Pizza Haberleri

Mini pizza tarifi: Mini pizza nasıl yapılır?

Dünyaca ünlü mini pizza tarifini siz de kendi mutfağınızda hazırlayıp dilediğiniz malzemeleri kullanarak pişirebilirsiniz. İster açlık krizlerinde ister kahvaltı da tüketebilir, canınız ne zaman isterse yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-2024 16:55

Bayat ekmekten pizza tarifi: Bayat ekmek pizzası nasıl yapılır?

Kültürümüzde israfa karşı geliştirilmiş olan birçok tarif yer alır. Amaç, hiçbir şeyin ziyan olmasına izin vermemektir. Özellikle bayat ekmekler çeşitli tariflerde kullanılarak israfın önüne geçilir. Ancak bunun dışında bayat ekmeklerin başrol oynadığı bir tarif de vardır. İşte israfı lezzetle önleyen bayat ekmekten pizza tarifi!

Yemek 10-03-2024 20:08

Airfryer makarna pizza tarifi: Airfryer'da makarna pizza nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfaklarda yerini almaya başlayan bir alettir. Airfryer ile hem çok kısa süreler içinde çeşit çeşit yiyecekler pişirebilir, hem de çok daha lezzetli ve çok daha sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar yapılabilir. Airfryer ile makarna pizza da yapabilir! Airfryer'da makarna pizza tarif için ise gerekli adımları ve malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 07-03-2024 23:51

Hangi pizza tam senlik?

Herkesin bir favorisi vardır. Peki ya tam senlik pizzanın hangisi olduğunu öğrenmek ister misin?

Yemek 13-02-2024 17:55

Diğer Haber Etiketleri

bayat ekmek pizzası Gözaltı Atlet Doktor Kurye bazlama tarifi karışık pizza tarifi küçük pizza tarifi mayasız pizza tarifi deprem bitcoin alkol kayısı patates yoğurt Dünya Gıda Günü şeker dondurma Avokado dondurulmuş gıda mantı makarna Ramil Guliyev köy son dakika haberler Karbonhidrat kafein Zuhal Topal'la Yemekteyiz konserve ekmek kalp hastalıkları Pirinç kızartma Masterchef Jair Bolsonaro Joe Biden ABD Amerika Birleşik Devletleri Gelinim Mutfakta Somer Sivrioğlu ev yapımı Kalp‎ Danilo Zanna Gaziantep İngiltere İtalya Hatay İzmir Muş Samsun Malazgirt tereyağ koronavirüs aşısı (Covid-19 aşısı) kedi Cinsellik döner Kripto para atletizm uçak bileti yatırım çorba orman çocuk restoran sushi İstanbul Havalimanı ilk yardım tuz kırmızı et mini pizza tarifi patates yemeği tarifi pizza hamuru tarifi pizza hamuru tarifi ev yapımı pizza tarifi tarifi tepside pizza tarifi topalak çorbası tarifi polis alzheimer bunama kanser tansiyon yüksek tansiyon Brezilya Polonya Türkiye Mehmet Yalçınkaya cağ kebabı evde pizza tarifi fiyatları gözleme hamburger araştırma ali nazik dondurucu dondurulmuş patates doymuş yağ iskender yüksek tansiyon belirtileri yemek yemek menüsü nasıl yapılır malatya kayısı malzemeler lavaş lavaş pizza püf noktası risk pilav pizza hamuru pizza nasıl yapılır pizza sosu pizza sosu tarifi şiş kebap şarküteri sodyum tarif sosis kurabiye kızarmış tavuk kolay patates kızartması ölüm trans yağ fiyatlar fiyatı yemek tarifi pizza hamur tarifi pratik pizza hamuru topalak çorba püf noktaları kahvaltılık hamur işleri yiyecekler çeşni leziz turta yağ dondurucu yemekleri sosyal medya

Pizza

Pizza Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pizza Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Pizzaya cinsel açıdan ilgi duyuyorum dedi... Kimse tam olarak anlayamadı

Bir sosyal medya kullanıcısının pizzaya cinsel olarak ilgi duyduğunu ifade etmesi viral oldu. 'Neden pizzaya ilgi duyuyorum?' diye soran kullanıcının gönderisi milyonlarca etkileşim alırken binlerce yoruma ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü durumu sapkınlık olarak nitelendirirken bazıları ise duruma bir anlam vermeye çalıştı.

