Pilav Tarifi Haberleri

Pilavım tutmuyor diyenlere tane tane pirinç pilavı tarifi! Püf noktalarıyla pilav nasıl yapılır?

Büyük küçük herkesin severek tükettiği misafir sofralarının gözdesi olan pirinç pilavının en güzel tarifi merak ediliyor. Tam tarifiyle pirinç pilavı yapmak bazı püf noktalar ve yöntemlerle oldukça basit. Pirinç pilavım tutmuyor diyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Peki, tane tane pirinç pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 23-01-2024 10:58

Kestaneli pilav tarifi: Kestaneli pilav nasıl yapılır?

Türk ziyafet sofralarının olmazsa olmazlarından pilavı sade, arpa ya da tel şehriyeli yapabileceğiniz gibi farklı malzemelerle ve tariflerle de renklendirebilirsiniz. Özel günlerde, yemek davetlerinizde ya da yılbaşı akşamı hazırlayacağınız sofralarda servis edebileceğiniz kestaneli pilavı da deneyerek menünüze değişiklik katabilirsiniz.

Yemek 29-12-2023 00:45

Osmanlı mutfağına ait lezzet: Patlıcanlı pilav! Patlıcanlı pilav nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Osmanlı mutfağına ait yemeklerden biri olan patlıcanlı pilava sofranızda yer verebilirsiniz. Bu pilav kuş üzümü, dolmalık fıstık, patlıcan, pirinç gibi malzemelerden hazırlanıyor.

Yemek 27-01-2023 17:15

İlk duyduğunuzda inanması güç gelse de Airfryer ile tane tane pilav tarifi

İnanması zor olsa da Türk mutfağının klasik lezzeti pirinç pilavını airfryer'da yapmak mümkün. Hem de tam sevdiğiniz gibi tane tane! Yemeklerin leziz eşlikçisi, büyük küçük hepimizin çok sevdiği pirinç pilavını airfryer'da her zamankinden daha kolay şekilde nasıl yapacağınızı öğrenmek ister misiniz? Öyleyse birbirinden lezzetli üç farklı pirinç pilavı tarifinin detaylarına beraber bakalım!

Yemek 28-10-2022 17:14

Çin'in meşhur yemeği: Çin pilavı! Çin pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Alışılmış yemeklerden sıkıldıysanız bu tarif tam size göre. Pilavı bu defa, haberimizde yer alan tarife göre hazırlamayı deneyebilirsiniz. Peki Çin pilavı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 06-07-2022 22:49

Lapa pilavlara son! Pilavınızın tane tane olması için

Pilav her türlü yemeğin yanına oldukça yakışıyor. Pilav yapmak az maliyetli ve kolay olsa da bazı hatalar pilavın lapa olmasına neden oluyor. Lapa pilavınızı kurtarmak ve tane tane pilav yapmak oldukça basit! Aşağıdaki yöntemleri uygulayarak istediğiniz pilavı elde edebilirsiniz.

Yemek 14-06-2022 12:26

Klasik bir menüyle Ramazan’a veda ediyoruz! Ramazan’ın 30. günü iftar menüsü

Ramazan’ın son gününe geldik. Ramazan yerini bayram telaşına bırakıyor. Ramazan’ın son gününde oruç açmak için mükellef bir sofra kurmak isteyenler “ne yemek yapsam” telaşına düştü. İftar sofralarınızı şenlendirecek, lezzetleri ile damak çatlatacak geleneksel bir ramazan menüsü ile karşınızdayız.

Yemek 30-04-2022 15:54

Hepsi birbirinden lezzetli! Ramazan’ın 21. gün iftar menüsü

Bugün iftara pişirsem diye düşünüyorsanız bu menüyü mutlaka denemelisiniz. Çok sağlıklı besin değerleri olan ve lezzetiyle kendinden söz ettiren bu menü hem sağlığınızı koruyacak size ve misafirlerinize adeta görsel şölen sunacak. Kısa süre içerisinde bu lezzetli menüyü yapabilirsiniz.

