Nefis Kadayifli Muhallebi Tarifi Haberleri

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 2024-03-23 15:57:19

Muhallebili Kemalpaşa tatlısı tarifi: Muhallebili Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Bursa’nın adını Mustafakemalpaşa ilçesinden alan Kemalpaşa tatlısını bir başka geleneksel Türk tatlısı olan muhallebi ile bir araya getiren bu tarifi çok seveceksiniz. Muhallebili Kemalpaşa tatlısını her öğünde ya da yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-03-14 17:48:49

Bisküvili pasta tarifi: Bisküvili pasta nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere, aniden gelen tatlı krizlerine çare olan bisküvili pasta tarifinin yapımı çok kolaydır. Hem malzemeleri her an elinizin altında olan malzemelerdir hem de tarif aşamaları oldukça pratiktir. Nefis lezzeti ile en çok yapılan ve tüketilen tatlılardan biri olan bu pastayı çok ama çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Yemek 2024-03-14 15:47:24

Çılbır tarifi: Çılbır nasıl yapılır?

Dünya çapında bilinen adıyla poşe yumurta ile karıştırılsa da çılbır aslında ülkemizin topraklarında 17. yüzyıldan bu yana yapılan bir lezzettir. Osmanlı saraylarında verilen ziyafetlerde de yeri olan çılbırı isterseniz siz de kendi mutfağınızda pişirebilir ve kahvaltılarda ya da diğer öğünlerde tüketebilirsiniz. İşte nefis çılbır tarifi!

Yemek 2024-03-11 20:10:43

Diğer Haber Etiketleri

tarifi tatlısı tarifi Gaziantep katmer tarifi katmer tatlısı Ramazan Ramazan menüsü kemalpaşa kemalpaşa tatlısı tarifi bisküvili istan cevizi bisküvi bisküvili pasta bisküvili pasta tarifi çılbır çılbır tarifi can kebabı Gelinim Mutfakta iftar Oruç patlıcan kebap patlıcan kebabı patlıcan kebabı tarifi farklı lezzetler muhallebili revani tarif muhallebi revani revani tarifi belen tava belen tava tarifi muhallebi tarifi kurabiye tarifleri leziz püf noktaları damla çikolatalı kurabiye kurabiye tarifi cookie kurabiye tarifi düğü höşmerim höşmerim nedir vişneli mekik kalibi kek fransız mutfağı yemekleri vişne tatlı çay saati beş çayı tarifleri et yemekleri kazandibi kazandibi tarifi yiyecekler corn dog tarifi su muhallebisi tarifi osmanlı mutfağı etli tatlılar köfte Sivas kolay pasta tarif kolay pasta tarifleri pandispan alman pastası alman pastası tarifi muzlu alman pastası Trabzon cennet hurma pasta cennet hurması Trabzon hurması Tatlıcı püf noktası pasta kreması pasta kreması tarifi pastacı kreması yaş pasta kurabiye kurabiye çeşitleri aşlama poğaça puf poğaça tarifi pofuduk poğaça tarifi ayva tatlısı ayva ayva tatlısı nasıl yapılır ayva tatlısı tarifi kek nasıl kek tarif kek tarifi kek yapmak kahvaltı için krep krep tarifi küçük krep tarifi dereotlu peynirli poğaça beş çayı menüleri dereotlu poğaça dereotlu poğaça tarifi fajita fajita yapımı fajita nasıl yapılır Masterchef şekeri nasıl yapılır kestane şekeri Bursa kestane şekeri tarifi bir tarifi ıspanaklı pasta pare tarifi şekerpare kadife tatlısı kadife tatlısı nasıl yapılır kadife tatlısı yapımı pataşu hamuru poğaça tarifi poğaça tarifi yazılı incir uyutması incir uyutması tarifi abdigör abdigör köfte abdigör köftesi nasıl yapılır abdigor köftesi pizza pizza hamur tarifi pizza sosu tarifi pizza sosu pizza hamuru pizza tarifi karışık pizza tarifi d börek d börek tarifi böreği nasıl yapılır pate tatlı türü laz böreği çilekler magnolia çilekli magnolia tarifi magnolia tarifi orjinal bisküvili magnolia tarifi magnolia tarifi gerçek magnolia tarifi trileçe trileçe tarifi Afyonkarahisar

