Vegan Doner Haberleri

İstiridye mantarı tarifi: İstiridye mantarı nasıl yapılır?

Doğada kendiliğinden yetişen ve sofralarda hem lezzeti hem de faydaları ile yer edinen birçok besin vardır. Bunlardan biri de özellikle vegan beslenmeyi tercih edenlerin favorilerinden olan istiridye mantarıdır. İstiridye mantarı tarifi de son derece kolaydır. Eğer bu tarifi siz de evinizde uygulamak isterseniz tüm gerekli malzemeleri ve tarifi aşamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 2024-02-18 15:13:04

Lezzetiyle damak çatlatan vegan çikolatalar

Vegan beslenme tarzını benimsemek hem sağlık hem de çevresel bilinç açısından önemli. Vegan beslenme tarzını benimseyenler için tatlı krizleriyle başa çıkması bazen zor olabiliyor. Vegan tatlı, çikolata seçenekleri bulmak bir külfet haline gelse de endişelenmeyin çünkü karamelliden naneliye, vişneliden kakao parçacıklıya farklı tatlarıyla damakları şenlendiren 10 muhteşem vegan çikolatayı sizler için seçtik. Tadına doyum olmayan çikolataların yer aldığı seçkimize gelin bir göz atalım.

Yemek 2024-01-07 15:33:31

Hem sağlıklı hem güvenilir en iyi süt çeşitleri ve markaları

Süt, besin değeri yüksek olduğu için hem yetişkinler hem çocuklar için oldukça önemli bir gıda. İleri yaştaki kemik rahatsızlıklarını önlemek; kalsiyum, fosfor ve protein ihtiyacını karşılamak için her yaş grubundan insanın düzenli olarak süt tüketmesi gerekiyor. Siz de "En iyi süt hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, hayvansal sütlerden vegan alternatiflere kadar pek çok farklı sütün yer aldığı listemizi birlikte inceleyelim.

Yemek 2023-09-25 17:46:18

Didim Barış şenliklerinden renkli anlar

Aydın’ın Didim ilçesinde düzenlenen Barış Şenliklerinin ilk gün etkinlikleri çerçevesinde vatandaşların da katılımıyla dans gösterimi yapıldı; ardından Vegan Büfede hazırlanan vegan makarna vatandaşlara dağıtıldı.

Yurthaber 2023-09-01 15:46:55

Soya sütünün faydaları nelerdir? Soya sütü günde ne kadar içilmeli?

Soya sütü son yıllarda sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyenler ve özellikle laktoz intoleransı olanlar için giderek daha popüler hale gelen besleyici bir içecektir. Soya sütü soya fasulyesinden üretilir ve birçok yönden sağlık yararları sunar. Özellikle laktoz intoleransına sahip olanlar veya vegan bir diyeti tercih edenler için mükemmel bir alternatif olarak kabul edilir.

Haber 31-08-23 23:51

Canan Karatay'dan tartışma yaratacak sözler! 'Söyleyeceğim kızsınlar' diyerek uyardı!

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı açıklamalarla da gündem olan Canan Karatay bu defa veganlara yönelik eleştirileriyle gündem oldu. 'Vegan beslenme bir hastalıktır' diyen Karatay, 'Söyleyeceğim kızsınlar' diyerek vegan beslenmenin uzun vadede açabileceği sağlık sorunlarını anlattı.