Yemek 22-04-2022 09:39

Misafirlerinizi doyuracak çok lezzetli islim kebabı! Ramazan’ın 8. gününde kolayca yapacağınız kolay ve lezzetli iftar menüsü

Ramazan ayında misafir ağırlamak bir gelenek haline geldi. Bu ay misafirlerinize ikram edeceğiniz iftara yapılabilecek yemek bulmak çok zor olabiliyor. Ramazan ayına uygun lezzetli ve kolayca yapabileceğiniz yemeklerden oluşan menüyü sizin için oluşturduk. Ramazan’ın 8. günü için oldukça pratik olan bu menüyü yapabilirsiniz.

Yemek 09-04-2022 07:04

Bugün iftarda ne pişirsem? Ramazan'ın 4. günü iftar menüsü! Dikkat çeken ana yemek

Bugün iftara ne pişirsem sorusu için sizlere lezzetli mi lezzetli bir iftar menüsü hazırladık. Ramazan ayının gelişi ile birlikte iftar için daha özel yemekler yapmak isteyenler alternatif yemek tarifleri arayışına başladı. Özellikle iftar sofralarında ne pişireceğine karar veremeyenlere ve kolay bir çözüm arayanlara protein deposu bir tarif önerisinde bulunuyoruz.

Yemek 05-04-2022 12:16

Eğer tane tane pilav yapamıyorsanız bunları yanlış yapıyorsunuz! Kavurmadan önce...

Her yemeğin yanına yakışan pilavı tane tane yapmak bir hayli zor görünse de aslında sanıldığı kadar bir zahmeti yok, göreceksiniz! Sofralarınıza lezzet katacak tane tane pilav tarifine hazır mısınız?

Yemek 02-04-2022 15:16

Kek kalıbında çok lezzetli pilav tarifi! Ünlü şefin sır gibi sakladığı tarif...

Pilav, sizin de olmazsa olmazınız mı? Ana yemeğin en lezzetli eşlikçisi olan pilav, sofralarınıza renk katar. Sebzeli, etli ya da yöresel çeşitleri ile damağınızı şenlendiren lezzet, sevdiklerinizi de mutlu eder. Özel günlerinizde misafirlerinize hazırladığınız sofranın başrol oyuncusu pilavı isterseniz klasik yöntemler ile isterseniz de fırında pişirebilirsiniz. İftar sorfalarının baş tacı pilav tarifi için hazırlıklar başlasın!

Yemek 31-03-2022 10:02

Fırında pilav-tavuk başka güzel: Arnavut yemeği mişoriz tarifi

Arnavutluk, özellikle et yemekleri üzerine kurulu olan mutfak kültürüyle öne çıkıyor. Mişöriz, tavuk eti ve pilavın birlikte servis edildiği meşhur bir Arnavut yemeği. Siz de farklı mutfakları denemeyi seviyorsanız bu lezzetin tadının damağınızda kalacağından emin olabilirsiniz! Tarifin detaylarına birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 24-02-2022 16:36

Etli pilav sevenler buraya: Sivas'tan Divriği pilavı tarifi

Adını, Sivas'ın Divriği ilçesinden alan Divriği pilavı, bayramlarda ve özel davetlerde sofralardan eksik olmuyor. İçerisindeki çeşitli besinler, onu bir lezzet bombası haline getiriyor. Kırmızı et ve pilav sevenlerin damak tadını zirveye çıkaracak tarif, kalabalık sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Tok tutması ve lezzeti bir yana, dekoratif görüntüsü de konuklarınızı etkileyecek.

Yemek 23-02-2022 10:23

Vejetaryen beslenme için biçilmiş kaftan: Müceddere pilavı tarifi

Arap ve İran mutfağından gelerek Kilis yöresinde meşhur olan müceddere pilavı, lezzete doyuruyor. Bol soğanlı olarak yapılması, müceddere pilavını diğerlerinden ayırıyor. Hazırlarken gözleriniz biraz yaşarsa da tattığınız lezzet güldürüyor. Hem damağınıza hem gözünüze hitap eden müceddere pilavının nasıl yapıldığını öğrenmek ister misiniz?

