Nar Cicegi Cayi Haberleri

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 2024-03-18 10:58:22

Kış aylarının vazgeçilmeziyle gelen sır! Tuz döküp yerseniz bakın neler oluyor

Kış aylarında sofralarımızı süsleyen narın sadece lezzetiyle değil aynı zamanda sağlığımıza olan olumlu etkileri de biliniyor. Narın üzerine tuz döküp yendiğinde ortaya inanılmaz faydalar çıkıyor. Nar ve tuzun birleşimiyle yapılan bu karışımın faydalarını haberimizde derledik.

Haber 2024-01-16 16:23:44
nar

Bakan Yumaklı duyurdu, artık satılamayacak, market raflarından kalkıyor

Sofralarda sıklıkla kendine yer bulan nar ekşisinin ardından limon sosu da market raflarından kalkıyor.

Finans 2024-01-10 14:18:46

Mucize içecek: Kalp krizi riskini azaltıyor, tansiyonu dengeliyor! Sadece yarım bardak içmeniz yeterli

Bedenimizdeki tüm sistemlerin birbiriyle etkileşim halinde olduğu bir gerçektir. Beslenme alışkanlıklarımız, sağlığımızı doğrudan etkiler. Tükettiğimiz her gıda, kanımızın bileşimiyle başlayıp organlarımızın düzgün çalışmasına kadar geniş bir etki alanına sahiptir. Bu noktada, nar suyunun sağlık üzerindeki etkileri oldukça şaşırtıyor. Nar suyu, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek, yüksek tansiyonu kontrol altına almak ve kalp krizine karşı koruma sağlamak gibi faydalarıyla ön plana çıkar.

Haber 2024-01-09 09:26:51

Diğer Haber Etiketleri

moda Model Iskra Lawrence nar limon sos tarım ve orman bakanı market raf yasak kolesterol kalp krizi tansiyon nar suyu faydaları iltihap Kalp‎ kimyon tohumu güzellik hücre hücreler mon Bilecik İnhisar kadın kooperatif hasat rekolte Burdur kaza otobüs Tır trafik Gaziantep Nevşehir antalya gaz deprem Esnaf Hatay konteyner faydaları nelerdir kilo aldırmayan besinler diyet nar ekşisinin faydaları nar ekşisi faydaları fayda atso belge Coğrafi işaret nar ekşisi narın faydaları Gelinim Mutfakta tarif tarifi nasıl yapılır leziz Akseki gelir etli tatlılar şerbetli tatlı şekerpare Ramazan iftar resmi gazete hasanpaşa hasanpaşa köfte ibn-i sina Kahramanmaraş minare cami Fransa kroket nasıl yapılır kroket tarifi patates kroket patates patates kroket tarifi patates kroket yapımı aşure malzeme aşurenin tarifi aşure aşure ayı aşure tarifi magazin sosyal medya yaşında Bedia Akartürk brulee creme brulee zuhal topal la yemekteyiz fırında sütlaç sütlaç nasıl fırında sütlaç tarifi fırında sütlaç nasıl olur düğü salamura nasıl yapılır hindi hindi tarifi püf noktaları püf noktası arnavut pilavı arnavut pilavı nasıl yapılır mişoriz tarifi Kayseri bıçaklı saldırı lazanya lazanya tarifi göçmen misafir şekerpare tarifi şekerpare nasıl yapılır bitki çayı bitki çayları steak tartar tarifi yağsız fritöz fritöz ibrahim saraçoğlu ibrahim saraçoğlu kürleri Çay şifa faydaları virüs hastalık grip kış enerji ishal Karaciğer‎ bağırsak Çiftçi Hicaz Narı üretim

Çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün! Asıl faydası kabuğundaymış! Boğaz ağrınızı anında kesecek

Soğuk havaların etkisini artırmaya başlamasıyla birlikte grip salgını da başladı. Halsizlik, boğaz ağrısı, burun akıntısı, öksürük ve ateş ile kendini belli eden grip için doğal yöntemler arayanlar nar kabuğunun faydalarını duyunca çok şaşıracak. Yıllardır çöpe attığımız nar kabuğunu çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün.

Kadin 08-12-23 15:41

Nar çekirdeği yağı nedir, ne işe yarar? Nar çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğal yağlar yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Geleneksel tıbbın yanı sıra modern kozmetik dünyasında da önemli bir yer edinen doğal yağlar, cildin sağlığını desteklemek ve korumak için kullanılmaktadır. Bu doğal yağlardan biri olan nar çekirdeği yağı özellikle cilt bakımında sunduğu faydalar ile dikkat çekmektedir.

