Orman Meyveli Tart Tarifi Haberleri

Lezzeti damak çatlatıyor: Vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi! En pratik brownie nasıl yapılır?

Brownie büyük küçük herkesin damak zevkine hitap eden tatlılardan. Klasik brownie tariflerinin yanı sıra vişne gibi kırmızı orman meyveleri veya beyaz çikolata gibi lezzetlerle süslenmiş brownie tarifleri daha ön plana çıkıyor. Tam ölçülü brownie tarifi arayanlar için lezzetinden damak çatlatan vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi...

Yemek 2024-04-19 10:01:31

Orman kebabı tarifi: Orman kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ülkenin dört bir yanında ün kazanmıştır. Bu zengin lezzetlerden biri de orman kebabıdır. Meşhur orman kebabı tarifini kullanarak ise siz de evinizde kendi mutfağınızda bu eşsiz lezzeti yapabilirsiniz.

Yemek 2024-03-10 18:36:20

Mandalinalı tart tarifi: Mandalinalı tart nasıl yapılır?

Mutfağında yeni tarifler denemekten keyif alan, yaptığı yemekleri, tatlıları, çorbaları ya da atıştırmalıkları sevdikleri ile paylaşmayı seven kişiler değişik tariflere açıktır. Özellikle mevsimi gelen taptaze meyvelerden ve sebzelerden yapılan tatlılar ya da yemekleri denemek büyük keyif olur. Siz de böyle düşünüyorsanız mandalinalı tart tarifimizi denemelisiniz.

Yemek 2024-01-24 19:15:07

Dışarıdan meyveli yoğurt almayı bıraktırıyor! Nefis el yapımı çilekli yoğurt tarifi

Hazır satılan meyveli yoğurt alışkanlığından vazgeçmek için sağlıklı bir alternatif arayışında mısınız? El yapımı çilekli yoğurt tam aradığınız tarif olabilir. Dışarıdan alınan meyveli yoğurtların içerdiği şeker ve katkı maddelerinden kaçınmak, aynı zamanda taze meyve lezzetini yoğurdunuzla bir araya getirmek istiyorsanız el yapımı çilekli yoğurt tarifini denemelisiniz.

Yemek 2024-01-12 15:27:00

Gelinim Mutfakta yaz tatlısı tarifi! İçinizi ferahlatan yaz tatlısı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü yaz tatlısı tarifi verildi. Yaz aylarında aranan fresh tatlılar için sütlü ve meyveli tatlılar tercih ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri yaz tatlısı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yaz tatlısı tarifi...

Yemek 13-06-23 13:33

Lokanta usulü orman kebabı tarifi! Enfes orman kebabı nasıl yapılır?

Orman kebabı lokantaların vazgeçilmez yemekleri arasında yer alıyor. Bolu'ya ait olan bu enfes kebap diğer kebap tariflerine göre çok daha kolay bir şekilde hazırlanıyor. Evde lokanta usulü orman kebabı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu orman kebabı tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 07-03-23 10:42

En sevilen kabak tatlısı tarifi! Tam kıvamında kabak tatlısı nasıl yapılır?

Kabak tatlısı tarifi en sevilen meyveli tatlılar arasında yer alıyor. Kış aylarının vazgeçilmezi olan bal kabaklarıyla hazırlanan kabak tatlısı kaymakla enfes bir tada sahip oluyor. Kabak tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-03-23 10:50

Airfryer meyveli, kuru yemişli granola tarifi: Airfryer'da meyveli, kuru yemişli granola nasıl yapılır?

Sağlıklı kahvaltı öğünleri tüketmek isteyenler özellikle son zamanlarda kuru yemişli granola tercih ediyorlar. Ancak mutfaklarda geçen süreyi kısaltan Airfryer ile lezzetli ve sağlıklı granolaları evinizde hazırlayabilirsiniz. Kuru yemişli, kuru meyveli ve yulaflı granolaları birkaç dakika içinde Airfryer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 30-01-23 23:53

Airfryer portakallı muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da portakallı muffin nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarının en popüler atıştırmalıkları arasında yer alan muffini türlü malzemelerle tatlı ve tuzlu olarak hazırlayabilirsiniz. Meyveli, peynirli, çikolatalı gibi birçok farklı türü olan muffinleri Airfryer ile çok daha kısa süre içinde pişirebilirsiniz. Çay saatlerinde, kahvenin yanında ya da kahvaltılık veya atıştırmalık olarak hazırlayabileceğiniz portakallı muffinleri daha pratik ve hızlı bir şekilde yapmak isterseniz airfryer kullanabilirsiniz.