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-24 14:01

Muhallebili revani tarifi: Muhallebili revani nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirerek yeni ve değişik tarifler denemeyi sevenlerdenseniz muhallebi ve revaniyi buluşturan muhallebili revani tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Türk mutfağının geleneksel iki tatlısını buluşturarak yepyeni bir lezzet oluşturan bu tarif hem lezzetli hem de yapımı oldukça pratik.

Yemek 10-03-24 19:27

Belen tava tarifi: Belen tava nasıl yapılır?

Adını yapılışından ve memleketinden alan Belen tava, Hatay’ın Belen ilçesine has bir yiyecektir. Eti sebzelerle buluşturan bu yemek hem öğünlerde hem de yemek davetlerinde servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte nefis Belen tava tarifi...

Yemek 10-03-24 19:11

Kesme muhallebi tarifi: Kesme muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağına has sütlü tatlılardan biri olan muhallebinin türlü türlü malzemeler ve teknikler kullanılarak yapılanları vardır. Farklı bir muhallebi tarifi arıyorsanız ve yemek davetlerinizde ya da tatlı krizlerinizde hızlıca yapabileceğiniz bir tatlı tarifi istiyorsanız kesme muhallebi tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 07-03-24 23:29

Büyük küçük herkesin sevdiği lezzet: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Süte batırmalık bir kurabiye arıyorsanız doğru yerdesiniz. İç yapısı kolaylıkla dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi klasik bir kurabiye malzemeleriyle kolayca hazırlanabiliyor. Kurabiyenin lezzetine lezzet katan damla çikolata tarifin son dokunuşu oluyor. Peki, damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla nefis damla çikolatalı kurabiye yapımı...

Yemek 02-03-24 15:24

Höşmerim tarifi: Höşmerim nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri de Balıkesir şehri ile özdeşleşmiş olan höşmerim tatlısıdır. Marketlerden ya da çeşitli dükkanlardan hazır olarak da alabileceğiniz bu lezzet, birçok lokanta ve kafenin menüsünde de yer alır. Ayrıca yapımı oldukça kolay olduğu için, sizlere hazırladığımız höşmerim tarifimizi kullanarak, evde kendi mutfağınızda da bu nefis tatlıyı yapabilirsiniz.

Yemek 21-02-24 16:57

Farklı ve nefis: Vişneli mekik tarifi! Pastane usulü vişneli mekik nasıl yapılır? İşte malzemeler...

Farklı tatlı tarifi arayanların bayılacağı vişneli mekik tarifi ile geldik. Küçük kalıplarda ve tek lokmalık olarak yapılan bir kek türü olan vişneli mekik Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Vişneli mekiğin içerisine vişne ve badem koyuluyor. Pastanelerin klasik lezzeti haline gelen vişne mekik yediden yetmişe herkesin sevdiği tatlardan. Özellikle beş çaylarına yakışan bu tarifi mutlaka tarif defterinize kaydetmelisiniz.

Yemek 12-02-24 15:25

Evdekiler parmaklarını yiyecek! Bu akşam ailenize yapabileceğiz karnıyarık tarifi

Ailecek sevilen karnıyarık tarifi, evde yapıldığında daha da özel! Taze patlıcanlar, nefis kıyma harcı ve domatesle buluşarak sofralarınıza neşe katacak. Pratik hazırlanışıyla zaman kazandırırken, ailenize unutulmaz bir ziyafet sunabilirsiniz. Hadi birlikte tarife bir göz atalım.

Yemek 12-02-24 14:44

Nefis kazandibi tatlısı tarifi! Evde pratik kazandibi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Tatlı krizlerinin imdadına yetişecek kazandibi tatlısı hafif oluşuyla gönüllerde taht kuruyor. Dışarıda sıklıkla tüketilen kazandibi tarifini evde de denemek isteyen birçok kişi tatlının detaylı tarifini araştırıyor. Peki, kazandibi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kazandibinin pratik ve tam tutan tarifi haberimizde.

