Portakalli Hira Tatlisi Haberleri

Hira tatlısı tarifi: Hira tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağında farklı şehirlere ve bölgelere ait olan çok sayıda tatlı ve yemek vardır. Bu yemek ve tatlıların ortaya çıkışları ya da onlara verilen isimler türlü hikâyeler ile taçlandırılmıştır. Hem adı hem de lezzeti ile anılan bu tatlılardan biri de Hira tatlısıdır.

Yemek 2024-01-19 15:07:26

En kolay şerbetli tatlı: Hira tatlısı tarifi! Her evde bulunan malzemelerle şipşak hazırlanıyor

Tatlı krizlerine çare olacak pratik bir tarif arıyorsanız, hira tatlısı tam size göre! Her evde bulunan malzemelerle hazırlanan bu şerbetli tatlıyı şipşak hazırlayıp fırına atabilirsiniz. Hem lezzetli hem de yapımı oldukça basit olan hira tatlısı, misafirlerinizi ve sevdiklerinizi şaşırtacak. Kolayca yapıp afiyetle servis edeceğiniz irmikli hira tatlısı, bayram günlerinde Tokat’ta her evde yapılır. İşte en kolay hazırlanan şerbetli tatlılardan biri olan hira tatlısının yapımı...

Yemek 2024-01-09 15:49:41

CENNET KÜNKÜ TATLISI TARİFİ! Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Cennet künkü tatlısı Bursa mutfağının en çok merak edilen ve beğenilen lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde cennet künkü tatlısı yapıldı. Programın izleyicileri 'Cennet künkü tatlısı ve cennet künkü tarifi' ekranlarını sorguluyor. Peki, Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 2023-12-15 21:36:54

MASTERCHEF HALKA TATLISI TARİFİ: Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Pastanelerin sır gibi sakladığı püf noktası!

Halka tatlısı tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Birçok kişi internette "Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, püf noktalarıyla halka tatlısı yapılışı...

Yemek 2023-11-28 20:54:55

MASTERCHEF AYVA TATLISI TARİFİ: Ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktasıyla ustalarına taş çıkartın

Ayva tatlısı tarifi, MasterChef'in 158. bölüm fragmanı nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Dokulumazlık oyununda papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer, imam bayıldı ve ayva tatlısı yapılacak. Peki, ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef'te yapılan eşsiz ayva tatlısı tarifi...

Yemek 23-11-23 21:07

Özel hastanede skandal! Bebeğin vücudunda yanık izleri oluştu, mahkemenin kararı şaşkına çevirdi

Mardin’de 20 günlükken nefes darlığı şikayeti ile özel bir hastanede 28 gün tedavi gören Hira Oktay’ın (2), sırt ve karın bölgelerinde yanık izleri oluştu. Oktay'ın ailesi, hastane ve doktor hakkında ‘ihmal’ davası açtı. Mahkeme, 2 yıl sonra aileden yeniden ‘doktor raporu’ istedi. Duruma tepki gösteren anne Rukiye Oktay, "Neden benden 2 yıl sonra rapor istiyorlar? Zaten yeterince mağdur olduk" dedi. Hastane yönetimi ise herhangi bir ihmalin olmadığını savundu. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 12:31

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

MASTERCHEF HAYRABOLU TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri ne? Trakya'nın meşhur hayrabolu tatlısı tarifi

Hayrabolu tatlısı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından dikkat çekti. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerde tarif merakı uyandırdı. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, hayrabolu tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 12:21

MASTERCHEF LOR TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri neler? Balıkesir'in meşhur lor tatlısı tarifi

Lor tatlısı tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan lor tatlısı izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, lor tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla lor tatlısı yapımı

Yemek 17-10-23 20:57

Yalı Çapkını’nın Halis Ağa’sı Çetin Tekindor’un oğlunu görenler çok şaşırdı! Meğer o da ünlüymüş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Halis Ağa karakteri ile büyük beğeni toplayan Çetin Tekindor, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Ünlü oyuncu Çetin Tekindor'un oğlunu görenler ise çok şaşırıyor. Annesi ve babasının izinden giden Hira Tekindor yakışıklılığıyla dikkat çekiyor.

Magazin 24-06-23 16:45

Hira mağarası nerede, hangi dağda? Hira Mağarası hikâyesi nedir?

