Pırasa Tarifi Haberleri

Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz muhteşem tarifler

Her mevsimin kendine özgü sebzeleri, yaratıcı ve lezzetli yemeklerin yapımında kullanılır. Mevsim sebzelerini kullanarak hazırlanan yemekler, hem besleyici hem de lezzetlidir. Kışın pırasa ve karnabahar, yazın domates ve biber gibi sebzelerle muhteşem tarifler deneyebilirsiniz. Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birkaç muhteşem tarifi sizler için derledik.

Yemek 07-02-2024 11:57

Portakallı pırasa tarifi: Portakallı pırasa nasıl yapılır?

Kış mevsiminin değerli sebzelerinden pırasa, çorbasıyla, yemeğiyle ya da salatasıyla insan sağlığına son derece faydalı bir sebzedir. Aynı mevsimin gözde meyvelerinden portakal da kış boyu insan vücudunun ihtiyaç duyabileceği birçok vitamini içeren bir meyvedir. Mevsiminde taze olarak temin edilebilen bu besinlerle portakallı pırasa yapmak isterseniz tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-2024 20:39

Kabızlık sorununu doğal yöntemlerle çözebilirsiniz

Kabızlık toplumda oldukça sık görülen bir sindirim problemidir. Kötü beslenme, stres ve hareketsizlik gibi faktörler kabızlığa neden olabilir. Bu hastalığın çözümü ise oldukça basit ve doğaldır. Tek yapmanız gereken pırasanın mucizesine kendinizi bırakmak olacak.

Yemek 30-04-2021 18:04

Ekim ayı sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz en güzel 10 tarif

Kış mevsimine ramak kala ekim ayı sebzelerini en güzel şekilde değerlendirip kendimizi kışa bomba gibi sokacağız. Tüm hastalıklara engel olacak, bağışıklık sisteminizi sigortalayacak en güzel sonbahar sebzelerini değerlendireceğiz. Şimdiden afiyetler!

Yemek 10-10-2018 16:42

Pırasa Tarifi

Pırasa Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pırasa Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pırasa tarifi: Nefis pırasa yemeği tarifi nasıl yapılır?

Pırasa herkes tarafından beğenilmese de size vereceğimiz bu pırasa tarifi ile beğenmeyenlerin fikrini kolayca değiştireceksiniz. Özellikle pırasa sevmeyen küçüklerin beğenisini kazanacak bu tarifle çocuklarınıza sağlıklı yemekler yedirmeniz bir hayli kolaylaşacak. İşte tadına doyum olmayan pırasa yemeği tarifi...

Yemek 07-09-2016 16:11