Mide Yanmasina Neden Olan Besinler Haberleri

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 2024-04-18 13:47:56

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 2024-04-17 09:11:33

2 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Denizli’de iki katlı binanın çatı katında paniğe neden olan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 2024-04-16 10:37:51

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Engelli kadının ölümüne neden olan sürücü Denizli’de yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde Aydın-İzmir otoyolunda kullandığı kamyonla zihinsel engelli kadına çarpan sürücü, JASAT’ın yaptığı çalışma ile Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yakalandı.

Yurthaber 03-04-24 10:49

Bursa'daki kazada annenin ölümüne, 2 çocuğunun yaralanmasına neden olan sürücü tutuklandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçtikleri sırada otomobiliyle çarptığı kadının ölümüne, iki çocuğunun da yaralanmasına neden olan sürücü tutuklandı.

Yurthaber 03-04-24 10:15

Fatih Altaylı 'Ben Şükrü Genç’i yolda görsem elini sıkmam' demişti! Sarıyer'den bağımsız aday olan Genç'i programına konuk aldı, sebebini böyle açıkladı

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime katılacak. Gazeteci Fatih Altaylı, "Yüzüne bakmam, elini sıkmam" sözleriyle eleştirdiği bağımsız aday olan Şükrü Genç’i kanalında konuk etti. Altaylı, Genç'i neden konuk ettiğini de açıkladı.

Haber 30-03-24 19:05

Lyme hastalığı nedir, geçici midir? Lyme hastalığı belirtileri ve tedavisi

Doğanın güzelliklerinden keyif alırken, dikkat etmemiz gereken bir tehdit var: Lyme hastalığı. Bu hastalık, genellikle kene ısırıklarıyla taşınan bir bakteri olan Borrelia burgdorferi'nin neden olduğu bir enfeksiyondur. Sivrisinekler ve diğer böcekler gibi vektörler aracılığıyla insanlara bulaşabilir. Peki, lyme hastalığı nedir?

Haber 30-03-24 11:49

Uzman isim uyardı: İftarda sakın tüketmeyin! Diş kaybına neden oluyor

Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar ve sahur sofralarındaki yiyecek ve içeceklerin seçimi sağlık açısından oldukça önemli. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, özellikle günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceğini söyledi.

Haber 30-03-24 07:26

Mide kanaması nedir, neden olur? Mide kanaması belirtileri ve tedavisi

Mide sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Ancak, çeşitli sebeplerle mide sorunları yaşanabilir. Bunların en ciddi olanı da mide kanamasıdır. Mide kanaması, hayatı tehdit eden bir durumdur ve erken tanı ve tedavi gerektirir. Peki, mide kanaması nedir, mide kanaması olan kişi ne yapmalı?

Haber 29-03-24 10:34

Başakşehir’de iş yerine silahla ateş ederek 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı

Başakşehir’de oto tamir dükkanına silahlı saldırı gerçekleştirerek 3 kişinin yaralanmasına neden olan 1 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 27-03-24 14:02

Komşuların gürültü kavgası cinayetle bitti! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Denizli'de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan adam dehşet saçtı. Motosikletin egzozundan çıkan yüksek ses nedeniyle oğlunu azarlayan komşusu İbrahim Kızılkaya'yı (67) tabancayla vurarak öldüren, olay yerinde bir kişinin de yaralanmasına neden olan Hasan Ersoy (30) tutuklandı.

Haber 26-03-24 23:19

6 yaşındaki Asel'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!

Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen 6 yaşındaki Asel Mira Şahin'in ölümünün ardından sürücü tekrar gözaltına alındı. Sürücü Gökhan Demiray 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

Haber 26-03-24 18:26

Düğünde silahla havaya ateş ederek ölüme neden olan sanığa 16 yıl 8 ay hapis cezası

Samsun'un Bafra ilçesinde düğünde silahla havaya ateş etmesi sonucu bir kişinin ölümüne neden olan sanık, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 26-03-24 13:55

Osteoartrit (kireçlenme) nedir? Osteoartrit (kireçlenme) belirtileri ve tedavisi

Osteoartrit yaygın olarak kireçlenme olarak bilinen, eklemlerde ağrı, şişlik ve hareket kısıtlılığına neden olan bir eklem hastalığıdır. Bu hastalık genellikle yaşla birlikte ortaya çıkar ve eklemleri destekleyen kıkırdak dokusunun zamanla aşınması ve bozulmasıyla ilişkilidir. Osteoartrit, dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen yaygın bir rahatsızlıktır ve yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilir.

