Soslu Elmali Kek Tarifi Haberleri

Tuzlu kek tarifi: Tuzlu kek nasıl yapılır?

Bildiğiniz tüm tatlı kek tariflerini unutun. Tuzlu kek tarifi, kek kıvamını seven ama canı tatlı istemeyenlerin favori tarifi olacak. Hem çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem de kahvaltılarda tüketip çayın kahvenin yanında sunabileceğiniz bu tuzlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-03-11 20:54:22

Kek kalıbında bütün tavuk tarifi: Kek kalıbında bütün tavuk nasıl yapılır?

Tavuk sevdalıları iyi bilir ki tavuğun her hâli ayrı bir güzeldir. Farklı bir tavuk tarifi arıyorsanız kek kalıbında bütün tavuk tarifimiz tam da size göre. Hem yapımı çok kolay olduğu için son derece pratik hem de kullanacağınız malzemelerle yemek davetlerinizin baş tacı olacak lezzette olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-02-21 16:10:46

Elmalı kek tarifi: Elmalı kek nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde, kahve sohbetlerinizde size eşlik edecek olan ya da çat kapı gelen misafirlerinize servis edebileceğiniz lezzetler arıyorsanız aşağıdaki elmalı kek tarifimiz tam size göre. Hem çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz hem de kolay malzemeleri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-02-14 23:44:57

Farklı ve nefis: Vişneli mekik tarifi! Pastane usulü vişneli mekik nasıl yapılır? İşte malzemeler...

Farklı tatlı tarifi arayanların bayılacağı vişneli mekik tarifi ile geldik. Küçük kalıplarda ve tek lokmalık olarak yapılan bir kek türü olan vişneli mekik Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Vişneli mekiğin içerisine vişne ve badem koyuluyor. Pastanelerin klasik lezzeti haline gelen vişne mekik yediden yetmişe herkesin sevdiği tatlardan. Özellikle beş çaylarına yakışan bu tarifi mutlaka tarif defterinize kaydetmelisiniz.

Yemek 2024-02-12 15:25:59

Diğer Haber Etiketleri

kek ta kek tarif kek tarifi kek tarifleri tarif tuzlu kek aşlama tarifi tavuk farklı tarifler kahve sohbetleri elmalı kek vişneli mekik kalibi kek fransız mutfağı yemekleri vişne tatlı çay saati beş çayı tarifleri kek yapmak meyveler ve sebzeler yiyecekler ağlayan kek ağlayan kek tarifi kek nasıl hint mutfağı hint yemeği tikka masala nedir pamuk kek püf noktaları Gelinim Mutfakta kekin kakaolu ıslak kek kek çeşitleri muffin kek kalıbı kek kalıbında kek kelepçeli kek kalıbı üzümlü kek üzümlü kek tarifi nasıl yapılır ardanın mutfağı brownie tarifi makarna salatası portakallı kek portakallı kek tarifi ıslak hamburger ıslak hamburger tarifi Tantuni tavuk tantuni tavuk tantuni tarifi tavuk tantuni nasıl yapılır Cafe De Paris sosu zuhal topal la yemekteyiz Ramazan Oruç iftar Ramazan menüsü leziz bonfile Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir zebra kek mozaik kek levrek ıslak kek ıslak kek ıslak kek kek tarifi püf noktası ıspanak graten farklı lezzetler baget soya soslu tavuk soya sosu domates dolma tarifi damla çikolata levrek balığı nasıl pişirilir pesto sos börek börek tarifi lazanya lazanya tarifi somon tüm tatlılar cupcake tarifi film izlerken atıştırmalık barbekü baharat tavuk but tavuk kanat kek tarfi elmalı kek tarifi kakaolu ıslak kek nasıl yapılır ıslak kek tarifi nasıl yapılır kakaolu ıslak kek tarifi ekmek kabak graten fırında patates graten patates graten mantı köfte patates tarifi patates cipsi tarifi philips airfryer xxl muhallebi nasıl muhallebi nasıl yapılır frambuaz Karnabahar karnabahar graten

Castella (sünger kek) tarifi: Castella nasıl yapılır?

