Patatesli Mucver Haberleri

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-04-04 00:44:12

Patatesli gül böreği tarifi: Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Çeşit çeşit börekler Türk mutfağının vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alır. İster kahvaltıda ister ara öğünlerde isterseniz de çay, kahve sohbetlerinde size eşlik edecek olan ve yapımı son derece kolay bir patatesli gül böreği yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 2024-03-08 00:28:48

MASTERCHEF HASANPAŞA KÖFTE TARİFİ! Cezayir'in meşhur hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli hasanpaşa köftesi tarifi, 5 Eylül Salı günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da Cezair'e özgü yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de hasanpaşa köftesi oldu. Peki, hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis hasanpaşa köftesi tarifi...

Yemek 2023-09-05 21:35:23

MasterChef patatesli dolamber böreği tarifi! Leziz patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli dolamber böreği tarifi, 30 Ağustos Çarşamba günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da 30 Ağustos anısına zafere giden şehirlerdeki yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de patatesli dolamber böreği oldu. Peki, Patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte leziz patatesli dolamber böreği tarifi...

Yemek 2023-08-30 20:40:49

Börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? En Hamarat Benim kol böreği tarifi!

Kol böreği, Türk mutfağına özgü bir tepsi böreği çeşididir. Peynirli, kıymalı, ıspanaklı, patatesli çeşitleri vardır. En Hamarat Benim programında kol böreğinin yapılmasıyla tarif arayan kullanıcılar kol böreği tarifini araştırıyor. Peki börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? İşte En Hamarat Benim kol böreği tarifi

Yemek 11-04-23 15:09

Enfes pırasalı börek tarifi! Çıtır çıtır pırasalı börek nasıl yapılır?

Böreklerin iç malzemeleri en az dışının çıtırlığı kadar önem taşıyor. Klasik peynirli, patatesli, kıymalı böreklerden sıkıldıysanız pırasalı börek tarifi tam size göre! Bu enfes böreğin lezzetini herkesin denemesi gerekiyor. Evde yufkada pırasalı börek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 08-03-23 11:56

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

Airfryer kaşarlı patatesli yumurta tarifi: Airfryer'da kaşarlı patatesli yumurta nasıl yapılır?

Günümüzde mutfakların en pratik aletlerinden bir olan Airfryer ile tüm kahvaltılık, ikramlık, atıştırmalık ya da ana yemek ve tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Türk mutfaklarının kahvaltı sofralarında en sık tercih edilen lezzetlerinden bir olan kaşarlı patatesli yumurta için de Airfryer kullanabilir ve sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-01-23 23:30

Airfryer patatesli kaşarlı börek tarifi: Airfryer'da patatesli kaşarlı börek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ara yemeklerin, yemek sofralarının en sık tercih edilen lezzetlerinden biri de patatesli kaşarlı börektir. Kahvaltılarda da servis edebileceğiniz patatesli börekleri Airfryer ile birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayarak sunabilirsiniz. Atıştırmalık ya da ikramlık olarak servis edebilir ve tercihinize göre hazırlayacağınız iç harcı ile sunumunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Yemek 28-01-23 01:50

Airfryer patatesli kaşarlı kalem börek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da patatesli kaşarlı kalem börek nasıl yapılır?

Günlerde, kahvaltılarda, özel davetlerde sofraları süsleyen patatesli kaşarlı kalem börek en sık tercih edilen börek çeşitlerinden birisidir. Patatesli kaşarlı böreği Airfryer’da hem daha az yağlı hem de daha sağlıklı olarak tek tuş ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Airfryer'da yapacağınız kalem börek daha az yağda pişeceği için kalori miktarı daha az olacaktır.

Yemek 19-12-22 17:41

En pratik ve lezzetli börek: Patatesli gül böreği tarifi! Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Aniden gelen misafirlerinize hızlı hazırlanacak tarif arıyorsanız gül böreği tarifi tam size göre! Börek herkesin sevdiği lezzetlerden olduğu için risksiz bir tercih olacak. Patatesli gül böreğinin dışı çıtır içi yumuşacık oluyor. Oldukça pratik bir şekilde hazırlanan gül böreği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-12-22 14:15

Ispanaklı börek tarifi: Ispanaklı börek nasıl yapılır?

Patatesli, kıymalı, peynirli, ıspanaklı... Böreğin her hâli yediden yetmişe herkesin favorisi. İster pazar kahvaltılarını ister beş saatini süsleyebileceğiniz ve su böreği kıvamında ıspanaklı böreği mutlaka denemelisiniz!