Haber 26-03-24 11:36

Psoriatik Artrit (Sedef Romatizması) nedir? Psoriatik Artrit belirtileri ve tedavisi

Psoriatik Artrit ya da sedef romatizması, psoriazis adı verilen cilt hastalığı ile ilişkili olan ve eklem iltihabına neden olan bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık genellikle psoriazis belirtileriyle birlikte eklem ağrısı, şişlik ve sertlik gibi romatoid artrite benzer semptomlarla karakterizedir. Psoriatik Artrit genellikle genç yetişkinlik veya orta yaş döneminde başlar ve yaşam boyu devam edebilir.

Haber 25-03-24 20:35

Kuryenin ölümüne neden olan sürücüye 6 yıl 3 ay hapis cezası

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde aracıyla çarptığı 14 yaşındaki scooter sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü; 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 25-03-24 14:17

Uzman isimden önemli uyarı! Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı

Reflü sıkıntısı olan bireylerin Ramazan ayında nasıl beslenmesi gerektiğine değinen Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Fuad Jafarov, “Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı ve yemeklerini zamana yayarak yemelidir. Sahur ve iftarda fazla yemek (mideyi tıka basa doldurmak), keskin baharatlar, ekşi ve acı besinler, salçalı ve aşırı yağlı gıdalar tüketmek reflü şikâyetlerini artırır” dedi.

Haber 25-03-24 10:27

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'a imza şartı getirilmişti! Karakola girmeden kaçtı

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçmıştı. Kazayla ilgili soruşturmada hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen Bülent Cihantimur, Şişli Polis Merkezi'ne gitti. Gazetecileri gören Cihantimur, işlemlerini yapmadan tekrar aracına binerek oradan ayrıldı.

Magazin 23-03-24 11:29

Neden on bir ayın sultanı denir? 11 ayın sultanı ne demek? Ramazan ayının on bir ayın sultanı olmasının sebebi nedir?

Ramazan ayının İslam dininde büyük bir manevi değeri ve diğer aylar arasında seçkin bir konumu bulunur. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içerisinde yer alır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden biri olan oruç da bu ayda icra edilir. Peki neden 11 ayın sultanı denir?

Haber 21-03-24 23:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 21-03-24 17:35

Apandisit nedir, neden olur? Apandisit belirtileri ve tedavisi

Apandisit, apendiksin (kör bağırsak) iltihaplanması olarak bilinen ani ve acil bir tıbbi durumdur. Apendiks, bağırsakların başlangıcında bulunan ve bağışıklık sistemi için önemli olan bir yapıdır. Apandisit, apendiksin tıkanması sonucu bakterilerin çoğalması ve iltihaplanmasıyla meydana gelir. Peki, apandisit nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 21-03-24 15:25

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16

Kanser kaşıntısı nedir, kanser kaşıntısı nasıl olur?

Kanser dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını etkileyen bir sağlık sorunudur. Bu hastalık vücuttaki hücrelerin kontrolsüz bir şekilde büyümesine neden olan ve çeşitli organları etkileyebilen potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Ancak kanser sadece bu fiziksel etkilerle sınırlı değildir. Birçok kanser hastası tedavi süreci boyunca ve hatta sonrasında yaşadıkları kaşıntı gibi belirtilerle mücadele etmek zorunda kalır. Peki, kansere bağlı kaşıntı neden olur?

Haber 21-03-24 10:46

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 20-03-24 16:50

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Bitlis’te etkili olan yağış heyelana neden oldu

Bitlis’te iki gündür etkili olan yağmur yağışı, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan yaşanmasına neden oldu.

