Tarhana Tarifleri Haberleri

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-03-29 10:12:26

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-03-22 15:30:00

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 2024-03-14 12:49:56

Muhallebili güllaç tarifi: Muhallebili güllaç nasıl yapılır?

Farklı güllaç tatlısı tarifleri arayan kişiler için son derece güzel bir tarifimiz var. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olarak da anılan güllaç için hazırladığımız, aşağıda malzemelerini ve tarif aşamalarını görebileceğiniz muhallebili güllaç tarifi tam da sofralarında değişiklik arayanlara göre.

Yemek 2024-03-08 02:19:16

Diğer Haber Etiketleri

bastı çırpma tarif taze bezelye Ramazan Ramazan menüsü iftar Sahur mercimek çorbası şekerpare tarifi pirinç pilavı gavurdağı salatası tavuk sote doğrama sütlü nuriye tatlısı pratik sahur tarifleri sağlıklı beslenme bir tarifi tarifi güllaç farklı tarifler simit tarifi 5 yaş Kalp‎ mon ibni sina ısırgan otu melisa bal limon marine etmek yemek tarifleri hamburger köftes kahvaltı için kek tarif aşlama kirde sıkma yiyecekler meze çeşitleri etli hamur zeppole italyan tatlısı italyan tatlısı zeppole focaccia gnocchi panzerotti ravioli ravioli tarifi istan cevizi tatlı kinoa tavuk Sebze börülce kek ta leziz tatlı tarfileri kahve sohbetleri kurabiye çorba çorba tarifi çay yanına Milföy milföy hamurlu tarifler milföy hamurundan tarifler milföy hamuruyla yapılan tarifler kruvasan kruvasan tarifi menemen soğanlı mı soğansız mı öğrenci yemek tarifi etli tatlılar izmir bombasının tarifi fincan tatlısı basen bacak kilo verme Atatürk Havalimanı atatürk havalimanı nerede nasıl gidilir tost Berber antalya Zam Altın makas farklı lezzetler kısır nar palamut pankek kurabiye tarifi kahvaltı keyfi kek tarifleri kek yapımı pankek yapım kahvaltılık tarifler pratik kahvaltılık hamur işleri Bilecik İnhisar kadın kooperatif öksürük öksürüğe iyi gelen şeyler ele Masterchef pişmaniye nasıl yapılır pişmaniye pişmaniye tarifi ıslak hamburger ıslak hamburger nerede yenir ıslak hamburger tarifi yoğurt hurma zerdeçal tarçın Kilo vermek diyet istedi masterchef dokunulmazlık dokunulmazlık oyunu saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir erkeklerde saç dökülmesine ne iyi gelir kuyruk yağı kuyruk yağı faydaları kuyruk yağının faydaları kesme çorba tere ıspanak hastalık şifa maydanoz kanser tansiyon

Airfryer milföy simit tarifi: Airfryer'da milföy simit nasıl yapılır?

Airfryer mutfakların baş köşesindeki yerini almış durumda. Çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve hatta atıştırmalıklar Airfyer ile çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor. Farklı tarifleri de Airfryer ile denemek mümkün, örneğin: Airfryer'da milföy simit tarifi gibi... Çeşitli öğünlerde servis etmek ya da açlık krizlerinizi dindirmek için Airfryer milföy simit tarifimize mutlaka göz atın! Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 00:21

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 05-03-24 11:05

Kalabalık sofralar için ailecek hazırlayabileceğiniz yemek tarifleri

Kalabalık sofralar, sevdiklerimizle bir araya gelip birlikte keyifli vakit geçirebileceğimiz, muhteşem lezzetlerin paylaşıldığı özel anlardır. Bu tarifler, aile büyükleri ve gençler tarafından birlikte hazırlanabilecek, sofraları şenlendirecek ve bağları güçlendirecek lezzet dolu seçenekler sunar. İster geleneksel Türk mutfağından, ister dünya mutfaklarından olsun, her damak zevkine uygun tarifler bulunur. Hazırsanız, birlikte bu muhteşem yemekleri hazırlayalım!

