Yaz Haberleri

Herkes kendini hazırlasın sıcaklar, geliyor! 1 derece büyük risklere gebe: 2024'te rekoru göreceğiz

Geçtiğimiz yaz yaşanan sıcaklıklar birçok vatandaşı şaşırtmıştı. Kış aylarının da etkisini geç göstermesi 2024 yazının nasıl geçeceğini merak ettirmişti. Konuyla ilgili Prof. Dr. Şermin Tağıl'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Sıcaklıkları takip eden Tağıl 2024 yazında rekor artış görebileceğimiz söyledi. Tağıl ayrıca sıcaklıklardaki 1 derecenin büyük risklere neden olabildiğini vurguladı. İşte detaylar...

Haber 29-02-2024 12:48

Erciyes yaz ve kış organizasyonlarıyla 2024 yılını dolu dolu geçirecek

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te düzenlenecek yaz ve kış organizasyonlarıyla 2024 yılının her ayında doluluk hedefleniyor.

Yurthaber 22-01-2024 11:24

Yaz aylarının en büyük kurtarıcısı 2023'ün en iyi inverter klima modelleri

Günümüzde hava koşullarının sık sık değişmesiyle birlikte ev ve işyerlerinde kullanılan klimaların kalitesi ve verimliliği giderek önem kazanıyor. İnsanlar hem daha konforlu bir ortamda yaşamak hem de enerji maliyetlerini düşürmek için daha iyi bir iklimlendirme sistemi arayışında. Bu noktada inverter klima modelleri ön plana çıkıyor. İnverter klima enerjiyi daha verimli bir şekilde kullanabilen özelliğiyle diğer klimalardan ayrılıyor. Gelin en iyi inverter klima modellerine birlikte göz atalım.

Haber 24-07-2023 17:35

Yaklaşan yaz aylarında rahat takılmak isteyenlerin tercihi en iyi terlik markaları

Çoğu kişinin dört gözle beklediği yaz mevsiminin geldi çattı. Sıcakların yaklaşmasıyla gardırop ve vestiyer düzenlemesine de başladığınızı düşünüyoruz. Vestiyerinizdeki kalın ayakkabı ve botları üst raflara kaldırmanın onların yerine yazlık ayakkabı ve terlikleri yerleştirmenin tam vakti! Özgürlüğünüze ve rahatınıza düşkünseniz bu yaz, terlikleri ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer yeni terlik almayı düşünüyorsanız terlik markalarını incelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-07-2023 10:13

Diğer Haber Etiketleri

bayılma baymak baymak klima beyaz pantolon Aktar Oyuncu Alarko Carrier LG Samsung Şok cool lime tarifi hava durumu meteoroloji armut domates kavun köri üzüm tatlı havuz kamp makarna piknik vantilatör şort deniz Kulaklık nevresim takımı mikrofon son dakika buz valiz kurutulmuş sebze mouse toplu ulaşım Ütü ter kokusu meyve su elbise powerbank oyuncu koltuğu davlumbaz fırın Zeynep Bastık Altın Güneş Kalp‎ Göz Euro Ağrı Çankırı Hatay İstanbul Kastamonu Kayseri Kahramanmaraş Ardahan Iğdır Altınözü Ilgaz Sinem Ünsal cilt bakımı reçel tarifi kahve İETT kış rekor terleme tatil güneş kremi çocuk sabun Pastırma plaj moda kahvaltı Oyun parfüm gurbetçi klima kombin tarifi Çıldır Gölü Balık Gölü facebook yağmur dış kulak iltihabı güneş alerjisi hipertansiyon iç kulak iltihabı idrar yolu enfeksiyonu ishal migren Termal İspanya altını alara alarko ahşap jaluzi airfel klima crocs crocs terlik dermoskin dermoskin güneş kremi bahar boyun yastığı bioderma bioderma güneş kremi birkenstock birkenstock terlik ferah et yemekleri en iyi güneş kremi eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı fiyatları erciyes gözenekler gram fon perde fon perde modelleri içecekler ilgaz dağı anlık aloe vera bitkisi alti dolap dudak elbise modelleri ishak paşa sarayı ışın jaluzi perde inverter inverter klima yurt dışı yeşil yoğunluk yaşında yaz ayları keten keten gömlek keten pantolon nasıl yapılır mitsubishi mitsubishi klima meze midye dolma köpoğlu lg klima malzemeler la roche güneş kremi la roche posay siyah sıcaklık sahil samsung klima stil sübye telefon tutucu ter soğuk soğuk kahve soğuk kahve tarifi soğuk su solante solante güneş kremi sorbe stanley termos stanley termos 1.3 istanbul büyükşehir belediyesi kadın kuru ölüm organizasyon ttec mineral filtreli güneş kremi soğuk kahve yapılışı köpoğlu mancası tarifi marmelat tarifi meteoroloji 5 günlük hava durumu 50 faktör güneş kremi fiyata turta ziyaretçi vichy the purest solutions tişört ense spektrum tuz sabunu nasıl kullanılır posa sosyal medya