Yurthaber 19-03-24 07:31

Sultanbeyli’de bir çocuğun ağır yaralanmasına neden olan firari sürücü yakalandı

Sultanbeyli’de otomobiliyle çarptığı 5 yaşındaki kız çocuğunun ağır yaralanmasına neden olan ve kaza mahallinden kaçan sürücü yakalandı.

Yurthaber 19-03-24 07:17

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 12:59

Ceviz suyunun faydaları nelerdir? Aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

İnsan sağlığı adına önemli olan birçok farklı besin kaynağı vardır. Ceviz de bu besinler arasında yer almakla birlikte önemli bir protein deposudur. Ceviz ağacının meyveleri olarak bilinen bu besinin kendisi kadar suyu da oldukça faydalıdır. Binlerce yıldır atıştırmalık olarak da tüketilen cevizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri, ceviz suyu için de geçerlidir. Peki, ceviz suyunun faydaları nelerdir ve aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:45

Uzmanından baklava uyarısı: Ramazanda tüketirken dikkat!

Ramazan ayında sağlıklı beslenmek için tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Diyetisyen Serkan Aksoy, “İçeriğinde glukoz şurubu, mısır şurubu ve fruktoz şurubu içeren, kapalı şekilde satılan düşük maliyetli tatlılardan uzak durulmalıdır. Ayrıca, obezite ve metabolik sendromdan korunmak için fazla kalori alımına neden olan baklava, kadayıf ve şerbetli tatlılar aşırı tüketilmemelidir” dedi.

Kadin 15-03-24 15:40

Kırklareli'nde sahte içkiyle 2 kişinin ölümüne neden olan sanığa 10 yıl hapis

Kırklareli'nde, piyasaya sahte içki sürerek 2 kişinin ölümüne, 3 kişinin ise görme yetisini kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle yargılanan sanığa 10 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

Yurthaber 15-03-24 13:30

Akraba değil akrep! Önce el bombası attı, sonra araçla ezdi

Mardin'de C.Ç., plakasını söktüğü otomobiliyle kuzeni Burhan Çeçen’e çarpıp kaçtı. Çeçen'in sağ ayağının kırılmasına neden olan olay, güvenlik kameralarına yakalandı. Burhan Çeçen, olaydan bir gün sonra C.Ç.’nin savcılığa giderek ‘trafik kazası’ gibi ifade verdiğini ve serbest kaldığını belirtti. Çeçen, olaydan 15 gün önce de arazi sulamada kullandıkları kuyularına atılan 2 el bombasının hasara neden olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 13:30

Gündem olan kazada yeni gelişme! Baba Cihantimur ifadeye çağrıldı

Türkiye İstanbul'daki kazayı konuşmaya devam ediyor. Eylem Tok ve oğlunun firarının ardından bir yeni gelişme daha yaşandı. Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin babası Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı.

Haber 15-03-24 10:29

Hülya hemşireyi 11 bıçak darbesiyle öldürülen kocasına ağırlaştırılmış müebbet

Denizli’de 3 çocuğunun annesi olan Hülya hemşireyi başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı karar duruşmasında, eşinin sadakatsiz ve agresif tavırlarının olayın yaşanmasına neden olduğunu söyledi.

Yurthaber 15-03-24 10:13

Türkiye’nin konuştuğu kazada yeni görüntü! Eylem Tok'un oğlu ambulans çağırmak yerine bu videoyu çekmiş…

Türkiye’nin konuştuğu kaza ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesine neden olan kaza sonrası Eylem Tok ve oğlu ABD’ye kaçmıştı. Kaza anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok’un oğlu kazadan sonra ambulans çağırmak yerine video çekerek yaşadığı talihsizliğe isyan etmiş. İşte o anlar…

Haber 15-03-24 08:02

Teravih namazı neden 1 gün önce başlar? Arefe günü teravih kılınır mı?

Sözlükte “rahatlatmak, dinlendirmek” anlamındaki tervîha kelimesinin çoğulu olan terâvîh, ramazan ayında kılınan namazı ifade eder. Ramazanda teravih namazı, yatsı namazı ile vitir namazı arasında kılınan bir namaz olarak yer bulur. Bu nedenle İslamiyet’te teravih namazı, önemsenen ve Müslümanlar arasında ilgi gösterilen bir ibadettir. Peki, teravih namazı neden 1 gün önce başlar? Arefe günü teravih kılınır mı?

