Patatesli Mercimek Koftesi Tarifi Haberleri

Erişteli yeşil mercimek çorbası tarifi: Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır?

Ülkemizin dört bir yanında farklı şehirlerin, ilçelerin, köylerin mutfaklarından çıkmış ve kısa süre içinde önce tüm ülkeye sonra dünyaya açılmış çeşitli lezzetler yer alır. Geleneklerin yaşatıldığı bu tariflerden biri de erişteli yeşil mercimek çorbasıdır. Ayrıca bilinenin aksine yapımı da oldukça kolaydır.

Yemek 2024-03-08 03:04:36

Patatesli gül böreği tarifi: Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Çeşit çeşit börekler Türk mutfağının vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alır. İster kahvaltıda ister ara öğünlerde isterseniz de çay, kahve sohbetlerinde size eşlik edecek olan ve yapımı son derece kolay bir patatesli gül böreği yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 2024-03-08 00:28:48

Batırık tarifi: Batırık nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin kaynağı farklı bölgelerde, farklı şehirlerde yapılan türlü türlü yiyeceklerdir. Mercimek köftesi ya da kısıra benzetilse de malzemeleri ve tarif aşamalarındaki değişiklikler nedeniyle bambaşka bir yiyecek olan batırık da İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde yapılan yiyeceklerden biridir.

Yemek 2024-02-10 13:46:06

Lokanta usulü mercimek çorbası tarifi! Kış aylarının vazgeçilmezi mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mercimek çorbası tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde ev yemekleri yapıldı. En çok beğenilen tarif ise mercimek çorbası oldu. Mercimek çorbasının çok farklı çeşitleri bulunuyor. Peki, lokanta usulü mercimek çorbası nasıl yapılır?

Yemek 2023-11-03 20:25:50

MASTERCHEF HASANPAŞA KÖFTE TARİFİ! Cezayir'in meşhur hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli hasanpaşa köftesi tarifi, 5 Eylül Salı günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da Cezair'e özgü yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de hasanpaşa köftesi oldu. Peki, hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis hasanpaşa köftesi tarifi...

Yemek 05-09-23 21:35

MasterChef patatesli dolamber böreği tarifi! Leziz patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli dolamber böreği tarifi, 30 Ağustos Çarşamba günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da 30 Ağustos anısına zafere giden şehirlerdeki yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de patatesli dolamber böreği oldu. Peki, Patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte leziz patatesli dolamber böreği tarifi...

Yemek 30-08-23 20:40

Beş çayının vazgeçilmezi: mercimek köftesi tarifi! Tam kıvamında mercimek köftesi nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Beş çayı sofralarını süsleyen mercimek köftesi tarifi yedikçe yediren lezzetlerden. Tam kıvamında mercimek köftesi elde edebilmek için malzeme miktarını doğru ayarlamak gerekiyor. Yanına yeşillik ve limon ile servis edilen mercimek köftesinin yapımı da oldukça pratik. İşte tekrar tekrar yapmak isteyeceğiniz mercimek köftesi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 06-07-23 15:06

Enfes mercimekli köfte tarifi! Tam kıvamlı mercimek köftesi nasıl yapılır?

Mercimek köftesi çay saatine gelen misafirlere çıkarılacak en lezzetli ikramlardan. Ancak mercimek köftesi yaparken lezzetli olması için kıvamına dikkat etmek gerekiyor. Bu mercimekli köfte tarifine sadık kalındığında tam istediğiniz ölçüde köftelere kavuşmanız mümkün oluyor.

Yemek 12-06-23 16:41

Börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? En Hamarat Benim kol böreği tarifi!

