Şırdan Haberleri

Çocuğunun beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koydu! Sosyal medyadan paylaşınca gündem yaratıyor... Soğan çok yakışıyor

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çocuğunun okula götürmesi için beslenme çantasını hazırlayan annenin yemek seçimleri sosyal medya kullanıcılarının ikiyie böldü. Beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koyan anneyi destekleyenler kadar yemeklerin okul için uygun olmadığını dile getirenler de oldu.

Trend 05-04-2024 08:08

Zengin mutfağıyla ünlü ama Türkiye'nin en obez ili seçildi! En fit ili ise şaşırttı... 'Kanser dahil birçok ciddi hastalık riskini artırıyor'

Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşlar ise Adana’nın diyet yapmak için uygun bir şehir olmadığını söyledi.

Haber 04-03-2024 10:43

'Şırdan' videosu viral olan MasterChef Mehmet'e 'kara liste' şoku! Tam 6 ay sürecek

MasterChef yemek yarışmasıyla ün kazanan ve 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur, THY uçağında göğsünden şırdan çıkarıp yediği videoyla çokça konuşulmuştu. THY'den Mehmet Sur ile ilgili karar geldi.

Magazin 21-06-2023 15:37

Stokları bitme noktasına gelen şırdan fiyatları yüzde 75 zamlandı! “Şırdan kıtlığı bekliyoruz”

Adana'ya özgü sevilen lezzetlerinden biri olan şırdanın stokları bitme noktasına geldi. Stokların tükemesinin ardından geçen yıl 20 lira civarında olan şırdan fiyatı, yüzde 75 artarak 35 liraya çıktı. Günlük başka kentlerden 7 bin 500 şırdan gelse de talep karşılanamazken, Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, "Eğer stoklarda sıkıntılar yaşanmaya devam ederse fiyatı 50 liranın üzerinde olması bekleniyor" dedi.

Trend 14-01-2023 10:05

Şırdan

Şırdan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şırdan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adana'da akşam ve gece tüketilen tescilli lezzet: Şırdan

Şırdancılar, coğrafi işaret tescilli ürünü sattıkları seyyar tezgahlarını akşam saatlerinde sokaklara kuruyor

Yurthaber 27-07-2022 11:04