Nohut Durumu Haberleri

Erkek arkadaşının pantolonuna takılmış halde buldu! İşe böyle gitmiş: Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medya kullanıcısı Rebmaryl, erkek arkadaşının tüm gün boyunca pantolonuna yapışan bir iç çamaşırıyla gezdiğini söyleyince viral oldu. İç çamaşırının sevgilisinin kargo pantolonunun cırt cırtlı kısmına yapıştığını ve bu durumu fark etmeyen sevgilisinin işe öyle gittiğini söyleyen genç kadın o anları paylaşırken kahkahalarına engel olamadı.

Trend 2024-04-19 11:32:18

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend 2024-04-19 07:54:56

Erkeklerde görülüyordu! Kadınlarda artışa geçti... 'Dünyada en çok ölüme sebep olan tür'

ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çekti. Doç. Dr. Avcı, "Ülkemizde, kadınlarda akciğer kanseri görülme durumu diğer kanserlere göre 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Yani yüzde 10'ların bile altında olan görülme sıklığı yüzde 15-20'lere tırmandı" dedi.

Kadin 2024-04-18 10:56:48

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Şiddetli yağış ve fırtına beklenen 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. AKOM'dan ise İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi. AKOM, kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Haber 2024-04-18 10:35:28

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya olay sözler

Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözemedi. 10 bin dolarlık nafakayı çok bulan Cem Yılmaz bu durumu artık diline doladı.

Magazin 18-04-24 07:48

Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı! 'Uyuyamadığım ve nefes alamadığım...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı. Doktora gittiğini ve muayene olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 18-04-24 07:20

Halkbank, Efeler Ligi’nde şampiyon oldu!

Halkbank, 2023-2024 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe Parolapara'yı 25-19, 25-18 ve 25-19’luk setler sonucunda 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-0’a getirdi ve sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Spor 17-04-24 21:46

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alagöz namağlup olarak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu!

ÇBK Mersin'i 56-80 mağlup ederek seride durumu 3-0'a getiren Fenerbahçe Alagöz Holding, 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Spor 17-04-24 21:16

Kızlarının 17 yaşındaki arkadaşına tecavüz etti! Babadan pişkin savunma: İddiaları tamamen reddediyorum

Tayland'ın Songkhla bölgesinde yaşanan olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. İki kızının arkadaşı olan 17 yaşındaki ismi açıklanmayan kızın misafir olarak yatıya kaldığı 43 yaşındaki baba genç kıza tecavüz etti. 17 yaşındaki mağdur ertesi gün durumu polise anlatarak babayı ihbar edince gerçek ortaya çıktı.

Trend 17-04-24 13:08

'En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkmayacak...' AK Partili kaynaklar hükümetin emekli zammı planını açıkladı: Bölgesel destekler geliyor

Emekli zammı için Temmuz öncesinde seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak konusuydu. AK Partili kaynaklar Temmuz ayını işaret etti. 6 aylık enflasyon oranı dikkate alınarak artış yapılacağını dile getirdiler. Ayrıca emekli aylığı en düşük seviyede olan ve başka bir geliri olmayan emeklilere bölgesel farklılıkları da dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağlamak için çalışma başlattı. Bakan Vedat Işıkhan da, "Emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkma durumu yok" dedi.

Finans 17-04-24 11:17

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 17-04-24 11:06

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 16-04-24 16:24

16 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak yürüdü! Güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Liverpool şehrinin merkezindeki St Johns Gardens bölgesinde 16 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kıza tecavüz edildi. Yaşadığı saldırının ardından durumu polise haber veren genç kıza saldıran kişinin meydandan elini kolunu sallayarak uzaklaştığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 16-04-24 15:01

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Trafik ışıklarında bekleyen otomobil bir anda alev aldı

Karaman’da trafik ışıklarında bekleyen otomobil, bir anda motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Sürücü, aracı terk ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.

Haber 15-04-24 18:33

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

Beşiktaş'ın durumu hiç iyi değil! Fernando Santos ile işler yolunda gitmiyor...

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Spor 13-04-24 22:11

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 14:56

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-24 10:53

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03

Kredi ve kredi kartı kararları sonrası vakalar arttı! Nakit paraya ihtiyacı olanın adresi tefeciler oldu: ‘Faizler arttı yeni sözleşme yapacağız’ deyip darp ettiler

Nakit para ihtiyacını kredi ve kredi kartı ile sağlayan vatandaş sıkı para politikası kapsamında alınan kararların ardından rotasını bankalardan tefecilere çevirdi. Ancak bu durumu fırsat bilen tefeciler taksit ödemeleri devam ederken ‘faizler arttı yeni sözleşme yapacağız’ gibi dayatmalarla vatandaşları mağdur ediyor. Mahkemelerde davalar artarken hukukçular vatandaşları bu kişilere karşı uyarıyor.

