Omlet Cesitleri Haberleri

Kaygana tarifi: Kaygana nasıl yapılır?

Birçok tatlı ve tuzlu lezzeti ile ünlü olan Türk mutfağında her bölgeye ve her şehre has olarak bilinen çok sayıda tarif vardır. Kaygana da bu lezzetler arasında yer alır. Farklı bölgelerde farklı isimlerle anılan kaygana, daha çok Karadeniz Bölgesi ile özdeşleştirilmiştir. Bir omlet türü olan ve hazırlanışı son derece kısa süren kaygana ülkenin her bölgesinde yapılabilmektedir.

Yemek 2024-01-19 15:54:50

Airfryer sebzeli omlet tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da sebzeli omlet nasıl yapılır?

Dünyaca ünlü Türk kahvaltılarında yer alan birçok çeşidi airfryer ile kısa süreler içinde hazırlayarak servis edebilirsiniz. Tüm atıştırmalıklarınız, kızartmalarınız, tatlılarınız ve ana yemekleriniz Airfryer ile çok daha sağlıklı ve daha az yağlı olarak pişecektir. Sebzeli omlet tarifini de Airfryer ile pişirerek kahvaltı sofralarınızı renklendirebilirsiniz. Airfryer'da sebzeli omlet tarifini kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2023-02-17 11:23:35

Sofranıza renk katacak: Mantarlı omlet tarifi! Kahvaltını vazgeçilmezi mantarlı omlet nasıl yapılır?

Omlet kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Özellikle yumurta sevmeyen ancak yumurta yemek isteyen kişilerin vazgeçilmezi olan omletin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Mantarlı omlet tarifi en sevilen tarifler arasında yer alıyor. Mantar ile lezzetine lezzet katan bu omlet tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 2023-02-05 11:13:22

Irmak Ünal'dan bikinili omlet dansı! Olay yarattı

Düzenli spor yapması ve fiziğini korumasıyla tanınan Irmak Ünal, son olarak çocuklarıyla birlikte yeni yıl pozlarını paylaşmıştı. Irmak Ünal'dan şimdide olay yaratan bir video geldi. Irmak Ünal bikinisiyle mutfakta omlet yaparken bir yandan da dans etti.

Magazin 2023-01-07 06:48:48

Bakanlık açıkladı! Bekar erkeklere özel menü: Sebzeli omlet, söğüş yeşillik, etli kuru fasulye…

Sağlık Bakanlığı Türkiye sağlıklı beslenme rehberi hazırladı. Sağlıklı beslenmeye yönelik hazırlanan bu rehberdeki bir detay dikkat çekti. Rehberde bekar erkekler için ayrı bir başlık açılmış ve bekar erkeklere özel bir menü konulmuştu. Sebzeli omlet, söğüş yeşillik ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin olduğu menüde kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği detaylı bir şekilde anlatıldı. Gerekçe olarak; bekar erkeklerin evlilere göre obeziteye yakalanma riskinin yüksek olması gösterildi.

Haber 15-12-22 16:55

TikTok'ta mükemmel ipeksi ve yumuşak omletin püf noktasını paylaştı!

Omlet kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Ancak sadece kahvaltıda değil gün içerisinde de pratik ve doyurucu bir yemek düşünüldüğünde omlet ilk akla gelen lezzetler arasında bulunuyor. Omletin lezzeti kadar kıvamının da önemli olduğu biliniyor. TikTok'ta pürüzsüz ve yumuşak omlet için yapılması gereken püf noktalar paylaşıldı.

Yemek 11-12-22 14:07

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzeti: Kaygana tarifi! Kaygana nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapılır? mutfak konusunda en çok aratılan konulardan. Karadeniz yöresinin meşhur lezzeti kaygana kahvaltıların yıldızı olmaya geliyor. Krep ve omlet lezzetlerinin birleşiminden oluşan kaygana nasıl yapılır? merak ediyorsanız kaygana tarifini denemelisiniz.