Kadin 25-11-23 13:12

İnhisarlı kadınlar kurdukları kooperatifle hayallerini gerçekleştirdi

Bilecik'in İnhisar ilçesinde 7 kadının girişimiyle kurulan kooperatifte üretilen sabun, sirke, nar pekmezi, nar reçeli, turşu, tarhana, salça gibi yöresel ürünlerin yanı sıra çok sayıda hediyelik eşya ülkenin dört bir yanına satılıyor.

Yurthaber 13-11-23 13:05

İnhisar narında 7 bin ton rekolte bekleniyor

Bilecik'te, mikroklima etkisi sayesinde "deve dişi" cinsi nar üretiminin yoğun olduğu Orta Sakarya Vadisi'ndeki İnhisar ilçesinde üreticiler hasada başladı.

Yurthaber 07-11-23 12:01

Burdur'da tır, kamyon ile otobüse çarptı

Burdur'da tır, nar yüklü kamyon ile özel halk otobüsüne çarptı.

Yurthaber 03-11-23 07:30

Gaziantep’in ikinci büyük festivali başlıyor

Gaziantep’in en büyük ikinci festivali olan “Geleneksel Nar, Yöresel Kurutmalık, Kültür ve Sanat Festivali” başlıyor.

Yurthaber 05-10-23 15:25

Mahalle muhtarı bahçesinde 40 kilogramlık bal kabağı yetiştirdi

Nevşehir'in Nar beldesinde 67 yaşındaki mahalle muhtarı Mehmet Arıcı'nın bahçesinde yetiştirdiği bal kabaklarının bazıları 40 kilogram geliyor.

Yurthaber 05-10-23 10:29

Bahçesinde su ararken gaz buldu! Çakmağı çakınca alev aldı, Türkiye Petrolleri hartekete geçti...

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ve bahçesinde nar yetiştiren çiftçi Muharrem Toksöz, su ihtiyacını karşılamak için başlattığı sondaj çalışmasında gaz buldu. Kokudan şüphelenen Toksöz, çakmak çakınca kuyu alev aldı. Tokgöz, "Türkiye Petrolleri görevlilerini aradık, görüntüler gönderdik, konuyu araştıracaklarını söylediler." diye konuştu.

Finans 21-09-23 08:29

Depremzede esnaf yöresel lezzetleri konteynere taşıdığı tezgahında sunuyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'daki iki işletmesi yıkılan esnaf İhsan İlkay Nar, kağıt ve tepsi kebabı ile pide çeşitlerini iş yerine dönüştürdüğü konteynerde müşterileriyle buluşturuyor.

Yurthaber 28-08-23 12:03

Nar çekirdeğinin faydaları nelerdir? Nar çekirdeği nasıl tüketilir?

Doğanın bize sunduğu birçok gıda arasında, içerdikleri faydalı bileşenler nedeniyle bazıları özellikle öne çıkar. Narın dışında nadiren göz önüne çıkan ancak sağlık açısından olağanüstü faydaları olan nar çekirdeği, günümüzde bilinmeyen bir süper gıdadır. İçerdiği zengin besin öğeleriyle dolu olması ve antioksidanlar açısından zengin olması nar çekirdeğini sağlık bilincine sahip bireylerin radarında yükseltiyor.

Haber 25-07-23 12:38

Bir bardak mucize: Kötü kolesterol ve yüksek tansiyona son veriyor, kalp krizini önlüyor!

Bedenimizdeki tüm sistemler birbiriyle bağlantılıdır ve bir organdaki aksaklık tüm organlara etki eder. Tükettiğimiz her şey bizi beslemesinin yanı sıra kanımızın içeriğinden organlarımızın düzgün çalışmasına kadar tüm sağlığımıza etki eder. Nar suyu Kötü kolesterolü bitiriyor, yüksek tansiyonu düşürüyor ve kalp krizine karşı koruyor. Nar meyvesi antioksidan içeriği en yüksek meyvelerdendir. Antioksidanlar sağlıklı hücrelere zarar veren serbest radikalleri etkisiz hale getirir.

Haber 17-07-23 19:56

Nar kilo aldırır mı? Nar kilo yapar mı?