Yemek 06-01-23 10:54

Muzlu pasta tarifi: Muzlu pasta nasıl yapılır?

Pastanın en hafif hâllerinden birisi olan meyveli ve sade kremalı pasta özellikle yaz akşamlarında hem serinliği hem de yumuşak tadıyla damaklarda güzel bir tat bırakıyor. Özellikle muz severler için hazırladığımız muzlu pasta tarifiyle akşamlarınıza güzel ve hafif bir dokunuş yapın.

Yemek 09-12-22 14:10

Orman meyveli pasta tarifi: Orman meyveli pasta nasıl yapılır?

İçindeki meyveler ile harika bir tada sahip olan bu pasta yaz günlerinin vazgeçilmezi. Siz de tatlı bir yaz akşamı sevdikleriniz ile sohbet ederken onlara bu pastadan servis etmek isterseniz orman meyveli pasta tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 09-12-22 11:54

Orman meyveli kızarmış mantı tarifi: Orman meyveli kızarmış mantı nasıl yapılır?

Yöresel yemeklerimizden birisi olan mantı yemek sofralarının da baş tacı. Salçalı soslu, sarımsaklı yoğurtlu, kızarmış... Her hâliyle sofralarımızı süsleyen mantıya tatlı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Orman meyveli kızarmış mantı güzel bir tatlı aperatifinin yanı sıra akşam yemeklerini de tatlandıran güzel bir yancı olabilir. Orman meyveli kızarmış mantı tarifi yeni lezzet arayan kişiler için güzel bir başlangıç olabilir.

Yemek 08-12-22 11:27

Tarım, ormancılık ve arıcılık bal ormanında buluştu

BM Gıda ve Tarım Örgütü ile Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen proje kapsamında Konya ve Karaman'da kurulan bal ormanlarıyla hem üretim arttı hem de yöre halkına istihdam sağlandı - Ormancılık ve Mera Uzmanı Mehmet Demir: - "Bal ormanlarına dikilen meyveli türler, yaban hayatı ve özellikle kuşlar için beslenme ve barınma imkanı sunuyor, biyolojik çeşitliliğe katkıda bulunuyor, türlerin tıbbi aromatik özelliklere sahip olması sayesinde ayrıca bir ek gelir kaynağı sağlanıyor ve karbon bağlama fonksiyonuyla da iklim değişikliğiyle mücadeleye destek olunuyor"

Yurthaber 20-06-22 11:05

Dışarıdan almaya son! Sağlıklı meyveli yoğurt tarifi

Yoğurdun faydaları saymakla bitmiyor. Her yemeğin yanında bir tamamlayıcı olan yoğurt tatlı olarak da sıklıkla kullanılıyor. Özellikle çocukların oldukça sevdiği meyveli yoğurtları dışarıdan almak yerine evde kendiniz yapabilirsiniz. Evde yapacağınız meyveli yoğurtlar çok daha sağlıklı ve lezzetli olacak.

Yemek 07-06-22 16:46

Şeker katmaya gerek yok: Pekmezli krokan tarifi

Küçük büyük herkesin çok sevdiği atıştırmalık tarifleri, her evde farklı malzemelerle yapılıyor. Çikolatalı, meyveli, peynirli, gibi tatlı ya da tuzlu atıştırmalıklar, çay ve kahve sohbetlerinin de vazgeçilmezleri. Ancak şekerden uzak durmak isteyenler için şekersiz ama yine de tatlı olan atıştırmalıklar bulmak biraz zor olabiliyor. Size pekmezle yapılan harika bir atıştırmalık bulduk.

Yemek 08-02-22 17:10

Çay saatlerinde ve kabul günlerinizde yepyeni bir tat deneyin: Pırasalı kiş tarifi

Sevilen kış sebzeleri arasında yerini alan pırasa, tuzlu tart hamuruyla birleştiğinde tadına doyum olmayacak bir lezzete ulaşıyor. Bildiğimiz basit malzemelerle farklı tarifler hazırlamak isteyenlerin deneyebileceği kiş tarifleri birçok farklı iç harçla yapılabiliyor. Misafirlerini etkilemek isteyenlere ve gün için güzel bir tarif arayanlara pırasalı kiş tarifi...

