Köfte Tarifi Haberleri

Tokmak köftesi tarifi: Tokmak köftesi nasıl yapılır?

Türkiye’nin her bir bölgesinden, şehrinden ya da köyünden ayrı bir lezzet, ayrı bir mutfak doğmuştur. Bu mutfaklardan çıkan lezzetler çok kısa süreler içinde tüm ülkeye hatta bazıları dünyaya yayılmayı başarmıştır. Tokmak köftesi de Türkiye’nin Çorum şehrine ait olduğu bilinen ve ana malzemesi tavuk olan bir lezzettir.

Yemek 15-02-2024 01:43

Gelinim Mutfakta tepside süper köfte tarifi! Tepside süper köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü tepside süper köfte tarifi verildi. Farklı köfte tarifleri arayanların vazgeçilmezi olacak bu enfes köftenin lezzetine bayılacaksınız. Gelinim Mutfakta izleyicileri tepside süper köfte nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte hem patates hem köfte lezzetinin buluştuğu tepside süper köfte tarifi...

Yemek 11-04-2023 13:49

Gelinim Mutfakta çıldır köfte tarifi! Kalmış pideleri değerlendireceğiniz çıldır köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü çıldır köfte tarifi verildi. Ramazan ayında kalmış pideleri değerlendirebileceğiniz lezzetli tarifler arıyorsanız çıldır köfte tarifi tam size göre! Gelinim Mutfakta izleyicileri çıldır köfte nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yemek davetlerinin vazgeçilmezi çıldır köfte tarifi...

Yemek 10-04-2023 13:13

Airfryer sucuk köfte tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da sucuk köfte nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ya da özel yemek davetlerinizde sunabileceğiniz tüm yiyecekleri airfryer ile kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. İster kahvaltıda, ister ev partilerinde isterseniz ana yemek olarak sofranızda sunabileceğiniz sucuk köftesi pişirmek için de airfryer kullanabilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz tüm yemekler daha az yağlı ve daha sağlıklı olacaktır.

Yemek 17-02-2023 11:24

Airfryer anne köftesi tarifi: Airfryer'da anne köftesi nasıl yapılır?

Özellikle çocukların keyifle yediği yiyeceklerden biri olan köftenin neredeyse ülkemizin her yöresine ait tarifi vardır. Daha çok annelerimizin yaptığı ve her yaş kesiminin damak zevkine uygun anne köftesi ise patatesle beraber en sık tercih edilen aperatifler arasında yerini alır. Her öğünde tüketebileceğimiz anne köftesi her evin vazgeçilmez köftesidir.

Yemek 07-01-2023 05:27

Airfryer sebzeli köfte tarifi doyurucu ve sağlıklı: Airfryer'da sebzeli köfte nasıl yapılır?

Her türlü yemeğinizi, tatlınızı, kızartma haşlama gibi farklı yöntemlerle hazırlayacağınız yemekleri airfryer ile kısa süre içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişen her yemek daha lezzetli ve daha sağlıklı olarak pişecektir. Et yemeklerinin yanı sıra sebze yemeklerini de Airfryer ile hazırlayabilirsiniz. Sebzeli köftelerinizi de basit malzemelerle hazırlayıp airfryer’da pişirerek servis edebilirsiniz. Sebze olarak evde kalan sebzeleri tercih edebilir ya da isteğinize göre seçebilirsiniz.

Yemek 06-01-2023 11:01

Airfryer annem köftesi tarifi anne eli değilmiş gibi: Airfryer'da annem köftesi nasıl yapılır?

Mutfakta geçen zamanınızı yarı yarıya azaltacak ve hazırladığınız tüm yemeklere ve tatlılara lezzet katacak olan Airfryer ile çok daha sağlıklı yemekler yapabilirsiniz. Anne köftesini de airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Anne eli değişmiş gibi lezzetli ve sağlıklı olan annem köftesini yağ kullanmadan airdyer'da kızartabilirsiniz. Böylece daha sağlıklı bir akşam yemeği alternatifi oluşturabilir ve daha kısa sürede yemek hazırlayabilirsiniz.

