Sarımsak Haberleri

Yeni trend: Her gün bir tane yutun! Sivilcelerin kökünü kurutup pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor

Sivilce sorunuyla baş etmek birçok kişi için bir mücadeledir. Bu soruna karşı doğal çözümler aranıyor. Son trendlerden biri ise her gün bir tane sarımsak yutmak. Sarımsağın antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilcelerin kökünü kurutarak cildi temizliyor ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm kazandırabiliyor.

Kadin 26-03-2024 11:11

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 22-03-2024 07:52

Sofralarda ketçap ve mayonezin yerine geçecek! 'Yıllandıkça değer kazanıyor, 30 yıl raf ömrü var' Lezzeti damak çatlatıyor, hastalıklara karşı zırh gibi koruyor

Kastamonu’da Taşköprü sarımsağından üretilen püre, tüp şeklindeki ambalajıyla ketçap ve mayonez gibi sofralarda yer almaya başladı. Ayrıca yıllanmış Taşköprü sarımsağı ekstraktı da, kalp krizi, kolesterol, damarlarda yağlanma gibi birçok hastalığı önlediği gibi hastalıklara karşı insan vücudunu dinç tutuyor.

Kadin 06-02-2024 12:11

Bu sebzelerin çiğ halleri pişmiş hallerinden katbekat daha faydalı! Pişirmeden önce bir kez daha düşünün

Sağlıklı beslenme konusunda yapılan araştırmalar, bazı sebzelerin çiğ hallerinin pişirildikten sonraki hallerine göre besin değerleri açısından daha zengin olduğunu ortaya koymaktadır. İşte çiğ halinin daha faydalı olduğu 4 sebze...

Kadin 30-01-2024 11:14

Diğer Haber Etiketleri

Diyetisyen Doktor asgari ücret aloe vera ananas armut bal bamya biberiye brokoli c vitamini domates elma fesleğen havuç Hindistan cevizi hint yağı ıspanak karbonat karpuz kayısı kemik suyu incir kuruyemiş lahana lavanta limon maydanoz mercimek muz nar okaliptus pancar patates patlıcan peynir portakal soğan somon süt tarçın zencefil ton balığı turşu hurma zerdeçal yulaf zeytinyağı kolesterol saç dökülmesi şeker Canan Karatay Avokado ilaç buzdolabı salça Baklagiller Sebze buz Cinsel sorunlar meyve ekmek kalp hastalıkları vitamin su hastalık deterjan Limon otu kızartma karanfil Bakteri libido saç bakımı Antioksidan Kalp‎ Pankreas‎ Kulak çikolata Ağrı Bursa İstanbul Kastamonu Konya Çay Akupunktur cilt bakımı Cinsellik kahve evcil hayvan biber Firavun baharat temizlik hırsızlık sivilce gübre tuvalet antibiyotik parmak Acı biber kahvaltı çörek otu yağı peeling sağlıklı beslenme Sivrisinek tuz tarifi seks antalya penis batı nil virüsü çıban damar tıkanıklığı diş ağrısı dolaşım bozukluğu enfeksiyon erken boşalma felç grip hazımsızlık kalp krizi kanser kulak ağrısı nezle ödem öksürük sırt ağrısı tansiyon ülser çöp cips çıban tedavisi vitamini bağırsak çay ağacı yağı c vitamin bitki bitter çikolata fayda faydaları nelerdir etki evde saç bakımı erkek fasulye gece sivrisinek ısırmaması için gür güzellik ibni sina ibrahim saraçoğlu hamurişi ilik antioksidan besinler ayak elma sirkesi diş ağrısı nasıl geçer diş ağrısı ne iyi gelir diş ağrısına ne iyi gelir dolaşım sistemi yiyecek yemek mon nane yağı nasıl yapılır mikrop kore koruma kötü kolesterol lokum malzemeler lahana turşusu saç bakım maskesi penis büyütme pire pire ısırığı rus şişkinlik sivrisinek kovucu sarımsağın faydaları sarımsağın zararları sarımsak faydaları nelerdir sarımsaklı ekmek siğil siğil nasıl geçer siğil tedavisi portakal suyu test taşköprü sarımsağı tavsiye sos krema kolay kolesterol belirtileri papatya çayı okaliptus yağı öksürük nasıl geçer? özgüven eksikliği uzman tuzlu su gargara mayonez sos yanmış döküm tava nasıl temizlenir sivrisinek hangi kokuya gelmez sivrisinek kimleri ısırmaz buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü meyve ve sebze meyve ve sebzeler tropik meyve tozu çay ağacı sarımsağın yan etkileri tıkanmış lavabo nasıl açılır turunçgiller tüyo zarar zehir kırmızı biber faydası bitkiler soğan suyu kolesterol düşüren besinler muz kabuğunun cilde faydaları ense kolesterol düşürmek siğile ne iyi gelir kolesterol düşüren yiyecekler damarlar ayaklar çıban nasıl geçer