Yemek 09-12-22 10:25

Omletin en lezzetli hali: Patatesli omlet tarifi

Kahvaltıda ne yapılır? diye düşünüyorsanız nefis omlet tarifleri yardımınıza koşacaktır. Omletin her çeşidi ayrı lezzetli olsa da özellikle patatesli omlet en sevilen çeşidi olarak görülüyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan patatesli omlet nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 28-10-22 09:06

Patatesten kek olur mu demeyin! Patatesli kek tarifi

Kek formunda olan tuzlu bir şeyler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Ansızın gelen misafirlere yapılacak pratik tarifler denilince akla kek geliyor. Bu kek tarifi ise patatesle yapılıyor. Patatesli kek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-09-22 15:59

Hatay'ın aynı tabakta sunulan lezzetleri: Arap kebabı ve patatesli bulgur köftesi

Altınözü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ayvazoğlu: - "Bu lezzetin tanıtılması ve yaşatılması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Yurthaber 12-09-22 11:06

MasterChef Çökertme Kebabı tarifi! Çıtır patatesli çökertme kebabı ve malzemeleri

Çökertme kebabı, alt katında yer alan çıtır patates kızartması hatta arzuya göre eklenen pide parçaları, domates sos, çırpılmış yoğurt ve et dilimleriyle deneyenlerin vazgeçemediği bir lezzet. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan çökertme kebabı yapılması istendi. Çökertme kebabını denemek isteyenler için en pratik ve lezzetli çökertme kebabı tarifini haberimizde bulabilirsiniz.

Yemek 29-07-22 16:04

Çiğ börek nasıl yapılır? Yedikçe yediren çiğ börek tarifi!

Farklı iç harçlarıyla muhteşem bir lezzet olan çiğ böreğin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Kıymalı, patatesli ve peynirli çeşitleri bulunan çiğ böreğin yapımı oldukça basit. Peki iyi bir çiğ börek nasıl yapılır, yapımında nelere dikkat edilir? İşte cevapları...

Yemek 15-07-22 16:41

Sadece 10 dakikada hazır! Dereotlu poğaça tarifi

Poğaça genellikle kahvaltıda tüketilse de günün her saatinde sevilerek yeniliyor. Kıymalı, peynirli, patatesli gibi çeşitleri bulunan poğaçanın dereotlusu da oldukça seviliyor. Evde çok hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz dereotlu poğaçayı mutlaka denemelisiniz.

Yemek 08-06-22 14:07

Herkes tarifini soracak! Çıtır çıtır sodalı börek tarifi

Börek herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Peynirli, kıymalı, patatesli gibi birçok çeşidi olan böreğin yapımında kullanılan malzemeler bambaşka bir tat elde etmeyi sağlayabiliyor. Daha çıtır ve lezzetli börek için sodalı börek tarifini mutlaka yapmalısınız. Bu börek tarifi favoriniz olacak!

Yemek 25-05-22 16:07

Patatesli ne demek? Patatesli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İnternette zaman zaman anlamı araştırılan ve incelenen çok sayıda kelime vardır. Kelimelerin anlamları ve kökenleriyle ilgili incelemelerde bulunan Türk Dil Kurumu, hem Türkçeyi korumayı hem de dili zenginleştirmeyi amaçlar. Bu çalışmalar Türkçe hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen kişiler tarafından da merakla incelenir. Bu incelemelerden bir tanesi de Patatesli kelimesi ile ilgilidir. Patatesli ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:00

Yağsız bir tarif: Patatesli Muffin! Patatesli Muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Çay saatlerinin kurtarıcısı patatesli muffini yağsız haliyle evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Bunun için patates, kabartma tozu, süt, un gibi malzemelere ihtiyacınız var. Peki patatesli muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 07-04-22 20:25

Sağlıklı ve ekonomik bir tarif: Patatesli Muffin! Patatesli Muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Her haliyle leziz olan patatesi bir de böyle deneyin. Yağsız ve ekonomik bir tarif olan patatesli muffini evinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Peki patatesli Muffin nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 25-03-22 00:51

Kahvaltı sofralarınız artık daha doyurucu olacak! İşte 3 farklı patatesli kahvaltılık tarifi...