Yemek 23-02-2022 10:23

Rengarenk ve lezzetli bir şölen: İran pilavı tarifi

Pilavın en bol malzemeli ve lezzetli tariflerinden olan İran pilavı, zerdeçal ve safranla güzel bir renk alıyor. Basmati pirincinin tavuk ve patates ile bir araya gelmesi adeta lezzet şöleni oluşturuyor. Tabii ki olmazsa olmaz baharatlar da bunu destekleyici nitelikte. Siz de klasik pilavlardan sıkıldıysanız bu tarife mutlaka şans vermelisiniz.

Yemek 22-02-2022 10:52

Karnabaharın bu haline bayılacaksınız: Pilavdan vazgeçemem diyenlere alternatif karnabahar pilavı tarifi

Kokusu pek çok kişi tarafından sevilmeyen ama aslında oldukça faydalı bir sebze olan karnabahar, günümüzde alternatif tariflerin gözdesi durumunda. Yoğurtlu kızartması, yemeği ve turşusu yapılarak tüketilebiliyor. Peki karnabahardan pilav yapmayı hiç düşündünüz mü? Şaşırtıcı gelse de karnabahardan pirinç pilavının tadını aratmayacak cinsten pilav yapabilirsiniz.

Yemek 22-02-2022 10:32

Günlerde aynı tariflerden bıkanlara: Kıbrıs'tan pilavuna tarifi

Günlerin vazgeçilmez lezzetlerinin başında şüphesiz poğaça, börek gibi hamur işi tarifleri geliyor. Bu rutin menülerden sıkılanlar ve Kıbrıs lezzetlerini merak edenler için protein deposu tarifimiz en iyi alternatif. İçerisinde iki çeşit peynir bulunan pilavuna, süt ve süt ürünleri bakımında oldukça zengin. Poğaça benzeri tarifi birlikte inceleyelim.

Yemek 18-02-2022 12:44

Hem sağlıklı hem tane tane bir tarif: Makinesiz buharda pilav tarifi!

Türk mutfağında birçok farklı tarifi bulunan pilav, ana yemeklerin yanında servis edildiği gibi tek başına da tüketiliyor. Fakat beslenmesine dikkat edenler ve diyet yapanlar yüksek kalorisi nedeniyle pilavı çok tercih etmiyor. Şimdi size öyle bir pilav tarifi vereceğiz ki hem düşük kalorisi hem enfes lezzeti ile herkesin gönlünü kazanacak.

Yemek 30-12-2021 09:45

Bir de patlıcanlı deneyin: Patlıcanlı tane tane pilav tarifi

Pilavda farklı lezzet arayanlara harika bir tarifle geldik. Besleyici, bir o kadar da doyurucu patlıcanlı pilavın lezzetine sizler de bayılacaksınız. Eğer "akşama ne pişireceğim?" diye düşünüyorsanız ve aklınıza bir şey gelmiyorsa bu tarif tam size göre. Haydi göz atın!

Yemek 20-12-2021 07:39

Bibimbap (Kore yemeği) nasıl yapılır? İşte bibimbap tarifi ve malzemeleri...

Uzakdoğu yemeği olan bibimbap baldo pirinç, fish sauce, gochujang, gosari gibi malzemelerden yapılıyor. Bibimbap, karışık pilav anlamına geliyor. Bu yemeği evinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Bibimbap tarifini ve malzemelerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte bibimbap tarifi!

Yemek 16-12-2021 00:47

Hamsi ile pilavın muhteşem uyumu: Hamsili Pilav!

Türk mutfağında çok önemli bir yeri olan pilav ve Karadeniz’in incisi hamsinin birleşimiyle muhteşem bir tat ortaya çıkıyor: Hamsili pilav, her yaştan pek çok kişinin beğendiği bir lezzet olarak sofralardaki yerini alıyor. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde çok sık yapılan hamsili pilavı bu çok pratik tarifle mutfağınıza taşıyabilirsiniz.

Yemek 13-12-2021 07:12

Mücendra pilavı nasıl yapılır? Mücendra pilavı malzemeleri neler?

Mücendra pilavı Kıbrıs mutfağının en bilinen tarifleri arasında yer alıyor. Kıbrıs sofralarında sık sık görülen bu tarifi hazırlamak için bir bardak yeşil mercimek, 1 tane orta boy kuru soğan, bir bardak pirinç gibi malzemeler gerekiyor. İşte mücendra pilavı tarifi!