İslam tarihinde son derece önemli olan ve kutsal sayılan bazı yerler vardır. Hz. Muhammed’in Cahiliye Dönemi’nde birkaç günlüğüne inzivaya çekildiği yer olarak bilinen Hira Mağarası da bu kutsal kabul edilen yerler arasında yer alır. Bu mağaranın ve yer aldığı dağın önemi İslam tarihi için çok anlamlı ve önemlidir. Her yıl birçok insan bu mağarayı ve dağı ziyaret etmektedir.

Egitim 10-04-23 14:25

Nur Dağı nerede? Hira Mağarası'nın bulunduğu Nur Dağı'nın hikâyesi nedir?

İslamiyet ve Müslümanlık ile ilgili anlatılan ve bilinen birçok hikaye vardır. Bu hikayeler farklı kaynaklarda çeşitli şekillerde yer alabilmektedir. Ancak aralarında çok fazla değişiklik bulunmayan bu hikayelerden bazıları İslamiyet’in ve Kuran-ı Kerim’in müjdelenişi ile ilgilidir. Hira Mağarası ve bu mağaranın yer aldığı Nur Dağı da yüzlerce yıldır anlatılan hikayeler arasındadır.

Egitim 10-04-23 14:24

Demet Akalın'ın Survivor paylaşımına Alper Rende kayıtsız kalmadı! 'Sizi annem dinliyor' deyince...

Survivor 2023 kardosunda yarışacak isimler belli olurken, Survivor fanatikliği ile bilinen Demet Akalın'dan beklenmedik bir tepki geldi. Akalın, yaptığı paylaşımda, "Gerçek Survivor ne zaman? Bunu anca Hira izler" yorumunda bulununca, bu sezon yarışmaya katılacak olan fenomen Alper Rende'den Akalın'a cevap gecikmedi.

Magazin 26-12-22 14:57

Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'nın Survivor paylaşımına yorum: Gerçek Survivor ne zaman?

Dominik'te 6 ay boyunca sürecek olan Survivor 2023 için hazırlıklar sürüyor. Acun Ilıcalı, Survivor kadrosunda yarışacak ünlü isimleri açıklamaya devam ediyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın ise yeni yıldaki kadroyu beğenmedi. Ünlü şarkıcı Akalın, Acun Ilıcalı'nın paylaşımına "Gerçek Survivor ne zaman? Bunları ancak Hira izler" yorumunu yaptı.

Magazin 24-12-22 20:01

En pratik şerbetli tatlı: Hira tatlısı tarifi!

İrmikli tatlıları sevenler için hira tatlısı vazgeçilmez fırsat. Oldukça lezzetli olan bu tatlı Tokat bölgesinin eşsiz yiyecekleri arasında bulunuyor. Şerbetli tatlıların yapımının zor olduğu düşünülüyor. Ancak hira tatlısı çok pratik bir şekilde yapılıyor. Hira tatlısı nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu hira tatlısı tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 01-11-22 12:50

Demet Akalın paylaştığı fotoğrafla tartışmalara son noktayı koydu!

Demet Akalın kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' notunu yazdı.

Magazin 19-10-22 13:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan cam kemik hastası Hira Cinali ve ailesini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan cam kemik hastası Hira Cinali ve ailesini kabul etti

Yurthaber 08-08-22 18:16

Hacı adayları Hazreti Muhammed'e ilk vahyin geldiği Hira Mağarası'nı ziyaret ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ata: - "Burası için insanlık tarihinin, özellikle İslam tarihinin dönüm noktası diyebiliriz"

Yurthaber 30-06-22 15:14

2,5 yaşında yaşama veda! Sesi duyan koştu, manzarayı görünce kahroldular

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 2,5 yaşındaki Hira Ar, talihsiz bir şekilde yaşama veda etti. Hira'nın ölümü mahalle sakinlerini ve yakınlarını derinden sarstı. Olay yerinde bulunan vatandaşlardan biri "Bir ses duyup uyandım. Pat diye ses gelince camdan baktım, çocuk yerde yatıyordu" diye konuştu. Bir başka vatandaş ise Hira'nın annesinin balkon kapısını kapatmayı unuttuğu için çığlıklar attığını söyledi.