Yemek 12-02-24 23:14

Mutfakta çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek isteyen ebeveynlere özel tarifler

Çocuğunuzla farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız mutfakta birlikte yemek yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hoşuna gidecek bu aktiviteyle hem birlikte zaman geçirebilir hem de onun becerilerini geliştirebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz tarifleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Yemek 12-02-24 18:29

Her masada tadına doyulamayacak kadar leziz ve pratik meze çeşitleri

Mezeler sofralarımıza renk ve lezzet katan pratik yiyecekler. Sohbeti de yemekten alınan keyfi de artırıyor. Peki kolayca hazırlayabileceğiniz lezzetli mezeler hangileri? Gelin hep birlikte içerikteki tarifleri inceleyelim.

Yemek 12-02-24 13:47

Hamur işi konusunda uzman olan İtalyanların birbirinden lezzetli tarifleri

Dünya çapında benzersiz lezzetleri ve zengin kültürel mirasıyla tanınan İtalya'nın en önemli ve sevilen yönlerinden biri de hamur işleriyle dolu bir mutfağının olması. Sokak köşelerinden restoran menülerine kadar İtalya'nın dört bir yanında, pek çok lezzetli hamur işini kolayca bulabilirsiniz . Bu içeriğimizde İtalya'yı ayağınıza getirecek 7 hamur işi tarifini listeledik. İtalya mutfağına ilgi duyuyorsanız bu tarifleri çok seveceksiniz!

Yemek 12-02-24 11:10

Tatlı krizinize eşlik edecek en kolay tatlı tarifleri

Hemen her an canımız tatlı çekebiliyor veya haberimiz yokken çatkapı misafir gelebiliyor. Böyle anlarda fazla vaktinizi almayacak pratik tatlılar imdadınıza yetişecektir.

Yemek 09-02-24 16:49

Nasıl daha sağlıklı beslenirim? diyenler için sağlıklı yemek tarifleri

Sağlıklı beslenme, bedenimizin ve zihnimizin en iyi performansını sergilemesi için temel bir unsurdur. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek bazen zorlayıcı olabilir. "Nasıl daha sağlıklı beslenirim?" sorusuyla yola çıkanlar için bu yazıda sağlıklı yemek tarifleri ve pratik öneriler sunduk. Her bir tarif, lezzetli olmanın yanı sıra vücudun ihtiyaç duyduğu besin öğelerini dengeleyerek sağlığı destekleyici bir etki sunacak.

Yemek 09-02-24 09:19

Laktoz alerjisi olanlar için süt yerine su ile yapabileceğin tatlılar

Laktoz alerjisi olan kişiler, süt tüketmekten imtina ediyorlar. Tatlı tariflerinin pek çoğunda da süt bulunduğu için süt yerine suyla hazırlanan alternatif tatlı tarifleri bu kişiler için çok kıymetli oluyor. Siz de laktoz alerjisi nedeniyle süt yerine su ile yapabileceğiniz leziz mi leziz tatlı tarifleri arıyorsanız birbirinden özel ve pratik tatları sizin için listeledik.

Yemek 08-02-24 10:33

Shortbread tarifi: Shortbread nasıl yapılır?

Dünyanın farklı ülkelerine ait mutfaklardan değişik tarifleri denemeyi seviyorsanız ve el lezzetinize güveniyorsanız shortbread olarak da bilinen İskoç kurabiyesi tarifini mutlaka denemelisiniz. Sadece 3 malzeme kullanarak çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz bu tarifi ve tarif için gerekli olan malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:11

Yapması kolay, lezzeti şahane: Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifi! Kalp marzipan nasıl yapılır?

Sevgililer Günü gibi özel bir günde farklı tarifler denemek ve sevdiğiniz kişi ile birlikte bu tarifleri uygulamak isteyebilirsiniz. Ona hoş ve lezzetli bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlayarak da baş başa özel bir kutlama yapabilirsiniz. Eğer siz de bu özel günü bu şekilde geçirmeyi tercih eden çiftlerdenseniz Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifimiz tam size göre olabilir.

Yemek 08-02-24 00:50

Bu kış sofranıza lezzet, vücudunuza şifa verecek çorba tarifleri

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir çorba içmek hem lezzeti hem doyuruculuğu hem de içindeki besinlerin vücuda sağladığı faydalar nedeniyle müthiş bir keyif. Sağlıklı beslenerek kış yaygınlaşan hastalıklara karşı korunmanız için tüketebileceğiniz birbirinden leziz şifalı çorba tariflerini sizin için listeledik.