Sarımsak

Sarımsak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sarımsak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Canan Karatay listesini açıkladı: İçinde yok yok! Yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinler

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında yaptığı değerli önerilerine bir yenisini daha ekledi. Karatay, yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinlerin listesini paylaştı. İşte ünlü profesörün tavsiye ettiği o besinler ve faydaları...

Haber 23-01-2024 07:32

Asıl faydası kabuğunda saklı! Geçmeyen öksürüğü bitiriyor, bağışıklığı tavan yapıyor

Dünya genelinde popüler bir baharat ve ilaç bitkisi olarak bilinen sarımsak, binlerce yıldır kullanılıyor. İçeriğinde sayısız fayda bulunduran bu önemli besin tıbbi amaçlarda da kullanılıyor. Sarımsağın birçok alanda faydalı olduğu biliniyor. Peki, sarımsağın asıl faydasının kabuğunda olduğunu biliyor muydunuz?

Haber 03-12-2023 09:13

Yıllardır yanlış biliniyormuş: Buzdolabına asla koymamanız gereken 8 besin!

Mutfaklarımızın en önemli unsurlarından biri olan buzdolabı, yiyeceklerimizi taze tutmak için harika bir araç olabilir. Ancak, her besin bu soğutucu ortamda aynı derecede iyi saklanmaz. Bazı gıdalar, buzdolabına koyulduğunda beklenmedik şekillerde bozulabilir veya tadını kaybedebilir. Buzdolabı, bazı gıdalar için mükemmel bir saklama alanıdır ancak bazıları için uygun değildir. Asla buzdolabına asla koymamanız gereken 8 besin haberimizde.

Kadin 24-11-2023 10:34

Şişkinlik ve kabızlığa son: Bağırsak dostu 5 besin!

Sağlıklı bir sindirim sistemi, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Doğru beslenme bağırsak sağlığını olumlu yönde etkileyebilir. Şişkinlik ve kabızlık gibi sindirim problemleri, günlük yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilmektedir. Ancak, bağırsak dostu besinlerle doğru bir diyet, bu rahatsızlıkları hafifletebilir. İşte bağırsak sağlığı için önemli 5 besin...

Kadin 19-11-2023 12:10

Bu karışım tam bir şifa kaynağı! Ne öksürük ne de mikrop kalıyor

Kış aylarının gelmesiyle beraber artan hastalıklara karşı doğal çözüm yolları aranıyor. Özellikle çocuklar için tavsiye edilen bu karışım öksürük ve mikrobu söküp atıyor.

Kadin 11-11-2023 10:53

12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor! Okula giderken, evde, sokakta, her yerde... Ben 'oğlum yeme' diyorum ama beni dinlemiyor

Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan, soğan ve sarımsak bağımlısı 12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor. Eymen, evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu oluyor. Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor. Eymen’in okula giderken, evde, sokakta, her yerde sarımsak yediğini söyleyen anne Özgül Ayhan, "Okula giderken bile soğan yemek istiyor, ben 'oğlum yeme ağzın kokar' diyorum ama beni dinlemiyor." diye konuştu.

Haber 30-10-2023 11:11

Bu karışımı yiyen doktor yüzü görmüyor! Kış aylarında hastalıklardan koruyor

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber hastalıklardan korunma yöntemleri de araştırılmaya başlandı. Genellikle kış mevsiminde ortaya çıkan soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklar kişiyi kolaylıkla etkisi altına alabiliyor. Bu tarif hem hastalıklardan koruyor hem de hastalığa yakalandığınızda daha hafif atlatmanızı sağlıyor.