Yemek 06-01-2023 10:44

Airfryer acılı misket köfte tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da acılı misket köfte nasıl yapılır?

En sık tercih edilen ve en pratik köfte tariflerinden biri de acılı misket köfte tarifidir. Trakya mutfağına ait olduğu bilinen acılı misket köfteyi pratik malzemelerle Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Airfryer ile çok kısa sürelerde en lezzetli yemekleri ve tarifleri hazırlayabilirsiniz. Airfryer'da kısa süre içinde pişen acılı misket köftesiyle akşam yemeklerinize güzel bir lezzet katın! Misket köfteyi salata, pilav ya da diğer soslarla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 17:00

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa pideli köfte tarifi! Mis gibi kokan pideli köfte nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 9 Kasım Çarşamba günü yarışamaya Bursa'dan katılan Gencer Bey'in yaptığı Bursa pideli köfte tarifi ilgi çekti. Köfte tarifleri görünüşü ve lezzetleriyle iştah kabartıyor. Ekran başında programı izleyen izleyiciler Bursa pideli köfte tarifini ve nasıl yapıldığını merak ediyor.

Yemek 09-11-2022 16:18

MasterChef maç köftesi nasıl yapılır? Kokusu acıktıran maç köftesi (Tükürük köftesi) tarifi!

Maç köftesi adıyla anılan tükürük köftesi tarifi arama motorlarında sorgulanıyor. Futbol maçı çıkışında seyircilerin genellikle uğradığı durak köfteciler oluyor. Bu nedenle tarifin adı maç köftesi olarak anılıyor. MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda şefler dünyadan sokak lezzetleri konsepti odağında yarışmacılardan 9 farklı tarif yapmalarını istedi. Bunlardan biri olan maç köftesi tarifi merak konusu oldu. Peki, MasterChef maç köftesi nasıl yapılır? Maç köftesi tarifi...

Yemek 04-10-2022 22:13

Bayramda misafirlere sunulabilecek en pratik irmikli sulu köfte tarifi! Bayrama özel irmikli sulu köfte nasıl yapılır? İşte yapılışı malzemeleri

Kurban Bayramı'nda misafirlere sunulabilecek en özel tarifler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Hem doyuruculuğu hem lezzeti ile ön plana çıkan lezzetlerin başına ise irmikli sulu köfte geliyor. Sulu köfte, özellikle bayram günlerinde sofralarınıza tat getirecek. İşte bayramda misafirlere sunulabilecek en pratik irmikli sulu köfte tarifi!

Yemek 08-07-2022 16:02

Kıyma olmadan köfte olur mu demeyin: Nohutlu köfte tarifi

Artan et fiyatları nedeniyle alternatif tarifler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Nohut köftesi hem çok hesaplı hem de vejetaryen beslenenler için vazgeçilmez bir lezzet. Oldukça lezzetli bir tada sahip olan nohut köftesini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 17-06-2022 17:42

Mis gibi kokuyor: Leziz kadınbudu köfte tarifi

Köfte hem faydaları hem de tadıyla herkes tarafından seviliyor. Her zevke uygun çeşitli köfte tarifi bulunuyor. Bu köfte türleri arasında bulunan kadınbudu köftenin kokusu sizi çocukluğunuza götürüyor olabilir. Nefis kokusu ve lezzetiyle kadınbudu köfteyi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 15-06-2022 13:48

Bu köftenin lezzeti bir başka: İnegöl köftesi tarifi

Köfte hem sağlıklı olması hem de eşsiz tadıyla herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Birçok farklı çeşitte köfte tarifi bulunuyor. Bu tariflerden olan İnegöl köftenin lezzeti diğer köftelerin önüne geçiyor. İnegöl köfte tüm masalara yakışacak bir lezzet taşıyor. Nefis İnegöl köftesi tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-06-2022 17:23

Nefis yemek tarifleri ile Ramazan’ın 27. günü iftar menüsü

Ramazan’ın 27. günü iftar sofrası için aklınızda bugün ne pişirsem sorusu olduğunu eminiz. İftara özel birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan iftar menüsü ile akşam yemeğinde damak çatlatan bir sofra kurabilirsiniz. Geleneksel lezzetlerle süslü bu harika menü için gerekli malzemelerin çoğu muhtemelen mutfağınızda yer alıyordur.