Trend 09-02-2024 15:22

En iyi pizzanın sırrını veriyoruz! Evde kendi pizzanızı yapmanın püf noktaları

Pizza, herkesin sevdiği ve evde kolaylıkla hazırlayabileceği bir lezzet. En iyi pizzaların sırrı hep merak edilmiştir. İşte tam da bu noktada evde kendi pizzanızı yapmanın püf noktalarını sizinle paylaşacağız. Unutmayın, sadece kaliteli malzemeler değil, doğru teknikler de lezzetli bir pizza yapımının temelini oluşturur. Hazırsanız, enfes bir pizza deneyimine adım atın!

Yemek 07-02-2024 14:20

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-2024 17:50

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-2023 18:50

Evde pratik pizza tarifi! 15 dakikada hazırlanan kolay pizza nasıl yapılır?

Pizza yediden yetmişe herkesin favori lezzetlerinden olsa da yapımının zor olduğu düşüncesi evde pizza yapımını azaltıyor. Ancak evde hazırlanan kolay pizza tarifi ile bu sorun ortadan kalkıyor. Evde pratik pizza nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek 03-05-2023 17:25

Bayat ekmekleri atmayın! Fırında ekmek pizza tarifi

Bütün bir ekmeği bitirmek her zaman mümkün olmuyor. Kalan ekmek yemeyi sevmeyenler ama bayat ekmekleri de israf etmek istemeyenler bayat ekmekle yapılacak tarifleri arıyor. Fırında ekmek pizzası tarifi bu durumda yardımınıza koşuyor. Fırında ekmek pizza nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 31-03-2023 17:25

Yurt dışından Hatay'a gelen gönüllüler pizza yapıp depremzedelere dağıtıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerden Hatay'a yurt dışından gelen gönüllüler, oluşturdukları çadırlarda depremzedeler için pizza yapıyor.

Yurthaber 24-02-2023 13:35

Gece vakti ormanda hareketli saatler! Pizza almaya giderken kayboldu

Pizza almak için yola çıktı, telefondan haritaya baka baka giderken ormanlık alana girdi. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ormanda kaybolan kişi için polisler harekete geçti. 2 saat sonra ormanda bulunan İ. A. kurtarıldı.

Haber 23-01-2023 08:09

Mutfağın kapısından içeri sokmayın: Kalbinizi çürütüyor! Sağlığınız için en kötü yiyecekler

Sağlıklı olarak düşündüğümüz birçok yiyecek vücudumuza zarar verebiliyor. Kansere neden olabilen ve kalp sağlığı için büyük risk oluşturan yiyecekler bulunuyor. Uzmanlar aşağıda bulunan yiyeceklerin tüketimi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 20-01-2023 16:30

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmeye son! İşte 15 Ocak yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız birbirinden leziz yemek tariflerini hazırladığımız 15 Ocak yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Bugün başlangıç olarak, Mersin, Konya, Adana yörelerinde sıkça yapılan topalak çorbasına yer verdik. İşte 15 Ocak yemek menüsü...

Yemek 15-01-2023 11:08

Bol malzemeli yumuşacık karışık pizza tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz karışık pizza nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Pizza dünyada neredeyse herkesin severek tükettiği yiyeceklerin başında geliyor. Günün tüm saatlerinde tüketilen bu tarif kafelerde de sıklıkla tercih edilen lezzetlerden biridir. Haberimizde yer alan ölçülerden iki büyük 8'er dilimlik pizza çıkıyor. İşte bol malzemeli yumuşacık karışık pizza tarifi!

Yemek 13-01-2023 17:38

Asla yememeniz gereken dondurulmuş yiyecekler! Resmen ölüm saçıyor

Dondurucu hayatımızı kolaylaştıran mutfak aletleri arasında yer alıyor. Yiyecekleri çok daha uzun süre korumamızı sağlayan dondurucular sıklıkla kullanılıyor. Ancak uzmanlar dondurulmuş yiyecekler hakkında uyarılarda bulunuyor. Dondurulmuş bazı yiyecekler resmen ölüm saçıyor. Yol açtığı hastalıklar göz korkutuyor.