Finans 11-04-24 09:47

Bayram öncesi sağanak! Meteoroloji il il uyardı: Bu bölgelerde sağanak var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) 15 kent için sağanak yağış uyarısı geldi. Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Muş, Şırnak, Van'ın güney ve doğusu ile Hakkari için uyarı yapıldı. Peki bugün (9 Nisan) hava durumu nasıl olacak?

Haber 09-04-24 09:31

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı! Nuri Alço'nun eşi açıkladı: Beynine pıhtı atması sonucu...

Kadir İnanır'dan sonra Nuri Alço'dan gelen haber de herkesi üzdü. Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atan Nuri Alço'nun eşi sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Nuri Alço'ya ne oldu, sağlığı nasıl? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 07-04-24 08:13

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend 06-04-24 09:08

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Prof. Dr. Orhan Şen 'Umduğunu bulamayacaklar' deyip paylaştı! Bayramda hava nasıl? Tatil planlayanlar dikkat... Meteoroloji'den son dakika 5 - 9 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl? 5 Nisan - 9 Nisan arası hava nasıl olacak? Ramazan bayramına günler kala vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de "Bayram tatili havası" başlıklı paylaşımlarıyla tahminlerini aktardı. Peki, bayramda tatil yapmayı düşünenleri nasıl bir hava bekliyor? İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...

Haber 05-04-24 09:35

Mazbata meydan muharebesi! 600 oy farkla kazandı ama... Muhtarın 'ikametgah' detayı her şeyi değiştirdi

Adana'da seçimi 600 oyla kazanan muhtarın ikametgahının seçime girdiği mahallede olmadığı ortaya çıkınca ortalık karıştı. Sandıkta yenilen mevcut muhtar, bu durumu ilçe seçim kuruluna bildirince mazbata kendisine verildi. Mazbatanın kendilerinin hakkı olduğunu iddia eden seçimi kazanan muhtar adaylarının yakınları ile karşı taraf arasında kavga çıktı. Polis, tarafları biber gazı ve cop kullanarak dağıttı.

Haber 04-04-24 14:52

Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge hastane odasından paylaşım yaptı

Ünlü şarkıcı Aydilge, kalçasındaki labrum yırtığı sebebi ile acil ameliyata alınacağını açıklamış ve sevenlerinden dua istemişti. 4,5 saat süren bir ameliyat geçiren Aydilge hastane odasından paylaşım yaptı ve son durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 04-04-24 13:58

Leblebisiyle ünlü Çorum'da üreticilere 124 ton nohut tohumu dağıtıldı

Türkiye'de, leblebi üretiminde önde gelen iller arasında yer alan Çorum'da 996 çiftçiye yüzde 50 hibe destekli 124 ton nohut tohumu ile 1250 çiftçiye 14 ton ayçiçeği tohumu dağıtıldığı bildirildi.

Yurthaber 03-04-24 15:48

Sonunda bu da oldu! Pilot pasaportunu evinde unuttuğu için uçuşu ertelendi... Kokpitten koşarak dışarı fırladı

Minneapolis-Saint Paul Uluslararası Havalimanı'ndan Cancun Uluslararası Havalimanı'na seyahat eden bir yolcu pilotun unuttuğu pasaportunu almak için evine gitmesi üzerine 40 dakika rötar yaptı. Pilotun kokpitten koşarak çıktığını gören yolcular ise şaşkınlığını gizleyemezken durumu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 02-04-24 14:22

Esenyurt'ta iğrenç olay! Vatandaşlar meydan dayağı attı: 'Birkaç kez vurduk, halk ayaklandı'

İstanbul Esenyurt'ta bir adam, parkta oturan yaşlı bir kadına fiziksel tacizde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar yakaladıkları adama meydan dayağı attı. Tacizci gözaltına alınırken mahalle sakinlerinden Murat Büyükturan "Halk ayaklandı. Böyle sapıklar olduğu sürece biz çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz" dedi.

Haber 01-04-24 21:43

Oy verme işleminde bıçaklanan muhtar seçilemedi

Afyonkarahisar’da dün gerçekleştirilen seçimlerde yarıştığı rakiplerinin birinin yeğeni tarafından bıçaklanan muhtarın sağlık durumu ciddiyetini korurken göreve yeniden seçilemedi.