Yemek 10-02-24 16:02

Corn dog tarifi: Corn dog nasıl yapılır?

Amerikan mutfağına has fast food ürünleri artık herkesin mutfaklarında da kolaylıkla yapılmakta ve özellikle çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Bu ürünlerden biri de Amerikan kızartılmış sosisi ya da corn dog adı ile bilinen bir atıştırmalıktır. Eğer isterseniz siz de evinizde damak tadınıza göre kullanabileceğiniz baharatlarla ya da soslarla servis edebileceğiniz nefis corn dog'lar yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 14:07

Az malzemeli nefis tatlı: Su muhallebisi tarifi! Kolay su muhallebisi nasıl yapılır? İşte malzeme listesi...

Sütlü tatlı denince şüphesiz akla ilk gelenlerden biri de muhallebi oluyor. Az malzeme ile hazırlanan ve muhallebinin yapımına çok benzeyen su muhallebisi adından da anlaşılacağı gibi su eklenerek yapılıyor. İçeriğinde hem su hem de süt bulunan su muhallebisi tatlısı oldukça hafif ve sevilen tatlar arasında yer alıyor. Peki, kolay su muhallebisi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte yemelere doyamayacağınız su muhallebisi tarifi...

Yemek 09-02-24 16:03

Tahinli muhallebi tarifi: Tahinli muhallebi nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirmeyi, bilinen tariflere ufak dokunuşlarla yeni lezzetler katmayı seviyorsanız tahinli muhallebi tarifimizi deneyebilirsiniz. Çok kısa süre içinde, son derece kolay temin edilebilen malzemeler kullanarak yapabileceğiniz tahinli muhallebi ile tatlı krizlerinizin önüne geçebilir ya da akşam canınız hafif ama tatlı bir şeyler çektiğinde bu tatlıyı tüketebilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:18

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:05

Sevgililer Günü'nü tatlandıran nefis bir lezzet: Sevgililer Günü'ne özel kalpli kurabiye tarifi! Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Sevgililer Günü her yıl lokantaların, mekanların düzenlediği etkinliklerle ve organizasyonlarla tüm dünyada kutlanan çok özel bir gündür. Ancak bazı çiftler bu özel günü baş başa kendi evlerinde geçirmek isteyebilirler. Eğer siz de sevdiğinizle birlikte geçirmek istiyorsanız ya da onun için bu özel güne özel tarifler denemek istiyorsanız Sevgililer Günü'ne özel kalpli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 00:17

Nefis mirik köftesi tarifi! Sivas usulü mirik köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tadına doyum olmayan lezzet...

Mirik köfte, Sivas’ın en çok tüketilen lezzetlerinden biri. Bulgur, soğan, üzerine dökülen sarımsaklı yoğurt ve nane kokan yağın birleşmesiyle ortaya çıkan mirik köftesi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Tadına doyum olmayan mirik Köftesi misafir sofralarının vazgeçilmez tariflerinden biri olacak. Peki, mirik köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 31-01-24 16:02

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Nefis cennet hurmalı pasta tarifi! Gelinim Mutfakta Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Trabzon hurmalı pasta tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Trabzon hurması olarak da bilinen cennet hurmasıyla yapılan bu pasta tarifi farklı tarif arayanlardan tam puan alıyor. Peki, Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 26-01-24 14:58

Portakallı muhallebi tarifi: Portakallı muhallebi nasıl yapılır?

Muhallebi, Türk mutfağına has bir lezzet olarak tanınır. Mutfakların en lezzetli ve en pratik tatlılarından biri olarak kabul edilir. Sade muhallebi, pirinç unu ile yapılır ancak birçok farklı malzeme ya da meyve ile de renklendirilebilir. Özellikle de kış aylarının gözde meyvesi portakal ile hem hafif hem de lezzetli bir muhallebi yapabilmek mümkündür.