Haber 23-06-22 09:41

Demet Akalın'ın kırmızı mayolu fotoğrafıyla olay yarattı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte Alaçatı tatiline çıkan Demet Akalın Instagram paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Akalın'ın mayolu pozunda parmağındaki tektaş yüzük, büyüklüğü ile sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 15-06-22 08:37

Annesini Zerrin Tekindor'u Cannes'da yalnız bırakmadı! İşte Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira

George Miller’in yönettiği, Tilda Swinton ve Idris Alba’nın başrol oynadığı “Three Thousand Years of Longing” filminde rol alan Zerrin Tekindor, filmin prömiyeri için Cannes Film Festivali’ndeydi. Ünlü oyuncunun oğlu Hira Tekindor da annesini yalnız bırakmadı.

Magazin 24-05-22 09:55

PADİŞAH TATLISI İLE ŞÖLEN YAŞAYACAKSINIZ! Padişah tatlısı nasıl yapılır? Padişah tatlısı tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Tatlıcılar hemen bu haberi okusun! Farklı bir tat mı arıyorsunuz? Yaptığınız tatlar artık eskidi mi? O zaman padişah tatlısını denemenin vakti geldi demektir. Padişah tatlısı dokusu ve tadı ile ezber bozuyor. İşte merak edilen padişah tatlısı tarifi!

Yemek 10-05-22 17:52

En kolay şerbetli tatlılar! Şefinden damak çatlatan tarifler

Çat kapı misafirlere veya gece gelen tatlı krizine 3 tane tatlı mı tatlı acil çözüm önerisi sunuyoruz. Daha önce denemediyseniz yapınca müptelası olacağınız Hira tatlısı, Kıbrıs tatlısı ve özellikle şerbetli tatlı severlerin göz bebeği olan Şekerpare tariflerini yapmak için vakit kaybetmeyin.

Yemek 17-03-22 10:30

Hira'ya görkemli doğum günü partisi

Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Magazin 05-02-22 15:29

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeşil kategorideki Deniz Orak etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre Eren Kış-8 operasyonları kapsamında Mardin Bagok kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin yeşil kategoride aranan "Hira" kod adlı Deniz Orak olduğu tespit edildi.

Haber 16-12-21 11:39

Demet Akalın yakın arkadaşı Alişan'la geçmişe gitti! Gören 'Hira' zannetti

Demet Akalın yakın arkadaşı Alişan'la geçmişe gitti o kareleri gören 'kızın aynı sen' yorumunda bulundu! İlkokul ve lise yıllarını yad eden şarkıcı Demet Akalın'ın Instagram paylaşımı sosyal medya gündeminde.

Magazin 07-12-21 11:51

Henüz denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz! Tadı damağınızda kalacak Tokat yöresinin meşhur hira tatlısı tarifi

Hira tatlısı, Anadolu mutfağının zengin lezzet duraklarından biri olan Tokat ile özdeşleşmiş durumda. Çatalı değdirdiğiniz andan itibaren yumuşacık kıvamını hissettiren bu enfes tatlıyı hem pratik hem bütçe dostu bir tarifle hazırlamak mümkün. Haydi, her evde bulunan malzemeleri bir araya getirerek eşsiz bir yöresel deneyim için kolları sıvayın. İşte, Tokat yöresinin şerbet yapma yöntemi bile farklı olan hira tatlısı...

Yemek 02-12-21 07:39

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın kızı büyüyor! İşte Hira Kurt’un son hali…

Sahnelerin en dikkat çeken isimlerimden olan Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızı Hira Kurt, Instagram fenomeni oldu. Annesinin takipçilerinin beğenilerini toplayan 8 yaşında Hira’nın kendi hesabındaki beğeniler de oldukça fazla. Videoları ve kendine olan özgüveni büyük beğeni topluyor.

Magazin 28-10-21 10:08

Hira Han nerede? Demet Akalın ve Okan Kurt’un restoranı Hira Han’a nasıl gidilir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Hira Han adındaki restoranını faaliyete geçirmişti. Dekorasyona ciddi paralar harcanan Hira Han, yemeklerinin dışında boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Trend 18-10-21 11:14

MasterChef Hira Alkan kimdir? Az kalsın stüdyoyu yakıyordu!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında korku dolu anlar yaşandı. 3'lü düelloların yapıldığı MasterChef'te bir üst tura geçmeye çalışan yarışmacılardan biri olan Hira Alkan, alev tabancasını pişirme kağıdının üstündeki yemeği için kullanınca kısa süreli paniğe neden oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 31-07-21 00:02

4 yaşındaki Hira, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni ezbere okuyarak 19 Mayıs'ı kutladı

4 yaşındaki Hira, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni ezbere okuyarak 19 Mayıs'ı kutladı

Yurthaber 19-05-21 09:53

Demet Akalın hayat arkadaşı Okan Kurt'un yeni yaşını kutladı

Popçu Demet Akalın, 39 yaşına basan hayat arkadaşı Okan Kurt'un doğum gününü kızı Hira ile birlikte kutladı. Kurt, hayat arkadaşının sürprizine "Aşklarım benim, sizi çok seviyorum" sözleriyle teşekkür etti.