Yemek 07-02-24 15:37

Milföy hamuru kullanarak yapabileceğin 5 tatlı

Tatlı yapmak bazılarına zahmetli gelse de çok lezzetli bazı tarifleri pratik yöntemlerle yapmak da mümkün. Özellikle kruvasan, izmir bombası, elmalı turta ya da pasta, uzun uğraşlar ve ekstra meziyet gerektiren tarifler gibi görünse de aslında hepsi milföy hamuru kullanarak yapılabilir. Böylece çat kapı gelen misafirleriniz için çay yanına tadına doyulmaz tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 07-02-24 14:41

Öğrencilere özel akşam yemeğini kurtaracak pratik tarifler

Öğrencilerin; yoğun tempoda geçen bir günün ardından evde kolayca hazırlayabilecekleri çok lezzetli ve bir o kadar da doyurucu yemekler var. Dersler, ödevler ve sınavlardan sonra eve geldiklerinde akşam yemeğini pratik bir şekilde halledip afiyetle yiyebilecekleri tarifleri listeledik. Üstelik bu pratik tariflerle dışarıdan yemek siparişi vermek yerine evde yaparak öğrenci bütçesine katkı sağlamak da mümkün. İşte pratik, leziz ve herkesin kısa sürede hazırlayabileceği o tarifler...

Yemek 07-02-24 11:15

Her evde olan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri

Tatlı krizlerini hızlıca çözmek isteyenler için her evde bulunabilecek malzemelerle lezzetli tatlılar yapmak oldukça pratik oluyor. Mutfağınızda yer alan birkaç basit malzemeyle harika tatlılar hazırlayabilirsiniz. İşte sizi şımartacak, her evde bulunan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri!

Yemek 07-02-24 11:10

Basenleri eritip bacakları incelten kür tarifi! Sadece 10 gün boyunca yatmadan önce tüketildiğinde etki ediyor

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve vücut formunu korumak birçok kişinin önem verdiği bir konu. Basen ve bacak bölgelerindeki fazla kiloları eritmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizden destek almanın yanı sıra, bazı doğal kür tarifleri de bu süreci hızlandırabilir. Diyetisyen Büşra Çalışkan 10 günde basenleri eriten ve bacakları incelten kür tarifini paylaştı.

Kadin 29-01-24 15:59

Ispanaklı köfte tarifi: Ispanaklı köfte nasıl yapılır?

Bilinen yemekler, farklı tarifler ile bir araya getirilerek yepyeni lezzetler oluşturulabilir. Eğer siz de yeni tarifler denemeye ve yeni lezzetler tatmaya hazırsanız kendi mutfağınızda bu tarifleri deneyerek yemek davetlerinizi ya da öğünler için hazırladığınız sofraları renklendirebilirsiniz. Protein kaynağı köfteler ile bol miktarda vitamin içeren ıspanağı bir araya getirerek elde edebileceğiniz ıspanaklı köfte ise bu tariflerden yalnızca biri…

Yemek 24-01-24 17:06

Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir? Atatürk Havalimanı'na hangi metro gidiyor? Atatürk Havalimanı'na ulaşım

Günümüzde pek çok etkinliğin gerçekleştirildiği Atatürk Havalimanı lokasyonu için “nasıl gidilir?” sorusunun cevabı aranmaktadır. İnternet üzerinde aratılan yol tarifleri sayesinde pek çok noktaya kolayca ulaşılabilmektedir. Peki Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:04

Airfryer tost tarifi: Airfryer'da tost nasıl yapılır?

Airfryer ile çok çeşit atıştırmalığı, kahvaltı ürününü, tatlıyı ve daha birçok aşamalı tarifleri son derece kısa süreler içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Hem pratik olması hem de diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kaloride yiyecekler hazırlaması sayesinde mutfakların başköşesinde yerini alan Airfryer ile tercihinize göre istediğiniz peyniri kullanıp tost da yapabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:04

Saç sakal kesimi bin lirayı geçti, Antalya'da rekor zam gündemde: Altın makasla mı kesiyorlar

Yeni yılla birlikte Antalya'daki berberlerin de tarifleri zamlandı. Kentte saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. 20 yılı aşkın süredir kentte 4 farklı tarifeyle fiyat listesi oluşturuluyor. Fiyatlar sosyal medyada gündem oldu. İşte yeni tarife...

Finans 03-01-24 13:34

Narlı kısır tarifi: Narlı kısır nasıl yapılır?