Yemek 28-04-2022 12:10

İlk iftar yemeğinizi farklı bir tatla taçlandırın! Cacıklı köfte nasıl yapılır? Cacıklı köfte malzemeleri nelerdir?

Ramazan ayı geldi çattı. Mübarek Ramazan ayında iftar sofralarını hangi yemeklerle donatabilirim diyorsanız. Size küçük bir fikir verebiliriz. Cacıklı köfte tarifi hem tadı ile hem de görüntüsü ile Ramazan sofralarınıza ayrı bir hava katacak. İsterseniz gelin bu tadın nasıl yapıldığına bir göz atalım. İşte cacıklı köfte tarifi!

Yemek 01-04-2022 14:35

Köftecilerin herkesten sır gibi sakladıkları o tarif! Evde leziz köfte ekmek tarifi!

Her yaştan insanın ve özellikle çocukların severek tükettiği köfte ekmek, evde de kolay bir şekilde hazırlanabilir. Kokusuyla iştah açan, lezzetiyle büyüleyen sokak köftesini yemeyen yoktur. Yanında ayran ve patatesle birlikte vazgeçilmez bir aperatif olan sokak köftesi evde nasıl yapılır birlikte bakalım.

Yemek 29-03-2022 14:03

Terbiyesiyle ağızları açık bırakan terbiyeli sulu köfte tarifi! Terbiyeli sulu köfte malzemeleri nelerdir? Terbiyeli sulu köfte nasıl yapılır?

Terbiyeli sulu köfte tarifi, köfte sevenlerin vazgeçemeyeceği bir yemektir. Görüntüsü ve tadıyla terbiyeli sulu köfte sofranızın vazgeçilmezi olacak. Her gün ne yapsam derdine terbiyeli sulu köfte tarifi ile son verebilirsiniz. Terbiyeli sulu köfte Türk mutfağının en bilinen yemeklerinden biri olma özelliğini taşıyor. İşte Terbiyeli sulu köfte tarifi ve terbiyeli sulu köfteye dair bilinmeyenler!

Yemek 22-03-2022 15:27

Yöresel tat arayanlar sakın kaçırmasın! İştah kabartan Oruk içli köfte nasıl yapılır? Oruk içli köfte malzemeleri nelerdir? İşte oruk içli köfte yapmanın püf noktaları...

Türkiye farklı tatları barındıran geniş bir kültür yelpazesine sahip bir ülkedir. Yemek kültürü bakımından zengin olan memleketimizin yöreden yöreye değişen tarihi yemekleri vardır. Onlardan biri de oruk içli köfte. İçli köftenin yapılışını ve tadını bileniniz vardır. Peki ya oruk içli köftenin tadını biliyor musunuz? Dilerseniz ağızda dağılan yedikçe insanın iştahını kabartan oruk içli köftenin tarifine geçelim. Oruk içli köfte tarifine dair detaylar!

Yemek 05-03-2022 15:02

Lezzetin hakkını verelim: Diğerlerinin gölgesinde kalan leziz Bolu köftesi tarifi

Lezzet diyarlarımızdan biri olan Bolu, birbirinden farklı tariflerle masalarımızı donatıyor. Aşçılığın ana yurdu diyebileceğimiz Bolu, her yemeğiyle tadanları etkilemeyi başarıyor. Çorbalarıyla, kebaplarıyla, tatlılarıyla öne çıkan şehrimiz, Bolu köftesiyle de damakları şenlendiriyor. İşte birbirinden farklı lezzetler arasında çok da yer verilmeyen ve diğerlerinin gölgesinde kalan leziz Bolu köftesi tarifi...