Yemek 01-12-2021 22:49

Pilavı bile varmış! Ayvayla yapabileceğiniz birbirinden güzel tarifler

Ayva, sonbahar aylarının en sevilen meyvelerinden biri. Lezzetli olduğu kadar da sağlık deposu bir meyve. Yemeklerde de kullanılan ayva, genelde kerevize eşlik ediyor veya tatlısı yapılıyor. Peki bu şahane meyveyi başka ne şekilde kullanabileceğinizi düşündünüz mü? İşte birbirinden ilginç ve lezzetli ayvalı tarifler...

Yemek 07-11-2021 10:13

Serpme pilav, etli bulgur pilavı nasıl yapılır? İşte serpme pilav, etli bulgur pilavı malzemeleri!

Serpme pilav, etli bulgur pilavı Batman yöresinin meşhur yemeklerinden biridir. Serpme pilav, etli bulgur pilavı yaparken gerekli olan malzemeler arasında 1 kg kemikli kuzu eti, 50 gr tel şehriye, 500 gr bulgur yer alıyor. İşte serpme pilav, etli bulgur pilavı malzemeleri!

Yemek 04-11-2021 22:21

Mardin usulü iç pilav! Mardin mutfağının gözde lezzeti haşu nasıl yapılır?

Pilav, Türk mutfağının olmazsa olmaz yemeklerinden biri. Aynı zamanda birçok çeşidi bulunuyor. O kadar ki, ülkenin her yöresinde ayrı ayrı ve birbirinden lezzetli pilav tarifleri bulmak mümkün. Bunlardan biri de Mardin'e özgü haşu. Mardin'e ait olan bu iç pilav, yumuşacık kuzu eti ve çıtır çıtır bademleriyle yalnızca Mardinlilerin değil, herkesin seveceği bir tarif.

Yemek 04-11-2021 01:33

Pirinç olmadan da yapılıyormuş! Birbirinden ilginç pilav tarifleri

Zaman zaman başarılı bir yancı, zaman zaman da tam bir ana yemek olan pilavlar, sofralarımızın olmazsa olmazı. Genellikle pirinç kullanılarak yapılan pilavlara alışkın olsak da pek çok farklı tahılla da pilav yapılabiliyor. Eğer sofralarınızda yenilik arıyorsanız sizin için seçtiğimiz bu farklı pilav tariflerini çok seveceksiniz. İşte detaylar...

Yemek 18-10-2021 07:08

Lapa olan pilavlar tarihe karışacak! İşte tane tane bir pilav yapmak için ipuçları

Tane tane pilav yapmak ve masadaki yemekleri şenlendirmek herkesin hayali. Ama ana yemeklerin yanına en çok yakışan pilav, her zaman istenilen sonucu vermez. Her şey dört dörtlükken bir de bakarsınız, pilavınız lapaya dönmüş. Bu durumla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız pilav yapımının püf noktalarını adım adım uygulayabilirsiniz. İşte detaylar...

Yemek 15-10-2021 07:11

Pilav üstü döner nasıl yapılır? MasterChef evde pilav üstü döner tarifi ve malzemeleri neler?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te bugün yarışmacılardan pilav üstü döner yapmaları istendi. Döner çeşitleri arasında en çok tercihler arasında yer alan pilav üstü dönerin malzemeleri ve tarifi merak konusu oldu. Peki pilav üstü döner nasıl yapılır? MasterChef evde pilav üstü döner tarifi ve malzemeleri neler? İşte tarifi ve ayrıntılar...

Yemek 13-10-2021 22:08

Kastamonu'nun yöresel yemeklerinden ekşili pilav ve akdene çorbası, dünyaya tanıtılacak

Geçtiğimiz günlerde 'Coğrafi İşaret Tescil Belgesi' alan ve geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan Kastamonu'nun yöresel lezzetleri ekşili pilav ve akdene çorbasının hem Türkiye'ye hem de dünyaya tanıtılması için çalışmaların başlatıldığı kaydedildi.