Nar büyüleyici rengi ve tatlı ekşi lezzetiyle birçok kişinin favori meyvelerinden biridir. Narın sağlık açısından birçok faydası olduğu bilinmektedir. Ancak kilo kontrolüyle ilgilenenler için, narın kilo aldırıp aldırmadığı konusu kafalarda soru işaretleri bırakabilir. Nar, düşük kalorili bir meyve olarak bilinir ve doğal olarak şeker içerir. Peki, nar yemek kilo aldırır mı?

Haber 30-06-23 20:09

Nar ekşisinin faydaları nelerdir? Nar ekşisi hangi vitamin değerlerini içerir?

Nar, pek çok kişinin severek tükettiği faydaları ile öne çıkan meyvelerden biridir. Kınagiller ailesine mensup olan bu meyvenin tam gövde kısmında çok sayıda tanecik bulunur. Nar meyvesinin tadı çoğunlukla biraz ekşi olsa da tatlı olanı da vardır. Narın çıkarılan suyundan oldukça faydalı olan nar ekşisi elde edilir. Nar suyunun çok uzun süre mayalanması neticesinde nar ekşisi denilen sos ortaya çıkar. Peki, nar ekşisinin faydaları nelerdir, içerisinde hangi vitaminler vardır?

Haber 30-06-23 16:05

Nar sirkesi faydaları nelerdir, ne işe yarar? Nar sirkesi nasıl yapılır?

Doğanın mucizesi narın özünden elde edilen nar sirkesi, sağlığa bir ferahlık katıyor. Antioksidan gücüyle bilinen nar, nar sirkesine dönüşerek besin değerini koruyor. Nar sirkesi, yemeklerde kullanıldığı gibi sağlık amaçlı da tercih edilen bir takviye olarak ön plana çıkıyor. Kendine özgü lezzetiyle damakları şenlendiren nar sirkesi, sağlık yolculuğunda vazgeçilmez bir yardımcı oluyor. Peki, nar sirkesi ne işe yarar?

Haber 14-06-23 16:16

Hatay nar ekşisi coğrafi işaret tescil belgesi aldı

"Hatay nar ekşisi", Türk Patent ve Marka Kurumunca (TÜRKPATENT) coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Yurthaber 02-06-23 07:48

Hatay nar ekşisi coğrafi işaret tescil belgesi aldı

"Hatay nar ekşisi", Türk Patent ve Marka Kurumunca (TÜRKPATENT) coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Haber 01-06-23 21:52

Nar kabuğunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Nar kabuğu özütü nasıl kurutulur, nar kabuğu çayı nasıl yapılır?

Nar kabuğu nar meyvesinin dış katmanını oluşturan sert ve kahverengi renkli bir yapıdır. Orta Doğu ve Güney Asya kökenli olan bu meyve hem taze tüketilirken hem de çeşitli yemeklerde ve içeceklerde kullanılır. Nar kabuğu ise bu meyvenin değerli bir parçasıdır ve birçok faydası bulunur. Ayrıca bazı kültürlerde doğal boya ve tıbbi amaçlar için de kullanılır. Nar kabuğunun kendine özgü aroması ve lezzeti yiyeceklerde ve içeceklerde tatlandırıcı olarak da tercih edilmesini sağlar.

Haber 25-05-23 09:32

Gelinim Mutfakta saray kebabı tarifi! Sultanlara layık saray kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü saray kebabı tarifi verildi. Saray kebabı üzeri nar gibi kızaran lezzetiyle oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri saray kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte sultanlara layık saray kebabı tarifi...

Yemek 17-05-23 13:31

Gelinim Mutfakta Manisa bohça kebabı tarifi! Manisa bohça kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü Manisa bohça kebabı tarifi verildi. Üzeri bol kaşar peyniriyle nar gibi kızaran Manisa bohça kebabı ekran başındaki izleyicilerin iştahını kabarttı. Gelinim Mutfakta izleyicileri Manisa bohça kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte leziz Manisa bohça kebabı tarifi...

Yemek 11-05-23 12:51

Gelinim Mutfakta dolgulu tavuk tarifi! İçi sürprizli dolgulu tavuk nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü dolgulu tavuk tarifi verildi. Tavuk tarifleri sevenler için enfes bir lezzet sunan dolgulu tavuk tarifi ekran başından iştah kabarttı. Gelinim Mutfakta izleyicileri dolgulu tavuk nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte üzeri nar gibi kızaran dolgulu tavuk tarifi...