Kol böreği, Türk mutfağına özgü bir tepsi böreği çeşididir. Peynirli, kıymalı, ıspanaklı, patatesli çeşitleri vardır. En Hamarat Benim programında kol böreğinin yapılmasıyla tarif arayan kullanıcılar kol böreği tarifini araştırıyor. Peki börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? İşte En Hamarat Benim kol böreği tarifi

Yemek 11-04-23 15:09

Tadına doyum olmayan dört kaşık çorbası tarifi! Enfes lezzetiyle içinizi ısıtacak

Klasik mercimek, domates çorbalarından sıkıldıysanız dört kaşık çorbası tarifi tam size göre! Evde bulunan malzemelerle hazırlanan dört kaşık çorbası akşam yemeklerinin aranan lezzeti haline geliyor. Dört kaşık çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-04-23 15:27

Ayvalı mercimek çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yeni bir çorba tarifi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayva, mercimek, salça birleşimiyle hazırlanan ayvalı mercimek çorbasını çok seveceksiniz. Birkaç adımda yapabileceğiniz bu tarifi tekrar tekrar denemek isteyeceksiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-23 16:47

Enfes pırasalı börek tarifi! Çıtır çıtır pırasalı börek nasıl yapılır?

Böreklerin iç malzemeleri en az dışının çıtırlığı kadar önem taşıyor. Klasik peynirli, patatesli, kıymalı böreklerden sıkıldıysanız pırasalı börek tarifi tam size göre! Bu enfes böreğin lezzetini herkesin denemesi gerekiyor. Evde yufkada pırasalı börek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 08-03-23 11:56

Alaca çorbası nasıl yapılır? Yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Alaca çorbası soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak bir tarif... Özellikle Gaziantep'te sıklıkla tüketilen bir tarif olan alaca çorbası hem lezzetli hem de besleyicidir. İçinde bulunan nohut, mercimek gibi malzemeler sayesinde uzun süre tok tutar. İşte yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-23 09:57

Ekşili çorba nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kahramanmaraş usulü ekşili çorba tarifi!

Kahramanmaraş'a ait nefis bir çorba olan ekşili çorba sarımsak, nohut, mercimek gibi malzemelerle hazırlanıyor. 5 kişilik olan, kaşık kaşık içirecek bu çorba tarifi 20 dakika gibi bir sürede hazırlanıyor ve 40 dakikada pişiriliyor. İşte ekşili çorba tarifi ve malzemeleri...

Yemek 28-02-23 14:09

Hem doyurucu hem lezzetli bir tarif! Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Erişteli mercimek çorbası, adı üstüne erişte ve mercimek ile hazırlandığından dolayı leziz olmasının yanı sıra oldukça doyurucu bir tarif... 5 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanan bu tarif 30 dakikada pişiriliyor. Peki erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 24-02-23 15:10

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

Büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Deprem bölgelerindeki topluluklara yardım için 'büyük tencerede çorba' tarifi araştırılıyor. Peki büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası 25 kilo mercimekle hazırlanıyor. İşte 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-02-23 13:21

Airfryer kaşarlı patatesli yumurta tarifi: Airfryer'da kaşarlı patatesli yumurta nasıl yapılır?

Günümüzde mutfakların en pratik aletlerinden bir olan Airfryer ile tüm kahvaltılık, ikramlık, atıştırmalık ya da ana yemek ve tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Türk mutfaklarının kahvaltı sofralarında en sık tercih edilen lezzetlerinden bir olan kaşarlı patatesli yumurta için de Airfryer kullanabilir ve sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-01-23 23:30

Airfryer patatesli kaşarlı börek tarifi: Airfryer'da patatesli kaşarlı börek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ara yemeklerin, yemek sofralarının en sık tercih edilen lezzetlerinden biri de patatesli kaşarlı börektir. Kahvaltılarda da servis edebileceğiniz patatesli börekleri Airfryer ile birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayarak sunabilirsiniz. Atıştırmalık ya da ikramlık olarak servis edebilir ve tercihinize göre hazırlayacağınız iç harcı ile sunumunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Yemek 28-01-23 01:50

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Köy çorbası tarifi! İçimizi ısıtacak Köy çorbası nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Salı günü çorba olarak nefis köy çorbası hazırlanıyor. Erişte ve mercimek kullanılarak yapılan köy çorbası en doyurucu çorbalar arasında yer alıyor. İzleyiciler 'Köy çorbası nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte leziz köy çorbası tarifi...