Yurthaber 01-04-24 14:51

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı... İşte sağlık durumu

Geçtiğimiz hafta beynine pıhtı atması sonucu entübe edilen Kadir İnanır günlerdir yoğun bakımdaydı. Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. İnanır'ın doktoru “Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek" dedi.

Magazin 01-04-24 13:43

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever seçimdeki kadın adaylara dikkat çekti! Erkek egemen coğrafyada...

Seçimlerde kadın belediye başkanı sayısındaki artış da gündem oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre 81 ilden 11'i kadınlar tarafından yönetilecek. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever de bu konuda paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-24 10:35

Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için açıkladı 'Yaz havası...' 4 bölgeye uyarı: Marmara da var... Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Bu hafta hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Son dönemde artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de 'Yaz havası' açıklaması geldi. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 01-04-24 09:11

Amanda Holden otelin çatı katında gördükleri karşısında şoke oldu! Şikayet etti

Jüri olduğu yarışmada giydiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen Amanda Holden kaldığı otelde gördükleri karşısında şoke oldu. Amanda Holden bir seks partisine şahit olunca hemen bu durumu şikayet etti.

Magazin 31-03-24 07:49

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Meteoroloji'den uyarı geldi: Pus, sis, toz... Seçim günü hava nasıl? Harita paylaşıldı! Son dakika 30 Mart - 3 Nisan hava durumu

Seçimlere 1 gün kala vatandaşlar hava durumu tahminlerini de araştırıyor. Meteoroloji son hava durumu raporunu paylaştı. Buna göre Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis beklenirken güneybatı kesimlerde de yer yer toz taşınımı tahmini var. Peki, seçimde hava nasıl olacak? Meteoroloji seçim günü olan 31 Mart için de hava durumu tahminini haritayla paylaştı. İşte il il hava durumu raporu...

Haber 30-03-24 08:34

Beşiktaş yarı finalde istediğini aldı ve seride durumu 1-1'e getirdi!

Beşiktaş Emlakjet, BKT Eurocup'ın yarı final ikinci maçında sahasında JL Bourg'u 82-71 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.

Spor 29-03-24 23:26

Kafede kanlı hesaplaşma! 29 gözaltı, 28 yaralı: Polis bile zor ayırdı

Antalya'da ortak oldukları kafenin satışında anlaşmazlık yaşayan iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Kafe savaş alanına dönerken sandalyeler havada uçuştu. Müdahale eden ekipler bile zor anlar yaşadı. Olayda 29 gözaltı kararı çıktı ve 28 kişi yaralandı. 4 yaralının durumu ise ağır.

Haber 29-03-24 14:37

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Boşanıyorlar mı? Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden iddialara ilk kez yanıt verdi!

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, Aleyna ile olan yakınlığı ile oldukça dikkat çekiyordu. Aleyna ile yakınlığından rahatsız olan eşi Beria Özden, bu durumu sosyal medyadan sık sık dile getiriyordu. Çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Özden, yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 11:39

Günlerdir yoğun bakımdaydı... Kadir İnanır'ın son durumunu Jülide Kural açıkladı

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnanır'ın eşi Jülide Kural, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 29-03-24 10:24

Kuzenini ziyaret etti, 12 yaşındaki kızını taciz etti! Whatsapp yazışması ortaya çıktı: Özel yerlerime dokundu

Mide bulandıran istismar haberinin adresi bu kez İzmir. Karabağlar ilçesinde kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki T.A. evde yalnız gördüğü kuzeninin 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz etti. Küçük kız durumu ailesine anlatınca şüpheli saklandığı yerde yakalandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 29-03-24 09:30

İstanbul’da hava durumu alarmı! Bu kez tehlike çok başka! 4 gün sürecek! Listede 5 il daha var…

Havaların ısınması ile birlikte bu kez de İstanbul’da hava kirliliği alarmı verildi. İstanbul için yapılan uyarıda 4 gün boyunca hava kirliliğinin en yüksek seviyelere ulaşacağı bildirildi. Havada kötü bir kokunun hakim olması beklenirken kirli havanın İstanbul dışında 5 ilde daha etkili olması bekleniyor. İşte meteoroloji uzmanları tarafından yapılan o uyarının detayları…

Haber 29-03-24 07:56

Galatasaray'dan resmi Icardi açıklaması geldi! ''Kendini idare edebiliyor ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir süredir sakatlığı devam eden Icardi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor 28-03-24 20:56

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! 'Entübe durumdan çıkarılamamıştır'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" dedi.

Magazin 26-03-24 21:17