Latte Sanati Haberleri

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 2024-02-14 14:39:29

Kahve severler bayılacak: Latte pasta tarifi! Leziz latte pasta nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Latte pasta, kahveli aromasıyla kahve severlerden tam puan alıyor. Pastane ve kafelerde sıklıla rastlanılan latte pasta tarifini evde kolayca yapabilmek mümkün. İşte yedikçe yediren latte pasta tarifinin yapımı ve malzeme listesi.

Yemek 2023-08-14 22:37:21

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 2023-07-27 15:11:47

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 2023-05-04 11:31:29

Kahvenizin lezzetine lezzet katacak en iyi kahve makinesi modelleri 2023

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken, diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi daha sofistike kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek 07-03-23 09:44

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-23 14:40

Kışın vazgeçilmez içeceği: Evde pumpkin spice latte tarifi

Pumpkin spice latte kışın gelmesini heyecanla beklememizi sağlayan içecekler arasında bulunuyor. Bir yudumu bile içimizi ısıtan leziz pumpkin spice latte'yi daha önce evde denememişseniz bu pumpkin spice latte tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 11-11-22 16:23

Starbucks zam mı geldi, 8 Eylül kahve ne kadar oldu? Starbucks güncel kahve fiyatları 2022!

Starbucks güncel kahve fiyatları 2022, ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam sonrası merak konusu oldu. Filtre kahve, cool lime, misto, americano, latte, mocha gibi içeceklerin fiyatı internette araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, "8 Eylül kahve ne kadar oldu?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. İşte 2022 Starbucks güncel kahve fiyatları...

Finans 08-09-22 14:40

Baristaları kıskandıran kahveler için en iyi espresso makinesi modelleri

Americano, Türk kahvesi, latte, filtre kahve... Birbirinden farklı çeşitleri ile kahve, çoğunluğun hayatında oldukça büyük bir yere sahip. Günden güne sayıları artan kahve zincir markaları ve butik kahveciler de bunu kanıtlar nitelikte. Eğer siz de bir kahve sevdalısıysanız ve sabahları mis gibi kokan kahvenizi içmeden güne başlamak istemiyorsanız kendi espresso makinenizle harikalar yaratabilirsiniz. Kaliteli bir kahve deneyimi için en uygun espresso makinelerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 05-11-21 22:18

Kahvenizin 40 yıllık hatırını farklı tariflerle uzatın! Tiryakilere alternatif kahve tarifleri

Türk kahvesinin yeri tartışılmaz ancak kahvenin farklı yüzlerini de keşfetmek heyecan verici olmaz mıydı? Kahvenizi alışılmış tariflerle hazırlamakta bir sakınca yok. Ancak yeni tadım deneyimleri için küçük dokunuşlar yapma şansınız da var. Haydi gelin, Affogato üzerine fındık ve bademli latte gibi biraz alternatif tarifler verelim ki, gününüz şenlensin!

Yemek 02-11-21 07:33

Duyan bakmaya geliyor! 6 yavrusu olan köpek kediye de annelik yapıyor

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sebze meyve halinde kabzımallık yapan Süleyman Yıldırım'ın sahibi olduğu 3 yaşındaki 'Latte' isimli terrier cinsi köpek, 6 yavrusuyla birlikte bir de annesinin terk ettiği kedi yavrusuna annelik yapıyor.

Haber 29-05-21 07:30

İçmeye doyamadığınız lattenin kalorisiz hali ‘skinny latte’ nasıl hazırlanır? Latte ile arasındaki fark ne?

Türkiye’de en çok tercih edilen İtalyan kahvelerinden biri olan latte, dünyanın hemen hemen her yerinde severek tüketiliyor. Espresso ve köpürtülmüş sütün basitliğiyle büyük bir kolaylıkla yapılan latte son dönemde ‘skinny latte’ çeşidiyle dikkatleri çekiyor. Peki skinny latte nasıl hazırlanır? Latte ile arasındaki fark nedir?

Yemek 14-05-21 16:08

İçmeye doyamadığımız latte nasıl hazırlanır? Cappuccino ile arasındaki fark ne?

Ülkemizde en çok tercih edilen İtalyan kahvelerinden biri olan latte, dünyanın her yerindeki kafelerde de sevilerek tüketilen bir içecek. Kuşkusuz hafif kahve tadı ve kremsi aroması onu vazgeçilmez kılıyor. Peki latte nasıl hazırlanıyor, cappuccino ile arasındaki fark nedir?

Yemek 13-01-21 15:28

Windows 10 Android uygulamalarına Project Latte ile kapı açıyor

Project Latte ile Android uygulamaları Windows 10 platformuna geliyor. Microsoft, Project Latte adını verdiği yeni proje ile Android uygulamalarının Windows 10'da çalışmasını sağlayacak.