Yemek 28-02-2022 15:59

Lezzetli bir tabak: Renkli bulgur köftesi tarifi

Siz de mutfağa girince hep aynı yemekleri yapmaktan sıkıldınız mı? Eğer sıkıldıysanız tam size göre bir tarifimiz var: Renkli bulgur köftesi tarifi. Bildiğiniz standart köfte tariflerinden biraz uzaklaşıp sebze ve baharatlarla renk verilen, hem göze hem damağa hitap edecek köfteleri yapması ise sanılanın aksine hiç zor değil.

Yemek 28-02-2022 15:38

Brokoli sevmeyenler buraya: Lezzetine doyamayacağınız nefis brokoli köftesi tarifi

Diyet yapanların vazgeçilmezi C vitamini deposu, antioksidan özelliğe sahip brokoli, sofralarınıza bu sefer yeni bir şekilde konuk olmaya geliyor. Kış sofralarının vazgeçilmez salata alternatifi olan brokolinin sadece çorba ve salata için kullanıldığını düşünüyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Brokoliye yeni bir lezzet dokunuşu katmaya, brokoliden köfte yapmaya ne dersiniz?

Yemek 23-02-2022 17:55

Sulu köftenin farklı versiyonu: Romen çorbası tarifi

Bir menüde olmazsa olmaz yemeklerden biri bildiğimiz üzere çorbalar. Diğer yemeklere geçmeden önce sıcacık bir başlangıç için çorba tercih sebebi olmaya devam ediyor. Yöresel ve alıştığımız çorbalardan ziyade dünya mutfağından da bir şeyler öğrenmek isteyenler için bugünkü tarifimiz Romanya'dan geliyor.

Yemek 19-01-2022 15:57

Kıymasız yapılan lezzetli bir ara sıcak: Tarsus usulü sarımsaklı köfte tarifi

Dört bir köşesi harikalarla dolu ülkemizin birbirinden çeşitli yemek kültürleri bulunuyor. Siz de yöresel yemekleri tatmayı seviyorsanız çok lezzetli bir yemek önerimiz var. Tarsus yöresine özgü sarımsaklı köfteyi denediğinizde bağımlısı olacağınızdan eminiz. Bulgurlu köfte ve sarımsaklı sosun buluşması midenize adeta ziyafet çektirecek. Detayları birlikte inceleyelim.

Yemek 17-01-2022 09:29

Bayat ekmeğinizi sıcak bir lezzete dönüştürün: Islama köfte tarifi

Ekmek israfının artmaya başladığı son dönemlerde bu ekmekleri değerlendirmenin pek çok yöntemi de araştırılıyor. Artan ekmekleri değerlendirme konusunda pek çok tarif yer alsa da bizler bugün Adapazarı ile özdeşleşen meşhur ıslama köfte tarifi ile bayat ekmekleri kullanmak istiyoruz. Bugün size aromalı lezzetli ekmekler ve mis kokulu, baharatlı köfteleri birleştiren bir tarif sunuyoruz.

Yemek 17-01-2022 09:29

Fellah köftesi nasıl yapılır? MasterChef fellah köftesi tarifi ve malzemeleri!

Ülkemizin değişik yerlerinde farklı şekillerde yapılan ve çok sevilen bir lezzet olarak bilinen fellah köftesinin tarifi ve malzemeleri merak ediliyor. Peki Fellah köftesi nasıl yapılır? İşte MasterChef fellah köftesi tarifi ve malzemeleri!