Haber 21-08-23 08:15

Böyle at yarışı ne görüldü ne de duyuldu! Finlandiya’daki vegan binicilik şampiyonası sosyal medyada gündem yarattı

Finlandiya’da düzenlenen vegan binicilik yarışmasına ait görüntüler kısa sürede sosyal medya gündem yaratmayı başardı. Yarışmacıların oyuncak bir ayının üzerine kıyasıya rekabet ettikleri anlar ilginç görüntülere sahne oldu. Söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 10-08-23 08:57

Vegan sosyal medya fenomeni Zhanna Samsova’nın açlıktan öldüğü iddia edilmişti! Son paylaşımı çok konuşuldu

39 yaşındaki Rus sosyal medya fenomeni Zhanna Samsonova sadece meyveyle beslendiği sıkı bir diyet uyguluyordu. Sosyal medyada sık sık vegan beslenmeyi savunan ve takipçilerini de vegan beslenme konusunda teşvik eden Samsonova çiğ meyve diyetiyle açlıktan hayatını kaybetmeden önce sosyal medyadaki son paylaşımıyla da kafaları karıştırdı. Arkadaşlarının sağlığından endişelendiğini söylediği Samsonova, son gönderisinde hayatın anlamını sorguladı.

Trend 02-08-23 15:42

Vegan sosyal medya fenomeni Samsonova açlıktan hayatını kaybetti

Vegan beslenme savunucusu sosyal medya fenomeni Zhanna Samsonova'nın (39), Güneydoğu Asya seyahatinde sadece egzotik meyve diyetiyle beslenmesi sonucu "açlıktan" yaşamını yitirdiği belirtildi.

Trend 31-07-23 23:25

Çıplak protestolarıyla tanınan vegan aktivist yine olay yarattı! “Ünlü olmak için hayvanları kullanıyor”

Tartışmalı havyan hakları akvisti Tash Peterson özellikle çıplak bir şekilde yaptığı protestolarıyla tanınıyor. Sosyal medya hesaplarından sıklıkla hayvan haklarına yönelik paylaşımlar yapan Peterson son olarak bir restoranı basarak domuzların haklarını savunmak istedi. Ancak bu kez sosyal medyadan “Ünlü olmak için hayvanları kullanıyor” tepkisiyle karşılaştı.

Trend 14-07-23 10:33

Skandal görüntüler! Restoranın mutfağında tezgahın üzerine oturup tırnaklarını kesti... Müşteri o anları böyle ifşa etti

Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrindeki bir alışveriş merkezinde bulunan bir vegan restoranda müşteri tarafından ifşa edilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. İsmi açıklanmayan restoranın mutfak bölümünde çalışan bir kişinin tezgahın üzerinde ayak tırnaklarını kestiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 15-06-23 09:17

Vegan protein kaynakları: nelerdir, veganlar proteini nereden alır? Bitkisel kaynaklı proteinler nelerdir, en fazla protein içeren sebzeler

Son yıllarda sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme biçimi olarak veganlık popüler hâle geldikçe vegan protein kaynaklarına olan talep de arttı. Veganlar protein ihtiyaçlarını hayvansal kaynaklar yerine bitkisel kaynaklarla karşılamak istiyorlar. Neyse ki bitkisel besinler protein açısından oldukça zengindir ve çeşitli vegan protein kaynakları mevcuttur. Bu kaynaklar arasında soya fasulyesi, nohut, mercimek, fındık, tohumlar, kinoa, sebzeler ve tahıllar bulunur.

Haber 08-05-23 14:07

Brezilya cevizi faydaları nelerdir, besin değerleri nasıl? Brezilya cevizi ne kadar tüketilmeli, Türkiye'de yetişir mi?

Brezilya cevizi son yıllarda sağlıklı beslenme dünyasında popülerliği giderek artan bir gıda maddesi haline gelmiştir. Brezilya cevizi yağı, sütü, rendesi ve tohumu olmak üzere birçok farklı türevi vardır. Özellikle vegan, vejetaryen ve ketojenik diyet yapanların tercih ettiği brezilya cevizi, yüksek yağ oranı ve lif içeriği sayesinde enerji verirken aynı zamanda tok tutar. Cilt sağlığından saç sağlığına kadar birçok alanda da faydaları bulunur. Peki, Brezilya cevizi ne kadar tüketilmeli?