Yemek 03-01-23 16:48

Airfryer patatesli kaşarlı kalem börek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da patatesli kaşarlı kalem börek nasıl yapılır?

Günlerde, kahvaltılarda, özel davetlerde sofraları süsleyen patatesli kaşarlı kalem börek en sık tercih edilen börek çeşitlerinden birisidir. Patatesli kaşarlı böreği Airfryer’da hem daha az yağlı hem de daha sağlıklı olarak tek tuş ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Airfryer'da yapacağınız kalem börek daha az yağda pişeceği için kalori miktarı daha az olacaktır.

Yemek 19-12-22 17:41

En pratik ve lezzetli börek: Patatesli gül böreği tarifi! Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Aniden gelen misafirlerinize hızlı hazırlanacak tarif arıyorsanız gül böreği tarifi tam size göre! Börek herkesin sevdiği lezzetlerden olduğu için risksiz bir tercih olacak. Patatesli gül böreğinin dışı çıtır içi yumuşacık oluyor. Oldukça pratik bir şekilde hazırlanan gül böreği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-12-22 14:15

Ispanaklı börek tarifi: Ispanaklı börek nasıl yapılır?

Patatesli, kıymalı, peynirli, ıspanaklı... Böreğin her hâli yediden yetmişe herkesin favorisi. İster pazar kahvaltılarını ister beş saatini süsleyebileceğiniz ve su böreği kıvamında ıspanaklı böreği mutlaka denemelisiniz!

Yemek 09-12-22 10:25

Omletin en lezzetli hali: Patatesli omlet tarifi

Kahvaltıda ne yapılır? diye düşünüyorsanız nefis omlet tarifleri yardımınıza koşacaktır. Omletin her çeşidi ayrı lezzetli olsa da özellikle patatesli omlet en sevilen çeşidi olarak görülüyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan patatesli omlet nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 28-10-22 09:06

Patatesten kek olur mu demeyin! Patatesli kek tarifi

Kek formunda olan tuzlu bir şeyler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Ansızın gelen misafirlere yapılacak pratik tarifler denilince akla kek geliyor. Bu kek tarifi ise patatesle yapılıyor. Patatesli kek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-09-22 15:59

MasterChef Çökertme Kebabı tarifi! Çıtır patatesli çökertme kebabı ve malzemeleri

Çökertme kebabı, alt katında yer alan çıtır patates kızartması hatta arzuya göre eklenen pide parçaları, domates sos, çırpılmış yoğurt ve et dilimleriyle deneyenlerin vazgeçemediği bir lezzet. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan çökertme kebabı yapılması istendi. Çökertme kebabını denemek isteyenler için en pratik ve lezzetli çökertme kebabı tarifini haberimizde bulabilirsiniz.

Yemek 29-07-22 16:04

Çiğ börek nasıl yapılır? Yedikçe yediren çiğ börek tarifi!

Farklı iç harçlarıyla muhteşem bir lezzet olan çiğ böreğin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Kıymalı, patatesli ve peynirli çeşitleri bulunan çiğ böreğin yapımı oldukça basit. Peki iyi bir çiğ börek nasıl yapılır, yapımında nelere dikkat edilir? İşte cevapları...

Yemek 15-07-22 16:41

Sadece 10 dakikada hazır! Dereotlu poğaça tarifi

Poğaça genellikle kahvaltıda tüketilse de günün her saatinde sevilerek yeniliyor. Kıymalı, peynirli, patatesli gibi çeşitleri bulunan poğaçanın dereotlusu da oldukça seviliyor. Evde çok hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz dereotlu poğaçayı mutlaka denemelisiniz.