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve Türk mutfaklarında da yer edinen birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de halk arasında sünger kek olarak da isimlendirilen Castella’dır. Yapımı son derece kolay olan ve kolay bulunan malzemelerden yapılan bu kek, genelde Japon cheescake ile karıştırılsa da yapımı çok daha kolaydır.

Yemek 08-02-24 02:26

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Ağlayan kek tarifi: Ağlayan kek nasıl yapılır?

Dışarıdan hazır olarak da satın alınabilen, pastanelerde veya kafelerde servis edilen birçok lezzet evde kolaylıkla ve çok kısa süreler içinde hazırlanabilir. Siz de kendi yiyeceklerinizi kendi mutfağınızda hazırlamaktan yana olanlardan iseniz ağlayan kek tarifini deneyebilir ve adı ile de dikkatleri üzerine çeken bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 14:58

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:25

Fırında bütün tavuk tarifi: Fırında bütün tavuk nasıl yapılır?

Hem dünyada hem de Türkiye’de yemek davetlerinin en sık tercih edilen ana yemeği tavuktur. Tavuk sadece ve bütün olarak pişirileceği gibi soslanarak ya da iç pilav ile doldurularak da pişirilebilir. Dışarıdan hazır olarak almak istemiyorsanız siz de birkaç dakika içinde evde kendi imkanlarınız ile soslu bir bütün tavuk pişirebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 18:23

MASTERCHEF TİKKA MASALA TARİFİ! Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tikka masala tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı MasterChef’te 8 Kasım Çarşamba günü yarışmacılardan tikka masala soslu tavuk tarifi yapılması istendi. Peki, Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 08-11-23 23:22

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

MasterChef Pilaska tarifi! Pilaska (Pırasalı kek) nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Pilaska tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından gündemde yer aldı. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda pilaska tarifi dikkat çekti. Pırasalı kek olarak bilinen pilaska tarifi görüntüsüyle iştah açıyor. Peki, Pilaska (Pırasalı kek) nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 11:25

Gelinim Mutfakta muhallebili incirli kek tarifi! Nefis muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Muhallebili incirli kek tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Muhallebili incirli kek hem nefis keki hem de üzerindeki enfes muhallebi ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz muhallebili incirli kek tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-09-23 14:26

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 15-07-23 17:33

Misafirlerinizin bayılacağı muffinler yapmak için en iyi muffin kek kalıpları

Özel günlerde, davetlerde ve çay saatlerinde misafirleriniz için birbirinden harika muffinler yapmak ister misiniz? Dilediğiniz gibi süslediğiniz minik muffinler, misafir ikramlarında vazgeçilmez bir seçenek oluyor. Damak zevkinize hitap eden birçok farklı tarifi muffin kalıbı sayesinde aynı anda hazırlamak ve kekleri farklı şekilde süslemek, işinizi oldukça kolaylaştırır. Lezzetli ve şık görünümlü muffinler elde etmenize yardım edecek en iyi muffin kek kalıplarını listeledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-23 18:00

Çay saatlerinin favorisi üzümlü kek tarifi! Üzümlü kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde herkesin seveceği bir lezzet yapmak istiyorsanız üzümlü kek tarifi tam size göre! Puf puf kabaran ve içi yumuşacık olan üzümlü kek tarifi pratik bir şekilde hazırlanıyor. Üzümlü kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 07-06-23 17:26

Tam kıvamında vişneli brownie tarifi! Evde vişneli brownie nasıl yapılır?

Brownie en sevilen kek tariflerinden. Klasik brownie lezzetini artırmak isteyenler brownieye katılacak farklı malzemeler arıyor. Vişne brownieye en çok yakışan malzemeler arasında yer alıyor. Vişneli brownie nasıl yapılır merak ediyorsanız bu vişneli brownie tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 29-05-23 17:19

Bol soslu makarna salatası tarifi! Çay saatlerinin vazgeçilmezi makarna salatası nasıl yapılır?