Haber 08-05-23 13:58

Vegan beslenenler vücut geliştirebilir mi, nasıl geliştirilir? Vegan sporcu beslenmesi nasıl olmalıdır, bitki bazlı diyet programı nedir?

Veganlık son yıllarda popülerliği artan bir beslenme şeklidir ve çevre, hayvan refahı, sağlık gibi nedenlerden dolayı tercih edilmektedir. Veganlıkla ilgili doğru bilinen yanlışlar arasında spor yapmanın mümkün olmadığı bulunur. Sporcuların protein ve diğer besin maddelerine ihtiyacı olduğu doğrudur ancak vegan beslenme de bu ihtiyaçları karşılamak için uygun seçenekler sunar. Peki, vegan diyetinde kas nasıl geliştirilir?

Haber 28-04-23 15:15

Yemek yeme alışkanlığı sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşledi! “Çiğ et yemeyi seviyorum”

Sosyal medyada Mimi Graff kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi ilginç beslenme alışlanlıkları sayesinde kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Yaklaşık 5 yıl öncesine kadar vegan olduğunu belirten Graff, vegan diyetinden vazgeçerek çiğ et yemeye başladı. Graff çiğ et yediği anları sosyal medyadan paylaşınca takipçisi sayısı bir anda arttı.

Trend 21-03-23 10:13

Vegan aktivist Tash Peterson yine rahat durmadı! Süpermarketin et reyonuna çiçek koydu... “Noel bir soykırım...”

OnlyFans yıldızı ve vegan aktivisti Tash Peterson, anavatanı Avustralya'da bir süpermarkette et bölümünde çiçeklerin yanına ölmekte olan domuz yavrularının fotoğraflarını koyarken görüldü. Vegan aktivistin protestosu sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 28-12-22 16:36

Mantar kokoreç tarifi ve malzemeleri nedir? İstiridye mantarıyla kokoreç nasıl yapılır ve hazırlanır?

Yalancı kokoreç olarak da adlandırabileceğimiz mantar kokoreç tarifi, kokoreç yemek isteyen ancak et tüketmeyen ya da tüketemeyen kişiler için güzel bir vegan alternatif tariftir. Öğle ya da akşam tarifine farklı bir dokunuş yapmak istiyorsanız ya da kalan mantarlarınızı değerlendirmek istiyorsanız mantar kokoreç tarifini deneyebilirsiniz. Mantar kokoreç oldukça pratik ve lezzetli bir tariftir.

Yemek 14-12-22 17:52

Veganlar İngiltere'de Nusret'in dükkanını bastı! Yaka paça atıldı

Nusret'in Londra'daki restoranında önceden rezerve edilmiş masalara oturan vegan aktivistlerin olduğu bir grup, "Şu anda Birleşik Krallık'ta iki milyon insan gıda yardımlarına muhtaçken, fenomen şefler altın kaplama biftekleri bin sterlinden fazlaya satıyor. açıklamasını yaptı. Nusret'in garsonları, protestoda bulunan kadın eylemciyi yaka paça tutarak dışarı çıkardı.

Magazin 05-12-22 17:44

Mangal severlerin mutlaka edinmesi gereken dayanıklı ve uzun ömürlü ızgara mangal çeşitleri

Mangal yapmayı sevmeyen yoktur herhâlde. Vegan ya da vejetaryen besleniyor ile olsanız sebzeleri mangalda pişirerek lezzetli ve keyifli yiyecekler elde edebilirsiniz. Gerek et gerek sebze pişirmenin en güzel yollarından biri olan mangalda pişirme tekniği için öncelikle güzel bir ızgara mangala ihtiyacınız var. Her türlü boy ve yükseklikte kaliteli mangal çeşitleri için listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-22 16:07

Şehrin göbeğinde, kanlar içinde, çırılçıplak... Vegan aktivistlerden çok konuşulan protesto!