Haber 22-09-2023 10:23

Fark etmeden zehirliyor: Bu 12 besini buzdolabına koymayın! Duyunca çok şaşıracaksınız

Yiyecekleri korumaya çalışırken bazen de yiyeceklere zarar verebiliyoruz. Her yiyecek buzdolabında saklamak için uygun değildir. Özellikle sebze ve meyvelerimizin daha taze kalabilmesi için onları buzdolabında muhafaza etmemiz gerekiyor. Ancak bu gereklilik tüm yiyecekler için geçerli değil. Zira meyve, sebze ve sos gibi birçok yiyecek buzdolabına konulduğu zaman tadını hatta besin değerini kaybediyor.

Haber 13-07-2023 09:48

Hepsini oteller satın alıyor! Annesi memleketten gönderince çok beğendi... İstanbul'dan köyüne dönüp o işe başladı

İstanbul'un Adalar ilçesinde esnaflık yapan Ahmet Zeybek, yerleştiği Konya'nın Bozkır ilçesinde ata tohumundan 5 ton sarımsak üretmeyi hedefliyor. İstanbul'dayken annesinin memleketten gönderdiği sarımsaklardan ilham aldığını söyleyen Zeybek, pazarlama sorunu olmadığını belirtip "Antalya'daki oteller tüm üretimimi direkt alıyor." dedi.

Haber 03-07-2023 12:52

08.00-18.00 arası çalışacaklar! Günlükleri 300 lira... Fazla mesai için 40 lira ödenecek

Dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı tarlalarında çalışan işçilerin günlük yevmiyesi 300 TL olarak belirlendi. Saat 08.00 ila 18.00 arasında mesai yapacak işçilere fazladan çalıştıkları her saat için 40 lira verilmesine karar verildi.

Finans 26-06-2023 17:30

Sivrisinekler kokusunu aldığı an geri dönmemek üzere kaçıyor! Doğal sivrisinek kovucu

Sivrisinek yaz aylarının uykusuz gecelerine sebep olan en büyük problem olarak görülüyor. Artan sıcaklıklarla birlikte sivrisinek istilalarında artış görülüyor. İnternette sivrisineklerden kurtulmanın yolları aranıyor. Evinizdeki sivrisinekleri yok etmek huzurlu ve sessiz bir ortam yaratmak istiyorsanız doğal sivrisinek kovucu yöntemlere başvurabilirsiniz.

Kadin 28-05-2023 17:05

Buzdolabına konulduğunda zehir etkisi yaratıyor! Buzdolabında saklanmaması gereken 5 yiyecek

Buzdolabına konulan yiyecekleri daha uzun süre saklayabileceğimizi düşünsek de her yiyeceğin buzdolabına girmemesi gerekiyor. Bazı gıdalar buzdolabında bakteri oluşturarak adeta zehir deposuna dönüşüyor. İşte buzdolabına asla girmemesi gereken 5 yiyecek...

Haber 19-05-2023 13:58

Sarımsaklı sütün faydaları nelerdir, ne işe yarar? Sarımsaklı süt nasıl yapılır, öksürüğe iyi gelir mi?

Sarımsaklı süt birçok faydası nedeniyle son yıllarda popüler hâle gelmiş bir doğal ilaçtır. Sarımsak antiviral, antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde doğal bir antibiyotik olarak kabul edilir. Süt kalsiyum, protein ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir içecektir. Sarımsaklı süt doğal bir ilaç olarak kabul edildiğinden herhangi bir yan etkisi olmadan güvenle kullanılabilir. Ancak özellikle süt veya sarımsak alerjisi olan kişilerin kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır.

Haber 08-05-2023 12:00

Bugüne kadar çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Tıkanmış lavaboları açıyor, yanmış tencereleri temizliyor

Kahve ülkemizde en sık içilen içecekler arasında yer alıyor. Birçok farklı kahve çeşidi bulunsa da Türk kahvesi vazgeçilmez olarak görülüyor. Kahvenin faydaları sadece kendisiyle sınırlı kalmıyor. Çöpe attığımız kahve telveleri tıkanmış lavabolardan, bitki bakımına kadar birçok konuda hayatımızı kolaylaştırıyor. İşte kahve telvesinin kullanım alanları...

