Tatlı Tarifleri Haberleri

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı! Tüketiminde rekor kırılıyor

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından birisi olan kadayıf dolması bu Ramazan'da yine bolca tüketildi. Ramazan ayında kadayıf dolması tüketiminde rekor kırılıyor.

Yemek 05-04-2024 12:12

Altın bilezik tatlısı tarifi: Altın bilezik tatlısı nasıl yapılır?

Adı son zamanlarda popülerlik kazandıktan sonra daha çok duyulmaya başlamış olsa da altın bilezik tatlısı geleneksel Türk tatlıları arasında yer alır. Kolay yapılışı ve az zaman içinde hazırlanıp servis edilebilmesi sayesinde pratik bir tatlı olarak da bilinir.

Yemek 09-02-2024 16:29

Mekik tatlısı tarifi: Mekik tatlısı nasıl yapılır?

Mekik tatlısı bir Türk mutfağının en popüler tatlılarından biridir. Bu tatlı, genellikle hamur işlerinin içerisine küçük parçalar halinde konulan sütlü bir tatlıdır. Tatlının yapımı oldukça kolaydır ve malzemeleri de evde bulunabilir.

Yemek 08-12-2022 17:57

Otur Fatma tatlısı (Nazlı) nasıl yapılır? İşte Otur Fatma tatlısı tarifi

Türk mutfağının lezzetli yemekleri, içecekleri, mezeleri dillere destan... Türkiye'nin doğal güzellikleri, tarihi kadar yemekleri de dünyaca meşhur. Yemeklerimizin lezzeti kadar isimleri de gerçekten çarpıcı. Bugün sizlere, Kocaeli yöresine ait otur Fatma tatlısı tarifini vereceğiz. Otur Fatma tatlısının bir diğer ismi ise nazlı. Otur Fatma tatlısı nasıl yapılır? diyenler için bu yöresel tatlının tarifini sizlerle paylaşacağız, buyursunlar.

Yemek 24-10-2019 14:09

Tatlı Tarifleri

Tatlı Tarifleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tatlı Tarifleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.