Yemek 12-10-2021 17:46

Kek kalıbıyla pilav bile yapılırmış! İşte kek kalıbıyla yapabileceğiniz enfes bir sebzeli pilav tarifi

Türk mutfağında pilavın yeri bir başka. Şehriyelisinden nohutlusuna, tavuklusundan sebzelisine çeşit çeşit pilavlar neredeyse her gün yapılır ve sofraların baş tacı olur. Pek çok farklı şekilde pişirilen pilavın kek kalıbıyla da yapılabileceğini biliyor muydunuz? Çok farklı bir tarif sizi bekliyor. Kek kalıplarınızı hazırlayın!

Yemek 24-09-2021 13:48

Tropikal bir lezzet! Tayland usulü ‘Ananaslı Pilav (Khao Pat)’ damağınızı bayram ettirecek

Güneydoğu Asya’nın geleneğiyle harmanlanan Tayland mutfağı, hafif hazırlanan ve güçlü aromatik tatlarla desteklenen yemekleriyle tanınır. Bu mutfakta baharatlar yaygın olarak kullanılır. Tayland yemeklerinde, her bir yemekte ya da tüm sofrada, ekşi, tatlı, tuzlu ve acı olmak üzere dört ana lezzetin dengesi gözetilir. Sizler için Tayland mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan ananaslı pilav tarifini araştırdık.

Yemek 15-09-2021 10:58

Mantarlı kaşarlı pilav nasıl yapılır? MasterChef mantarlı kaşarlı pilav tarifi ve malzemeleri neler?

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununda konsept gereği pilav türleri yapıldı. Sevilen yarışmada yeni bölüm sonrası mantarlı kaşarlı pilav tarifi merak ediliyor. Peki Mantarlı kaşarlı pilav nasıl yapılır? MasterChef mantarlı kaşarlı pilav tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 14-09-2021 22:26

Domatesli pilav yapmak sanıldığı kadar zor değil! İşte tane tane domates pilavı tarifi

Yemek sofralarının hem ana yemeği hem yan yemeği olan pilav, her çeşidiyle damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Domatesin tezgahlarda bol bol olduğu bu yaz günlerinde domatesli pilavı denememek olmaz diye düşündük. Bu tarif bambaşka, mutlaka denemelisiniz.

Yemek 19-08-2021 12:44

MasterChef 26 Temmuz 2021 Acem pilavı nasıl yapılır? Malzemeleri neler? İşte Acem pilavı tarifi...

MasterChef yarışmasında jüriler, yarışmacılardan İran mutfağına ait Acem pilavı yapmalarını istedi. Bunun ardından MasterChef izleyenleri Acem pilavı tarifini, malzemelerini araştırmaya başladı. Acem pilavı yapmak için kuşbaşı etlerini karıştırarak pişirmelisiniz. Etler pişerken içine, dilimlediğiniz havucu ve soğanı ilave etmelisiniz. İşte Acem pilavı tarifi...

Yemek 26-07-2021 23:05

Patlıcanlı Pilav nasıl yapılır?

Yazın gelmesiyle birlikte patlıcan tezgahlardaki yerini aldı. Kızartması, musakkası, beğendisi derken patlıcanlı pilavı atlamak olmaz. Tek bir yemek sofranızın gözdesi olsun isterseniz bu tarif tam da size göre!

Yemek 18-05-2021 10:47

‘Pirinç mi, bulgur mu’ sorusu ikiye böldü! Sosyal medyada bir kez daha gündem oldu

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medyada yaptığı anketlere bir yenisini daha ekledi. Milor'un 'Pirinç pilavı mı? Bulgur pilavı mı?' sorusuna sosyal medya kullanıcıları pirinç pilavı cevabını verirken, sokaktaki vatandaş bulgur pilavını tercih etti. Milor’un de tercihi pirinç pilavı olurken, uzmanlar da sağlık açısından bulgur pilavını önerdi.

Yemek 04-05-2021 12:09

Pirincin kuş üzümü ve fıstıkla mükemmel uyumu: İç pilav tarifi! Lezzet katan en önemli şey...

Kültürümüzle özdeşleşmiş, sofralarımızın vazgeçilmez unsurlarından biri kuşkusuz pirinç pilavı. Ancak, 'biraz değişiklik olsun bugün de farklı bir lezzet tadalım' istiyorsanız emin olun iç pilav da normal pirinç pilavının yerini tutacaktır. Sizin için kolaylıkla yapacağınız iç pilav tarifi hazırladık.