Makarna salatası çay saatlerinde herkesin sevebileceği bir lezzet olarak görülüyor. Bol sosla hazırlanan bu enfes salata yiyen herkesi mutlu ediyor. Bol soslu makarna salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu makarna salatası tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 29-05-23 11:44

Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Enfes aromalı portakallı kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden. Anne keki gibi puf puf kabaran kek yapmak için tarife sadık kalmak gerekiyor. Bu portakallı kek tarifi enfes lezzetiyle yiyen herkesi mutlu ediyor. Portakallı kek nasıl yapılır merak edenler bu puf puf kabaran portakallı kek tarifine göz atabilir.

Yemek 16-05-23 11:59

Yedikçe yediren ıslak hamburger tarifi! Soslu ıslak hamburger nasıl yapılır?

En sevilen sokak lezzetleri arasında yer alan ıslak hamburger bol sosu ve yumuşacık ekmeğiyle gönüllere taht kuruyor. Tokluk hissi vermeden yedikçe yediren ıslak hamburger nasıl yapılır merak ediyorsanız bu evde ıslak hamburger tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 26-04-23 16:18

Gelinim Mutfakta soslu tavuk tantuni tarifi! Evde soslu tavuk tantuni nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü soslu tavuk tantuni tarifi verildi. Mersin'in eşsiz lezzetleri arasında yer alan soslu tavuk tantuni ekran başından iştah kabarttı. Gelinim Mutfakta izleyicileri soslu tavuk tantuni nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte tadına doyum olmayan soslu tavuk tantuni tarifi...

Yemek 03-04-23 13:25

Hazırlaması kolay tadı efsane Cafe de Paris soslu tavuk tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cafe de Paris soslu tavuk nasıl yapılır?

Dışarıda yediğimiz Cafe de Paris sosunu evde yapmak da mümkün ister tavukla isterseniz başka bir etle mükemmel bir yemek sizi bekliyor. Dünyaca ünlü Cafe de Paris sosuyla hazırlanan tarifte tavuk eşsiz bir lezzete dönüşüyor. Peki, Paris soslu tavuk nasıl yapılır? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cafe de Paris soslu tavuk tarifi ve malzemeleri...

Yemek 29-03-23 17:27

Ramazan sofralarına layık: Yumuşacık soslu tavuk tarifi! Soslu tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

İftara ne yemek yapsam diye düşünenler için yumuşacık soslu tavuk tarifini deneyebilir. İçeriğindeki sosun lezzeti ve yumuşacık dokusuyla lokum gibi dağılan bu soslu tavuk tarifi, deneyenlerin mutlaka tarif defterine kaydettikleri bir tarif. Peki, yumuşacık soslu tavuk tarifi malzemeleri nedir, nasıl yapılır?

Yemek 28-03-23 20:23

Peynir soslu bonfile nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Peynir soslu bonfile tarifi Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlandı. Görüntüsüyle iştah kabartan bu tarifi evinizde hazırlayabilirsiniz. Üç çeşit peynir ile hazırlanan bu leziz tarif için bonfile, mantar gibi malzemeler de gerekiyor. Peki peynir soslu bonfile nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz peynir soslu bonfile malzemeleri ve tarifi!

Yemek 06-03-23 17:17

Görüntüsüyle iştah kabartan zebra kek tarifi! İki renkli zebra kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin olmazsa olmaz tariflerinden. Genellikle herkes tarafından sevilen kekler risksiz bir seçim oluyor. Zebra keki diğer tariflerden ayıran en büyük özellik ise çok daha uğraşılmış bir görüntüsü olması. Ancak zebra kek sanılanın aksine oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Pofuduk zebra kek tarifini kesinlikle denemenize gerekiyor.

Yemek 03-03-23 17:26

Mozaik kakaolu kek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Mükemmel kek dokusunun sırrı!

Mozaik kek, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Yemekten sonra ya da misafirliklerde sıklıkla servis edilen bu tarif küçük büyük demeden neredeyse herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Tam kıvamında nefis bir kek yapmak ise aslında çık kolay! İşte mükemmel dokusuyla mozaik kek tarifi...

Yemek 24-02-23 15:11

Özel sosuyla nefis levrek buğulama tarifi! Levrek buğulama nasıl yapılır?