Kadin 28-04-2023 14:36

Bu yiyecekleri asla buzdolabına koymayın! Tüm faydalarını götürüyor

Buzdolabı birçok gıdanın uzun süre muhafaza edilmesini sağlayarak hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak buzdolabına konulan meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdaların asla buzdolabına konulmaması gerekiyor. Buzdolabına girmemesi gereken yiyecekler sağlığınızı tehlikeye atabiliyor.

Haber 24-04-2023 16:52

1 dönüme ne kadar sarımsak ekilir, nasıl ekilir? Sarımsak ekiminde hangi gübre kullanılır, kaç günde bir sulanır?

Kültür sebzeleri arasında önemli bir yeri olan sarımsak doğal antibiyotik olmasıyla bilinir. Yoğun bir talep gören sarımsak toprakta yetiştirilen bir sebzedir. Bu yüzden tarımla ilgilenen pek çok kişi bu şifalı sebzeyi yetiştirmek istemektedir. Sadece bahçede ya da serada değil, evde saksıda da sarımsak yetiştirmek mümkündür. Kolay bir şekilde yetiştirilen sarımsak hızlıca gelişir. Peki, sarımsak ekiminde hangi gübre kullanılır?

Haber 17-03-2023 16:31

Sarımsağın faydaları nelerdir, her gün sarımsak yutmak neye iyi gelir? Sarımsak ne işe yarar, nelere iyi gelir?

Sarımsak dünya genelinde popüler bir baharat ve ilaç bitkisi olarak bilinir. Binlerce yıldır kullanılan sarımsak sağlık faydaları sayesinde tıbbi amaçlar için de kullanılır. Sarımsağın içinde bulunan bileşikler, doğal antibiyotik ve antiviral özellikleri dolayısıyla çok önemlidir. Bu özellikler sarımsağın bağışıklık sistemi, kalp sağlığı, sindirim sistemi, cilt sağlığı ve daha birçok alanda faydalı olmasını sağlar. Peki, sarımsağın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 17-03-2023 16:23

Saçlarınızı gürleştirmek için en etkili maske tarifi! Herkes saçlarınıza hayran kalacak

Saç görünümü kadınlar için büyük önem taşıyor. Zaman zaman artan saç dökülmeleri saçların azalmasına neden oluyor. Kadınlar saçlarını gürleştirmek ve daha bakımlı göstermek için uygun yöntemler arıyor. Saçları gürleştirmek için etkili maskeler arıyorsanız her evde bulunan malzemeler ile aşağıdaki maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 05-02-2023 15:46

İlaç almanıza gerek yok! Doğal yolla penis büyüten ve kalınlaştıran yiyecekler

Penis boyu erkekler için oldukça büyük problem haline gelebiliyor. Birçok erkek penis boyu ve şekli nedeniyle özgüven sorunları yaşıyor. Yapılan araştırmalar penis boyunun sekste düşünüldüğü kadar önemli olmadığını tespit etse de penis boyunu büyütmek ve kalınlaştırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Penis büyütücü ilaç kullanmak istemiyorsanız ve daha sert ereksiyonlara sahip olmak istiyorsanız aşağıda bulunan besinlere göz atabilirsiniz.

Haber 04-01-2023 09:34

Çöpe gitmesin! Meyve ve sebzeleri aylarca taze tutmak için...

Meyve ve sebze tüketiminin sağlık için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Giderek artış gösteren meyve ve sebze fiyatları cep yakıyor. Birçok kişi aldıkları gıdaları daha uzun süre taze tutmanın yolunu arıyor. Meyve ve sebzeleri uzun süre taze tutabilmek için aşağıdaki tüyoları deneyebilirsiniz.

Yemek 02-01-2023 12:24

Sofralarınızdan eksik etmeyin: En güçlü antioksidan! Sessiz katile karşı koruyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Bu sebeple yemeklere katılan malzemelere oldukça önem vermek gerekiyor. Öyle bir besin var ki vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Sessiz katil olarak bilinen yüksek kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor. Uzmanlar bu besini yemeklerinize eklemeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 19-12-2022 12:26

Faydasını duyanlar markete koşuyor! Hastalıklardan korunmak için mutlaka tüketin

Kış hastalıklarından korunmak için bağışıklık sistemini korumak gerekiyor. Güçsüzleşen bağışıklık sistemi vücudu hastalıklara açık hale getiriyor. Gripten ve nezleden korunmak isteyenler yüksek C vitamini içeren portakal ve mandalina gibi meyveler tercih ediyor. Ancak sadece bu sebzelerde değil birçok besinde yoğun C vitamini bulunuyor.