Haber 11-01-2023 08:38

MasterChef tütsülenmiş somon pizza tarifi! Nefis tütsülenmiş somon pizza nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yarışmasında 6 Ocak Cuma günü tütsülenmiş somon pizza tarifi yapılacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef' sona doğru yaklaştıkça heyecan ve gerilim artıyor. Ekran başından tütsülenmiş somon pizzayı gören izleyiciler 'Tütsülenmiş somon pizza nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte tadına doyum olmayan tütsülenmiş somon pizza tarifi...

Yemek 05-01-2023 17:20

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere pratik ve leziz yemek tarifleri! İşte 28 Aralık günün menüsü

Her gün 'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmek sıkıcı olabiliyor. Biz de sizler için, çorbadan tatlıya kadar en leziz, pratik tarifleri haberimizde derledik. Yemen menüsü içeriğimiz ile, günün menüsü hakkında fikir edinebilirsiniz. İşte 28 Aralık günün menüsü...

Yemek 28-12-2022 14:27

Gelinim Mutfakta yufkadan anne pizzası tarifi! Pratik yufkadan anne pizzası nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın başında pazartesi günü yufkadan anne pizzası yapılıyor. Yufka ve pizza malzemeleri kullanılarak yapılan bu tarifin lezzeti saatlerce uğraşılmış gibi oluyor. Pratik akşam yemeği düşünüyorsanız yufkadan anne pizzası tarifini kesinlikle denemelisiniz. Yufkadan anne pizzası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 13:17

Ne pizza ne sushi ne de steak... Türkiye'nin o yemeği listeyi altüst etti! Sosyal medya dünya çapındaki bu sıralamayla çalkalanıyor

Sosyal medya dünyanın en iyi yemekleri ve dünyanın en iyi mutfakları listesini konuşuyor. Tasteatlas tarafından yayınlanan bu iki listede, elbette Türkiye'deki sosyal medya kullanıcıları ilk olarak Türkiye'nin sıralamasına, ardından da yemekler listesinde Türkiye'den hangi yemeklerin olduğuna baktı. Özellikle bir lezzetin, dünyadaki pek çok yemeği ezip geçtiği görülürken Türkiye'nin ülkeler sıralamasındaki yeri de dikkat çekti. Peki, listede hangi yemekler var ve Türkiye kaçıncı sırada?

Haber 26-12-2022 11:33

Sağlığınızı düşünüyorsanız asla yemezsiniz! Tansiyonu altüst eden en kötü yiyecek

Yüksek tansiyon toplumda sıklıkla görülen sağlık problemleri arasında yer almaktadır. Tedavi edilmeyen yüksek tansiyon kalp krizi, felç ve böbrek rahatsızlıkları gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Yüksek tansiyondan korunmak için ve yüksek tansiyon hastalarının bu hastalığı kontrol altında tutması için kaçınmaları gereken yiyecekler vardır. İşte hipertansiyon hastalarının asla yememesi gereken yiyecekler...

Haber 13-12-2022 09:29

Yumurtalı pizza tarifi: Yumurtalı pizza nasıl yapılır?

İtalya mutfağında doğup tüm mutfaklarda yerini alan pizza her geçen gün popülerliğini koruyor. Evde pizza yapmak zor gibi gözükse de aslında malzemeleri istediğimiz gibi ekleyip çıkarabilmek ev yapımı pizzayı bir adım öne çıkarıyor. İster akşam yemeği olarak isterseniz de arkadaşlarınızda güzel zamanlar geçirirken sofralarınızı renklendirebileceğiniz yumurtalı pizza tarifini mutlaka deneyin!

Yemek 08-12-2022 14:58

Bunları yiyorsanız geçmiş olsun! Tehlikeli hastalık riski ile karşı karşıyasınız

Sağlıksız yiyecekler tüm hayatımızı etkisi altına alarak çeşitli hastalıkların oluşmasına zemin oluşturuyor. Sağlıksız yiyecekler üzerine yapılan araştırmaların sonucu bu yiyeceklerin kanser, kalp hastalıkları, diyabet, karaciğer yağlanması gibi ciddi problemlere yol açtığını belirtiyor. Yapılan araştırmaya göre ultra işlenmiş gıdaların tehlikeli hastalıkla bağlantılı olduğu bulundu.