Yemek 02-05-23 13:26

Gelinim Mutfakta güveçte saklı köfte tarifi! Leziz güveçte saklı köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü güveçte saklı köfte tarifi verildi. Güveçte yapılan yemeklerin lezzetini sevenlerin vazgeçilmezi olan güveçte saklı köfte tarifi oldukça beğenildi. Gelinim Mutfakta izleyicileri leziz görünen güveçte saklı köfte nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte üzeri nar gibi kızaran güveçte saklı köfte tarifi...

Yemek 18-04-23 13:42

Gelinim Mutfakta pilavlı tavuk kebap tarifi! Üzeri nar gibi kızaran pilavlı tavuk kebap nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü tepside pilavlı tavuk kebap tarifi verildi. Tek yemekte oldukça doyurucu ve lezzetli olan olan bu pilavlı tavuk kebap tarifinin kesinlikle denenmesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri pilavlı tavuk kebap nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte üzeri nar gibi kızaran pilavlı tavuk kebap tarifi...

Yemek 12-04-23 13:13

Narın faydaları nelerdir, yan etkileri var mı? Nar ne işe yarar, nasıl tüketilir?

Meyvelerin pek çok faydası bulunur. Şifa kaynağı olan bir meyve de nardır. Pek çok faydası bulunan nar farklı şekillerde tüketilebilir. Sulu ve oldukça lezzetli narın vücuda faydaları saymakla bitmez. Bereket getirdiğine inanılan nar, içecek olarak, meyve olarak, salatalarda çok çeşitli olarak tüketilebilir. Ekşi ve tatlı çeşitleri olan narın kalbe ve damarlara da iyi geldiği bilinir. Peki nar ne işe yarar?

Haber 07-04-23 15:48

Siparişlere yetişemiyor! '40 TL'den satıyorum' Üreticilerden kalanları alıp... Türkiye'nin her yerinden talep yağıyor

Antalya'nın Akseki ilçesinde yaşayan Abdullah Güven, nar ekşisi için sıkılan nar çekirdeklerini kendisi için gelir kapısına çevirdi. Nar ekşisi yapan üreticilerden kalan nar çekirdeklerini alıp kurutan ve yağlarını çıkartan Güven, siparişlere yetişemiyor. Kuruttuğu nar çekirdeğinin 8 kilosundan 1 kilogram nar çekirdeği yağı elde ettiğini söyleyen Güven, 20 gram nar çekirdeği yağını 40 TL'den satıyor. Güven'e Türkiye'nin her yerinden adeta talep yağıyor. Üretici, nar çekirdeği yağının faydalarını

Finans 01-04-23 12:38

Nar gibi kızaran cevizpare tatlısı tarifi! Şekerpareye rakip cevizpare nasıl yapılır?

Ramazanda hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorsanız cevizpare tatlısı iftardan sonra eşsiz bir seçim olabilir. Şekerpare tatlısına olan benzerliğiyle bilinen cevizpare tatlı tarifini daha önce denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekiyor. Cevizpare nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 30-03-23 15:45

Resmi Gazete'de yayımlandı! Artık satılamayacak... Market raflarında olmayacak

Sofralarda ve yemeklerde sıklıkla kendine yer bulan ve nar ekşisi izlenimi veren sos ile şuruplarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünler yurt içinde satılamayacak. Bu doğrultuda yurt içinde piyasaya arzına izin verilmeyen ürünler, 30 Haziran 2024 sonrası piyasada bulundurulamayacak. İşte detaylar...

Finans 24-03-23 09:40

Gelinim Mutfakta Hasanpaşa tarifi! En lezzetli Hasanpaşa köftesi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Perşembe günü yarışmacılardan Hasanpaşa tarifi istendi. Hasanpaşa köftesi hem lezzeti hem de görünümü oldukça sevilen köfte tarifleri arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri üzeri nar gibi kızaran Hasanpaşa köftesi nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes Hasanpaşa köftesi tarifi...

Yemek 16-03-23 13:14

İbn-i Sina’nın her derde deva reçetesi! Cinsel sorunları bile gideriyor

Dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina’nın reçeteleri günümüzde de yoğun ilgi görüyor. Tüketenlerin hastalık yüzü görmediği bitkileri içeren reçeteler hazırlayan İbn-i Sina, birçok hastalık için çözüm önerileri sunmuştur. Ünlü alimin tüketilmesini önerdiği reçeteler arasında nar şurubu da bulunuyor. İşte doğal antioksidan özelliği taşıyan ve cinsel sorunları bile gideren nar şurubunun faydaları…

Haber 10-03-23 18:18

'Minaresinde patlamamış top mermisi vardı'... Fransız işgalcilerin yıkamadığı cami depremde yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma yol açtı. Kahramanmaraş'ın düşman işgali sırasında işgalci Fransızların top mermisi ile yıkmaya çalıştığı tarihi Şeyh Camii de maalesef depremde yıkıldı. Minarenin taşları arasına sıkışan patlamamış top mermisi 103 yıldır minarede duruyordu. Cami İmam Hatibi Mustafa Nar ise "Fransız’ın yıkamadığı camimizi maalesef depremde kaybettik. Özelliği ise minaresinde patlamamış top mermisi vardı." diyerek söz konusu top mermisinin hikayesini anlattı.