Haber 11-12-2022 16:59

Sarımsak nasıl tüketilir, en iyi nasıl tüketilir? Sarımsak kaç günde bir yutulmalı, aç karna yenir mi?

Doğal antibiyotik olarak adlandırılan sarımsak soslarda, salatalarda, yemeklerde sıklıkla tercih edilir. Bunların yanı sıra sarımsak çiğ olarak da yutulabilir. Geçmiş dönemlerin en çok kullanılan alternatif tıp yöntemlerinden biri olarak bilinir ve faydaları saymakla bitmez. Kalp hastalıklarından kanser hastalıklarına kadar pek çok hastalığa kadar koruyuculuğu yüksek olan sarımsak çiğ yenir mi?

Haber 09-12-2022 17:08

Korelilerin büyük iyileşme sırrı! Baş parmağınıza sarımsak sarıp bekleyin... Olacaklara inanamayacaksınız

Bağışıklık düştüğü için kışın sık sık hastalanıyor ve kolayca iyileşemiyor musunuz? Bunun çözümü basit! 'Öksürük nasıl geçer?' diye araştırmalar yapıyorsanız Korelilerin sağlık tüyosunu uygulayabilirsiniz. İşte Korelilerin uyguladığı sarımsak yöntemi...

Haber 02-12-2022 11:51

Bu şekilde yemek hiçbir işe yaramıyor! Sarımsağın iyileştirici gücünden yararlanmak için...

Sarımsak, doğal antibiyotik olarak adlandırılan doğadaki en güçlü besinlerden biridir. Tansiyona iyi gelir, soğuk algınlığına karşı savaşır, kanseri önler ve daha bir sürü sağlık yararı sağlar. Peki, sarımsağın iyileştirici gücünden yararlanmak için ne kadar ve nasıl sarımsak yemek gerekir? Uzmanlar bu sorunun cevabını verdi.

Haber 17-11-2022 07:36

Herkes aynı hatayı yapıyor: Asla dolaba koymayın! Hem sağlığı hem de yemekleri mahvediyor

Yiyecekleri uzun süre taze tutmak için buzdolabına koyuyoruz. Ancak buzdolabına konulan yanlış yiyecekler hem sağlığı hem de yiyeceklerin tadını mahvediyor. İşte uzmanlara göre buzdolabına asla konulmaması gereken yiyecekler...

Yemek 16-11-2022 14:04

Seks sürenizi uzatacak! Aldığınız zevki doruklara çıkartan besinler

Cinsel hayat üzerinde beslenmenin ne kadar büyük önem taşıdığı biliniyor. Hem erkek hem de kadınlar zamanla cinsel sorunlar yaşayabiliyor. En yaygın görülen cinsel sorunlardan olan erken boşalmayı önlemek ve cinsellikten aldığınız zevki artırmak için günlük yediğiniz yiyecekleri değiştirebilirsiniz. İşte cinsellik için faydalı olan o etkili besinler...

Haber 14-11-2022 10:21

Bu yöntemi daha önce hiç duymadınız! Tuvaletin içine atılan bir diş sarımsağın etkileri şaşırtıyor

Sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. Sarımsağın sadece yemeklere lezzet verdiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sarımsağın çok farklı kullanım alanları bulunabiliyor. Geceleri tuvalete atılan bir diş sarımsağın etkisini duyanlar şaşırıyor.

Kadin 10-11-2022 17:14

Hemen deneyin! Sadece 7 günde baştan aşağı yeniliyor

Sarımsak sağlığa olan faydaları dünyaca kabul edilmiş besinlerin başında gelir. Bal ise doğal mucize olan faydaları saymakla bitmeyen tadı enfes bir besindir. Bu ikili bir araya geldiğinde neler olabileceğini düşündünüz mü hiç? Sarımsak bal karışımını sadece 7 gün kullanarak vücudunuz baştan aşağı yenileyebilirsiniz. Sarımsaklı bal sadece bağışıklığınızı güçlendirmekle kalmaz virüslerle savaşır, karaciğeri temizler...