Dünyanın en büyük hayvan hakları gruplarından biri olan PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) protestocuları, 1 Kasım Dünya Vegan günü kapsamında düzenledikleri protesto ile gündem oldu. İnsanları hayvansal ürün tüketiminden vazgeçmeye çağırdıkları tuhaf gösteride, Lonra'nın göbeğinde çırılçıplak soyunup etiketli paketlerin içine uzanan protestocular büyük dikkat çekti.

Trend 02-11-22 08:15

Nemlendirirken onaran piyasadaki en iyi vazelinler ve markaları

Cildinizi nemlendirirken onaracak, çok yönlü kullanıma uygun bir bakım ürünü mü arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise evinizin demirbaşı olacak bir vazeline ihtiyacınız var. Aloe veralı seçeneklerden güllü formüllere, bebek vazelinlerinden vegan ürünlere kadar bir araya getirdiğimiz en iyi vazelin çeşitlerini gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 26-10-22 17:44

Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 29 Eylül Masterchef Masterclass ödülü neydi?

Mastercehf Türkiye yemek yarışması programı ilgiyle takip ediliyor. Masterchef'in 29 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde Masterclass oyunu gerçekleşti. İlk etapta batırık tarifini yapan yarışmacılar ikinci etapta bilgi yarışmasına tabi tutuldular. Son etapta ise yarışmacılar vegan tarifler çıkarmaya çalıştılar. Peki, Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 29 Eylül Masterchef Masterclass ödülü neydi?

Magazin 30-09-22 11:26

Sağlıklı beslenmek isteyenler için olmazsa olmaz en iyi badem sütü markaları

Sağlık problemleri ya da vegan yaşam tarzı seçimi nedeniyle bitki bazlı gıda ürünlerini tercih ediyor olabilirsiniz. O hâlde badem sütü, öğünlerinize ekleyebileceğiniz harika bir alternatif. Düşük kalorili olması sebebiyle diyet yapanların da tercih ettiği hem lezzetli hem sağlıklı bir içecek alternatifi olan badem sütünü yakından incelemeye ne dersiniz? Öyleyse yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 23-09-22 14:00

Kadınlara çağrıda bulundular: 'Et yiyen erkeklere karşı seks grevi!'

Hayvan refahı örgütü PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin İnsanlar), erkekleri vegan olmaya ikna etmek için yeni bir fikir ortaya attı. Örgüt, kadınlar et yiyen erkeklere karşı bir seks grevi başlatırsa, bunun onların etobur olmaktan vazgeçmeleri için gereken dönüm noktası olabileceğini belirtti.

Trend 22-09-22 10:02

Vitago Premium serisi eczanelerde rafa çıkıyor

Vegan glukozamin, seramid içeren kolajen, melatonin, bromelain, biotin ve multivitamin takviyelerinden oluşan yeni destek ürünleri sektörde pek çok ilkleri barındırıyor

Yurthaber 21-09-22 12:01

Koyu bir vegandı! Soluğu hamburgercide aldı: ''İhanete uğradım''

Vegan yaşam tarzıyla bilinen Arjantinli fenomen Mariano de la Canal, bir köpeğin saldırısına uğramasının ardından hayvansal ürünleri tüketmeyi reddeden yaşam tarzına sırtını döndü ve yaşadığı saldırının hayvan krallığı tarafından ihanete uğramış hissetmesine neden olduğunu açıkladı.

Trend 08-09-22 09:37

Vegan eylemcilerin protestosunu şiş kebap yiyerek böldü! Eylemcileri çıldırttı

New York’ta hayvan hakları aktivistlerinden oluşan vegan bir grup, hayvanların deneylerde kullanılmasını protesto etmek için dünyaca ünlü mağazaların önünde bir eylem yapmaya başladı. Vegan grubunun eylemine ise protestocuların karşısına geçerek şiş kebap yiyen bir adam damga vurdu. O anlar sosyal medyada bir anda popüler oldu.