Yemek 31-01-22 16:58

Böylesi daha hafif ve lezzetli: Meyveli profiterol tarifi

Hem hafif hem leziz bir profiterol tarifi isteyenler için harika bir önerimiz var! Meyveli profiterol tarifi tam sizlere göre! Hazırlaması uzun sürer diye düşünenler ama tadınca vazgeçemeyenler için bu tarifi hazırlayıp, yanına kahve alarak bir film izlerken dinlenmeyi öneriyoruz. İşte sizler için hazırladığımız meyveli profiterol tarifi.

Yemek 19-01-22 15:57

Kutlama masaları için harika görünümlü elmalı havuçlu kurabiye tarifi

Canımız tatlı ve aromalı kurabiyeler istediğinde hemen mutfağa koşuyoruz. Özellikle elma ve havucu kek ve kurabiyelerde kullanmak bizim işimiz! Buram buram tereyağı kokusunu hissetmek istediğimiz kurabiyelere yeni bir dokunuş getiren, havuçla elmayı aynı anda bir arada kullanabileceğiniz nefis bir tat geliyor. Meyveli kurabiye sevenlere özel bir tarifi sizlerle paylaşıyoruz.

Yemek 30-12-21 09:45

Portakalın çikolata ile buluşması sonucu ortaya çıkan efsane lezzet: Portakallı tart tarifi

Fransızların klasik tatlı tarifleri arasında yer alan tartlar, pek çok farklı lezzet kombiniyle karşımıza çıkıyor. Bugün ise Avrupa'dan mutfağımıza giren bu tarifin en muhteşem halini sizlerle paylaşacağız. İşte karşınızda ağızda dağılan kıyır kıyır tabanı ve lezzetli sosuyla mükemmel bir uyum yakalayan portakallı tart tarifi...

Yemek 12-12-21 17:06

Hem pratik hem lezzetli bir tarif: Sütsüz, şipşak un helvası tarifi!

Türk mutfağı denince birçok tatlı tarifi karşımıza çıkıyor. Sütlü tatlılardan meyveli tatlılara, şerbetli tatlılardan yöresel tatlılara pek çok tarif sofralarımızla buluşuyor. Bu tatlılar arasında özellikle kandillerde, bayramlarda ve mevlitlerde yapılan un helvası, herkes tarafından çok seviliyor. Bu özel günlerde ve canınızın çektiği her an lezzetli bir un helvası yapmak artık çok kolay!

Yemek 12-12-21 11:56

En sevilen kış tatlıları: Ayva tatlısı ve kestaneli tart tarifi

Kış aylarında tatlı deyince hamurlu, şerbetli tatlılar aklımıza gelse de önemli olan kullanılan meyvelerdir. Tam zamanında olgunlaşmış meyveler, tatlılar için olmazsa olmazdır. Kış aylarında da en çok kullanılan meyveler ayva ve kestanedir. Çeşit çeşit tariflerle sofraları süsleyen, çay saatlerinin vazgeçilmezi olan kış meyveleri ile hazırlanan tatlılar için bakın hangi malzemeler gerekiyor...

Yemek 01-12-21 11:40

Papanaşi nasıl yapılır? İşte papanaşi tarifi ve malzemeleri

Romen mutfağına ait geleneksel bir tatlı olan papanaşi kızartılarak veya haşlanarak hazırlanan meyveli bir tatlıdır. Romanya'nın meşhur tatlısını evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Papanaşi hazırlarken kullandığınız yumurtaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. Yumurta sarısını ve beyazını ayrı ayrı ekleyin. Önce beyazını çırparsanız çörekler daha hafif olur. İşte papanaşi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 18-11-21 00:12

Gazpacho nedir? Gazpaço nasıl yapılır? İşte tarifi ve püf noktaları...

Yaz çorbası olan gazpacho, taze, soğuk olarak yapılır. Yaz sezonunun en iyi ürünlerinin tüm yoğun tatları, aromaları ve renkleri ile yapılan gazpacho, soğuk yenilen bir çorbadır. Tarifi, malzemeleri ve hazırlanışına göre farklı farklı çeşitleri bulunur. Klasik, düşük karbonhidratlı, meyveli ve deniz ürünleri ile yapılmak üzere 5 çeşit farklı gazpacho hazırlanabilir.