Haber 30-11-20 17:14

Sosyal medyada bir anda gündem oldu! Erdoğan ve Bahçeli ile soğuk latte keyfi

Ayasofya-i Kebir Camii'de kılınan Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte bir kahveciye uğradı. Kahvecide müşteri olarak bulunan bir genç kızın çektiği selfie sosyal medyada geniş yankı buldu.

Haber 25-07-20 01:52

Kim kıyabilir bu cici kuşlara? Japon sanatçıdan inanılmaz latte sanatı

Birçok insan sabah kahvesi olamadan ayılmanın mümkün olmadığını düşünür. Onlar için uyanmak, güne tempolu devam etmek için kahve vazgeçilmezdir. Şimdi kahve bağımlıları kalbinden vuracak muazzam kahve tasarımları göstereceğiz. Hazırsanız sizi kahveye bir kez daha aşık etmeye geliyoruz :)

Yemek 19-06-19 17:20

Sanat şehre indi: Step Istanbul bugün kapılarını açıyor

SANATI ulaşılabilir kılmak için yola çıkan Step Istanbul, bugün kapılarını açıyor.

Haber 25-04-19 11:24

Sanat şehre indi: Step Istanbul bugün kapılarını açıyor

SANATI ulaşılabilir kılmak için yola çıkan Step Istanbul, bugün kapılarını açıyor.

Haber 25-04-19 11:05

Zahmetli durduklarına bakmayın! Kendi mutfağınızda da yapabileceğiniz lezzetli tarifler

Latte, süt reçeli, İzmir bombası ya da lahmacun... Genelde bu lezzetleri restoranlarda yer ya da marketlerden satın alırız. Ancak bu yiyecek ve içecekleri yapmak düşündüğünüz kadar zahmet istemiyor. Vereceğimiz tarifler ile canınızın istediği her an onların tadına varmanız mümkün. İşte dışarıdaki hallerini aratmayan yiyecek ve içeceklerin kolay tarifleri.

Yemek 16-04-19 09:41

Gribal enfeksiyona karşı bir numaralı içecek! Formülü ise sır gibi saklanıyor

Eskişehir’de butik kafe işletmecisi Ela Senem Kılıç, mevsim geçişlerinde meydana gelen gribal enfeksiyonlara karşı müşterilerine özel formülüyle hazırladığı kahve sunuyor. 'Latte Amber' ismini verilen kahve, birçok baharatı içinde bulundurmakla birlikte espresso ve süt ile de hem şifa dağıtıyor hem de kahve keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yemek 04-04-19 09:25

Bu kahve içenlere şifa dağıtıyor!

Eskişehir’de butik kafe işletmecisi Ela Senem Kılıç, mevsim geçişlerinde meydana gelen gribal enfeksiyonlara karşı müşterilerine özel formülüyle hazırladığı kahve sunuyor. 'Latte Amber' ismini verilen kahve, birçok baharatı içinde bulundurmakla birlikte espresso ve süt ile de hem şifa dağıtıyor hem de kahve keyfini doyasıya yaşatıyor.

Trend 03-04-19 10:35

İran'da 2 üniversite yaptırım kapsamına alındı

İran Bilim Araştırma ve Teknoloji Bakanı Mansur Gulami, Beheşti Üniversitesi ve Sanati Şerif Üniversitesi'nin nükleer alandaki bilimsel çalışmalarından dolayı yaptırım kapsamına alındığını söyledi

Haber 18-02-19 10:39

Latte ve Duman'ın bisiklet keyfi

Antalya'da her gün 15 kilometrelik kent turu yapan makine mühendisi Araz Keleş'in biri omuzunda, diğeri sepetindeki İran cinsi kedileri ilgi odağı oldu - Keleş: "Omzumda kediyi gören bazı vatandaşlar satın almak istiyor. Onlar benim evlatlarım. Asla satmayı ya da başkasına vermeyi düşünmüyorum"

Haber 30-11-18 11:40

Bal Kabaklı Latte - Pumpkin Spice Latte

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak sıcacık ve enfes bir tarifimiz var! Bal Kabaklı Latte, nam-ı diğer Pumpkin Spice Latte tarifimizi mutlaka deneyin, dışardakilerden daha lezzetli!

Yemek 26-11-18 16:44

 - (geniş haber) ERDOĞAN: SİYASET YALAN SÖYLEME SANATI DEĞİLDİR 

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyaset yalan söyleme sanatı değildir.

Haber 24-11-18 15:33

 İSTANBUL - ERDOĞAN: SİYASET YALAN SÖYLEME SANATI DEĞİLDİR 1

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyaset yalan söyleme sanatı değildir.

