Süt Ürünleri Haberleri

Marketlerden 60 markanın ürünü toplatıldı! Can kayıplarına yol açan 'listeria' salgını alarmı: Özellikle o kişiler tehlikede...

Listeria salgını patlak verdi, 60'tan fazla markanın ürünleri toplatıldı. Hem can kayıplarına hem hastalıklara neden olan salgın sonrası başta peynir olmak üzere birçok süt ürünü için harekete geçildi. Bozulmuş gıdaların yenmesiyle ortaya çıkan salgının kaynağı ortaya çıktı. Listeria salgınına yakalanmamak için ne yapmak gerekiyor? Yetkililerden 'listeria' uyarısı geldi...

Haber 07-02-2024 10:58

Bursa'da ruhsatsız işletilen peynir imalathanesi mühürlendi

Bursa'da sağlıksız koşullarda ve ruhsatsız üretim yapıldığı belirlenen peynir imalathanesi mühürlenerek, işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yurthaber 27-09-2023 10:41

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar görmeyen mandıra üretime devam ediyor

6 Şubat'taki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'tan yurdun birçok bölgesine süt ürünleri gönderen firma, kısa sürede toparlanarak üretimine devam etti.

Yurthaber 28-03-2023 14:57

Fermente süt ürünleri satışında yeni dönem! Artık böyle yazılmayacak... Resmi Gazete'de yayımlandı

Fermente süt ürünleri satışında yeni dönem. Ürünlerin etiketlerinde, 'köy', 'ev', 'geleneksel, çiftlik' ve 'yüzde 100' gibi ifadeler almayacağı belirtildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 06-12-2022 16:28

Süt Ürünleri

Süt Ürünleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Süt Ürünleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatlar arttıkça artıyor! Et ve süt ürünlerine zam

Et ve Süt Kurumu, kırmızı ve beyaz et ile süt ürünlerine zam yaptı. Yüzde 41'i bulan zam oranında dana kıyma 83 TL'den 89 TL'ye, dana kuşbaşı 92 TL'den 99 TL'ye yükseldi. Pirinç fiyatları da yılbaşından bu yana neredeyse 3 kat artarken vatandaşlar gıdada yaşanan fiyat artışlarına tepki gösterdi.

Finans 01-12-2022 08:34

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yalnız kalan kadının ürettiği süt ürünleri ilgi görüyor

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde Köroğlu Dağları'nın zirvesindeki yaklaşık 2 bin rakımlı Yazıca Yaylası'nda 15 yıldır yaz aylarında tek başına besicilik yapan Sevgi Çeltek, süt ürünleri üretiyor - Sevgi Çeltek: - "Bir kadın olarak burada durmak elbette zor ancak bunu yapmak zorundayım çünkü ekmeğimi buradan kazanıyorum"

Yurthaber 03-09-2022 11:22

Sakın almayın! Daha sağlıklı diye yiyorsunuz ama sağlığınızı tehdit ediyor

Uzmanlar beslenmenin sağlık üzerindeki etkilerini her seferinde belirtiyorlar. Sağlıksız beslenme hastalıklara yol açan etkenler arasında üst sırada yer alıyor. Daha sağlıklı besleneceğinizi düşünerek aldığınız az yağlı ürünlerin de sağlığınızı tehdit ettiğini biliyor muydunuz? Az yağlı olarak aldığınız süt ürünlerini yemeden önce bir kez daha düşünün.

Haber 26-08-2022 11:15