Pilavli Tarifler Haberleri

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-04-13 14:56:45

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 2024-04-09 08:28:16

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 2024-04-08 09:01:23

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 2024-04-06 10:07:14

Diğer Haber Etiketleri

aşlama tarif tarifi ayran aşı çorbası tarifi bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek istan cevizi pasta tarifleri Ramazan Ramazan menüsü bastı fırın sütlaç tarifi makarna tavuk ezogelin çorbası bütün sebzeler çırpma kadayıf kaymaklı ekmek tas kebabı iftar Sahur tarhana çorbası taze bezelye mercimek çorbası şekerpare tarifi pirinç pilavı gavurdağı salatası tavuk sote 11 ayın sultanı kadayıf tatlı sütlü nuriye tatlısı can kebabı gavurdağı kekin kirde püf noktası tulumba tuzlu yiyecekler yulaf lapası poşe yumurta tarifi Avokado un helvası çikolata un helvası tarifi pratik sahur tarifleri sağlıklı beslenme güveç eli böğründe Kahramanmaraş böreği nasıl yapılır yiyecekler tava böreği pirzola tar tar yoğurt çorbası yapımı menü Oruç patates tost kıymalı börek kıymalı börek tarifi hint mutfağı hint yemek Gelinim Mutfakta patlıcan kebap patlıcan kebabı patlıcan kebabı tarifi farklı tarifler pizza pizza börek farklı lezzetler muhallebili revani muhallebi revani revani tarifi güllaç ramazan 1 gün poğaça tarifi ramazan yemekleri biberli ekmek bir tarifi pasta tarıflerı kolay tuzlu pasta şehriye çorbası aldente kek hamuru leziz yemek albondigas yemek tarifleri pratik marine etmek yemek tarifleri hamburger köftes kahvaltı için kek tarif tavuk açma en sevilen yemekler sevilen yemekler sarma ıslak kek kek tarifi kurabiye kısır makarna salatası rus salatası amerikan salatası yemek tarifi Gluten farklı yemekler tüm sebzeler dünya mutfağı etli tatlılar kurabiye tarifi kahve sohbetleri rulo pasta

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere özel tarifler! Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 2. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 1 Nisan 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 01-04-24 09:14

Ramazanın 20. günü iftar menüsü: 'İftara ne yapsam?' diyenlere özel tarifler!

Ramazan ayının sonu yaklaşırken iftar menüsü fikirleri de hız kesmeden araştırılıyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça pratik oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz lezzetli ve kolay tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 20. gününe özel hazırlanan menü fikri...

Yemek 30-03-24 09:11

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-24 10:12

Ramazanın 16. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere nefis tarifler!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 16. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 26-03-24 08:48

Ramazanın 15. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere pratik tarifler!

Ramazan ayının ilk yarısı biterken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 15. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 25-03-24 11:26

Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 13. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 23 Mart 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Büyük küçük herkesin damak zevkine uyan Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 23-03-24 09:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-24 15:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler! Ramazan'ın 9. günü iftar menüsü

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 9. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 19-03-24 11:02

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-24 09:05

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 6. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 6. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 16 Mart 2024 Cumartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 16-03-24 09:01

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-24 08:47

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için pratik tarifler! Ramazan'ın 5. günü iftar menüsü!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 15-03-24 07:04

Çikolatalı un helvası tarifi: Çikolatalı un helvası nasıl yapılır?

Un helvası seviyorsanız ve farklı tatlar, tarifler denemeye açıksanız çikolatalı un helvası tarifini çok seveceksiniz. İşte birkaç püf noktasına dikkat ederek çok kısa sürede ve her zaman el altında bulunabilecek malzemeler ile hazırlayabileceğiniz çikolatalı un helvası tarifi:

Yemek 14-03-24 16:40

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-24 12:49

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için enfes tarifler! Ramazan'ın 4. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusu iftara hazırlık yapan birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Ramazan ayının 4. gününde hem lezzetli hem de doyurucu tarifler arıyorsanız bu iftar menüsüne göz atabilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 14 Mart 2024 Perşembe Ramazan iftar menüsün özellikle misafir ağırladığınız iftar davetlerine çok yakışacaktır.

Yemek 14-03-24 00:32

Eli böğründe tarifi: Eli böğründe nasıl yapılır?

Türk mutfağı ülkenin dört bir yanından doğan lezzetler ve tarifler ile zenginleşmiş bir mutfaktır. Bu örneklerden biri olan eli böğründe yemeği sebze ve kuşbaşı etlerin başrolde olduğu bir yemektir. Türk Marka ve Patent Kurumu’nun tescillediği ve Kahramanmaraş bölgesine ait olan bu tarifi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:40

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-24 21:40

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 2. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu nefis ve doyurucu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 2. gününde hem karna hem de göze hitap eden tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 12 Mart 2024 Salı Ramazan iftar menüsünü misafir ağırladığınız iftar günlerinde de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Yemek 12-03-24 07:28

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-24 22:34

Sahur için kıymalı börek tarifi: Sahurda kıymalı börek nasıl yapılır?