Haber 05-11-2022 23:20

Dert etmeyin! Penis boyunu doğal yoldan artıracak yiyecekler

Erkekler penis şekilleri ve boyları nedeniyle çeşitli problemler yaşayabiliyorlar. Yapılan araştırmalar penis boyunun kadınların orgazm olmasında düşünüldüğü kadar etkisi olmadığını belirtse de birçok erkek bu konuda sorun yaşadığını söylüyor. Penis boyunu uzatmak için yöntemler arıyorlar. Penis boyunu artıracak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-10-2022 14:23

Firavun bile çok değer veriyordu, işte İbn-i Sina'nın şifa dağıtan o tavsiyesi! Ne ağrı kalır ne de...

İbn-i Sina asırlar önce verdiği tavsiyeler günümüze ışık tutuyor. Tıp alanında yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın doğal antibiyotik tavsiyesi hem hastalıklardan koruyor hem de ağrıları geçiriyor.

Haber 27-10-2022 15:00

Etkisini zirveye taşıyor! Sarımsağın daha faydalı olması için sadece 10 dakika yeterli

Sarımsak yemeklerin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Keskin kokusuna rağmen oldukça sevilen sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. Ancak yemek yaparken uygulanan bazı hatalar sarımsağın vitaminini alıp götürüyor. Sarımsaktan maksimum derecede vitamin almak istiyorsanız aşağıda bulunan yöntemi deneyebilirsiniz.

Haber 19-10-2022 09:40

Evde yapacağınız bu basit test kalp sağlığınızı gösteriyor! Erkenden önleminizi alın

Vücudumuzda yer alan ufak değişimleri fark etmek sağlığımız için oldukça önemli bir yer taşıyor. Evde yapılan ufak testler hastalıklar hakkında uyarı verebiliyor. Bu uyarıları dikkate alıp doktora başvurmak hayati önem taşıyor. Kalp sağlığınızı öğrenmek için evde yapacağınız oldukça basit bir test bulunuyor.

Haber 16-10-2022 09:28

Acısını çeken biliyor! Diş ağrılarını kökten geçirecek çözüm

Toplumda birçok kişi diş ağrılarının önemsiz olduğunu düşünüyor ancak yanılıyor. Diş ağrıları bazı durumlarda o kadar şiddetli oluyor ki en basit hareketleri yaparken, su içerken bile zorlanmalara sebep oluyor. Diş ağrısını geçirmek için internet üzerinden diş ağrısı nasıl geçer? diye aramalar yapılıyor. Doğal ürünler diş ağrıları için oldukça yardımcı olabiliyor.

Haber 12-10-2022 10:27

Sarımsağın kulak ağrısı üzerindeki şaşırtıcı etkisi: Sadece yarım saatte rahatlayacaksınız

Doğal antibiyotik sarımsağın sağlık üzerinde birçok faydası olduğu biliniyor. Ama bunu şimdiye kadar duymamız olabilirsiniz. Kulak ağrısı çekiyorsanız denemeye değer bir yöntem sayesinde, yarım saatte kulak ağrısını dindirebilirsiniz.

Haber 07-10-2022 17:01

Rusların yaşam iksiri: Sarımsak ve limonun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız

Toplumda birçok kişi daha sağlıklı, kuvvetli olmak ve hastalıklardan korunmak için doğal kür tarifleri araştırıyor. Ruslar günlük yaşamlarında doğal ürünler ile yaptıkları karışımları kullanmayı seviyor. Rus doktorları ve Dr. İbrahim Saraçoğlu bağışıklık sistemini güçlendiren, vücudu yenileyen çeşitli hastalıklardan koruyan doğal kür tarifi verdi.

Haber 07-10-2022 07:49

Ufacık ısırığı dayanılmaz kaşıntılara neden oluyor! Evdeki pirelerden kurtulmanın en etkili yolu! Pire temizliği ile sorunlara kökten çözüm

Böcekler küçük olmalarına rağmen en korkulan hayvanlar arasında bulunuyorlar. Özellikle evde görülen böcekler büyük problemlere yol açabiliyor. İstenmeyen böceklerden olan pireler çok ağır kaşıntılara neden olabiliyor. İnsanlar evdeki pirelerden kurtulmanın yollarını arıyor. Bu durum için oldukça basit hileler bulunuyor. Evdeki pireleri uzaklaştırmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 03-10-2022 10:18

Hemen deneyin: Kokusu ayrı tadı ayrı güzel olan sarımsaklı ekmek tarifi! Sarımsaklı ekmek nasıl yapılır?