Yemek 08-06-22 14:07

Tam kıvamında mercimek köftesi tarifi

Çayın yanına çıkardığınız poğaçalara, keklere, kurabiyelere en çok yakışacak tarif mercimek köftesi olabilir. Her lezzeti tamamlayacak bir tarif olan mercimek köftesinin tam kıvamını tutturmak zor olabiliyor. Ancak yapılan bu tarif ile mercimek köftesinde tam istediğiniz kıvamı tutturabileceksiniz.

Yemek 06-06-22 15:12

Herkes tarifini soracak! Çıtır çıtır sodalı börek tarifi

Börek herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Peynirli, kıymalı, patatesli gibi birçok çeşidi olan böreğin yapımında kullanılan malzemeler bambaşka bir tat elde etmeyi sağlayabiliyor. Daha çıtır ve lezzetli börek için sodalı börek tarifini mutlaka yapmalısınız. Bu börek tarifi favoriniz olacak!

Yemek 25-05-22 16:07

Nasıl yapılır diyenlere mercimek çorbası tarifi! Hem lezzetli hem doyurucu

Yeşil, kırmızı, sarı... Rengi ne olursa olsun kuşkusuz sofraların en çok tercih edilen doyurucu ve besleyici gıdasının mercimek olduğunu biliyoruz. Protein zengini ve yaz kış demeden severek tükettiğimiz mercimek çorbası tarifini sizler için hazırladık. Doyurucu bir mercimek çorbası nasıl yapılır görelim.

Yemek 26-03-22 13:58

Yaz kış demeden tüketilen bir klasik: Mercimek çorbası! Mercimek çorbası tarifi nedir, malzemeleri neler?

Sofralarda sıklıkla tercih edilen mercimek çorbası genellikle ana yemekten önce tüketiliyor. Lezzetiyle bir efsane haline gelen mercimek çorbası lokanta, restoranlarda da sıklıkla tercih ediliyor. Mercimek çorbasını ilk kez hazırlayacaklar için tarifine haberimizde yer verdik. İşte mercimek çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 24-03-22 00:13

Dillere destan ezogelin çorbası nasıl yapılır? Ezogelin çorbası malzemeleri neler?

Lezzetiyle gönüllerde taht kurmuş ezogelin çorbası Türk mutfağına ait bir çorbadır ve sıklıkla sofralarda yerini alır. Genellikle akşam yemeğinden önce tüketilen bu çorba, tarifi de oldukça pratik olduğu için tercih edilir. Ezogelin çorbası kırmızı mercimek, bulgur ve pirinçten yapılır.

Yemek 24-03-22 00:13

Kahvaltı sofralarınız artık daha doyurucu olacak! İşte 3 farklı patatesli kahvaltılık tarifi...

Patates, doyuruculuğu ve damaklarda bıraktığı mükemmel tadıyla tariflerimizde kullandığımız kurtarıcı malzemelerden biri. Hele ki dumanı üstünde tüten patates kızartmasını hemen herkes sever. Diğer yandan patates ile yapabileceğiniz tarifler bununla sınırlı değil. Gelin, doyuruculuğuyla öne çıkan patatesli kahvaltılık tariflerine birlikte bakalım.

Yemek 28-02-22 15:59

Sağlıklı ve lezzetli bir cips tarifi: Mercimek cipsi!

Mercimek hem lezzeti hem içerdiği protein ve vitamin açısından sevilerek tüketilen bir baklagil türü. Çorbasından yemeğine, köftesinden salatasına birçok tarifi bulunan mercimek, mutfaklarda oldukça önemli bir yer kaplıyor. Mercimek kullanılarak yapılan öyle bir tarif var ki, ilk duyduğunuzda oldukça şaşıracaksınız. Bu tarifi bir kere denediğinizde tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz.