Yemek 24-01-24 21:03

Mandalinalı muhallebi tarifi: Mandalinalı muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağında şerbetli, sütlü, sıcak ya da soğuk olarak servis edilebilen türlü tatlılar vardır. Ünlü tatlıcılardan ya da pastanelerden de temin edilebilen bu tatlılar evlerde de kolaylıkla yapılabilir. Özellikle Türk mutfağının pratik olması ile bilinen ve en çok tüketilen tatlılardan biri olan muhallebinin, mevsimin en vitaminli meyvelerinden mandalina ile birleşmesi ile ortaya çıkan mandalinalı muhallebi, hem akşam üstü atıştırmalığıdır hem de yemek sofralarının baş tacıdır.

Yemek 24-01-24 19:51

Enfes yaş pasta kreması tarifi! Evde pratik pasta kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Özel günler ve doğum günleri denince akla ilk gelenlerden biri de kutlamaya renk katacak yaş pasta oluyor. İç malzemesi ve dış süslemeleriyle birbirinden farklı pasta çeşitleri yapılabiliyor. Evde yaş pasta yapabilmek için temel ihtiyaçlar pastanın keki ve kreması oluyor. Yaş pasta kreması hazır pastalara bakıldığında yapımı zor gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Peki, evde nefis pastacı kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-01-24 18:02

Ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi! Nefis damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Damla çikolatalı kurabiye tarifi ağızda dağılan yumuşak dokusuyla deneyenlerden tam puan alıyor. Temel kurabiye malzemeleri ve damla çikolata ile hazırlanan bu tarif davet sofralarına çok yakışan ikramlıklardan biri. Damla çikolatalı kurabiyenin bu tarifi ile çat kapı misafire be hazırlasam derdine son vereceksiniz. İşte ağızda dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi...

Yemek 19-01-24 18:04

Görüp görebileceğiniz en yumuşak poğaça tarifi! Puf puf kabaran poğaça yapmanın püf noktası buymuş...

Güne yumuşacık, puf puf kabaran bir poğaça ile başlamak kim istemez ki? Evde yapılan poğaçaların püf noktasını öğrenmek ve görüp görebileceğiniz en yumuşak poğaça tarifini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği poğaça, hem doyuruculuğu hem de nefis tadıyla oldukça seviliyor. Peki, klasik poğaça nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla detaylı tarifi...

Yemek 17-01-24 17:23

Tam mevsimi: Nefis ayva tatlısı tarifi! Pratik ayva tatlısı nasıl yapılır? Misafirlerinizin bayılacağı lezzet

Sonbahar ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sofralarımızı süsleyen ayvanın hem kendisi hem de tatlısı oldukça seviliyor. Tam mevsimi gelmişken denemeniz gereken nefis ayva tatlısı tarifi ile misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. En pratik adımlarla hazırlayabileceğiniz ayva tatlısı tarifi ile damakları unutulmaz bir tat bırakacaksınız. İşte ayva tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:41

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:25

Dışarıdan meyveli yoğurt almayı bıraktırıyor! Nefis el yapımı çilekli yoğurt tarifi

Hazır satılan meyveli yoğurt alışkanlığından vazgeçmek için sağlıklı bir alternatif arayışında mısınız? El yapımı çilekli yoğurt tam aradığınız tarif olabilir. Dışarıdan alınan meyveli yoğurtların içerdiği şeker ve katkı maddelerinden kaçınmak, aynı zamanda taze meyve lezzetini yoğurdunuzla bir araya getirmek istiyorsanız el yapımı çilekli yoğurt tarifini denemelisiniz.

Yemek 12-01-24 15:27

Kokusu iştah açıyor: 2 kişilik krep tarifi! Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır?