Yemek 10-08-21 13:51

29 Temmuz 2021 Perşembe incirli tart nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte incirli tart tarifi...

MasterChef programında yarışmacılar bir üst tura geçmek için en güzel incirli tartı hazırlamaya çalıştı. Bu esnada incirli tartın nasıl yapıldığı merak konusu oldu. 100 gram pudra şekeri, yarım paket vanilya, 10 adet incir ve 1 yemek kaşığı bal incirli tart yaparken lazım olan malzemelerin bir kısmıdır. İşte incirli tart tarifi...

Yemek 29-07-21 23:43

Meyveli frappe tarifi yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak! İşte meyveli frappe yapımı

Meyveli frappe tarifi aslında hayatımıza soğuk kahve tarifleri ile girdi. Kahve tutkusundan vazgeçemeyenlerin yaz aylarında hazırladığı frappe meyveli olarak da yapılabiliyor. Meyveli frappe tarifinde kahve yerine malzemeler değiştirilerek taze meyvelere yer veriliyor. Peki meyveli frappe nasıl yapılıyor? İşin sırrı meyvelerin içine eklediğiniz meyve suyunda! Konsantre meyve suyu da kullanılarak hazırlanan meyveli frappe tarifi ile yazın ünlü kafelerdekinden farksız tatlar elde edebilirsiniz.

Yemek 24-06-21 15:12

Galette nasıl yapılır? İşte galette tarifi, malzemeleri ve püf noktaları

Çilek mevsiminin başlamasıyla enfes çilekli tatlı tarifleri sıklıkla paylaşılıyor. Tart hamuruna benzeyen hamuru ile hem hafif hem de lezzetli bir tatlı olan Çilekli Galette, pek çok kişi için favori tatlılar arasında. Peki, çilekli galette nasıl yapılır? Çilekli galettenin malzemeleri ve püf noktaları nelerdir? İşte, çilekli galette tarifi...

Yemek 06-04-21 00:16

Orman kebabı nasıl yapılır? Kolay orman kebabı tarifi ve malzemeleri...

Bolu'nun lezzetlerinden biri alan Orman Kebabı sofralarda en sevilen yemekler arasında. İçinde bulunan sebze ve etlerle Türk mutfağının en lezzetli yemeklerinden olan orman kebabının tarifi bu yemeği yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Peki en kolay ve lezzetli orman kebabı nasıl yapılır? İşte orman kebabı tarifi ve malzemeleri.

Yemek 02-04-21 01:17

Ekşi ve tatlının muhteşem uyumu: Frambuazlı kek tarifi

Meyveli tatlılarda sıklıkla kullanılan frambuaz, tariflere verdiği müthiş aroma ile damaklara bir parmak bal çalıyor. Ekşi tatlı uyumunu sevenler için frambuazlı kek tarifi hazırladık, buyursunlar.

Yemek 18-12-20 10:52

Orman kebabı nasıl yapılır? Orman kebabı tarifi nedir? MasterChef orman kebabı tarifi ve malzemeleri

Orman kebabı, MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununda yer alan yemeklerden biri oldu. Bolu mutfağından oluşan lezzetlerin yapıldığı MasterChef'te yarışmacılar en lezzetli orman kebabını yapabilmek için yarıştı. İçinde bulunan sebze ve etlerle Türk mutfağının sevilen yemeklerinden olan orman kebabının tarifi de merak edildi. Peki orman kebabı nasıl yapılır? İşte orman kebabı tarifi ve malzemeleri.

Yemek 16-12-20 00:15

Orman meyveli tart nasıl yapılır? Orman meyveli tart tarifi nedir? İşte MasterChef orman meyveli tart tarifi ve malzemeleri

Orman meyveli tart, MasterChef'in 24 Kasım Salı yayınlanan bölümündeki yarışmacılardan istenen lezzet oldu. Yarışmacılar ödülün sahibi olabilmek için orman meyveli tart yaparken MasterChef Türkiye takipçileri de tarifini araştırmaya başladı. Peki orman meyveli tart nasıl yapılır? İşte MasterChef orman meyveli tart tarifi ve malzemeleri.

Yemek 25-11-20 00:36

Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık: Elmalı tart tarifi

Kıyır kıyır, içi yumuşacık tam ayarında bu elmalı tart tarifini mutlaka denemelisiniz. Sonuç kesinlikle muhteşem.

Yemek 02-11-20 07:17

Çilekli tart nasıl yapılır? Çilekli tart tarifi nedir? Çilekli tart malzemeleri nelerdir? İşte çilekli tart tarifi...