Haber 24-11-18 13:56

Ülker Cafe Crown'dan Ice Latte Şeftali

Ülker'in hazır kahve pazarındaki markası Cafe Crown, bu yaz, kahveyi en sevilen aromalardan biri olan şeftali ile buluşturdu

Haber 06-08-18 12:12

En Son Trend: Aktif Odun Kömüründen Latte

Aktif odun kömürü aslında soğuk sıkım meyve ve sebze suyu satan markaların bazılarında var. Tatsız ve zararsız bir şey aktif odun kömürü aynı zamanda da yararlı. En son da latte çılgınlığı başlamış.

Yemek 24-05-17 11:42

2017'nin En Son Trendi: 3d Latte

2017'nin son akımı latteleri birbirinden güzel hayvan modelleri ile süsleyerek servis etmek oldu.

Yemek 07-04-17 18:36

Alman Turist Denizde Boğuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ailesiyle birlikte tatilini geçirmekte olan Alman turist Heinze Gart Latte (68), denizde...

Yurthaber 19-09-16 16:55

Aromalı latte'lerde kola kadar şeker var

Aroma eklenen latte ya da mocha gibi sevilen kahve türlerinin üçte birinde, bir kutu kolayla aynı miktarda şeker olduğu belirlendi. Starbucks ve Nero gibi kahve zincirlerinde satılan bazı içeceklerdeki şeker oranı ise bundan bile fazla.

Haber 18-02-16 19:15

Latte'lerde kola kadar şeker var

Latte ve mocha gibi sevilen kahve türlerinin üçte birinde, bir kutu kolayla aynı miktarda şeker olduğu belirlendi. Starbucks ve Nero gibi kahve zincirlerinde satılan bazı içeceklerdeki şeker oranı ise bundan bile fazla.

Haber 17-02-16 12:15

Latte'lerde kola kadar şeker var

Latte ve mocha gibi sevilen kahve türlerinin üçte birinde, bir kutu kolayla aynı miktarda şeker olduğu belirlendi. Starbucks ve Nero gibi kahve zincirlerinde satılan bazı içeceklerdeki şeker oranı ise bundan bile fazla.

Haber 17-02-16 11:45

Dikkat: Bu Trend Kabak Tadı Veriyor!

Tatlısı, hadi bilemediniz en fazla çorbası yapılırdı. 2012 yılında restoran menülerine, son beş yılda ise yüzde 400 oranında artışla içeceklerin içine girdi. Pumpkin Spice Latte ile gönülleri fetheden balkabağının dünyadaki yükselişi sürüyor. Kullanım sıklığında neredeyse sofra tuzu ile yarışan balkabağı bakın nerelerde kullanılıyor:

Trend 22-11-15 23:49

Dikkat: Bu Trend Kabak Tadı Veriyor!

Tatlısı, hadi bilemediniz en fazla çorbası yapılırdı. 2012 yılında restoran menülerine, son beş yılda ise yüzde 400 oranında artışla içeceklerin içine girdi. Ne zaman ki Starbucks, Pumpkin Spice Latte ile hayatımıza girdi; o zaman balkabağının tüm dünyadaki yükselişi dikkatimizi çekti.

Yemek 22-11-15 23:49
Yemek 26-10-15 08:20
Yemek 26-10-15 08:20
Yemek 26-10-15 08:20
Yemek 26-10-15 08:20

Türkiye Sanati Etkinlik Grubu’nun 9. Sergisi Kastamonu’da Yapıldı

Türkiye Sanatı Etkinlik Grubu’nca 8 ilde yapılan ulusal katılımlı ve jürili karma sergi buluşmasının 9’uncusu...

Yurthaber 20-03-15 19:00

‘TÜRK TESPİH SANATI’ PANELİ

- ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Türk Tespih Sanatı’ konulu panel yapıldı. Panelde konuşan ERÜ Rektörü Prof.Dr.

Yurthaber 20-11-14 17:08

‘TÜRK TESPİH SANATI’ PANELİ

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, ERÜ Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.

Yurthaber 20-11-14 16:41

Bayram Yılmaz'ın Kareleri Aydınlılarla Buluştu

Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanati Derneği'nin kurucularından fotoğraf sanatçısı Bayram Yılmaz'ın ikinci kişisel fotoğraf sergisi...

Yurthaber 09-07-13 10:22

Rusya’da Tutuklu Bulunan İhracat Şampiyonu Türk İşadamına Ağır Psikolojik İlaçlar Verildiği İddiası

Türkiye Yaş Sebze Meyve İhracatı şampiyonu Lider Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Sanati Limited...

Yurthaber 11-03-13 12:56