Kahvaltının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan krep, her öğünde keyifle tüketilen bir tarif. Kokusuyla iştah açan bu nefis tarif, özellikle 2 kişilik bir kahvaltı için mükemmel bir seçenek. Krep yapımı, pratik olmasının yanı sıra isteğe göre çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir. İster çikolatalı fındık kreması ve meyvelerle tatlandırın, ister peynir ve sebzelerle birlikte tüketin. Krep tarifi her zevke uygun bir lezzet sunar. Peki, Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 09-01-24 11:52

Çay demlenene kadar hazır! 10 dakikada fırına atabileceğiniz dereotlu poğaça tarifi

"Çayın yanına ne yapsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. İçeriğindeki bol malzeme ile harika bir lezzet sunan dereotlu, peynirli ve kapya biberli poğaça tarifi tam size göre. Çay demlenene kadar 10 dakikada hazırlayıp fırına atabileceğiniz bu tarifin yapımı da oldukça kolay. İşte nefis dereotlu poğaça tarifi...

Yemek 08-01-24 18:00

Gelinim Mutfakta tavuklu fajita tarifi! Nefis tavuklu fajita nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Tavuklu fajita tarifi Gelinim Mutfakta programı izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Klasik tavuk tariflerinden sıkılanların bayılacağı fajita tarifi deneyenlerden tam puan alıyor. Siz de "Akşama ne pişirsem?" diye düşünüyorsanız bu tavuklu fajita tarifini mutlaka denemelisiniz. Peki, tavuklu fajita nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla fajita yapımı...

Yemek 22-12-23 15:03

Nefis Fransız tatlısı: Canele tarifi! MasterChef canele (kanele) nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Canele tarifi MastercHef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Orijinal adı Cannelé de Bordeaux olan bu nefis tatlının tarifi merak ediliyor. Peki, nefis Fransız tatlısı canele (kanele) nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla canele tatlısı yapımı...

Yemek 17-12-23 23:44

NEFİS KESTANE ŞEKERİ TARİFİ! Evde kolay kestane şekeri nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Kestane şekeri tarifi merak ediliyor. Bursa'nın geleneksel lezzetlerinden biri olan kestane şekeri evde kolaylıkla yapılabiliyor. Az malzeme ile yapılabilen kestane şekeri tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Peki, kestane şekeri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla nefis kestane şekeri yapımı...

Yemek 15-12-23 16:42

Gelinim Mutfakta ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis ıspanaklı pasta tarifi!

Ispanaklı pasta tarifi, gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Görünümü ile antep fıstığına benzeyen bu pasta, yemeklerin içinde sık sık kullanılan ıspanak ile yapılıyor. Deneyenlerin severek tükettiği ıspanaklı pastayı misafir sofralarında sunabilirsiniz. Peki, ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-12-23 14:31

MASTERCHEF ŞEKERPARE TARİFİ: Dağılmayan nefis şekerpare tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Şekerpare tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Misafir sofralarına çok yakışan şekerpare tatlısının yapımı oldukça pratik. Pastane usulü tam kıvamında şekerpare tarifi araştırılıyor. Peki, şekerpare nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 28-11-23 20:53

Gelinim Mutfakta kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis kadife tatlısı tarifi!

Kadife tatlısı, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kafide pasta olarak da bilinen bu tatlı hem iştah kabartıcı görüntüsü hem de efsane lezzetiyle deneyenlerden tam puan almayı başarıyor. Peki, kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 17-11-23 14:30

Ferah lezzet: Limonlu tiramisu tarifi! Gelinim Mutfakta limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Limonlu tiramisu tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Limonun taze ve ferah tadı ile klasik tiramisunun muhteşem dokusuyla buluştuğunda ortaya çıkan bu tarif, deneyen herkesten tam puan alıyor. Peki, limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte püf noktalarıyla nefis limonlu tiramisu yapımı...

Yemek 10-11-23 14:43

MASTERCHEF KROKAN BUSH TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis Fransız tatlısı krokan bush tarifi

Krokan bush tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Şeflerin deyimiyle en zor tariflerden biri olan krokan bush tatlısı lezzetiyle deneyenlerden tam puan alıyor. Krokan bush tatlısını evde denemek isteyenler tarifin detaylarına ulaşmak istiyor. Peki, korkan bush nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte nefis Fransız tatlısı krokan bush tarifi...