TV 8’in sevilen yemek programı MasterChef 2020’nin 22 Ekim Perşembe günü yayınlanan son bölümünde yarışmacılara çay saati konsepti sunuldu. Çay saatinde misafirlerini ağırlayacak izleyicilere ilham olan menüde tatlı olarak çilekli tart yapıldı. Eleme potasında olmak istemeyen yarışmacılar çay saati menüsünü yapabilmek için kıyasıya yarıştı. Peki çilekli tart nasıl yapılır, tarifi nedir? MasterChef çilekli tart tarifi ve malzemeleri...

Yemek 23-10-20 11:34

Tavuklu orman kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta orman kebabı tarifi nedir? Tavuklu orman kebabı malzemeleri nelerdir?

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 21 Ekim 2020 Çarşamba günü yayınlanan 558. bölümde gelinler tavuklu orman kebabı yaptı. Kayınvalide ve gelinlerin çeyrek altın sahibi olmak için rekabet ettikleri yarışmada tavuklu orman kebabı rüzgarı esti.

Yemek 21-10-20 15:25

Karışık meyveli milföy pasta nasıl yapılır? Karışık meyveli milföy pasta tarifi nedir? Karışık meyveli milföy pastanın malzemeleri nelerdir? Gelinim Mutfakta karışık meyveli milföy pasta tarifi...

Onur Büyüktopçu’nın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 9 Ekim 2020 Cuma günü yayınlanan 550. bölümünde gelinler karışık meyveli milföy pasta yaptı. Haftanın son gününde çeyrek altın ve 5 bilezik için rekabet eden gelinler karışık meyveli milföy pasta tarifiyle dikkatleri üzerine çekti.

Haber 09-10-20 16:08

İçinizi ferahlatan enfes bir içecek: Sangria tarifi

Meyveli şarap kokteyli olan sangria ile ferahlayabilirsiniz. Bu lezzetli kokteyl sangria tarifini davetlerinizde de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 06-10-20 09:27

Gelinim Mutfakta meyveli çikolata kasesi tarifi! Meyveli çikolata kasesi nasıl yapılır? Meyveli çikolata kasesi malzemeleri nelerdir?

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yemek tarifleriyle merak ediliyor. Hafta finalinin yapıldığı Cuma gününde Kanal D stüdyosunda tatlı esintiler yaşandı. Haftanın final tatlısı olarak ise meyveli çikolata kasesi tercih edildi. Gelinlerin kıyasıya rekabet ettiği meyveli çikolata kasesi tarifi ise izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Haber 25-09-20 15:20

Saray Mutfağından Gelen Lezzet: Dillere Destan Orman Kebabı tarifi

Türk mutfağının sayısız kebap çeşitlerinden biri olan orman kebabı adındaki kebapla göz korkutsa da kolay orman kebabı tarifiyle mutfakta harikalar yaratacaksınız. Hem lezzetli hem pratik bu tarifle muhteşem bir sofra yaratabilirsiniz.

Yemek 21-09-20 10:57

Hafif Bir Tatlı Arayanlara Pratik Muzlu Magnolia Tarifi

Hem sütlü hem meyveli bir tatlı arayışınız varsa zamanınızdan çalmadan en hafif tatlıyı yapmaya ne dersiniz? Midenizi yormayacak muzlu magnolia tarifi mutfağınızın vazgeçilmezi olacak!

Yemek 02-09-20 15:35

MasterChef Özgül Coşar kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Özgül Coşar nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Özgül Coşar, MasterChef Türkiye'de ilk 16 yarışmacı arasına girmeyi başardı ve ana kadroya kalan 3. isim oldu. MasterChef final turunda yarışan Özgül Coşar, orman meyveli tart ve zeytinyağlı vegan yemeklerini en iyi şekilde hazırlayarak rakiplerini geride bırakmayı başardı. Gıda mühendisi olan Özgül Coşar, MasterChef'teki iddiasını da ortaya koydu. Peki, MasterChef 2020'de final turuna çıkan Özgül Coşar kimdir? Özgül Coşar kaç yaşında, nereli?

Magazin 06-08-20 02:03

Ünlü şeften tatlı ve ferah bir frambuazlı cheesecake! Evde hazırlamak oldukça kolay...

Meyveli cheesecakeler hafif tatlılar dünyasının yıldızlarından. Hele şöyle frambuaz, böğürtlen gibi kırmızı orman meyveleriyle yapıldıysa tadına doyum olmuyor. Bu yüzden biz de siz için şefleri aratmayacak mükemmel bir frambuazlı cheesecake yapmanın sırlarını açıkladığımız bu yazıyı hazırladık!