Haber 26-02-23 13:15

Dışı çıtır içi yumuşacık patates kroket tarifi! Nar gibi kızaran patates kroket nasıl yapılır?

Patates kroket en sevilen atıştırmalıklardan. Bu enfes lezzetin yapımının zor olduğu düşünülse de evde oldukça pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Dışı çıtır çıtır olan patates kroket nasıl yapılır merak ediyorsanız bu patates kroket tarifini denemelisiniz.

Yemek 24-02-23 15:29

Rengarenk aşure tarifi: Cevizli fındıklı aşure nasıl yapılır? Aşure malzemeleri neler?

Birçok kişinin severek tükettiği aşure, genellikle aşure ayında hazırlanıyor. Ceviz, fındık, nar gibi malzemelerle süsleniyor ve rengarenk bir tatlı ortaya çıkıyor. İçerikte yer alan aşure malzemeleriyle hazırlanan tarifte, 15 kişilik aşure çıkıyor. İşte rengarenk aşure tarifi...

Yemek 02-02-23 16:44

Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum diyen Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! İşte son hali

Zahidem, Bir Çift Turna Gördüm, Nar Ağacı gibi parçalarla hafızalara kazınan ünlü sanatçı Bedia Akartürk ilginç bir karar aldı. 81 yaşındaki Türk halk müziği ses sanatçısı Bedia Akartürk yüzünü gerdi. Son hali ise sosyal medyada olay oldu.

Magazin 22-01-23 12:12

Üzeri nar gibi kızaran Creme brulee tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Creme brulee nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında çarşamba günü Creme brulee tarifi yapılıyor. En sevilen tatlılar arasında yer alan Creme brulee'nin üzeri çatlamak bile yiyenlere zevk veriyor. Nar gibi kızaran Creme brulee nasıl yapılır merak ediyorsanız bu Creme brulee tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 18-01-23 16:37

Üzeri nar gibi kızaran fırında sütlaç tarifi! Yiyen herkesin bayılacağı fırında sütlaç nasıl yapılır?

Sütlaç en sevilen sütlü tatlılar arasında yer alıyor. Özellikle fırında sütlaç tarifi enfes lezzeti ve görünümüyle gönüllere taht kuruyor. Kase kase yediren fırında sütlaç nasıl yapılır merak ediyorsanız bu fırında sütlaç tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 09-01-23 17:21

Yılbaşının olmazsa olmazı: Üzeri nar gibi kızaran hindi tarifi! Tüm püf noktalarıyla hindi nasıl yapılır?

Yılbaşı menüsü denildiğinde ilk akla gelen lezzet üzeri nar gibi kızaran içi yumuşacık hindi oluyor. Evde hindi yapımının zor olduğu düşünülse püf noktalara dikkat edildiğinde tam kıvamında hindi yapmak oldukça kolay. 2022 yılbaşında da enfes hindi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu hindi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 30-12-22 13:14

Gelinim Mutfakta Mişoriz tarifi! Enfes Arnavut pilavı (Mişoriz) nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Arnavutların favori lezzetlerinden olan mişoriz pilavı yapılıyor. Tavuk ve soğanla lezzetlendirilen bu pilav yiyenlerde hayranlık uyandırıyor. Üzeri nar gibi kızaran Arnavut pilavı nasıl yapılır merak ediyorsanız işte enfes mişoriz tarifi...

Yemek 20-12-22 13:19

Gelinim Mutfakta Sebzeli çanak tarifi! Üzeri nar gibi kızaran sebzeli çanak köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Çarşamba günü sebzeli çanak yemeği yapılıyor. Patatesin, sebzelerin ve kıymanın birleştiği bu eşsiz lezzet herkesi hayran bırakıyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan sebzeli çanak tarifi yemek davetlerinizin favori lezzetlerinden olacak. İzleyiciler 'Sebzeli çanak nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte sebzeli çanak tarifi...