Levrek balığı en lezzetli balıklar arasında yer alıyor. Özel sosuyla lezzetine lezzet katan levrekler yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Zeytin ve balığın uyumunun tadı damağınızda kalacak. Zeytin soslu levrek buğulama tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 01-02-23 14:53

Airfryer ıslak kek tarifi: Airfryer'da ıslak kek nasıl yapılır?

Tüm tariflerinizi Airfryer’de pişirerek zamandan kazanabilirsiniz. Tatlılardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden kızartmalara bütün yemekleriniz Airfryer ile birkaç dakika içinde hazır olacaktır. Zamandan kazandıran Airfryer ile hazırladığınız yiyecekleri yemek davetlerinizde sunabilir ya da öğünlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 27-01-23 23:21

Gelinim Mutfakta Kadayıflı kek tarifi! Tüm kek tariflerini unutun

Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Ocak günü haftanın finalinde kadayıflı kek tarifi yapılıyor. Kadayıfın tatlıların lezzetine lezzet kattığı biliniyor. Diğer kek tariflerinden farklı olan kadayıflı kek tarifi oldukça merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kadayıflı kek nasıl yapılır sorusunu aratıyor.

Yemek 27-01-23 13:16

Gelinim Mutfakta Aşkın Lezzeti tarifi! Bol soslu Aşkın Lezzeti nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü aşkın lezzeti tarifi yapılıyor. BU inanılmaz lezzetli tarif Lezzeti Aşk olarak da biliniyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri ilginç adıyla dikkat çeken aşkın lezzeti nasıl yapılır aramalarında bulunuyor. İşte lavaş ve tavuğun uyumuyla dillere destan aşkın lezzeti tarifi...

Yemek 25-01-23 14:13

Sofraları süsleyecek enfes lezzet! Beşamel soslu ıspanak graten nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz beşamel soslu ıspanak graten tarifi!

Beşamel soslu ıspanak graten tarifi tüm Zuhal Topal'la Yemekteyiz izleyenleri tarafından merak ediliyor. Haftanın son gününde yapılan bu lezzet sofralarınıza çok yakışacak. Peki, Beşamel soslu ıspanak graten nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz beşamel soslu ıspanak graten tarifi...

Yemek 20-01-23 17:03

Airfryer soya soslu piliç baget tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da soya soslu piliç baget nasıl yapılır?

Yemek davetlerinizde, akşam ya da öğle yemeklerinizde hatta kahvaltılarınızda servis edebileceğiniz birçok lezzeti airfryer’da pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz yemekler çok daha sağlıklı ve daha az yağlı olacaktır. Birçok sofrada ikram edebileceğiniz soya soslu piliç bagetleri de kısa süre içinde hazırlayarak airfryer ile pişirip sunabilirsiniz. Farklı lezzetler ve soslarla birlikte tavuk yemeklerini zenginleştirmek istiyorsanız soya soslu tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 11:03

Airfryer peynirli domates dolması tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da peynirli domates dolması nasıl yapılır?

Tüm kızartmalarınızı, haşlamalarınızı, börek, kek gibi atıştırmalıklarınızı ya da ana yemeklerinizi Airfryer ile çok kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz her yemek daha lezzetli ve daha hafif olacaktır. Airfryer’da peynirli domates dolması da hazırlayabilir ve davetlerinizde servis edebilirsiniz. Farklı çeşitteki ve tercih edeceğiniz peynirlerle hazırlayacağınız içleri domateslerin içine yerleştirerek airfryer ile kısa süre içinde pişirebilirsiniz.

Yemek 06-01-23 11:00

Airfryer damla çikolatalı top kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da damla çikolatalı top kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde ya da kahve sohbetlerinde ikram edebileceğiniz birçok lezzeti Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Tatlı ya da tuzlu olarak hazırlayabileceğiniz top kekleri peynir, meyve ya da damla çikolata ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer’da lezzetli damla çikolatalı top kek pişirip sunabilirsiniz. Davetlerinizin ve akşamlarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak damla çikolatalı pop kek tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:55

Airfryer pesto soslu levrek fileto tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da pesto soslu levrek fileto nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ya da tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Kısa süre içinde pişirebileceğiniz tüm tarifleriniz airfryer ile daha hafif ve daha az yağlı olacaktır. Deniz ürünlerini de airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Deniz ürünleri ile hazırlayacağınız sofralar ya da yemek davetleriniz için farklı lezzetler arıyorsanız, airfryer'da kısa sürede hazırlanan pesto soslu levrek fileto tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:52