Yemek 02-07-20 14:54

Külkedisinin turtası: Bal kabaklı tart tarifi

Külkedisinin bal kabağından arabası olur da bizim bal kabağından turtamız olmaz mı? Çocuklarımıza masal okurken bu tarifi de yanında sunmaya ne dersiniz?

Yemek 01-07-20 12:26

İçinizi ferahlatacak meyveli ve muhallebili 4 yaz tatlısı tarifi!

Yaz mevsimi kapı aralığından kendini göstermeye başlayınca "karpuz kabuğu denize düştü, millet plajlara üşüştü". Kavurucu yaz sıcaklarından bunalan ve serinlemek için alternatif yollar arayanlara sevindirici bir haberimiz var. Hem ağzınızı tadıyla şenlendirecek hem de ferahlatacak tatlı tariflerini sizler için derledik. Tatlı krizlerine küçük bir yaz dokunuşu yapmaya ne dersiniz?

Yemek 11-06-20 15:32

5 dakikada hazırlayacaksınız! Hızıyla baş döndüren pratik tavuk göğsü tarifi...

Tatlı yemek yediden yetmişe herkesin tutkusu. Şerbetli, sütlü ya da meyveli tatlılar arasında seçimler değişse de tatlı yemenin verdiği keyif asla değişmez. Sofraları şenlendiren, yemek sonrası saatleri keyiflendiren tatlılar, yemek davetlerinde ve günlerde namınızı yükseklere taşıyarak sizi unutulmaz kılar.

Yemek 11-06-20 15:18

Tart tarifi! İster elmalı ister muhallebili yapın hamuru tam kıvamında olacak

Evde olan birkaç malzemeyle kolaylıkla yapabileceğiniz tart tarifiyle karşınızdayız. İster çilekli tart, ister elmalı tart yapın en iyi sonucu alacağınızdan eminiz.

Yemek 11-06-20 11:45

Bayram sofralarına pek yakışır: Orman kebabı tarifi

Orucun ardından bayram sabahı güzel bir kahvaltı ile güne başlanır, bu lezzet şöleni akşam yemeğinde de kendisini gösterir. Bayram günleri için hazırladığımız orman kebabı tarifi gerçek bir kutlama yemeği oldu. İşte orman kebabı tarifi ve yapılışı...

Yemek 20-05-20 14:02

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Kasım Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 395. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 79. hafta finalinde Çiğdem-Elif Akçam, Şaheste-Melike Denktaş, Aysel Açıkalın-Duygu Çınar ve Hanım Fırat-Naciye Ersoy çiftleri “meyveli çikolata kasesi" tarifi ile yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım Cuma günü elenen isim.

Magazin 16-11-19 01:32

Ormancılık sektöründen cari açığa 4 milyar dolarlık katkı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: - "Nihai hedefimiz, kağıt sektörü başta olmak üzere ülkemizin ahşap sektörü hammadde ihtiyacının tamamını yerli kaynaklardan karşılamak bu sayede yıllık yaklaşık 4 milyar dolar cari açığı ortadan kaldırmaktır" - "Halen yaklaşık 10 milyon hektar olan bozuk orman alanlarını, öncelikle gelir getirici meyveli ağaç türleri ile ağaçlandırmak ve yabani meyveli türleri aşılamak suretiyle rehabilite edeceğiz. Bu sayede, ülke ekonomisine, yılda yaklaşık 4 milyar lira ek gelir sağlayacağız" - "Özel sektör fidancılığını desteklemek ve ülkemizin fidan ihracatında söz sahibi ülkeler arasında olmasını hedefliyoruz. Bu maksatla orman alanlarında orman ağacı fidanı yetiştiriciliğinin önünü açıyoruz"

Haber 12-06-19 12:59

Orman meyveli pasta

Yaz aylarına yakışan en güzel pastayı sizler için seçtik. Ekşiyle tatlının mükemmel uyumunu deneyimlemek isteyenlere tarifini veriyoruz :)

Yemek 22-05-18 12:04

Adıyla tadıyla: Sebzeli tart tarifi

Misafirlerinizi kendine hayran bırakacak, bir dilimden sonra bir dilim daha yemek isteyeceğiniz enfes bir tart tarifimiz var sizlere.

Yemek 14-03-18 14:31