Çeşit çeşit yiyeceklerin süslediği iftar sofralarının yanı sıra bir o kadar zengin olan sahur sofralarında uzun süre tok tutan, susatmayacak yiyecekler tercih edinir. Pratik ve tam da sahurluk tarifler arıyorsanız aşağıdaki sahur için kıymalı börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:12

Korma tarifi: Korma nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanından farklı mutfaklardan tarifler denemeyi seviyorsanız korma tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hint mutfağını mutfağınıza taşıyan bu tarifin yapımı da son derece kolay. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu lezzeti yemek davetlerinizde de sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 21:30

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-24 14:01

İftara ne pişirsem? Ramazan'ın 1. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 1. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 11 Mart 2024 Pazartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 11-03-24 09:51

Pizza börek tarifi: Pizza börek nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarınız için farklı tarifler ve lezzetler denemeyi seviyorsanız pizza börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Hem kısa süre içinde hazırlanabilen hem de bildiğiniz böreklerden ve pizzalardan öte bir lezzete sahip olan bu tarifi çok seveceksiniz.

Yemek 10-03-24 19:57

Muhallebili revani tarifi: Muhallebili revani nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirerek yeni ve değişik tarifler denemeyi sevenlerdenseniz muhallebi ve revaniyi buluşturan muhallebili revani tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Türk mutfağının geleneksel iki tatlısını buluşturarak yepyeni bir lezzet oluşturan bu tarif hem lezzetli hem de yapımı oldukça pratik.

Yemek 10-03-24 19:27

Güllaç yaprağından börek tarifi: Güllaç yaprağından börek nasıl yapılır?

Ramazana has lezzetlerin başında ise güllaç gelir. Güllaç yaprakları ile genelde güllaç tatlısı yapılır ancak farklı tarifler denemek isteyenler için farklı bir önerimiz de var: Güllaç yaprağından börek... Güllaç yaprağından börek tarifimiz hem yapımı kolay bir börek hem de çok lezzetli. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 03:59

Sahur poğaçası tarifi: Kolay sahur poğaçası nasıl yapılır?

11 ayın sultanı olarak da isimlendirilen Ramazan, her yıl beraberinde bereket, bolluk, huzur ve sabrı getirir. Bunun yanı sıra Ramazan, iftar ve sahur sofralarını süsleyen kendine has lezzetlerle de bilinir. Ancak bu aya özel sahurda tok tutan ve gün boyu susatmayacak tarifler arıyorsanız sahur poğaçası tarifimiz ise tam size göre! Bu lezzete bayılacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 02:11

Ramazan kebabı tarifi: Ramazan kebabı nasıl yapılır?

Tarihi çok eskilere dayanan birçok lezzet Türk mutfağının baş tacı olmayı başarmıştır. Bu tarifler yüzlerce yıl önceden gelmiş ve bugün mutfaklarımızda ya da ünlü lokantaların menülerinde yerini almıştır. On bir ayın sultanı olarak da anılan Ramazan ayında iftar sofralarınızı farklı lezzetlerle donatmayı sevenlerdenseniz eski ve hala geçerli bir tarif olan Ramazan kebabı tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 07-03-24 22:26

Biberli ekmek tarifi: Biberli ekmek nasıl yapılır?

Farklı mutfaklardan değişik tarifler denemeyi seviyorsanız mutfağı ile dünyaya mal olmuş Hatay lezzetlerinden biberli ekmek tarifi tam size göre. Bir çeşit içli pide olan ve katıklı ekmek adı ile de anılan biberli ekmek yapılışı ise son derece kolay.

Yemek 15-02-24 01:51

Tuzlu pasta tarifi: Tuzlu pasta nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve sevdiklerini şaşırtmayı sevenler için harika bir tarifimiz var: Tuzlu Pasta. Bu pasta tuzlu ama bildiğiniz kuru pastalardan değil. Bütün bir pasta ve tamamen tuzlu malzemeler ile yapılmış. Bir an önce bu tarifi denemek için aşağıda verdiğimiz malzemelere ve tarif aşamalarına göz atmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-02-24 01:24

Şehriye çorbası tarifi: Şehriye çorbası nasıl yapılır?

Çorbalar özellikle soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi ve yemek davetlerinin eşsiz başlangıcı olarak kabul edilir. Farklı tarifler ve malzemeler ile değişik çorbalar denemeyi sevenlerin bile vazgeçemediği klasik ve şifa dolu çorbalar vardır. Bunlardan biri de şehriye çorbasıdır. Hem kolay bulunan malzemeleri hem de çabucak hazırlanabilmesi ile şehriye çorbası, en çok tüketilen çorbalardan biridir.