Gelinim Mutfakta soslu pratik börek tarifi! Soslu pratik börek nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü soslu pratik börek yapılıyor. Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olan soslu pratik börek çay saatlerinin vazgeçilmez lezzeti olmaya geliyor. Soslu pratik börek çok kolay bir şekilde hazırlanıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri soslu pratik börek nasıl yapılır merak ediyor. İşte leziz Soslu pratik börek tarifi...

Yemek 03-01-23 13:12

Airfryer somonlu lazanya tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da somonlu lazanya nasıl yapılır?

Aslen İtalya asıllı bir yemek olan lazanya peynir, domates ve ragu olarak adlandırılan kıymalı harçtan yapılan lezzetli bir akşam yemeğidir. Türk mutfağındaki su böreğinin domates soslu ve daha çok pişmiş hâli olarak da benzetilebilir. Makarna benzeri bir hamurdan yapılan lazanyaya farklı bir dokunuş yapmak için somonla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer cupcake tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da cupcake nasıl yapılır?

Cupcake ya da kapkek lokmalık kek çeşitlerinden birisidir. Muffine benzeyen cupcake, muffinden farklı olarak daha tatlı ve şekerlidir. Ancak görüntü olarak birbirine oldukça benzeyen bu iki tatlının da malzemeleri ve yapılışı da birbirine benzerdir. Çeşitli etkinliklerde ikram edilen cupcake’i tercihe göre seçilen renk renk pasta süsleri, meyveler ya da kremşanti, kremayla süsleyerek servis edebilirsiniz. Airfryer ile kısa sürede pişirebileceğiniz cupcakeler oldukça lezzetli bir tatlıdır.

Yemek 26-12-22 16:57

Airfryer barbekü soslu baharatlı tavuk budu tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da barbekü soslu tavuk budu nasıl yapılır?

Airfryer kullanarak tüm ana yemeklerinizi daha az yağlı ya da sıfır yağlı şekilde ve çok kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Yemek sofralarını şenlendiren ve lezzetlendiren barbekü soslu baharatlı tavuk butlarını da daha lezzetli olarak Airfryer’da pişirebilirsiniz. İster kalabalık yemek sofralarına ister dizi/film izlerken atıştırmalık niyetine yiyebileceğiniz barbekü soslu baharatlı tavuk budunu airfryer'da yağsız bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 23-12-22 16:46

Airfryer soslu tavuk kanat tarifi bol soslu ve pratik! Airfryer'da soslu tavuk kanat nasıl yapılır?

Akşam yemeklerinde ya da özel davetlerde en sık tercih edilen ve en hızlı şekilde hazırlanan yemeklerden biri de soslu tavuktur. Soslu tavukları Airfryer ile daha az yağlı olarak ve kısa sürede pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişireceğiniz tüm yemekler gibi soslu tavuk da daha lezzetli olacaktır. Yemek hazırlamak için kısa bir vaktiniz varsa ve lezzetli bir yemek yapmak istiyorsanız airfryer'da soslu tavuk kanat tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 19-12-22 17:33

Airfryer elmalı havuçlu kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da elmalı havuçlu kek nasıl yapılır?

Hem dünya mutfağında hem de Türk mutfağında yer alan birçok tarif Airfryer’da kısa süre içinde hazırlayabilirsiniz. Özel günlerde, davetlerde, kutlamalarda ya da ara öğün olarak sıkça tercih edilen elmalı havuçlu kek de pratik hazırlanışı ve kolayca bulunan malzemeleri ile Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Sizinle paylaştığımız tarifin malzemelerini damak tadınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Yemek 19-12-22 17:25

Tüm kek tariflerini unutun: Tam kıvamında kakaolu ıslak kek tarifi! Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına eşsiz bir uyum sağlıyor. Sevilen tatlılar arasında bulunan kekin çeşitli tarifleri bulunsa da ıslak kek en sevilen çeşidi olabilir. Kakaolu ıslak kek bol sosuyla herkesin favori lezzetlerinden. Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 14-12-22 11:48

Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek tarifi: Alfredo soslu pratik kabaklı ekmek nasıl yapılır?