Magazin 22-04-21 16:39

Özel Bilge Koleji Güzide Bakım Merkezini online konuk etti

Pandemi nedeniyle tüm söyleşi ve etkinliklerini online yapan Özel Bilge Koleji 5 Nisan Pazartesi günü Kütüphane Haftası olması nedeniyle Güzide Bakım Merkezi ile online kitap söyleşisi gerçekleştirdi.Söyleşiye Erzurum Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Emine Kahveci ve Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samanci’ nın katılımıyla başladı.Söyleşi sabahında Abdullah Samancı, Güzide Bakım Merkezine kütüphane oluşturmak için gerekli olan tüm kitapları temin edip, kitap gönderimi yaptı ve bir kütüphane oluşturuldu.Söyleşi Özel Bilge Koleji öğrencilerinden Hira Çolak’ın ‘’Yonca Kız’’ adlı kitap sunumuyla başladı.

Yurthaber 07-04-21 15:14

Hakkarili küçük Hira'nın Anıtkabir hayali gerçek oldu

Babasının kardan Anıtkabir maketi yaptığı Hira Karahan ve ailesi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın daveti üzerine geldikleri Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti - Hira Karahan: - "Babamın yaptığı kardandı ama biz gerçeğine geldik. Çok sevindik" - Mehmet Şerif Karahan: - "Anıtkabir'e geldik. Bizi kabul ettiler. Çok duygulandık gerçekten"

Yurthaber 30-03-21 12:59

Demet Akalın TikTok kurbanı oldu! Kızı Hira canlı yayınını izlediği kişiye 7 bin TL gönderdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, TikTok canlı yayınında farkında olmadan izlediği kişiye 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan Akalın ise "Bu nasıl bir sahtekarlık, dolandırıcılık bu" diyerek isyan etti.

Magazin 30-03-21 09:52

Demet Akalın 'Kızım bile seyretmiyor, yazık' demişti... Aleyna Tilki sessizliğini bozdu!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, ünlü sanatçı Demet Akalın'ın kendisi için "Star olacağım diyordu çocuk dizisinde oynuyor. Yazık. Artık Hira bile açıp seyretmiyor" sözlerine yanıt verdi. Tilki, "Kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-03-21 08:38

Hira tatlısı nasıl yapılır? | İşte tarifi ve malzemeleri...

Özellikle Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Hira tatlısı, hem şerbetli hem hamurlu olduğu için bir tatlıdan beklenen her şeyi karşılıyor. Tokat mutfağından çıkan Hira tatlısı, 20 dakika içerisinde hazırlanıyor ve iftarların vazgeçilmezi haline geliyor.

Yemek 11-03-21 12:15

Akıncı dizisine flaş transfer! Hira Koyuncuoğlu, komiser Güneş karakteriyle Akıncı'ya katıldı!

atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinin oyuncu kadrosu büyüyor. Genç oyuncu Hira Koyuncuoğlu, komiser Güneş karakteriyle diziye dahil oluyor.

Magazin 18-02-21 21:49

Hira isminin anlamı nedir? Kur'an'da geçer mi? O ünlüye kadar duyulmamıştı!

Dönem dönem bazı isimler çok daha popüler oluyor ve bebek sahibi olmaya hazırlanan aileler bu isimleri tercih etmeye daha eğilimli olabiliyorlar. Son dönemlerin en sevilen isimlerinden bir tanesi de ünlü şarkıcı Demet Akalın ile meşhur olmuş olan Hira ismi. Bu nedenle Hira isminin anlamı nedir diye araştırma yapılıyor. İşte Hira ne demek sorusunun yanıtı ve bu güzel ismin analizi ile manası...