Yemek 13-11-22 13:16

Omletin en lezzetli hali: Patatesli omlet tarifi

Kahvaltıda ne yapılır? diye düşünüyorsanız nefis omlet tarifleri yardımınıza koşacaktır. Omletin her çeşidi ayrı lezzetli olsa da özellikle patatesli omlet en sevilen çeşidi olarak görülüyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan patatesli omlet nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 28-10-22 09:06

Böyle omlet tarifi yok! Karıştırıcı yerine kullandığı şey şoke etti

Bir yetişkin içerik üretici sosyal medya hesabında omlet tarifi verdiği gönderisiyle viral oldu. Çırpılmış yumurta yapmak için karıştırıcı yerine seks oyuncağı kullanan genç kadın, paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Gönderisi sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Trend 11-10-22 18:02

Kraliçe Elizabeth'in özel omlet tarifi! Sıra dışı olan bu tarif kraliçelere özel

Yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in hayatıyla ilgili birçok konu araştırılıyor. Uzun yaşamasıyla bilinen Elizabeth'in yemek düzeni oldukça dikkat çekiyor. Bir beslenme uzmanı, Kraliçe II. Elizabeth'in çok sevdiği bildirilen bir çırpılmış yumurta tarifini paylaştı. İşte Kraliçe II. Elizabeth'in leziz omlet tarifi...

Yemek 21-09-22 09:20

Evleriniz için paslanmaz, çizilmez en iyi tencere markası önerileri

Yemek yapmak gündelik hayatımızın olmazsa olmaz adımlarından biri. Erkek ya da kadın fark etmeksizin herkes, mutfağında kaliteli ürünler kullanarak lezzetli yemekler pişirmek ister. Örneğin, istediğiniz büyüklükte ve fonksiyondaki mutfak aletleri sayesinde omlet hazırlamak kadar pratik şekilde hünkârbeğendi gibi zor yemekleri yapabilirsiniz. Hatta Türk mutfağından Çin mutfağına kadar her türlü yemeği hazırlayabileceğiniz birbirinden farklı tencereler mevcut.

Yemek 13-06-22 16:08

Omlet ne demek? Omlet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Omlet kelimesinin anlamı, bu kelimeyle ilk kez karşılaşan ya da uzun süredir duymayan kişiler tarafından merak edilerek araştırılabilir. TDK sözlükte yer alan kelimeleri esas anlamının yanı sıra köken, yan anlamları ve nasıl kullanıldığı ile ilgili de incelemek mümkündür. TDK'nın incelemeleri doğrultusunda sözlükteki karşılığı merak edilen Omlet kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 22:47

Omlet nasıl yapılır? Omletin en özel ve en pratik tarifi nedir? Omleti herkes yapabilir mi?

Omlet nasıl yapılır? Kahvaltılık kolay tariflerden biri olan omlet sabahların vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Klasik omletin haricinde şu sıra, sebzeli omlet ve avokadolu omlet de kahvaltılarda sıklıkla tercih ediliyor. Peki Omlet nasıl yapılır? Omletin en özel ve en pratik tarifi nedir? Omleti herkes yapabilir mi? İşte detaylar...

Yemek 09-02-22 10:06

Omlet yapmak istedi! Yumurtayı kırınca gördükleri karşısında şaşkınlık yaşadı

İngiltere’de yaşayan Beena Sarangdhar isimli bir kadın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüyle herkesi şaşırmayı başardı. Facebook’tan yayınladığı gönderisinde Sarangdhar, kırdığı yumurtanın beyazı yerine kırmızı sıvı aktığını gösterdi. Sosyal medya paylaşımının popüler olmasından sonra uzman isimler kırmızılığın bayatlık işareti olduğunu ve tüketilmemesi gerektiğini belirtti.

Trend 15-01-22 14:36

İspanyolların en sevilen yemeği patatesli tortilla tarifi nasıl yapılır?

Omlet olarak bildiğimiz patatesli tortilla, İspanyol mutfağının en çok sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Patatesli tortilla tarifi kolay malzeme listesi ile de tercih edilen doyurucu yiyecekler arasında. İşte kısa sürede kolayca hazırlayacağınız İspanyolların lezzetli yemeklerinden patatesli tortilla tarifi...