Trend 29-08-22 11:56

Vegan aktivist Tash Peterson, dünyaca ünlü deri markasını tanga ve kanla bastı! Protestosu ses getirdi

Sosyal medyadan hayvan haklarına yönelik paylaşımları ve vegan beslenmeyi teşvik etmek için yaptığı protestolarla adından söz ettirmeyi başaran Tash Peterson’un hedefinde bu kez dünyaca ünlü bir deri markası vardı. Vegan aktivist, elindeki kana benzeyen sıvıyı mağazanın zeminine dökerken protestosu turistleri ve alışveriş yapanları korkuttu ve sonunda dükkandan ayrılması istendi.

Trend 22-08-22 13:13

Vegan aktivist Tash Peterson, sokak ortasında iç çamaşırlı protesto yaptı! Tepki çekmesine aldırmadan hayvan haklarını savundu

Sosyal medyadan yaptığı hayvan haklarına yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Tash Peterson, protestolarına bir yenisini daha ekledi. Sokağın ortasında beyaz iç çamaşırı takımıyla elindeki pankartla hayvan haklarını savunan Peterson’a sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 10-08-22 11:23

Canan Karatay’a seslendi: Bir popülizm akımıdır

Prof. Dr. Canan Karatay, dönem dönem yaptığı dikkat çeken açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Karatay, geçtiğimiz günlerde vegan beslenmenin ömrü kısalttığını söylediği açıklaması basında geniş yer buldu. Veganlığın hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen Canan Karatay’ın bu görüşüne tepkiler kadar destekler de geldi. Canan Karatay’ın açıklamasını destekleyenlerden biri de Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda Başaran oldu.

Haber 28-07-22 07:39

Ünlü profesör Canan Karatay'dan olay yaratacak açıklama! 'Hepsi bir plan' diyerek duyurdu

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Prof. Dr. Canan Karatay, verdiği bir röportajda veganlıkla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Vegan beslenmenin sağlıklı bir yaşam sağlamadığını ve ömrü kısalttığını söyleyen Karatay, veganların dirençlerin düştüğünü, bağışıklık sistemlerinin zayıfladığını, hastalığa ve kansızlığa karşı dirençsiz hale geldiklerini, kadınların 25-30 yaşlarında menopoza girdiğini, erkeklerin ise spermlerinin az olduğunu söyledi.

Trend 18-07-22 10:57

Vegan anne ve baba çocuklarını açıklıktan öldürdüler! “1 hafta boyunca hiçbir şey yememiş”

Florida’da yaşayan vegan bir anne ve baba, Ezra adını verdikleri çocuklarını sadece anne sütü, çiğ sebze ve meyveyle beslemeye başladı. 2019 yılında Ezra, besin yetersizliği nedeniyle henüz 18 aylıkken hayatını kaybetti. O tarihten itibaren yaklaşık 3 yıldır ebeveynleri cinayet ve çocuk istismarı suçlarında dolayı yargılanıyordu. Mahkeme Ezra’nın ailesi için kararını verdi.

Trend 02-07-22 13:53

Formunu korumak isteyenlere özel dünya tatlısı tarifi! Şekersiz dünya tatlısı nasıl yapılır? İşte yapılışı ve malzemeleri...

Özellikle yaz aylarında tatlıseverlerin tercihlerinden olan dünya tatlısı, glutensiz ve kalorisiz olmasıyla hafif tatlı arayanların vazgeçilmezi oluyor. Metabolizmayı hızlandıran, gluten içermeyen ve vegan bir tatlı olarak tarif edilen dünya tatlısı, yapımı ve malzemeleriyle oldukça pratik şekilde hazırlanabiliyor. İşte formunu korumak isteyenlere özel dünya tatlısı tarifi!