Yemek 23-02-22 17:54

Öğün gibi doyurucu ve vitaminli börekler yapın: Ispanaklı gül böreği tarifi

Çay saatlerinde, sabah kahvaltılarında çok sevilen ve bolca tüketilen lezzetler arasında elbette börekler yer alıyor. Pek çok çeşidini bayıla bayıla tükettiğimiz böreklerden göze ve damağa en çok hitap edenlerden biri de elbette gül böreği! Peki peynirli ve patatesli olarak bol bol yapılan gül böreğinin ıspanakla yapılan tarifini merak ediyor musunuz? Cevabınız, "Evet!" ise buyurun tarife!

Yemek 22-02-22 10:52

Patatesli Karnıyarık nasıl yapılır? Patatesli Karnıyarık tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Patatesli karnıyarık tarifini bilenleriniz vardır. Ama bu tarifi değil de normal karnıyarık tarifini biliyor ve akşam yemeklerinde de tercih ediyorsanız, bizden söylemesi patatesli karnıyarık tarifini de denemeyi isteyebilirsiniz. Patatesli karnıyarık tarifi hem yapımı hem de belli başlı malzemelerle yapılıyor. İşte Patatesli Karnıyarık tarifi!

Yemek 15-02-22 15:10

Yeni başlangıçlar arayanlar için şifalı bir lezzet: Amasya'dan çatal çorba tarifi

Karadeniz'in iç kesimlerinde bulunan Amasya'ya özgü bir çorba tarifi ile sizlerleyiz. Çatal aşı olarak da bilinen bu lezzetli çorba, Amasya mutfağı denilince akla gelen ilk yemeklerden biri. Yeşil mercimek, yarma, baharatlar ve salçanın muhteşem uyumuna hayran kalacağınız çatal çorba tarifini hemen denemek isteyeceksiniz.

Yemek 04-01-22 10:47

Mercimek köftesi nasıl yapılır? Mercimek köftesi malzemeleri neler?

Çay saatlerinde de sık sık tüketilen bir yemek olan mercimek köftesinin tarifini haberimizde bulabilirsiniz. Birçok kişi tarafından sevilen bir yemek olan mercimek köftesini evinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Mercimek köftesi 1,5 su bardağı kırmızı mercimek, 1,5 su bardağı ince bulgur, 1 yemek kaşığı biber salçası gibi malzemelerden hazırlanıyor. İşte mercimek köftesi tarifi...

Yemek 31-12-21 00:36

Suda patatesli haluj nasıl yapılır? İşte haluj tarifi ve malzemeleri

Suda patatesli haluj Düzce yemeklerinden biridir. Halujun nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Haluj yapmak için 1 kg haşlanmış patates, 1 yemek kaşığı domates salçası,1 tutam reyhan gibi malzemeler gerekiyor. İşte haluj tarifi ve malzemeleri...

Yemek 16-12-21 23:56

Patatesin en lezzetli tariflerinden biri: Son dönemin en meşhurlarından ezme patates tarifi!

Yalnızca Türk mutfağında değil, dünya mutfaklarında da patatesli yemeklerin her çeşidine rastlamak mümkün. Kızartmasından fırınlamasına, salatasından oturtmasına, köftesinden kekine kadar farklı tariflerle sofralarımızı süsleyen patates, bu tarifle bir kez daha gönülleri kazanıyor. İşte herkesin severek pişireceği, yapımı kolay, yemesi oldukça keyifli, son dönemin en meşhurlarından ezme patates tarifi!

Yemek 07-12-21 07:29

Mücendra pilavı nasıl yapılır? Mücendra pilavı malzemeleri neler?

Mücendra pilavı Kıbrıs mutfağının en bilinen tarifleri arasında yer alıyor. Kıbrıs sofralarında sık sık görülen bu tarifi hazırlamak için bir bardak yeşil mercimek, 1 tane orta boy kuru soğan, bir bardak pirinç gibi malzemeler gerekiyor. İşte mücendra pilavı tarifi!