Yemek 09-03-21 17:53

Chia omlet tarifi ile besleyici bir kahvaltıya hazır olun!

Chia omlet tarifi ,lezzetten vazgeçemeden sağlıklı bir sofraya oturmak isteyenler için keyifli bir öğün olacak. İçine eklenecek peynir ile tadı damağınızda kalacak chialı omlet tarifi, besleyici yönüyle de dikkat çekiyor. Chia tohumunun mucizevi etkilerinin yumurta ile birleştiği bu omlet tarifi, lezzeti kadar faydalarıyla da vazgeçilmeziniz olacak. İşte videolu kolay anlatımıyla chia tohumlu peynirli omlet tarifi için izlemeniz gereken adımlar...

Yemek 28-01-21 12:20

Akşama kadar acıktırmıyor: Sucuklu atom omlet tarifi!

Eşsiz lezzeti ile ülkemizin en çok sevilen yiyeceklerinden biri olan sucuk, yumurtayla bir araya geldiğinde enfes bir lezzete ulaşıyor. Sadece 10 dakikada hazırlanan, öğrenci ve yalnız yaşayanların akşam yemeği olarak da değerlendirdiği sucuklu omletimizin namı ülke sınırlarını çoktan aştı. Kokusuyla baş döndüren, görür görmez ağızların sulanacağı mükemmel sucuklu atom omlet tarifi için doğru yerdesiniz.

Yemek 27-01-21 08:12

Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Demet Özdemir karavanda omlet yaptı

Rol aldığı dizinin setinde acıkan oyuncu Demet Özdemir, karavanında omlet hazırladığı anları takipçileriyle paylaştı. Özdemir, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiye "Canımız çekti" notunu düştü.

Magazin 07-01-21 13:33

Simit tadında: Efsane susamlı omlet tarifi

Kahvaltıların yeni starıyla sizleri tanıştıralım: Simit tadında susamlı omlet! Bu zamana kadar bildiğiniz tüm omlet tariflerini unutturacak bu lezzetin tarifi de oldukça kolay!

Yemek 04-11-20 10:35

Dünyaca ünlü şefler uyardı: 'Yumurta pişirirken asla süt koymayın'

Usta şef Dan Joines katıldığı bir sabah programında, omlet yaparken yumurtalara asla süt koyulmaması gerektiğini söyledi.

Yemek 14-10-20 12:43

Kahvaltı için birbirinden lezzetli 4 farklı yumurtalı tarif...

Kahvaltıların vazgeçilmezlerinden biri olan yumurta, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği besinlerin başında geliyor. Siz de haşlama ve omlet gibi alışılmış tariflerin yanı sıra yumurta ile yapılabilecek alternatif tarif arayanlardansanız bu yazımız tam size göre. Birbirinden leziz 4 değişik yumurtalı kahvaltılık tarifini sizin için hazırladık.

Yemek 29-08-20 03:21

Rihanna'dan yıllar sonra MET Gala itirafı: Herkes bana gülecek diye düşündüm

Rihanna, sosyal medyada omlet, pizza gibi yiyeceklere benzetilen, bol bol caps'lerinin üretilip alay konusu edildiği MET Gala 2015 kıyafeti hakkında yıllar sonra itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı kendini palyaço gibi hissettiğini söyleyerek, "Herkes bana gülecek diye düşündüm" ifadesini kullandı.

Magazin 31-07-20 10:59

Kahvaltı sofranıza en çok yakışacak omlet tarifleri

Mutfağın demirbaşlarından olan yumurta, kahvaltının olmazsa olmazıdır. Sade omletin yeri her zaman başkadır ama biraz değişiklik yapma zamanı gelmedi mi? İşte birbirinden lezzetli omlet çeşitleri.

Yemek 16-07-20 17:19

Omlet çeşitleri: En güzel omlet tarifleri... Sade, peynirli, değişik kahvaltılık omlet tarifleri (Videolu anlatım)

Omlet, dünyanın her köşesinde kahvaltıların ortak yemeği sayılır. Protein deposu olan nefis bir omlet için ihtiyacınız olan her şey burada. İşte başta sade ve peynirli olmak üzere misafir sofralarının yıldızı olacak omlet çeşitleri.