Mutfağınızda çok kısa süreler içinde ve çok az malzeme ile yapabileceğiniz birçok tarif bulunuyor. Bu tarifleri hazırlayarak ister çeşitli yemekler sunduğunuz davet sofralarınıza renk katabilir, isterseniz de çay saatlerinizde arkadaşlarınıza, dostlarınıza ya da ailenize servis edebilirsiniz. Kısırın farklı bir türü olan narlı kısır tarifini de aşağıda bulabilir, bu lezzeti evde kendi imkanlarınızla birkaç dakika içinde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:55

Airfryer'da palamut tarifi: Airfryer'da palamut nasıl yapılır?

Birçok yemek çeşidinin yer aldığı lezzetli ana yemeklerin ve tatlıların sunulduğu sofralar hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Son zamanların gözde mutfak aletleri arasında yerini alan Airfryer ile kırmızı etten balığa, sebze yemeklerinden tavuk yemeklerine birçok lezzeti kısa süreler içinde ve çok daha az miktarda yağ ile pişirebilirsiniz. Balık menüsü için farklı tarifleri de Airfryer ile deneyebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 22:30

Pankek tarifi: Pankek nasıl yapılır?

Türk mutfağına dünya mutfağından gelmiş olan birçok lezzet bulunur. Bu lezzetler zaman içinde Türk sofralarına gelmiş ve lezzetleri ya da pratik tarifleri ile kolaylıkla sofralarımızda yer bulmuştur. Pankek de dünya mutfağından Türk sofralarına gelmiş ve yerleşmiş olan kahvaltı tatları arasında yer alır. Birkaç malzemeyle ve kolaylıkla yapılması dışında lezzetiyle de tercih edilen bir tariftir.

Yemek 22-12-23 18:41

Yılbaşı kurabiyesi tarifi: Yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?

Yeni bir yıl ile birlikte gelen yeni umutlar, dilekler, heyecanlar, rengarenk ve ışıl ışıl süslerle birlikte kutlanan yılbaşı günü birbirinden lezzetli yiyecekleri ile de yılın en güzel zamanı olarak bilinir. Kurulan yılbaşı sofralarına oturup, bir araya gelen aile üyeleri, dostlar, arkadaşlar bir arada yeni bir yılın gelişini kutlarken sofralardaki lezzetler, yeni yıl dileklerine de eşlik eder. Yılbaşı kurabiyesi de bu dönemin en çok yapılan tarifleri arasında bulunur.

Yemek 22-12-23 17:51

Pratik kahvaltılık: Pofuduk Pankek tarifi! Yumuşacık Pankek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kahvaltının olmazsa olmazı, hafif ve lezzetli pankek tarifleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yumuşacık ve pofuduk pankekler, kahvaltı sofralarınıza keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Bu pratik tarif, her evde bulunan malzemelerle ve kolayca hazırlanabilen yapısıyla herkesin favorisi oluyor. Bu tarifi deneyerek, kahvaltı sofralarınıza hem lezzet hem de pratiklik katmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte, pofuduk pankek tarifinin malzemeleri ve yapılışı..

Yemek 08-12-23 17:27

İnhisarlı kadınlar kurdukları kooperatifle hayallerini gerçekleştirdi

Bilecik'in İnhisar ilçesinde 7 kadının girişimiyle kurulan kooperatifte üretilen sabun, sirke, nar pekmezi, nar reçeli, turşu, tarhana, salça gibi yöresel ürünlerin yanı sıra çok sayıda hediyelik eşya ülkenin dört bir yanına satılıyor.

Yurthaber 13-11-23 13:05

İbn-i Sina'nın yüz yıllık gizli reçetesi ortaya çıktı! Sadece bir kaşığı öksürüğü anında kesiyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın ''El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği bu tarifler öksürüğünüzü anında kesecek.

Kadin 13-11-23 08:51

Asıl faydası kabuğundaymış! Çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün! Kaynatıp içtiğinizde öksürüğü anında kesiyor

Havaların soğuması ile birlikte grip vakaları artmaya başladı. Öksürüğünü ve burun akıntısını doğal yöntemlerle kesmek isteyenler evde yapılabilecek tarifleri araştırıyorlar. Halk arasında doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak, tam da bu noktada öksürük krizleri için en etkili çözüm. Ancak sarımsağın asıl faydası yıllardır çöpe attığımız kabuklarında...