Haber 07-12-2022 09:27

Dondurulmuş pizzadan plastik bant çıktı! “Nefes alamayınca oğlum morarmaya başladı”

İngiltere’nin Güney Yorkshire eyaletindeki Mexborough bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Denise Perry isimli bir kadın, 14 aylık oğluna dondurulmuş bir pizzayı ısıtarak verdi. Pizzanın ılıklaşmasından sonra onu yemeye başlayan 14 yaşındaki çocuk bir anda nefes almamaya ve öksürmeye başladı. Oğlunun nefes borusuna elini sokan anne orada yapışan plastik bandı almayı başardı.

Trend 29-11-2022 13:25

İsrafa dikkati çekmek için bayat ekmeklerden pizza yaptılar

Samsun Tarım ve Orman Müdür Vekili Bekir Karaosmanoğlu: - "Ülkemizde günde 101 milyon ekmek üretilmektedir. Bu üretilen ekmeğin yaklaşık 6 milyonu çöpe gitmektedir"

Yurthaber 17-10-2022 19:57

Bayat ekmekleri sakın atmayın: Ekmek üstü pizza tarifi! Ekmek pizzası nasıl yapılır?

Birçok kişi bayat ekmekleri yiyemediği için çöpe atıyor. Bu durum oldukça fazla ekmeğin israf edilmesine neden oluyor. Bayat ekmekleri değerlendirecek tarifler arıyorsanız bayat ekmekten yapılan pizza tarifi tam size göre! Ekmek üstü pizza tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 16-10-2022 10:42

Daha kolayını bulamazsınız: Lavaştan pizza tarifi! Pratik pizza nasıl yapılır?

Pizza her ne kadar oldukça sevilen bir lezzet olsa da hamurunu mayalama ve açma işlemi çok uzun ve yorucu olabiliyor. Daha pratik olan pizza yemek isteyenler bu duruma alternatif çözümler arıyor. Lavaş ile yapılan pizza hem oldukça pratik hem de çok lezzetli. Pratik lavaştan pizza nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 06-10-2022 08:43

Dışarıdan almaya son vereceksiniz: En lezzetli pizza tarifi!

Pizza en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Her yaştan insanın sevdiği bu lezzeti sürekli dışarıdan alıyorsanız evde de mutlaka denemeniz gerekiyor. Evde yapılan pizzanın lezzeti İtalya'da gibi hissettiriyor. Üzerine ekleyeceğiniz malzemeleri kendi zevkinize göre değiştirebilirsin. Evde pizza nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi kaçırmayın.

Yemek 29-09-2022 15:35

KOLAY PİZZA HAMURU: Pizza hamuru nasıl yapılır? Pizza sosu nasıl hazırlanır?

Pizza hamuru nasıl yapılır? Pizza, küçük büyük herkesin vazgeçemediği lezzetler arasında yer alıyor. İtalya'nın ünlü lezzeti pizza farklı çeşitleriyle her damağa hitap edebiliyor. Pizza dışarıda bayılarak yenilen bir lezzet olsa da, pizzayı evde yapmak aslında çok basit. Kolaylıkla yapabileceğiniz pizza hamuru, pizza sosu ve dilediğiniz malzemeler ile lezzetli pizzalar elde etmek mümkün. Peki, pizza hamuru nasıl yapılır? Pizza sosu nasıl yapılır? İşte pizza yapımı hakkında merak edilenler...

Yemek 14-09-2022 11:04

Kayısıdan bu kez pizza yapıldı: İlk başta soğuk bakanların tattıktan sonra fikirleri çok değişiyor

Malatya kayısısı ile yapılan ürünlere bir yenisi daha eklendi. Reçeli, çikolatası, döneri ve kebabı yapılan Malatya kayısısı bu kez pizza oldu. Pizza, Malatya kayısısı çeşitlerinden ve yöreye has ceviz ile bademden yapıldı. Kayısıdan pizzayı hazırlayan işletmeci, "Malatya’da yeni ürün olarak ne yapabiliriz derken pizza aklımıza geldi. İlk başta soğuk bakanların tattıktan sonra fikirleri çok değişiyor" dedi.

Haber 28-07-2022 14:46

İstanbul Havalimanı’ndaki fiyatlar olay oldu! Pizza fiyatına uçak bileti var…

İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek ve içecek fiyatları sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul Havalimanı’nda büyük boy pizzanın fiyatının 530 liraya kadar yükselmesi büyük tepki çekti. Uçak biletlerinin fiyatları ile yarışan pizzanın fiyatı çok konuşulurken sandviç, kola, su gibi diğer ürünlerin fiyatları da oldukça dikkat çekti.