Yemek 10-06-20 13:37

Omlet waffle tarifi

Kahvaltılarınızı biraz şenlendirmeye ne dersiniz? Klasik yumurta tariflerini şimdilik bir kenara bırakın sevgili okur. Bu omlet waffle ile kendinize güzel bir ziyafet çekebilirsiniz. İçine dilediğiniz malzemeyi ekleyerek tarifi şekillendirebilirsiniz. İşte karşınızda omlet waffle tarifi.

Yemek 02-12-19 17:09

Bağırsak dostu omlet tarifi

Sindirim sistemimiz, yediklerimizi işlemenin çok ötesinde görevler yapar. Sindirim sisteminde yaşayan mikroplar, sağlığımızı çok yakından etkiliyor. 'İkinci beyin' olarak adlandırılan bağırsakların düzgün çalışması için lifli besinlerin tüketilmesi oldukça önemli. Şimdi ise sizlerle bağırsak sağlığına katkı sağlayacak ve oldukça tok tutan omlet tarifi vereceğiz. İşte lif alımını artıracak, kan şekerini daha dengeli seyretmesini sağlayacak bağırsak dostu omlet.

Yemek 29-11-19 15:59

İtalya'da hükümet krizi karşılıklı açıklamalarla sürüyor

5 Yıldız Hareketi (M5S), hükümetleri için güvenoyu isteyen koalisyon ortağı Lig Partisi'ne tepki gösterdi -M5S lideri Luigi Di Maio: -"(Lig Partisi lideri Matteo Salvini) O şimdi pişman oldu ama omlet çoktan pişti. Bol şans"

Haber 16-08-19 01:48

Yumurta kabuklarını ve kahveyi karıştırın, bahçedeki çiçekleri coşturun!

Pazar kahvaltısı için kendinize harika bir omlet hazırlandınız, üstüne bir de mis kokulu bir filtre kahve yaptınız. Kahvaltı sonrası keyif yaptıktan sonra kalan malzemeleri israf etmeyin. Artıkları kullanarak bahçenizi, saksı çiçeklerinizi çok daha canlı bir hale getirebilirsiniz.

Yemek 22-07-19 11:53

Börek omlet nasıl yapılır?

Omlet gibi ama aynı zamanda börek gibi de... Tadına bakıp siz karar verin; börek mi yoksa omlet mi? :)

Yemek 30-06-19 13:32

Her gün yese bile bıkmayacaklar için birbirinden efsane omlet tarifleri

Kahvaltının yıldızı olan omleti bıkmadan, usanmadan her öğün yiyebiliriz. İyi bir protein deposu olan yumurtayı başrole aldık, farklı pişirme teknikleri ve yumurtaya en çok yakışan malzemelerle enfes lezzetler ortaya koyduk.

Yemek 26-12-18 15:39

En kolay omlet tarifi

Omlet tarifi arıyorsanız, en kolay ve en lezzetli klasik omlet tarifi için doğru yere geldiniz. Protein deposu omleti sorduğunuz zaman herkes mutlaka 'yapmayı biliyorum' der ama işin aslı öyle değil.

Yemek 07-12-18 11:51

Karın yağlarını çılgın gibi yakan avokado ve yumurta ikilisi

Yumurta ve avokado ikilisinin karın yağlarını yaktığını ve kilo vermeye yardımcı olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Gamze Şanlı Ak konuyla ilgili bilgi verdi, avokadolu omlet ve karın yağlarını yakan smoothie tarifini paylaşmayı ihmal etmedi.

Yemek 27-08-18 14:09

Belçika'da 10 bin yumurtalı dev omlet

1,5 ton ağırlığında ve 4 metre çapındaki tavada pişirilen dev omlet için 10 bin yumurta kullanıldı - Malmedy kasabasında 23 yıldır devam eden omlet festivali bu sene de ilgi gördü

Haber 15-08-18 15:35

On parmağında on marifet! Aleyna Tilki mutfakta

'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Tilki omlet yaptı.

