif: 10 dakikada kısır nasıl yapılır?

Altın günlerinin olmazsa olmazı, ev oturmalarının gözde yiyeceği kısır tarifini 10 dakikada ustaların verdiği püf noktaları ile hazırladık. Kısa sürede dev bir lezzet yaratmak isteyenler bu tarifi mutlaka kaydetsin!

Yemek 03-09-2020 07:50

Antakya Usulü Kısır

Evet, biraz zahmet istiyor; ama bu lezzete kesinlikle değecek. Mutlaka deneyin!

Yemek 14-12-2018 10:40

Kısır tarifi: Orjinal kısır tarifi (Kısır tarifi videolu anlatım)

En güzel kısır tarifi için doğru adrese geldiniz. Tarif defterinizden eksik etmeyeceğiniz kolay kısır tarifi tüm ayrıntılarıyla haberimizde.

Yemek 13-09-2018 15:15

Kısır Tarifi

Vazgeçilmezimiz olan kısır, özellikle ev hanımlarının hazırlayıp misafirlerine sunabileceği, günlerin aranan bir lezzetidir. Tadıyla herkes tarafından takdir görmüş olup listelerimizin başında yer alır. Ekşilik ve acılık oranınını kendi damak zevkinize göre ayarlayın ve lezzetine lezzet katın.

Yemek 25-04-2016 14:15

Kilo Yapmaz: Karnabahar Kısırı

Karnabahar sevmeyenlerin dahi hayran olacağı bir yemek/salata türüdür.. Çok hafif, hiç rahatsız etmeyen ve bir o kadar lezzetli..

Yemek 28-12-2015 19:29

Biber Salçalı Kısır Tarifi

Hem ana yemek, hem aperatif, hem salata... Öğrenci evlerinden, lüks sofralara kadar yerini hiçbir zaman kaybetmeyen kısır! Pratik kısır tarifi tüm bildiklerinizi unutturacak. Hazır olun, komşularınız size 'kısır nasıl yapılır' bize de anlatır mısın? diyebilir!

Yemek 02-12-2015 16:43