Yemek 30-11-22 13:38

Apartman toplantısı kanlı bitti! Komşular bıçaklarla birbirlerine saldırdı

Kayseri'deki Nar Çiçeği Apartmanında yapılan olağan toplantı kanlı bitti. Toplantıda komşular arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan kavga bina dışına da taştı. Olayda 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Haber 22-11-22 02:37

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Lazanya tarifi! Kuru kalmayan bu malzemeli lazanya nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın başında evlerine konuk olduğumuz yarışmacı Sibel Hanım lazanya tarifini yaptı. İtalyanların favori lezzetlerinden olan lazanyanın yapımında uygun adımları izlemek bu yemeğin içinin kuru kalmamasını sağlıyor. Misafir sofralarının baş tacı olan nar gibi kızaran lazanya tarifi ve nasıl yapıldığını merak ediyor.

Yemek 14-11-22 17:12

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Göçmen usulü şekerpare tarifi! Has şekerpare nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın finalinde tatlı olarak Göçmen usulü şekerpare tarifi yapıldı. Göçmen usulü şekerparenin ağır olduğu belirtilse de göçmenler bu lezzete bayılıyor. Misafir sofralarının baş tacı olan nar gibi kızaran şekerpare tarifi ve nasıl yapıldığını merak ediyor.

Yemek 11-11-22 14:53

Kurutulmuş nar kabuğu çayı neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Kurutulmuş nar kabuğu çayı nasıl hazırlanır, nasıl demlenir?

Tüm bitkilerin insan sağlığına faydalı olan çeşitli özellikleri vardır. Bilinçli olarak tüketildiği sürece bazı hastalıkların tedavisinde kullanılan bitkiler de bulunur. Çay olarak tüketildiklerinde mucizevi etkileri olduğuna inanılan bitkiler halk arasında sıkça tüketilir. Kurutulmuş nar yapraklarından yapılan çay da antioksidan özelliği ile bağışıklığı güçlendirir. Sivilcelere de iyi gelmesiyle bilinen kurutulmuş nar kabuğu ne işe yarar?

Haber 04-11-22 18:27

Ne koku ne duman bu dertlerin hiçbiri olmadan Airfryerda steak tarifi

Et yemekleri, tüm dünya mutfaklarında olduğu gibi Türk mutfağında da oldukça önemli bir yere sahip. Et yemeklerinin en meşhurlarından olan steak tarifini airfryerda yapmayı hiç düşündünüz mü? İşte, en meşhur restoranlarda yediklerinizden farksız, dışı nar gibi kızarmış içi yumuşacık airfryerda steak tarifi...

Yemek 31-10-22 16:26

Antioksidan etkisini 20 kat daha fazla artırmak için...

Sonbahar ile kış mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan nar, market ve pazarların tezgahlarını renklendirmeye devam ediyor. Nar A vitamini, bazı B vitaminleri (B1, B2, B6), C vitamini, E vitamini ve folik asit gibi pek çok vitamin içermesinin yanı sıra potasyum, magnezyum, sodyum, kalsiyum, çinko ve demir gibi minerallerden de zengin bir meyve. Polifenol sayesinde antioksidan içeriği en yüksek besinler arasında yer alıyor. Vitamin, mineral ve antioksidan içeriğiyle nar tam bir şifa deposu.

Haber 21-10-22 20:20
nar

Nar çiçeği çayı faydaları nelerdir? Nar çiçeği çayı nasıl yapılır?

Kış aylarının en çok tüketilen meyvelerinden biri olan nar, antioksidan deposu meyveler arasındadır. Nar çiçeği de en az meyvesi kadar sağlıklıdır. Nar çiçeğinde C vitamini oranı oldukça yüksektir. Halk arasında Hibiskus olarak da bilinen nar çiçeğinin antibakteriyel, antioksidan ve antiviral özellikleri bulunur. Nar çiçeği çayının faydaları nelerdir?

Haber 20-10-22 17:29

Bugüne kadar çöpe attığınız için üzüleceksiniz! Asıl şifası kabuğunda saklı

Yediğimiz meyvelerin kabuklarını soyduktan sonra çöpe atıyoruz. Ancak bu konuda yanlış yapıyor olabiliriz. Bazı meyveler var ki kabukları şifa dağıtıyor. Vücudu çeşitli hastalıklardan koruyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, nar kabuğunda saklı olan faydaları belirterek bu kabukları çöpe atmamanız gerektiğini vurguladı.

Haber 19-10-22 08:50