Yemek 11-01-2022 20:27

İçsiz köfte olur mu demeyin, böylesi de var: Yedikçe yemek isteyeceğiniz Adıyaman'a özel nefis yapıştırma tarifi

Ülkemizin vazgeçilmez tatlarından olan köfte, her yörede etli veya etsiz, farklı çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Peki, daha önce hiç çerez tarzında bir köfte denediniz mi? Anadolu mutfağının çeşitli yöresel yemekleri arasında yerini alan, Adıyaman'a özel içsiz köfte veya diğer adıyla yapıştırma, çayın yanına ikram edebileceğiniz enfes bir atıştırmalık. Tarifi yazımızda.

Yemek 16-12-2021 07:43

Islama köfte nasıl yapılır? Islama köfte malzemeleri neler?

Adapazarı deyince akla ilk gelen yiyeceklerden biri olan ıslama köfte sevilerek tüketiliyor. 500 gram kıyma, 1 adet et bulyon, 18 dilim ekmek ıslama köfte yaparken gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. İşte ıslama köfte tarifi ve malzemeleri!

Yemek 18-11-2021 23:30

Anne eli değmiş tariflerle çocukluğuna dönmek isteyenler için bayat ekmeksiz köfte yapmanın yolları

Nar gibi kızarmış anne köftesini kim sevmez? Annelerimizin elleriyle yoğurup kızarttığı köfteler bir başka güzeldi. Kokusu, tadı ve en önemlisi de kıvamı bambaşkaydı. Peki, evde bayat ekmek yoksa anne köftesi yapabilir misiniz? Kuru ekmek içi olmadan anne köftesi yapmanın yollarını sizin için araştırdık.

Yemek 17-11-2021 07:19

Sivas köfte nasıl yapılır? Sivas köfte malzemeleri neler?

Sivas mutfağının en meşhur yemeklerinden biri olan Sivas köftenin tarifi ve malzemeleri merak konusu oldu. Sivas köftesi, Sivas’a has özel çarşı yiyeceğidir ve Türk Patent Enstitüsü tarafından coğrafî işaret verilen bir marka üründür. İşte Sivas köftesi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 17-11-2021 00:23

Şiş köfte nasıl yapılır? İşte şiş köfte tarifi ve malzemeleri

Pratik bir tarife sahip olan şiş köfteyi evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Şiş köfteyi isteğe göre fırında veya mangalda yapabilirsiniz. 500 gram dana kıyma, 3 yemek kaşığı tepeleme galeta unu, 1 çay kaşığı karbonat şiş köfte yapmak için gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. İşte şiş köfte tarifi ve malzemeleri...

Yemek 16-11-2021 23:54

Tekirdağ köfte nasıl yapılır? Tekirdağ köfte malzemeleri neler?

Ülkemizin yöresel lezzetlerinden biri olan Tekirdağ köftenin nasıl yapıldığı ve malzemelerin neler olduğu merak konusu oldu. Tekirdağ köftesini yaparken hem dana, hem de kuzu eti kullanırsanız daha leziz olur. Tekirdağ köftesinin kendine has tadı, kullanılan etten geliyor.

Yemek 16-11-2021 23:27

Akçaabat köftesi nasıl yapılır? Akçaabat köfte malzemeleri neler?

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Akçaabatlı lokantacılar tarafından yapılan Akçaabat köftesinin en önemli özelliklerinden biri odun kömürüyle çalışan ocaklarda pişirilmesi. Akçaabat köftesini hazırlarken köfte harcının içine maden suyu eklerseniz köfteniz daha yumuşak olur. İşte Akçaabat köftesi tarifi ve malzemeleri!

Yemek 16-11-2021 22:28

Abdigör köfte nasıl yapılır? Abdigör köfte malzemeleri neler?