Kadin 07-11-23 14:23

MasterChef eleme adayı kim oldu? 31 Ekim 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın dün yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar yaratıcılık tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 31 Ekim MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 01-11-23 08:14

MasterChef pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Evde kolay pişmaniye tarifi!

Pişmaniye tarifi, MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Çeşit çeşit hamburger tarifleri ile dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği MasterChef'te kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için pişmaniye tarifi yaptı. Şehirler arası mola istasyonlarında yaygın olarak satılan pişmaniye, evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 23:44

MasterChef balık burger tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis balık burger tarifi!

Balık burger tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de balık burger oldu. Pek yaygın olmayan hamburger çeşitlerinden olan baluk burger oldukça lezzetli oluyor. Peki, balık burger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 20:14

MasteChef SLOPPY JOE (DAĞINIK HAMBURGER) tarifi! Sloppy joe nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Sloppy joe burger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de sloppy joe bir diğer adıyla dağınık hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen sloppy joe evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, dağınık hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:45

MasterChef ISLAK HAMBURGER tarifi! Evde leziz ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Islak hamburger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de ıslak hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen ıslak hamburger evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:18

Tatlı krizlerine son! Tatlı isteğini bıçak gibi kesen az malzemeli tarif

Tatlı krizleri, çoğumuzun zaman zaman karşılaştığı bir durumdur. Bu anlık isteği kontrol etmek ve daha sağlıklı alternatiflere yönelmek mümkün. Az malzemeli tatlı tarifleri, bu kriz anlarında sağlıklı ve lezzetli bir seçenek sunabilir. İşte tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olacak az malzemeli tarifin detayları

Kadin 22-10-23 11:16

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 18 Ekim 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef'te eleme adayı olan yarışmacı ile dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın dün ekrana gelen bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar Mısır mutfağı tarifleri yaptı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 18 Ekim 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Magazin 19-10-23 07:27

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 17 Ekim 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın dün yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar Ege mutfağı tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 17 Ekim MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 18-10-23 07:39

MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 10 Ekim 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 10 Ekim Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar çeşit çeşit pide tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 10 Ekim MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 11-10-23 00:12

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 3 Ekim 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 3 Ekim Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar Karadeniz mutfağı tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 3 Ekim MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 04-10-23 08:20

MasterChef eleme adayı kim oldu? 20 Eylül 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adaylarına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Şampiyonluğa adım adım yaklaşılan yarışmanın 20 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar farklı et tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 20 Eylül Çarşamba MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 21-09-23 08:18

Saç dökülmesi için mucize formül! Haftada sadece iki kez uygulayın, değişimi görün

Saç dökülmesi sorunu çok sayıda vatandaşı olumsuz yönde etkiliyor. Genetik yapı da dahil olmak üzere; yetersiz beslenme, aşırı boya ve stres gibi faktörler saç dökülmesini tetikleyen unsurlar arasında bulunuyor. Patates maskesiyle saçlarınızın uzamasını sağlayabilir ve dökülme sorununun önüne geçebilirsiniz. İşte şampuandan bile etkili saç maskesi tarifleri...

Haber 20-09-23 08:43

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 12 Eylül 2023 Salı MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Yarışmacılar Hint mutfağı tarifleri yaptı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 12 Eylül 2023 Salı MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin 13-09-23 08:00

İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki gizli reçetesi ortaya çıktı! Bu tarif ağrılarınızı anında kesecek

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği bu tarif ağrılarınızı bir gecede geçirecek.

Haber 05-09-23 14:57

SAKALA ÇARPAN ÇORBASI TARİFİ! MasterChef Sakala Çarpan çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sakala Çarpan Çorbası tarifi ve malzemeleri, çorbanın MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. MasterChef All Star'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı özel bölümünde yarışmacılardan savaş dönemine ait yöresel yemekler istendi. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan programda yapılan yemeklerin tarifleri araştırılıyor. Peki, MasterChef Sakala Çarpan çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-08-23 17:33

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa kaynağı: Vücudu baştan aşağı yeniliyor! Yeni doğmuş gibi olacaksınız

İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. Binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 24-08-23 12:59

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 22 Ağustos 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 22 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar Osmanlı mutfağı tarifleri yaptı. Peki, 22 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin 23-08-23 08:04