Patates, doyuruculuğu ve damaklarda bıraktığı mükemmel tadıyla tariflerimizde kullandığımız kurtarıcı malzemelerden biri. Hele ki dumanı üstünde tüten patates kızartmasını hemen herkes sever. Diğer yandan patates ile yapabileceğiniz tarifler bununla sınırlı değil. Gelin, doyuruculuğuyla öne çıkan patatesli kahvaltılık tariflerine birlikte bakalım.

Yemek 28-02-22 15:59

Öğün gibi doyurucu ve vitaminli börekler yapın: Ispanaklı gül böreği tarifi

Çay saatlerinde, sabah kahvaltılarında çok sevilen ve bolca tüketilen lezzetler arasında elbette börekler yer alıyor. Pek çok çeşidini bayıla bayıla tükettiğimiz böreklerden göze ve damağa en çok hitap edenlerden biri de elbette gül böreği! Peki peynirli ve patatesli olarak bol bol yapılan gül böreğinin ıspanakla yapılan tarifini merak ediyor musunuz? Cevabınız, "Evet!" ise buyurun tarife!

Yemek 22-02-22 10:52

Patatesli Karnıyarık nasıl yapılır? Patatesli Karnıyarık tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Patatesli karnıyarık tarifini bilenleriniz vardır. Ama bu tarifi değil de normal karnıyarık tarifini biliyor ve akşam yemeklerinde de tercih ediyorsanız, bizden söylemesi patatesli karnıyarık tarifini de denemeyi isteyebilirsiniz. Patatesli karnıyarık tarifi hem yapımı hem de belli başlı malzemelerle yapılıyor. İşte Patatesli Karnıyarık tarifi!

Yemek 15-02-22 15:10

Suda patatesli haluj nasıl yapılır? İşte haluj tarifi ve malzemeleri

Suda patatesli haluj Düzce yemeklerinden biridir. Halujun nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Haluj yapmak için 1 kg haşlanmış patates, 1 yemek kaşığı domates salçası,1 tutam reyhan gibi malzemeler gerekiyor. İşte haluj tarifi ve malzemeleri...

Yemek 16-12-21 23:56

Patates dondurması şaşkınlığı! 5 kilosu 15 dakikada hazırlanıyor

İstanbul'da düzenlenen Patates Festivali'nde ziyaretçiler patatese doydu. Patatesle yapılmış çeşit çeşit tarifle karşılaşan vatandaşlar, kumpir, patso, cips gibi lezzetlerin tadına bakma fırsatı buldu. Festivalin yıldızı ise patatesle hazırlanan dondurma oldu. 56 farklı patatesli dondurma çeşidi hazırlayan ustalar, dondurmanın 5 kilosunu 15 dakikada hazırladıklarını anlattı.

Haber 12-12-21 17:26

Patatesin en lezzetli tariflerinden biri: Son dönemin en meşhurlarından ezme patates tarifi!

Yalnızca Türk mutfağında değil, dünya mutfaklarında da patatesli yemeklerin her çeşidine rastlamak mümkün. Kızartmasından fırınlamasına, salatasından oturtmasına, köftesinden kekine kadar farklı tariflerle sofralarımızı süsleyen patates, bu tarifle bir kez daha gönülleri kazanıyor. İşte herkesin severek pişireceği, yapımı kolay, yemesi oldukça keyifli, son dönemin en meşhurlarından ezme patates tarifi!

Yemek 07-12-21 07:29

Hepsi aynı deyip geçmeyin! Hangi patatesi nasıl pişirmeniz gerektiğiyle ilgili detaylar

Patates, hemen hemen her toplumun en önemli temel gıda ürünlerinden bir tanesi. Ama türüne göre kullanım alanı değişebiliyor. Yetiştiği toprak yapısı ve iklim özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösteren patateslerin bazıları kızartmada iyiyken, bazılarının da haşlaması enfes! Hangi patatesle neler yapılabileceğini öğrendiğinizde patatesli tariflerin lezzetini bir üst noktaya taşıyacaksınız!

Yemek 25-11-21 11:08

Kafkasya'dan sofralarınıza bambaşka lezzet geliyor: Çıtır çıtır Çerkez böreği (haluj) tarifi

Çerkez mutfağı, börekleri ve tatlılarıyla bilinir. En çok sevilen ve tüketilen yemeklerinden biri ise "haluj" ismiyle bilinen Çerkez böreği. Kıymalı, tavuklu, peynirli, patatesli gibi çeşitleri bulunan Çerkez böreği, bir yiyenin bir daha isteyeceği hamur işlerinden. Eğer mutfağınıza yeni bir lezzet katmak istiyorsanız tarifi aşağı bırakıyoruz.

