Muffin Haberleri

Yumurtalı muffin tarifi: Yumurtalı muffin nasıl yapılır?

Hem sağlıklı beslenmekten hem de lezzetinden taviz vermek istemeyenlere harika bir tarifimiz var: Yumurtalı muffin. Aşağıda malzemelerini görebileceğiniz yumurtalı muffin tarifinin yapımı da son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-2024 18:50

Misafirlerinizin bayılacağı muffinler yapmak için en iyi muffin kek kalıpları

Özel günlerde, davetlerde ve çay saatlerinde misafirleriniz için birbirinden harika muffinler yapmak ister misiniz? Dilediğiniz gibi süslediğiniz minik muffinler, misafir ikramlarında vazgeçilmez bir seçenek oluyor. Damak zevkinize hitap eden birçok farklı tarifi muffin kalıbı sayesinde aynı anda hazırlamak ve kekleri farklı şekilde süslemek, işinizi oldukça kolaylaştırır. Lezzetli ve şık görünümlü muffinler elde etmenize yardım edecek en iyi muffin kek kalıplarını listeledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-2023 18:00

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi: Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Dünya mutfağı lezzetlerinden biri olan muffin, cupcake ile karıştırılsa da farklı şekilde hazırlanan ve sunulan bir yiyecektir. Airfryer ile birkaç dakika içinde kolayca pişirebileceğiniz muzlu çikolatalı muffinler ile çay ve kahve yanında şık sunumlar yapabilirsiniz. Özel davetlerde, doğum günü ve benzeri kutlamalarda da servis edebilir ve Airfryer ile kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 02:09

Airfryer limonlu muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da limonlu muffin nasıl yapılır?

Sadece yemekleri değil tatlıları, kekleri ve pastaları pişirirken de Airfryer kullanabilirsiniz. Limonlu muffin de Airfryer ile kısa zamanda yapılabilen bir tatlıdır. Temel olarak un, şeker, yumurta ve sıvı yağ gibi malzemelerden yapılır, limon suyu ve limon kabuğu rendesi eklenerek zenginleştirilir. Genellikle küçük boyutlarda olan keklerdir ve cupcake'e benzer. 30 dakika içinde hazırlayabileceğiniz limonlu muffinleri de hem ara öğünlerde hem de çay saatlerinde lezzetle tüketebilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:45

Muffin

Muffin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muffin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryer muzlu çikolatalı muffin tarifi hafif ve lezzetli! Airfryer'da muzlu çikolatalı muffin nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerin yanı sıra tatlıların da lezzetini katlayabilirsiniz. Muzlu çikolatalı muffini birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz Airfryer’da pişen tüm yiyecekleri olduğu gibi muzlu çikolatalı muffin de daha az yağlı ve daha çok lezzetli olacaktır. Muzlu çikolatalı muffin tarifiyle davetlerinizi ve akşamlarınızı muz ve çikolatanın muhteşem uyumuyla tatlandırabilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:41