Yemek 01-12-21 22:49

Vazgeçilmeziniz olacaklar! Protein deposu yeşil mercimekle yapabileceğiniz 3 farklı tarif

Bol proteinli içeriği ve doyuruculuğu ile yeşil mercimek, Türk mutfağının demirbaşları arasında yerini alıyor. Her hâliyle bambaşka olduğu ve enfes lezzetlere kapı açtığı için hepimizin gönlünü fethetmesi çok doğal! İşte salatasından köftesine kadar bir daha sofranızdan eksik etmeyeceğiniz 3 ikramlık mercimek tarifi...

Yemek 25-11-21 17:27

Kafkasya'dan sofralarınıza bambaşka lezzet geliyor: Çıtır çıtır Çerkez böreği (haluj) tarifi

Çerkez mutfağı, börekleri ve tatlılarıyla bilinir. En çok sevilen ve tüketilen yemeklerinden biri ise "haluj" ismiyle bilinen Çerkez böreği. Kıymalı, tavuklu, peynirli, patatesli gibi çeşitleri bulunan Çerkez böreği, bir yiyenin bir daha isteyeceği hamur işlerinden. Eğer mutfağınıza yeni bir lezzet katmak istiyorsanız tarifi aşağı bırakıyoruz.

Yemek 17-11-21 14:38

Dul avrat çorbası nasıl yapılır? Dul avrat çorbası malzemeleri neler?

Dul avrat çorbası Akdeniz Bölgesi yemeklerinden biridir. 1 su bardağı haşlanmış nohut, 1, 5 çay bardağı erişte, 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek dul avrat çorbası için gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. Bu tarifi evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşte dul avrat çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 20-10-21 22:08

Süleymaniye çorbası nasıl yapılır? Süleymaniye çorbası tarifi ve malzemeleri neler?

En sevilen çorba tariflerinden olan Süleymaniye çorbası ne pişireceğini düşünenler için iyi bir fikir olabilir. Süleymaniye çorbası mercimek ve köftenin buluşmasından oluşan oldukça lezzetli bir çorba. Peki süleymaniye çorbası nasıl yapılır? Süleymaniye çorbası tarifi ve malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 01-10-21 20:08

Lazanya aşıklarına özel! Pratik ve kolay patatesli lazanya tarifi

İtalyan mutfağının en lezzetli yemeklerinden biri olan lazanyanın neredeyse yüzlerce tarifi bulunuyor. Peynir, domates ve bolonez sosun muhteşem uyumundan doğan yiyenin bir daha yemek isteyeceği lazanya tarifini bu sefer bambaşka bir yorumla sunuyoruz. İşte karşınızda patatesli lazanya tarifi...

Yemek 09-08-21 17:23

Pestilli erişte nasıl yapılır? İşte pestilli erişte tarifi!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında jüriler, yarışmacılardan pestilli erişte yapmalarını istedi. Pestilli tutmaç çorbası, Anadolu'nun birçok yerinde hazırlanıyor. Pestilli tutmaç çorbası için gerekli olan malzemelerden bazıları: haşlanmış yeşil mercimek, erişte, haşlanmış nohut. İşte Pestilli Tutmaç Çorbası tarifi...

Yemek 26-07-21 00:23

Milföy hamurundan patatesli börek tarifi nasıl yapılır? Patatesli börek içi nasıl hazırlanır?

Patatesli börek tarifi, hamuru nedeniyle meşakkatli gibi görülebilir. Ancak milföy hamuru kullanılarak yapıldığında patatesli börek tarifi düşündüğünüz kadar zor olmayacaktır. Bu durumda cevaplanması gereken en önemli soru ise patatesli börek içi nasıl hazırlanır olacaktır. Peki patatesli börek kalorisi ne kadardır? İşte Şef Semen Öner'in anlatımıyla patatesli börek tarifi...

Yemek 28-06-21 14:17