Yemek 17-11-21 14:38

Güne mükemmel başlayın! Patatesle yapabileceğiniz birbirinden nefis kahvaltılıklar

Çoğumuz için günün en önemli öğünü olan kahvaltıda alışılmadık lezzetler denemeye ne dersiniz? Lezzeti ve doyuruculuğu sayesinde sofraların baş tacı olan patates ile kahvaltıda da harikalar yaratabilirsiniz. Nasıl mı? Karşınızda tatları ile aklınızı başınızdan alacak patatesli kahvaltılık tarifleri...

Yemek 11-11-21 23:42

Hamur yoğurmadan mantı tadında tarifler yapmak mümkün! Canı mantı çekenlere harika öneriler

Mantıyı sevmeyen yok. Başta kıymalı olmak üzere peynirli, patatesli ya da soyalı mantı çeşitlerine her dönem yeni tarifler eklenmeye devam ediyor. Sevmesine seviyoruz ama yapması çok zahmetli olduğu için çoğumuz bu işe girişemiyoruz. Ama her şeyin bir çaresi var! İşte size mantı tadını yaşatan ve damak çatlatan pratik tarifler...

Yemek 26-10-21 07:26

Sadece 10 dakika hazırlanıyor! Lezzetiyle ziyafet etkisi yaratan bir tarif: Patatesli güveç

Türk mutfağının vazgeçilmez tariflerinden bir tanesi kıymalı patates yemeğidir. Tencere yemekleri denildiğinde pek çok kişinin aklına ilk olarak gelen lezzeti bambaşka bir versiyonu ile yapmaya ne dersiniz?

Yemek 22-10-21 16:20

Patatesli yumurta nasıl yapılır? Patatesli yumurta malzemeleri neler?

Öğrenci yemeği olarak da bilinen patatesli yumurta pratik ve az malzeme ile yapılır. İsteğe göre patatesi yumurtaya acı da ilave edilebilir. Özellikle kahvaltıda tercih edilen patatesli yumurtanın esas malzemeleri patates ve yumurtadır ancak isteğe göre kaşar, sucuk, sosis, biber, salam gibi malzemeler de eklenebilir.

Yemek 19-09-21 00:08

Lazanya aşıklarına özel! Pratik ve kolay patatesli lazanya tarifi

İtalyan mutfağının en lezzetli yemeklerinden biri olan lazanyanın neredeyse yüzlerce tarifi bulunuyor. Peynir, domates ve bolonez sosun muhteşem uyumundan doğan yiyenin bir daha yemek isteyeceği lazanya tarifini bu sefer bambaşka bir yorumla sunuyoruz. İşte karşınızda patatesli lazanya tarifi...

Yemek 09-08-21 17:23

Milföy hamurundan patatesli börek tarifi nasıl yapılır? Patatesli börek içi nasıl hazırlanır?

Patatesli börek tarifi, hamuru nedeniyle meşakkatli gibi görülebilir. Ancak milföy hamuru kullanılarak yapıldığında patatesli börek tarifi düşündüğünüz kadar zor olmayacaktır. Bu durumda cevaplanması gereken en önemli soru ise patatesli börek içi nasıl hazırlanır olacaktır. Peki patatesli börek kalorisi ne kadardır? İşte Şef Semen Öner'in anlatımıyla patatesli börek tarifi...

Yemek 28-06-21 14:17

İspanyolların en sevilen yemeği patatesli tortilla tarifi nasıl yapılır?

Omlet olarak bildiğimiz patatesli tortilla, İspanyol mutfağının en çok sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Patatesli tortilla tarifi kolay malzeme listesi ile de tercih edilen doyurucu yiyecekler arasında. İşte kısa sürede kolayca hazırlayacağınız İspanyolların lezzetli yemeklerinden patatesli tortilla tarifi...

Yemek 09-03-21 17:53

Patatesli tepsi börek: Yumuşacık olması sağlayan şey üstüne dökülen sosu ve pişmeden önce...

Mutfağımızın vazgeçilmez tatlarından biri olan börek, her öğün afiyetle tükettiğimiz yiyeceklerin başında geliyor. Bununla birlikte, el açması börek en sevdiklerimizden ama zamanınız yok ve daha pratik bir tarif arıyorsanız size yufkadan patatesli börek tarifi hazırladık. Aynı tadı alacağınızdan eminiz.