Yemek 27-06-22 17:30

Vegan hakları savunucusu sosyal medya fenomeni Tash Peterson ölüm tehditleri aldığını söyledi! “Ölümle tehdit ediliyorum”

Ünlü model ve vegan aktivist Tash Peterson, hayvan hakları lehine yaptığı tartışmalı üstsüz protestoları nedeniyle ölüm tehditleri aldığını itiraf etti. Protestoları nedeniyle özür dilemesi için zorlanan Peterson, yaptığı eylemleri savunmasıyla büyük bir kesimin tepkisiyle karşılaştığını söyledi.

Trend 22-06-22 16:47

Çıplak protestolarıyla tanınıyordu! Ölüm ve tecavüz tehditleri alıyor

28 yaşındaki vegan aktivist Tash Peterson, protestoları nedeniyle sık sık mahkemeye çıkarılıyor ve para cezasına çarptırılıyordu. Genç kadın, aldığı aleni ölüm ve tecavüz tehditlerini paylaştı.

Trend 02-06-22 11:26

Çocukların vegan beslenmesi sağlıklı mı?

Dünyanın birçok bölgesinde, çok sayıda insan vegan diyete geçmeyi seçiyor, insanların seçimini etkileyen unsurlar genellikle hayvan hakları, iklim krizi ve sağlık yararları oluyor. Peki çocukların vegan olarak büyütülmesi sağlıklı mı? Vegan aileler, Hindistan mutfağından neler öğrenebilir?

Haber 02-06-22 07:39

Didim Vegan Festivali'nde 50 metrelik dürüm hazırlandı

Didim Vegan Festivali'nde 50 metrelik dürüm hazırlandı

Yurthaber 21-05-22 21:46

Üç ay vegan beslenme 'kilo verdiriyor, diyabetlilerde kan şekerini düşürüyor'

Danimarka'da yapılan bir araştırmaya göre vegan beslenmek, fazla kiloluların kilo vermesine ve Tip 2 diyabet hastalarının kan şekeri seviyelerini düşürmesine yardımcı oluyor.

Haber 08-05-22 10:43

Vegan yemekler köpekler için 'daha sağlıklı' olabilir

Yeni bir araştırmaya göre besin değeri yüksek vegan yemekler, sıradan et ağırlıklı mamalara kıyasla köpeklerin sağlığı için daha iyi olabilir.

Haber 06-05-22 12:55

Vegan yemekler köpekler için 'daha sağlıklı' olabilir

Yeni bir araştırmaya göre besin değeri yüksek vegan yemekler, sıradan et ağırlıklı mamalara kıyasla köpeklerin sağlığı için daha iyi olabilir.

Haber 15-04-22 04:57

Vegan OnlyFans fenomeni, mahkemenin kararını tamamen üstsüz protesto etti

28 yaşındaki OnlyFans fenomeni Tash Peterson vegan beslenme ve hayvansal gıdaların tüketimi azaltmak için düzenli olarak çeşitli bölgelerde protestolar yapıyor. Hayvanların insanların zevkleri için işkenceye maruz kaldığını savunan Peterson, Avustralya'nın Perth kentinde görülen davasındaki kararı mahkemenin önünde protesto etti.

Trend 11-04-22 17:40

Vegan OnlyFans fenomeni, süt ve süt ürünlerini mahkemenin önünde üstsüz protesto etti

28 yaşındaki OnlyFans fenomeni Tash Peterson vegan beslenme ve hayvansal gıdaların tüketimi azaltmak için düzenli olarak çeşitli bölgelerde protestolar yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir inek kıyafeti giyerek süt ürünlerini protesto eden model, bu sefer de mahkeme salonun önünde üstsüz bir şekilde eylem gerçekleştirdi. Göğüslerinin uçlarını bant parçalarıyla kapatan Peterson, bedenine “Süt ürünleri tecavüzdür” yazısını ekledi.