Haber 09-02-21 18:03

Milli Savunma Bakanı Akar, kardan Anıtkabir maketi yapan Hakkarili aileyi Ankara'ya davet etti

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığında görevli rütbeli askerler, Karahan ailesini ziyaret ederek, Anıtkabir'i görmek isteyen 9 yaşındaki Hira ve kardeşine hediyeler verdi

Yurthaber 30-01-21 09:13

Bakan Akar, Anıtkabir'i görmek isteyen Hira'yı Ankara'ya davet etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan, 2 çocuk babası Mehmet Şerif Karahan'ın (32), Mustafa Kemal Atatürk hayranı olan ve Anıtkabir'i görmek isteyen 9 yaşındaki kızı Hira için yaptığı 'kardan Anıtkabir'in haberi büyük yankı uyandırdı. Yüksekova'da görevli komutanlar da aileyi evinde ziyaret edip, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın selamını ileterek, kendilerini Ankara'ya davet ettiğini söyledi.

Haber 30-01-21 09:11

Kızı için kardan Anıtkabir yaptı! Mansur Yavaş'tan davet geldi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Mehmet Şerif Karahan, "En büyük hayalim Anıtkabir'i görmek" diyen kızı Hira için Anıtkabir ve Aslanlı Yol'un kardan maketini yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Karahan'a seslenerek "Sizi ve değerli ailenizi ağırlamaktan onur duyarım" dedi.

Haber 29-01-21 17:56

Demet Akalın'ın kızı Hira'yı bebek arabasında görenler şaşkınlık yaşadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi. Hira'nın bebek arabasına binmesi çevredekileri şaşırttı

Magazin 29-12-20 14:31

Üçüzlerin tablet isteği

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde ara verilen eğitim ve öğretimde, derslerini uzaktan takip etmek zorunda olan üçüzler Ahmet Buğra, Fatma Hira ve Osman Kaan çektikleri video ile yetkililerden tablet isteğinde bulundu.Kayseri’nin Yahyalı ilçesine bağlı Kopçu mahallesinde oturan 6 yaşındaki Ahmet Buğra, Fatma Hira ve Osman Kaan ilkokul birinci sınıf derslerini cep telefonundan takip etmeye çalışıyor.

Yurthaber 13-12-20 10:53

Elazığ’da yangında ölen 2 kardeş, tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ’da prizdeki şarj aletinin patlaması sonucu hayatını kaybeden 8 aylık Hira Nur bebekle ağabeyi 4 yaşındaki Kağan’ın cansız bedeni tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı.Olay, dün merkeze bağlı Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda dar gelirli ailelerin yaşadığı CYA2 konutlarının zemin katındaki dairede meydana geldi.

Yurthaber 30-10-20 15:52

Elazığ’daki yangından ikinci üzücü haber, 4 yaşındaki Kağan’da hayatını kaybetti

Elazığ’da prizdeki şarj aletinin patlaması sonucu 8 aylık Hira Nur bebeğin hayatını kaybettiği yangından ağır yaralı olarak kurtarılan 4 yaşındaki Kağan’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Olay, dün merkeze bağlı Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda dar gelirli ailelerin yaşadığı CYA2 konutlarının zemin katındaki dairede meydana geldi.

Haber 30-10-20 12:48

Zerrin Tekindor oğlu Hira’nın doğum gününü kutladı! Hira Tekindor sosyal medyayı salladı!

Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel Deniz karakteriyle popülerliğe kavuşan Zerrin Tekindor oğlu Hira’nın 31. yaş gününü kutladı. Güzel oyuncunun paylaşımının sonrasında oğlu Hira Tekindor gündem oldu. Yakışıklı tiyatro yönetmeni kısa sürede araştırılan konular arasında yerini aldı.

Magazin 24-09-20 17:23

Demet Akalın özel öğretmenden vazgeçti, kızını okula gönderdi!

Okulların Eylül ayında uzaktan eğitimle başlaması üzerine ünlü anne ve babaların açıklamaları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Özellikle sosyal medyada Demet Akalın’ın kızı Hira için sigortalı ve maaşlı özel öğretmen tutacağı iddia edilmişti. Demet Akalın sosyal medyadan yaptığı yüz yüze eğitim paylaşımıyla iddialara son noktayı koydu.

Magazin 21-09-20 17:11

Demet Akalın: Okul açılmazsa yan evi sınıf yapacağım

Demet Akalın okulların açılmama ihtimaline karşı planlar yapıyor. Akalın kızı Hira için evinin bir kısmını sınıfa çevirmeyi düşündüğünü açıkladı.

Magazin 17-07-20 11:38