Haber 03-07-2022 07:48

Hazır pizzalara meydan okuyun: Bazlama pizza tarifi

Bazlama pizza tarifi ile çok kısa sürede harika bir lezzeti sofraya hazırlayabilirsiniz. Canınız yemek yapmak istemiyorsa veya en sevdiğiniz arkadaşınız çat kapı geldiyse... Panik yapmayın! Hazır sipariş vermenize de gerek yok. Bazlama pizza tarifi için gerekli olan malzemelerin çoğu hali hazırda mutfağınızda vardır. Yoksa bile el yapımı bazlama pizza tarifinin yerini hiçbir şey tutamaz.

Yemek 20-05-2022 08:35

Polisi arayarak pizza siparişi verdi, ekipler harekete geçti! İlginç gerçek sonradan ortaya çıktı

İngiltere'de ilginç bir olay yaşandı. Bir kadın acil durum numarası 999'u arayarak pizza siparişi verdi. Pizza sipariş etmek istediğini söyleyen kadına başının belada olup olmadığını soran ekipler "evet" yanıtını alınca polisler hızla harekete geçti. Yanındaki erkeğin kadına zarar verme ihtimali bulunduğunun belirlenmesi üzerine adam gözaltına alındı.

Haber 08-04-2022 09:45

Biden, Amerikan askerleriyle pizza yedi

NATO Zirvesi için Belçika'nın başkenti Brüksel'de temaslarını tamamlayan ABD Başkanı Joe Biden Polonya-Ukrayna sınırındaki Amerikan askerlerini ziyaret etti. Polonya'nın Rzesnow kentindeki üssü ziyaret eden Biden, Amerikan askerleri ile pizza yedi.

Haber 25-03-2022 20:41

Öğrencileri için sınıf sobasında pizza ve hamburger hazırlıyorlar

Gaziantep'te köy okulunda görevli 3 öğretmen, sınıftaki odun sobasında öğrencilerin daha önce tatmadıkları yemekleri pişiriyor - Öğretmen Hale Özdemir: - "Çocuklar çok mutlu oluyor. Gözlerinin içindeki mutluluğun tarifi yok"

Yurthaber 12-03-2022 11:45

Mutfağına yenilikçi bir tat katmak isteyenlere: Deniz mahsullü kolay pizza

Hem pizza hem deniz ürünleri yemeyi sevenleri mest edecek bir tarifimiz var! Karides ve midyenin pizza ile birleşip ortaya çıkardığı şahane lezzet sizi kendine hayran bırakacak! Çok uzun süre mayalanma gerektirmeyen pratik hamuru sayesinde pizza lezzetine hemen ulaşabileceksiniz. O şahane lezzetle tanışmaya hazırsanız sizi mutfağa alalım.

Yemek 23-02-2022 10:23

Klasik pizza tariflerinden sıkılanlar için lokmalık pizza tarifi ideal bir seçim olacak!

İtalya'dan çıkan ve Kraliçe Margherita'nın tatmasıyla dünya çapında ünlenen pizzayı sizler de çok seviyorsunuz. Öyle ki arkadaşlarınızla buluştuğunuzda, canınız aperatif bir şeyler çektiğinde veya çok acıktığınızda hemen pizzacı dükkanlarını aşındırıyorsunuz. Peki, genellikle dışarıdan alınan pizzayı kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz? Cevabınız, "Evet!" ise sizi tarifimiz gelsin!

Yemek 22-02-2022 10:32

Muş'taki ihtiyaç sahibi çocuklar elden ele yardımlarla mutlu oluyor

Muş'taki ihtiyaç sahibi çocuklar "elden ele" yardımlarla mutlu oluyor

Yurthaber 19-02-2022 12:43

Evde ağız sulandıran pizzalar hazırlayabilmek için bilmeniz gerekenler

En sevilen ve en çok özlenen yiyeceklerden biri pizza! Leziz sosları, akıp giden peyniri ve çıtır çıtır hamuru ile pizza sofraların en çok aranan başrollerinden biri. Yemesi keyifli, yapması zor gibi görünüyor ve çoğunlukla dışarıda yenmesi gerektiği düşünülüyor. Ama hiç de öyle değil! Evde de enfes pizzaların şefi olmak, konuklarınızı ve ailenizi pizzanızla kendinize hayran bırakmak mümkün!