Trend 25-03-22 16:10

OnlyFans modeli Tracy Kiss, sosyal medyadan kendisini eleştirenlere sert cevap verdi! “Eğitimli ve başarılıyım”

OnlyFans modeli Tracy Kiss, site üzerinden yaptığı müsthecen paylaşımların yanı sıra sansasyonel açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde vegan olduğunu ve sıfır atığı desteklemek için spermin boşa harcanmamasını söyleyen model, partnerlerinin penis boyunu ölçmek için kolunu bir cetvel dövmesi yaptırmıştı. Kendisini sert bir şekilde eleştirenlere Kiss, “Eğitimli ve başarılıyım” cevabını verdi.

Trend 07-03-22 16:56

Vegan fenomen Tracy Kiss, sıfır israfı desteklemek için ilginç bir açıklama yaptı! “Spermi boşa harcamayın”

OnlyFans hesabını veganlığı teşvik etmek için kullanan model Tracy Kiss, son açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kiss, erkekleri mastürbasyon yapmaya teşvik ederken spermi boşa harcamamanın faydalarından söz etti.

Trend 23-02-22 11:49

Öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte yeşil mercimeğin inanılmaz faydaları

Yeşil mercimek, pek çok insanın severek tükettiği ve faydaları saymakla bitmeyen bir baklagil çeşidi. Vegan beslenmeyi tercih edenlerin de sıkça tükettiği yeşil mercimek; zengin protein, folat ve demir içeriği sayesinde oldukça faydalı bir besin. Bu yazımızda sizler için yeşil mercimeğin inanılmaz faydalarını derledik. Gelin, bu faydalara birlikte göz atalım!

Kadin 22-02-22 10:40

Tam 6 yıldır şampuan kullanmıyor! Sağlıklı görünen saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Laura Ashley isimli bir kadın, sağlıklı görünen ve kolay şekil alan saçlara sahip olmasının sırrını paylaştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Ashley, yaklaşık 6 yıldır vegan olduğunu ve saçlarını sadece suyla yıkandığını dile getirdi.

Trend 18-02-22 15:21

Bunama riskinden korkuyorsanız bunları asla yapmayın

B12 eksikliği vücutta yeterli miktarda B12 vitamini olmamasıdır. Bu önemli vitamin eksildiğinde pek çok ciddi hastalık ortaya çıkabilmektedir. B12 eksikliği özellikle ileriki yaşlar için çok tehlikeli durumlara yol açabilmektedir. Bu sebeple B12 vitaminini arttırmak adına yenilen yemeklere özen gösterilmelidir. Özellikle vejeteryan ve vegan beslenenlerde daha çok görülen B12 eksikliğini başka besinler tüketerek kontrol altına alabilirsiniz.

Haber 16-02-22 10:21

Vegan beslenme biçimini tercih edenler için: Muhlama tarifi

Vegan beslenen kişiler, yemeklerinde hayvansal gıda içeren hiçbir ürünü kullanmıyorlar. Herhangi bir hayvandan elde edilen gıdalar yerine alternatif ürünleri tercih ediyorlar. Muhlama, Karadeniz yöresine ait iştah kabartan bir yemek. İçinde peynir ve tereyağı bolca kullanılıyor. Gelin, veganların tadamadığı bu lezzetin onlara uygun olacak şekilde nasıl hazırlanacağına bakalım.

Yemek 18-01-22 16:08

Ekoseksüeller dünya ile yakınlaşmanın gezegeni kurtaracağını savundu! Sosyal medyada popüler oldular

Gezegeni iklim değişikliğinden kurtarmak söz konusu olduğunda, önerilen ve gerekli pek çok çözüm var; sera gazı emisyonlarını azaltmak, yenilenebilir enerji kaynaklarına geçmek, vegan beslenmeyi benimsemek... Ancak son dönemde dünyada yankı uyandıran bir akım başladı. Ekoseksüelizm (Ecosexuality) akımın temsilcileri gezegeni kurtarmak için tek çarenin onunla yakınlaşmak olduğunu söylüyor.

Trend 18-01-22 14:40