Kolay pizza tarifi olarak da bildiğimiz ekmeğin üstüne farklı malzemelerle yaptığımız "ekmek pizza" pratik olmasıyla en büyük kurtarıcımız. Klasik ekmek pizzadan sıkıldıysanız ve daha sağlıklı, sebzeli bir tarif denemek istiyorsanız alfredo soslu pratik kabaklı ekmeği deneyebilirsiniz.

Yemek 08-12-22 15:51

Pastırmalı soğanlı patates graten tarifi: Pastırmalı soğanlı patates graten nasıl yapılır?

Patatesin her hâlini seviyoruz. Kızarmış, fırınlanmış, çıtır çıtır, soslu... Patatesten yapılan her tarif hem kolaylığı hem de lezzetiyle dikkat çekiyor. Fırında patates yemeklerinin en sevileni olan patates gratenin pastırma ve soğanla buluşması da bir o kadar lezzetli oluyor. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz pastırmalı soğanlı patates graten tarifiyle yemek masalarını zenginleştirin.

Yemek 08-12-22 15:18

Orman meyveli kızarmış mantı tarifi: Orman meyveli kızarmış mantı nasıl yapılır?

Yöresel yemeklerimizden birisi olan mantı yemek sofralarının da baş tacı. Salçalı soslu, sarımsaklı yoğurtlu, kızarmış... Her hâliyle sofralarımızı süsleyen mantıya tatlı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Orman meyveli kızarmış mantı güzel bir tatlı aperatifinin yanı sıra akşam yemeklerini de tatlandıran güzel bir yancı olabilir. Orman meyveli kızarmış mantı tarifi yeni lezzet arayan kişiler için güzel bir başlangıç olabilir.

Yemek 08-12-22 11:27

Domates soslu köfte tarifi: Domates soslu köfte nasıl yapılır?

Yediden yetmişe herkesin favori yemeği kesinlikle köfte! Herkesin bayılarak yediği köfteye fesleğen, domates ve sarımsakla güzel bir dokunuş yaparak yemek sofralarınızı zenginleştirmeye ne dersiniz? Köftenin fesleğenli ve sarımsaklı domates sosuyla muhteşem uyumu âdeta bir lezzet şöleni!

Yemek 08-12-22 10:48

Airfryer salça soslu çıtır patates tarifi: Airfryer'da salça soslu çıtır patates nasıl yapılır?

Salça soslu çıtır patates, lezzeti ve kolay hazırlanışıyla favori yemeklerimizden biridir. Bu tarifte, airfryer ile pişirilen patatesler, lezzetli salça sosuyla harmanlanarak çıtır bir görünüme ve muhteşem bir lezzete sahip olur. Airfryer ile pişirme yöntemi, patateslerin dışının kızartılıp içinin hafifçe yumuşak kalmasını sağlar. İşte dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz airfryer salça soslu çıtır patates tarifi...

Yemek 08-12-22 09:19

Zuhal Topal'la Yemekteyiz mantar soslu irmikli köfte tarifi! Mantar soslu irmikli köfte nasıl yapılır? Lezzetine doyamayacaksınız

Tv8'in sevilen yemek programı yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün haftanın ikinci günü. Bu akşam yine hem lezzetli hem kolay yemekler yapılacak. Bu yemeklerden biri de mantar soslu irmikli köfte olarak karşımıza çıkıyor. Peki, mantar soslu irmikli köfte nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz mantar soslu irmikli köfte tarifi!

Yemek 06-12-22 17:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Frambuaz soslu muhallebi tarifi! Yiyenler vazgeçemiyor: Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın finalinde Cuma günü nefis frambuaz soslu muhallebi hazırlanıyor. Mükemmel kıvamlı muhallebi ve frambuaz sosunun buluştuğu frambuaz soslu muhallebi hem görünüşü hem de lezzetiyle iştah kabartıyor. İzleyiciler 'Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte enfes frambuaz soslu muhallebi tarifi...

Yemek 02-12-22 16:43