Yemek 23-11-2021 17:09

Cumartesi günleri herkes bu tarifi yapıyor! İşte patates pizzası tarifi

Tüm haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz hafta sonu, nihayet geldi çattı. Mutfağınızda lezzetli tarifler denemek için en uygun günlerden biri de şüphesiz Cumartesi günü... İşte hafta sonunuza lezzet katacak mükemmel patates pizzası tarifi...

Yemek 02-10-2021 14:16

Milli atlet Ramil Guliyev, yeme-içme sektörüne yatırım yaptı

Milli atlet Ramil Guliyev, yeme-içme sektörüne yatırım yaptı

Yurthaber 27-09-2021 17:27

Pizza nasıl yapılır? Pizza malzemeleri neler? İşte pizza yapımının püf noktaları...

Basit adımlarla leziz bir pizza yapmak mümkün. İtalyan mutfağına ait olan pizzaya birçok ürün ekleyebilir. Aynı zamanda nefis lezzetlerden biri olan pizza malzemelerini isteğe göre tercih edebilirsiniz. Haberimizde karışık pizza tarifini ve pizzanın püf noktalarını derledik. Şimdiden afiyet olsun...

Yemek 22-09-2021 22:17

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, koronavirüs aşısı olmadığı için restorana alınmadı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kapsamında geldiği New York’ta koronavirüs aşısı olmadığı için pizza restoranına alınmadı. Bolsonaro ve ona eşlik eden bakanlar, pizzalarını restoranın önündeki kaldırımda yedi.

Haber 21-09-2021 11:25

Çocuklarla yemek pişirmek için eğlenceli tarif! Küçük aşçılara özel ev yapımı pizza tarifi (6-8 yaş çocuklar için)

Yemek yapmak sadece yetişkinleri değil çocukları da oldukça mutlu eden bir aktivitedir. Çocukların motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilecek bir alan olan mutfak, ebeveynlerle birlikte kaliteli zaman geçirmenin de en önemli noktasıdır.

Yemek 18-08-2021 10:49

Yeni lezzetler arayanlara özel! Pizzanın en benzersiz ve sağlıklı hali: Avokadolu pizza

Pizzanın tadını çok seviyorsunuz ancak yenilik peşindeyseniz bu tarif tam size göre! İncecik pizza hamurunun üzerinde daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir lezzete ne dersiniz? Ön yargılarınızı yıkın ve avokadolu pizzanın benzersiz lezzeti için damağınıza bir şans tanıyın.

Yemek 29-07-2021 17:47

Pizza yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece 10 dakikada hazırlanan tavada pizza tarifi

İtalyan mutfağının medarı iftiharı lezzetlerinden biri olan pizza dünya çapında biliniyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin mutlaka pizza yapan bir yere denk gelirsiniz. Binlerce çeşidi ve görüntüsüyle iştah açan pizzaya hazır diyecek insan sayısı çok azdır.

Yemek 13-07-2021 17:22

İşletme sahibinin 'Heimlich' manevrası bilmesi çocuğun hayatını kurtardı

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir pizzacıda annesiyle pizza yerken nefes borusuna pizza kaçan çocuk, ilk yardım eğitimi alan işletme sahibi Serhat Pirim'in (35) uyguladığı 'Heimlich' manevrası yöntemiyle kurtarıldı. O anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 09-06-2021 21:01

Dünyanın en pahalı pizzası: 10 bin Bitcoin! (613 milyon dolar)

61 bin dolar seviyesini gören Bitcoin'in rekor kırmasının ardından, akıllara 2010 yılında yılında pizza siparişini 10 bin Bitcoin'le yapan yazılımcı Laszlo Hanyecz'ı getirdi. Açıklama yapan Hanyecz, pişmanlık duymadığını açıkladı.

Haber 16-03-2021 17:46

Pizzacı kurye teslimat yaptığı apartmandan kedi çaldı!

Fransa'da sipariş aldığı apartmana pizza götüren bir kurye, apartman görevlisinin kedisini çaldı. Kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, kediyi çalıştığı restorandaki fareleri kaçırmak için aldığını söyledi.

Haber 12-03-2021 17:19