Yemek 06-11-23 18:47

Yapımı çok kolay: Pofuduk poğaça tarifi! Puf puf kabaran poğaça nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi ve çay saatlerinin yıldızı olan pofuduk poğaça tarifi merak ediliyor. Puf puf kabaran bu poğaça tarifi hem pratik hem de oldukça lezzetli. Hazırlanması ve pişirilmesi basit olan bu tarif ile kahvaltı sofranızı veya çay keyfinizi taçlandıracak nefis poğaçalar elde edeceksiniz. Peki, pofuduk poğaça nasıl yapılır? İşte malzeme listesi ve tarifi...

Yemek 05-11-23 16:01

MasterChef incir uyutması nasıl yapılır, malzemeleri neler? Sadece 3 malzemeli nefis incir uyutması tatlısı tarifi!

İncir uyutması tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli ev yemekleri yapmasını istedi. Yapılmasını istenen tariflerden biri de incir uyutması tatlısı oldu. Peki, incir uyutması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 03-11-23 23:58

MASTERCHEF ABDİGÖR KÖFTE TARİFİ! Leziz Abdigör köftesi nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Abdigör köfte tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan Doğu Anadolu mutfağından lezzetler yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de Abdigör köftesi oldu. Evde nefis Abdigör köftesini denemek isteyenler detaylı tarifi sorguluyor. Peki, Abdigör köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-11-23 20:14

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-23 18:50

MARAŞ D BÖREK nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef Maraş D börek tarifi

.D böreği tarifi, Kahramanmaraş'ın meşhur lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'da yapılan Maraş D böreği tarifi izleiyiclerin dikkatini çekti. Hem kolay hem de lezzetli olan D börek tarifinin malzemeleri ve yapımı haberimizde. Peki, Maraş D börek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Maraş D böreği tarifi...

Yemek 27-10-23 21:48

Gelinim Mutfakta laz böreği nasıl yapılır, malzemeleri ne? Baklavalık yufkadan nefis laz böreği tarifi

Laz böreği tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Karadeiz'in meşhur bir lezzeti olan laz böreği, ismi börek olsa da bir tatlı türüdür. Yufkaların arasına muhallebi konularak yapılan bu vazgeçilmez lezzet en son şerbetle buluşturuluyor. Deneyenlerin bağımlısı olduğu laz böreği, misafir sofralarınıza çok yakışacak. Peki, laz böreği nasıl yapılır, hangi malzemelerle? İşte nefis laz böreği yapımı...

Yemek 27-10-23 14:30

MasterChef balık burger tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis balık burger tarifi!

Balık burger tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de balık burger oldu. Pek yaygın olmayan hamburger çeşitlerinden olan baluk burger oldukça lezzetli oluyor. Peki, balık burger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 20:14

Nefis magnolia tatlısı tarifi! Magnolia tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası

Magnolia tatlısı kendine özgü tadı ile deneyenlerin bayıldığı lezzetlerden biri haline gelmiş durumda. Bu tatlı, bisküvi tozu ile yapılan tabanın üzerine krema dolgusu ve mevsim meyveleriyle süslenmiş, göz alıcı bir lezzet şöleni sunuyor. İçeriği ve sunumuyla hem göze hem de mideye hitap eden magnolia tatlısı, misafir sofralarında sunum için harika bir tercih. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği magnolia tatlısının püf noktaları ve detaylı tarifi haberimizde.

Yemek 22-10-23 16:36

MASTERCHEF TRİLEÇE TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri neler? Tam kıvamında nefis trileçe tarifi!

Trileçe tarifi, MasterChef All Star programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. İzleyicilerde tarif merakı uyandıran MasterChef'te şefler yarışmacılardan trileçe tatlısı yapmalarını istedi. Hem görüntüsü hem de tadıyla çok sevilen trileçe tatlısını denemek isteyenler detaylı tarifi ve püf noktalarını araştırıyor. Peki, trileçe tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Tam kıvamında nefis trileçe yapımı haberimizde.

Yemek 18-10-23 21:01

MASTERCHEF EGE OTLU BÖREK TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis Ege otlu börek tarifi

Ege otlu börek tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan Ege otlu börek izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Ege otlu börek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla Ege otlu börek yapımı

Yemek 17-10-23 20:57