Sarımsak girdiği her yemeğe lezzet katan gıdalar arasında bulunuyor. Sarımsak severler bu sebzeyi kokusuna rağmen çiğ bile yiyebiliyor. Ancak sarımsakları kullanarak yapılacak çok nefis tarifler bulunuyor. Kahvaltıya, akşam yemeğinin yanına yapacağınız sarımsaklı ekmekler favoriniz olacak. Sarımsaklı ekmek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 30-09-2022 08:02

Kastamonu'da çalıntı plakalı minibüsle sarımsak çalan 3 zanlı tutuklandı

Kastamonu'da çalıntı plakalı minibüsle sarımsak çalan 3 zanlı tutuklandı

Yurthaber 27-09-2022 15:51

Siğilleri kökten kurutacak! Düzenli kullanımda kurtulmanın yolu çok basit

Ciltte çıkan siğiller oldukça can sıkıcı olabiliyor. Toplumda sıklıkla görülen bu cilt rahatsızlığı için çözüm önerileri aranıyor. Siğilleri olan kişiler internet üzerinden 'Siğil nasıl geçer?' diye araştırmalar yapıyor. Bu sorunun cevabı doğal ürünlerden geçiyor. Siğillerden kurtulmak için evde yapılacak doğal tarifler bulunuyor.

Haber 26-09-2022 12:14

Kalp krizi ve felce neden oluyor! Tehlikeli hastalığı önlemek için her kahvaltıda tüketmeniz yeterli

Kötü kolesterol sağlığımızı doğrudan etkileyen hastalıklar arasında bulunuyor. Kolesterol kalp krizi, felç gibi çok tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Uzmanlar kolesterolden korunmak için beslenmenin önemini belirtiyorlar. Doğru beslenme ile kolesterolü önlemek mümkün olabiliyor. Bazı gıdalar var ki kolesterolü hiç tahmin etmeyeceğimiz seviyede düşürüyor.

Haber 26-09-2022 10:08

Bağışıklıklar düştü uçuklar artmaya başladı! Uçuğu en kısa sürede geçirmek için etkili yöntem

Uçuk toplumda sıklıkla görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Vücuda bir kez giren uçuk mikrobu kendi sürekli olarak tekrarlıyor. Genellikle ağız çevresinde görülen uçukların geçmesi için doğal yöntemlerden yardım alınıyor. Doğal çözümler ile uçuğu en kısa süre içerisinde geçirmek mümkün olabiliyor.

Haber 21-09-2022 14:57

Mide yanmaları yaşıyorsanız sebep aramayın! Yedikleriniz oldukça sorun yaratıyor

Mide rahatsızlıkları tüm vücudu etkiliyor. Yaşam kalitesini oldukça düşüren mide yanmaları sık sık yaşanıyor. Mide yanmalarına sebep olan hastalıklar bulunsa da yanmalara yol açan durum genellikle yediklerimizden kaynaklanıyor. Sağlıklı sandığımız yiyecekler mide yanmalarına yol açabiliyor.

Haber 15-09-2022 12:05

Son zamanlarda oldukça korkutuyor! Rahatsız edici sivrisineklerden uzak durmanızın yolu bunları yemekten geçiyor

Sivrisinekler en rahatsız edici hayvanlar arasında bulunuyor. Sesi ayrı ısırması ayrı dert olan sivrisinekleri uzaklaştırmak için çeşitli yollar deneniyor. Ancak bu yöntemler istenilen sonuçları vermekte etkin olmayabiliyor. Aslında sivrisinekleri uzaklaştırmak yediğimiz yiyecekler ile sağlanabiliyor. İşte sivrisinek uzaklaştıran gıdalar...

Haber 12-09-2022 15:14

Her yemeğe yakışıyor! Evde sarımsak tozu nasıl yapılır? Sarımsak tozu tarifi

Sarımsak kokusuna rağmen yemeklerin lezzetine lezzet katıyor. Yemeklerin olmazsa olmazı olan sarımsağın tozu da sıklıkla kullanılıyor. Özellikle et,tavuk,balık gibi yemeklere oldukça yakışıyor. Evde sarımsak tozu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu sarımsak tozu tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 08-09-2022 11:36