Yemek 03-02-21 14:45

Hem göze hem mideye! Bol soslu sarımsaklı gül mantısı tarifi

Kayseri mantısı, patatesli mantı, yağ mantısı... Mantı hangi şekilde ya da hangi isimde olursa olsun kuşkusuz kimsenin hayır diyemeyeceği bir lezzet. Biz de, mutfağımızda sevilerek tüketilen yemeklerin başında gelen mantıyı, bu kez gül şeklinde yapmayı denedik. Hem göze, hem de mideye hitap eden bu eşsiz ve nefis tat yapılışı açısından diğerlerine nazaran daha kolay. İşte başlıyoruz.

Yemek 02-02-21 14:30

Usta şefin elinden! Dumanı üstünde kıyır kıyır anne poğaçası tarifi

İster kıymalı, ister patatesli ister peynirli yapın poğaçanın her türlüsünü kuşkusuz severek yiyoruz. Annelerimizin yaptığı poğaçaya benzerliğiyle tadına doyulmayan bu poğaça, şef Semen Öner'in tarifiyle sizlerle buluşuyor.

Yemek 15-01-21 12:31

Hem besleyici hem doyurucu: Çıtır çıtır pırasalı börek tarifi

Kısa sürede çıtır çıtır pratik bir börek yapmak istiyorsanız pırasalı böreği deneyebilirsiniz. Peynirli ve patatesli gibi alışık olduğunuz bir tat yerine pırasalı iç harç yaparak yeni bir lezzet yaratabilirsiniz.

Yemek 07-10-20 14:54

Yumuş yumuş lezzet: Göçmen böreği Dızmana tarifi

Trakya mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden göçmen böreği dızmanayı ister peynirli ister kıymalı ister patatesli yapabilirsiniz. Daman tadınıza uygun hazırlayacığınız iç harçla yapacağınız dızmana böreğini her öğün tüketebilirsiniz.

Yemek 06-10-20 12:24

Geleneksel ve Çıtır Çıtır Bir Lezzet: Boşnak Böreği Tarifi

Kıymalı, patatesli ve peynirli hazırlanan Boşnak böreğini evde kolayca yaparken içine sevdiğiniz farklı tatları da katabilirsiniz. Pırasalı ve ıspanaklı da deneyebileceğiniz Boşnak böreği tarifi püf noktalarıyla birlikte hazır...

Yemek 02-09-20 16:57

Patatesli sulu köfte tarifi

Pişerken dağılmayan, lezzeti ve kıvamı yerinde sulu köfte tarifi ile karşınızdayız. Protein ve vitamin kaynağı olan sulu köfte çocukların da severek yiyeceği bir yemek çeşidi. Patatesli sulu köfte nasıl yapılır diyenler için kesin sonuç alabileceğiniz tarifi paylaşıyoruz.

Yemek 23-07-20 15:45

Standardın dışında: Bal kabaklı pide tarifi

Gün geçmiyor ki afiyetle yediğimiz fırıncı Mithat efendinin pideleri eskisi gibi kalsın. Kaşarlı, kıymalı ya da sucuklu derken damak zevklerine göre soğanlı, patatesli pide meşhur olmasın.

Yemek 01-07-20 12:20

Patatesli mercimek köftesi: Bildiğiniz tüm tarifleri unutun

Oldukça pratik bir patatesli mercimek köftesi tarifi sizler için geliyor. İster beş çayına, isterseniz de altın günlerine hazırlayın. Gelin hep beraber mercimek köftesi yapılışına bir göz atalım... Bu tarifi çok seveceksiniz.

Yemek 10-06-20 10:42

Çıtır çıtır, el açması tadında: Hazır yufkadan patatesli börek tarifi

Patatesli börek tarifinin en çıtır halini hazırlamaya ne dersiniz? Sırrı sosunda olan patatesli börek tarifi hem pratik hem de el açması tadında. Yiyen herkesin tarifini sorduğu böreğimizin detayları geliyor, şimdiden afiyetler!

Yemek 09-06-20 16:10

Patatesli çıtır börek tarifi

Çıtır çıtır kızarmış, patatesli böreğe kim hayır diyebilir ki? Tadından önce kokusuyla doyuran patatesli çıtır börek tarifi Mynet Yemek takipçileri için geliyor, buyursunlar...

Yemek 21-05-20 16:56

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mayıs Cuma Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan son bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde gelinler kremalı patatesli köfte yemeği yaptı. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 105. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? İşte Gelinim Mutfakta 15 Mayıs Cuma günü birincisi ve elenen isim.

Magazin 15-05-20 23:12