Yemek 17-02-2021 16:07

Pilavınız arttıysa çöpe atmayın: Çorba da oluyor, köfte de!

Dün akşamki yemekten çok fazla pilav arttı ve onunla ne yapacağını düşünmekte zorlanıyorsanız bizi okumaya devam edin. Çünkü pilavınızın ziyan olmamasını sağlayan tariflerle geldik. İşte artan pilavı değerlendirmenin yolları.

Yemek 12-02-2021 15:52

Karadeniz’in incisi hamsi, pilavla buluştu: Hamsili pilav tarifi!

Karadeniz'in en popüler tariflerinden olan hamsili pilavı bugüne kadar denemeyenler için en özel tarifi paylaşacağız. Tadına doyum olmayan hamsili pilav, en farklı kültürel yemeklerimizden biri oluyor. Peki hamsili pilav nasıl yapılır?

Yemek 11-02-2021 08:33

Tane tane dökülen tam ölçülü pilavın sırrı! Birkaç damla limon bakın neler yapıyor

Türk mutfağının önemli bir parçası olan pilav, neredeyse her ana yemeğin yanına yakışır. İster şehriyeli, ister sade pilav yapın mutlaka uymanız gereken değişmeyen adımlar olduğunu unutmayın. Lapa olmayan, tane tane pişen pirinç pilavı tarifi için bu detayları bir kenara not edin.

Yemek 10-02-2021 12:54

Domatesli bulgur pilavı nasıl yapılır?

Domatesli bulgur pilavı her yemeğin yanına yakıştığı için vazgeçilmezler arasında yer alırken içindeki bulgur sayesinde şifacı rolü de üstlenir. Haftada bir ya da birkaç kez sofralarda yerini alan domatesli bulgur pilavı malzeme listesi ile bütçeyi de yormaz. Peki domatesli bulgur pilavı nasıl yapılır? Bu soruyu yanıtlayan Şef Semen Öner'den pratik şekilde hazırlanan domatesli bulgur pilavı tarifi...

Yemek 11-01-2021 12:06

Pilava kıtır bir dokunuş: Bademli pilav tarifi

Klasik pilav tarifine farklı bir dokunuş istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte hem tadına hem de görüntüsüne doyamayacağınız bademli pilavın yapılışı.

Yemek 01-07-2020 11:59

Tane tane oluyor: Şehriyeli pirinç pilavı tarifi

Pirinç pilavı, sofraların eksilmez yemeği olup her türlü yemeğin yanında servis edilir. Onlarca pilav çeşidi arasından bugün sizler için şehriyeli pirinç pilavı tarifi hazırlayacağız. Tane tane pilav hazırlamanın püf noktalarıyla birlikte tarifimiz geliyor, buyursunlar.

Yemek 03-11-2018 16:31

Dibi tutan pilavın üstüne ekmek koyunca bakın ne oluyor

Son anda yaktığınız yemek sizi aç bırakmasın. Hem emeğiniz boşa gitmesin hem de yemeğiniz çöpe!

Yemek 02-07-2018 17:16

Pilav Tarifi

Pilav, uzun zamandır et ve baklagil yemeklerinin vazgeçilemeyen eşi olmuş ve olmaya devam ediyor.

Yemek 07-09-2016 16:09

Pilav pişirirken pirinçlerin yapışması nasıl önlenir?

Pirinçlerin yapışmaması ve lapa haline gelmemesi için bir çok metot uygulanabilir. İşte iyi bir pilav yapabilmek için pirinçlerin yapışmamasını sağlayacak püf noktalar...

Yemek 26-10-2015 08:15

Pilav nasıl demlenir?

Şöyle tane tane iyi bir pilav nasıl yapılır derseniz, sırrı elbetteki demlenmesinde. Pilav en iyi nasıl demlenir diyorsanız, videomuzu mutlaka izleyin?

Yemek 26-10-2015 08:15

Pirinç pilavı nasıl servis edilir?

Pirinç pilavı nasıl servis edilmelidir?

Yemek 26-10-2015 08:14