Haber 15-03-24 02:19

Güllacın tarihçesi: Güllacın hikâyesi nedir? Güllaç Türk tatlısı mı, neden ramazanda yenir?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte birçok Ramazan lezzeti marketlerde veya fırınlarda yerini almaya başlar. Bu aya özel lezzet tercihlerinden biri olan güllaç tatlısı, yüzyıllardır ülkemizde ve ramazan ayını yaşayan bölgelerde tüketilmektedir. İftar sofralarında yerini alan, yemekten sonra çay saatlerine eşlik eden güllaç çok sayıda kişi tarafından hafif ve leziz bir tatlı olarak tüketilmektedir. Peki güllacın hikayesi nedir?

Yemek 15-03-24 02:12

Eylem Tok ve oğlunu New York'ta sokaklarında fotoğraflarını çekmişti! Neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce kanıma dokundu

Eyüpstultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şoke oldum" dedi.

Haber 14-03-24 18:09

'İstanbul'da görünmeyen tehlike' Londra, Hindistan ve Çin'i işaret etti! 'Herkes boğazımda yanma var diyor, grip sanıyorlar ama...'

İstanbul’da nüfus ile birlikte araç sayısının artması gibi birçok neden zararlı gazların da artmasına sebep oluyor. Uzmanlar megakent İstanbul’un havasının giderek kirlendiğini belirterek, "İstanbul’da görünmeyen tehlike hava kirliliğidir. Hava kirliliğini gribal enfeksiyon sanıyorlar ve aşağı yukarı herkes boğazımda yanma var diyor. Hava kirliliği akciğere kadar iniyor. Zatürreye başlangıç olan hastalıkların arttığını görüyoruz. Bu kesinlikle hava kirliliğinden kaynaklanıyor” dedi.

Haber 14-03-24 13:40

Gözümüz onları aradı! İtalya, İspanya, Fransa bile Türkiye’den ucuz kaldı: Döviz kuru yükselince yabancı alışverişi kesti

Türkiye, yüksek döviz kurları nedeniyle 2022 yılında yabancılar için adeta bir alışveriş cennetiydi. Konaklamadan giyime her sektörde ucuz kalan fiyatlar Yunanistan, Bulgaristan ve Gürcistan gibi komşu ülke vatandaşlarının günübirlik market alışverişlerini bile Türkiye’den yapmalarına neden oldu. Ancak 2023’te işler tersine döndü. 2022’de kartlı harcamalarda yüzde 10 olan yabancıların payı yüzde 6’ya geriledi. Yabancı turistlerin tax free rakamlarına bakıldığında da bu gerileme net görüldü.

Finans 14-03-24 13:32

ABD sokaklarında gülümsüyorlardı ama... Yüzlerine tükürmüşler! Bahar Feyzan'dan kaçak anne Eylem Tok ve oğlu için çok konuşulacak iddia

Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve onu önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçıran annesi yazar Eylem Tok, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Kaza sonrası kayıplara karışan anne ve oğlu New York'ta görüntülendi. Kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti. Öte yandan gazeteci Bahar Feyzan da "Fotoğraf çekildiği sırada kendilerini 3 kadın kovalayarak yüzlerine tükürmüş" iddiasında bulundu.

Haber 14-03-24 11:14

Tüm Türkiye Eylem Tok ve oğlunu konuşuyor... Gözler Bülent Cihantimur'daydı! Işın Karaca'dan şoke eden sözler: 'Verdiği ilaç yüzünden annemin kalbi durdu'

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçtı. Yeni iddiaların bir bir ortaya çıktığı olayla ilgili yeni bir iddia da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Ehliyetsiz kaza yapan Timur'un estetisyen babasına seslenen ünlü şarkıcı 'hesap vereceksiniz!' diyerek sert çıktı.

Magazin 14-03-24 10:42

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 14-03-24 10:18