Yemek 14-02-24 23:32

Limon kabuğu kullanarak yapabileceğiniz enfes tarifler

Sadece limon kabuğu kullanarak leziz mi leziz tariflele mutfakta harikalar yaratmak mümkün!

Yemek 13-02-24 12:54

Kalanları çöpe atmayın! Akşam kalan yemeklerle yapabileceğiniz leziz tarifler

Yemek artıkları, çoğu zaman çöpe atılan ve israf edilen değerli malzemelerdir. Ancak akşam kalan yemekleri değerlendirerek leziz tarifler hazırlamak, hem ekonomik hem de sürdürülebilir bir yaklaşımı temsil eder.

Yemek 12-02-24 23:30

Kalabalık sofralar için ailecek hazırlayabileceğiniz yemek tarifleri

Kalabalık sofralar, sevdiklerimizle bir araya gelip birlikte keyifli vakit geçirebileceğimiz, muhteşem lezzetlerin paylaşıldığı özel anlardır. Bu tarifler, aile büyükleri ve gençler tarafından birlikte hazırlanabilecek, sofraları şenlendirecek ve bağları güçlendirecek lezzet dolu seçenekler sunar. İster geleneksel Türk mutfağından, ister dünya mutfaklarından olsun, her damak zevkine uygun tarifler bulunur. Hazırsanız, birlikte bu muhteşem yemekleri hazırlayalım!

Yemek 12-02-24 23:14

Mutfakta çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek isteyen ebeveynlere özel tarifler

Çocuğunuzla farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız mutfakta birlikte yemek yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hoşuna gidecek bu aktiviteyle hem birlikte zaman geçirebilir hem de onun becerilerini geliştirebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz tarifleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Yemek 12-02-24 18:29

Gelen misafirlerin Bunun tarifi ne? diye sormadan geçemeyeceği leziz tarifler

Lezzetli Sırlar: Misafirlerinizin Sormadan Geçemediği Tarifler! Gelen misafirlerinizi büyüleyen, her lokması bir hikaye anlatan bu tarifler, sofranızı adeta bir lezzet yolculuğuna çıkaracak. Sır dolu lezzetlerin keyfini yaşamak için daha fazla beklemeyin

Yemek 12-02-24 16:11

Gün tabağı nasıl olur? Gün tabağında olması gereken tarifler

Gün tabağı belki de Türkiyedeki en tartışmalı konularından birisi. Herkesin mutlaka bir şekilde eksik bulduğu ve tarif önerileri verdiği gün tabağının nasıl olacağından ve gün tabağında yer alması gereken en temel ve can alıcı 6 tariften bahsedeceğiz. Hazırsanız, sizi içeriğimize alalım!

Yemek 12-02-24 10:49

Glutensiz beslenenler için alternatif yemek tarifi önerileri

Glutensiz bir diyet sürdürenler için lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamak bazen zorlayıcı olabilir. Gluten içermeyen bir beslenme tarzı aslında birçok lezzetli alternatife kapı açar. Glutensiz beslenenler için alternatif yemek tarifi önerilerini derledik. Bu tarifler, hem besleyici hem de damak tadınıza hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Yemek 09-02-24 08:46

Dünya mutfağı evinizde: Evde kolayca yapabileceğiniz etnik tarifler

Mutfağınızda standart yemekler yapmak yerine dünya mutfağından farklı yemekleri denemeyi seviyorsanız bu tarifler tam size göre. Dünyanın farklı bölgelerinden birbirinden leziz ve popüler yemekleri evinizde kolayca hazırlayabilir, ister doyasıya tüketebilir isterseniz de akşam yemeğine gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Hepsi maharetinize hayran kalacak ve tarifini isteyecekler.

Yemek 08-02-24 11:56

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:05

Kahveli kurabiye tarifi: Kahveli kurabiye nasıl yapılır?

Çayın kahvenin yanında ikram edebileceğiniz, sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz güzel vakitleri renklendirebileceğiniz farklı atıştırmalıklar ve pratik tarifler arıyorsanız kahveli kurabiye tarifimizi denemelisiniz. Son derece kolay olan bu tarif hem çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor hem de çok kolay malzemeler kullanılarak yapılabiliyor.

Yemek 08-02-24 01:57

Rulo pasta tarifi: Rulo pasta nasıl yapılır?

Özel tarifler denemeyi ve kuracağınız bir sofrada keyifli bir akşam geçirmeyi tercih edenlerdenseniz bildiğiniz rulo pasta tarifini bir de özel birkaç dokunuşla siz de yapabilirsiniz. Rulo pasta tarifimizi uygulayarak bu güzel lezzeti hem özel günlerinizde hem de yemek davetlerinizde sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 01:25