Oldukça eskilere dayanan yöresel lezzetlerimizden biri olan abdigör köftesi sevilerek tüketiliyor. Osmanlı Türk mutfağında yer alan Abdigör köftesi, Ağrı yöresine aittir. Midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen Doğubayazıt Sancak Beyi Çolak Abdi Paşa için yapıldı. İşte abdigör köftesi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 16-11-2021 21:59

Kendisi küçük tadı büyük! Sivas'ın meşhur yemeklerinden mirik köfte tarifi

Sivas'ın bu muhteşem yöresel lezzetini evinizde bulunan malzemelerle rahatlıkla yapabilirsiniz. Kolay yapımı ve doyuruculuğuyla sofralardan eksik etmemeniz gereken bu lezzet, istediğiniz şekilde sunum yapmanıza da olanak sağlıyor. Bulgur ve çeşitli baharatlarla hazırlanan köfte sarımsaklı yoğurtla daha da lezzetli hale geliyor. İşte Sivas'ın yöresel yemeklerinden mirik köfte tarifi...

Yemek 03-11-2021 07:14

Kıymasız köfte olur mu? demeyin! Bu tariflere bayılacaksınız...

Köfte deyince aklınıza hemen mis gibi anne köftesi geliyorsa haklısınız, onun yeri başka! Peki, size kıymasız da köfte yapabileceğinizi söylesek? Patlıcan, mantar, tarhana gibi malzemelerden de nefis köfteler yapmak mümkün. Siz de kıymasız köfte tariflerinde fellah köftesi ya da mercimek köftesi gibi klasik tariflerin dışına çıkmak istiyorsanız buyurun yazımıza.

Yemek 03-11-2021 07:14

Elmalı köfte nasıl yapılır? MasterChef elmalı köfte tarifi ve malzemeleri neler?

MasterChef'in yeni bölümünde yapılan elmalı köftenin tarifi araştırılıyor. Bu akşam MasterChef'te Doğu Anadolu Bölgesi’ne ait yemekler yapıldı. Peki elmalı köfte nasıl yapılır? MasterChef elmalı köfte tarifi ve malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 28-10-2021 00:44

Kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte malzemeleri neler?

Kadınbudu köfte, Osmanlı mutfağından günümüze kadar ulaşan lezzetler arasında yer alıyor. Sevilerek tüketilen kadınbudu köfteyi evde pratik bir şekilde hazırlamak mümkün. Kadınbudu köfteyi hazırlarken kıymanın az yağlı olmasına özen gösterin. Kıymanın iki kez çekilmesi işinizi kolaylaştırır. İşte kadınbudu köfte malzemeleri ve tarifi...

Yemek 18-10-2021 23:37

Tatlısı bile var! Pirinçle yapabileceğiniz en ilginç tarifler

''Pirinçle en fazla ne yapılabilir ki?'' demeyin! Köfteden mücvere kadar birçok farklı tarif yapabileceğiniz pirinç, mutfakların vazgeçilmezleri arasında baş köşede. Pilav gibi ana yemeklerinize eşlik eden tariflerde kendine yer bulan pirinçle, çok sayıda tarif çıkarabilirsiniz. İşte pirinçle yapabileceğiniz en farklı tarifler...

Yemek 14-10-2021 06:31

Gliko (Erzurum yemeği) nasıl yapılır? Gliko malzemeleri neler?

Gliko, Erzurum'un yöresel yemeklerinden biridir. Kolay bulgur köftesi ve yalancı köfte olarak da bilinen gliko evde kolaylıkla hazırlanabilir. Ayrıca gliko, yoğurtlu bulgur köftesi adıyla da bilinir. Gliko hazırlarken 1 su bardağı köftelik bulgur, 3 yemek kaşığı tere yağı gerekli malzemeler arasında yer alıyor.

Yemek 07-10-2021 22:58

Akçaabat köfte nasıl yapılır? MasterChef Akçaabat köftesi tarifi ve malzemeleri neler?