Magazin 12-08-18 11:49

Bakanlıktan Sağlıklı Bayram Sofrası önerisi

Sağlık Bakanlığı tarafından, ramazanın ardından yeterli ve dengeli beslenme için neler tüketilmesi gerektiğini gösteren yiyeceklerin yer aldığı örnek "Sağlık Bayram Sofrası" hazırlanarak bilgilendirme yapıldı - Örnek sofrada, söğüş salatalık, domates, salata, ceviz, peynir, zeytin gibi kahvaltılıkların yanı sıra içecek olarak süt ve vişne kompostosu, sütlü tatlı olarak güllaç, sebze çorbası, haşlama et yemeği, yoğurt ve zeytinyağlı taze fasulye yer aldı - Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünde görevli diyetisyen Hatice Berna Karakaş: - "Kahvaltıda, haşlanmış yumurta gibi sağlıklı yöntemler tercih edilmeli, kavurma, kızartma gibi aşırı yağlı yöntemler kullanılmamalı. Yağsız omlet ya da bol sebzeli menemen yapılabilir"

Haber 13-06-18 15:31

Patatesli omlet böreği

İster sahura isterseniz iftara! Her türlü lezzeti aynı nasıl olsa :)

Yemek 16-05-18 14:28

Yulaflı omlet tarifi: Uzun süre tok tutan öğün

Yulaflı omlet tarifi ile hem sağlıklı beslenmiş olacak hemde uzun süre tok kalacaksınız.

Yemek 16-05-18 14:17

Var mı daha güzeli: Omlet sandviç tarifi

İnsan yemeye kıyamaz! Kahvaltılarınızın yeni yıldızı omlet sandviç ile tanışın. Çocuklar bile bu lezzete bayılacak.

Yemek 22-02-18 13:20

Patatesli omlet: Bu omlet bir harika!

Karşınızda pazar kahvaltılarınızın yanı sıra favori atıştırmalığınız olacak olan patatesli omlet tarifi.

Yemek 22-02-18 11:59

Ekmek mutlu, omlet mutlu: Ekmek üstü otlu omlet

Hafta sonu kahvaltıları artık çok daha lezzetli çünkü ekmek üstü otlu omletiniz hazır! Afiyet olsun.

Yemek 19-02-18 17:00

Yıllardır Omlet Pişirdikleri Tavalar Saat Oldu

Çankaya Belediyesi Çankaya Evlerinde kursa katılan kadınlar, yıllarca omlet pişirdikleri tavaları saate dönüştürdü. Birçok farklı...

Yurthaber 03-01-18 14:47

3 dakikada kahvaltıda: Fırından doyurucu omlet tarifi

Yumurta sarıları ve akları ayrı ayrı karıştırılan omlet puf gibi kabarıyor, sadece 3 dakikada kahvaltıdaki yerini alıyor.

Yemek 22-12-17 14:47

Pazar Kahvaltılarına Yakışır: Börek Omlet Tarifi

Kahvaltılık tariflerde bugün: Börek tadını aratmayacak börek omlet tarifi, 10 dakikada hazırlayabileceğiniz pratik bir lezzet.

Yemek 27-09-17 10:09

Protein Deposu Omlet

Dünyanın en protein deposu tarifi diyet yapanlar ve sporcular için!

Yemek 30-07-17 18:06

Poşette Omlet

Poşette omlet olu mu, demeyin!

Yemek 02-07-17 19:43

Suda Omlet

Hızla hazırlanan kabarık omlet.

Yemek 08-05-17 21:53

Fırında Kremalı Omlet

Tavada omleti her zaman yaparsınız. Bir de fırında yapmayı deneyin. Ayrıca bu omlet kremalı!

Yemek 31-03-17 14:24

Pazar Kahvaltısı İçin 4 Efsane Omlet Tarifi

Mynet Yemek'in en sevilen 4 omlet tarifi!

Yemek 17-03-17 15:22

Yulaflı Omlet Dürüm

Sabah kahvaltısının yıldızı yulaflı dürüm omlet, sizi öğlene kadar tok tutacağına söz veriyor. Canım omlet kalp biz.

Yemek 06-03-17 12:04