Türkiye'de coğrafi işaret alan lezzetlerinden biri olarak bilinen Akçaabat köftesi, bugün MasterChef'te yapıldı. 1930’lu senelerde Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Akçaabatlı lokantacılar tarafından üretilen köftenin tarifi merak ediliyor. Peki Akçaabat köfte nasıl yapılır? MasterChef Akçaabat köftesi tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 28-09-2021 23:09

Kangal Akkaraman koyununun böbrek yağından yapılıyor! Lezzetini bilenler sıraya giriyor

Sivas’ın yöresel lezzetlerinde olan ve sadece Altınyayla ilçesinde yapılan Tonus köftesi eşsiz lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Yemek 10-09-2021 10:37

MasterChef dalyan köfte tarifi! Dağılmayan dalyan köfte nasıl yapılır?

Türk mutfağında köfte çeşitleri önemli bir yer tutar. Özellikle çocuklar köfte ve patates ikilisinden oluşan menülere bayılırlar. Peki çocuklarınıza hem yumurta hem de sebzelerden oluşan bir lezzeti tattırmaya ne dersiniz? Siz de evinizde dalyan köfte hazırlamak istiyorsanız tarifimizi not edebilirsiniz.

Yemek 23-08-2021 11:28

29 Temmuz 2021 Perşembe MasterChef ekşili köfte nasıl yapılır? İşte ekşili köfte tarifi...

MasterChef programı sayesinde birbirinden lezzetli yemek tarifleri gündeme gelmeye devam ediyor. 29 Temmuz 2021 Perşembe yayınlanan MasterChef'te, yarışmacılar ekşili köfte hazırladı. Ekşili köfte malzemeleri arasında az yağlı kıyma, patates, un yer alıyor. İşte ekşili köfte tarifi...

Yemek 29-07-2021 22:02

İçli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte içli köfte tarifi...

Arap mutfağından mutfağımıza geçen ve severek yenilen içli köfte tarifi merak konusu oldu. İçli köfte yaparken ince bulguru 1 bardak soğuk su ile kısır yapar gibi ıslatmalısınız. 300 gr kıyma, ince köftelik bulgur, un içli köfte malzemelerinden bazılarıdır. İşte içli köfte tarifi...

Yemek 29-07-2021 21:38

İçi sürprizli lezzet! Bu köfte tarifi ezber bozacak

İster tavada ya da fırında olsun her yörenin enfes köftelerine aşinayız, ayıla bayıla da yiyoruz. Bugün sizin için klasiklerin dışına çıktık bu köftenin içine nefis lezzetler koyduk. İşte akşam yemeğine değişik tarif arayanlara patlıcan harçlı köfte tarifi.

Yemek 08-04-2021 16:53

Koyunun böbrek yağından üretiliyor! Enerji deposu Tonus köftesi lezzetiyle damak çatlatıyor

Sivas'ta Kangal Akkaraman koyunun böbrek yağıyla yapılan Tonus köftesi lezzetiyle yiyenlerin hafızasına kazınıyor. Altınyayla ilçesine özgün lezzet olarak geçen Tonus köftesi, tam bir enerji deposu.

Yemek 31-03-2021 14:09

Yapımı pratik, lezzeti inanılmaz: Dağılmayan, çatlamayan kadınbudu için en önemli püf noktası

Diğer köftelerden farklı olan kadınbudu köfte tarifi ile misafirlerinizden tam not alacaksınız. Trakya esnaf lokantalarının menülerinin vazgeçilmezi olan kadınbudu köftesini fırında, ızgarada veya tavada kızartarak yapabilirsiniz. Söylemeden geçmeyelim, orijinal kadınbudu köfte, tavada kızartılarak yapılandır. Biz de orijinale sadık kalarak bugün tavada kızartılan kadınbudu tarifi yapıyoruz.

Yemek 22-02-2021 16:07

Simitin şeklini köftenin lezzeti ile buluşturduk: Usta şeften simit köfte tarifi!

Şef Yağız İzgül'ün elinden çıkan muhteşem bir lezzetle geldik. Bu nefis köfte tarifini ister akşam yemeğine, ister davet sofranıza yapın unutulmaz tadıyla ve görüntüsüyle hafızalara kazınacağınızdan eminiz. İşte dillere destan olacak simit köfte tarifi.

Yemek 15-02-2021 15:49