Yaz

Yaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaz aylarının sıcak günlerine girerken mutlaka çantanızda bulunması gerekenler 2023

Uzun bir kışın ardından yazın gelmesini hepimiz dört gözle bekledik değil mi? Rahatlık ve enerji hissettiren sıcak havalar, beraberinde maalesef terleme gibi sorunları da getiriyor. Yaz aylarında mutlaka her kadının çantasında olması gereken ürünleri sizin için özel olarak derledik. Yaz mevsimini daha güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:56

Hava durumu ve sıcaklıklar nasıl olacak? Meteoroloji uzmanı önümüzdeki bir hafta için yağışlı hava uyarısı yaptı: O bölgeler daha fazla etkilenecek

Önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak? Haziran ayının ortalarına yaklaşmamıza rağmen yurdun büyük bir bölümünde yaz havası henüz etkili olmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Cengiz Çelik ise önümüzdeki bir hafta için kritik bir uyarı yaptı. Ülke genelinde yağmurlu ve kapalı havanın 1 hafta daha etkili olacağını belirten Çelik, özellikle iç ve kuzeydoğu bölgelerinin yağışlardan daha fazla etkileneceğini vurguladı.

Haber 12-06-2023 19:33

Yazın dolabınızda bulunması gereken 4 kullanışlı parça! Dolabın başında saatler geçirmeye son

Yaz aylarında her kıyafetle uyumlu olabilecek ve kombin yaparken zamanınızı almayacak parçalar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her kadının dolabında bulunması gereken 4 parça ile günlerce farklı kombinler yapabilirsiniz. İşte yaz aylarının favori kıyafetleri...

Kadin 02-05-2023 15:31

İç çamaşırlı pozları çok konuşulmuştu... Zeynep Bastık'tan bikinili poz

Bir süre iç çamaşırlı pozlarıyla gündemde olan ve Ekşi Sözlük'ün bile diline düşen şarkıcı Zeynep Bastık 'yaz gelsin' trendine katıldı. Bastık yine hayranlarını mest eden pozlar paylaştı.

Magazin 31-03-2023 10:59

Çıldır Gölü'nün yüzeyindeki buz tabakası tamamen çözüldü

Ardahan ile Kars sınırlarında yer alan Çıldır Gölü'nün yüzeyindeki buz tabakası tamamen çözüldü.

Yurthaber 27-03-2023 13:17

Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için güneş kremi önerileri 2023

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 10:45

Yaz eş anlamlısı nedir? Yaz kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türk dilinin gelişimi eski tarihlere dayanmaktadır. Gelişimi sırasında birçok farklı dilden etkilenen Türkçe, bazı kelimeleri kendi sözlüğüne eklemiştir. Türk dili kelime dağarcığı bakımında oldukça geniştir. Bazı kelimelerin kökenleri farklı dillerken bazıları da Türkçe kökenlidir. Türkçe kökenli kelimelerden biri olan yaz kelimesi dilimizde uzun zamandır yer edinmiş bir sözcüktür. Türkçe kökenli olan yaz kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 30-12-2022 17:26

Pastırma yazı ne zaman? 2022 Pastırma yazı sıcakları ne zaman başlayacak?

Kavurucu yaz sıcaklarının yavaş yavaş sona ermesinin ardından soğuk ve yağışlı hava yerini almaya başladı. Bu süreç içerisinde hissedilen sıcak havaya pastırma yazı deniliyor. Peki pastırma yazı ne zaman? 2022 Pastırma yazı sıcakları ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler...

Haber 30-09-2022 23:33

İstanbullular dikkat! Yaz tarifesi sona eriyor: İBB, toplu ulaşımda kış tarifesine geçiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesi sona eriyor. İBB'den yapılan açıklamaya göre, İETT otobüsleri, 10 Eylül itibarıyla kış tarifesine geçti. Kentte günde 5 bin 237 araçla 52 bin 985 sefer düzenlenmesi planlanıyor. Öte yandan, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde yaşanabilecek yoğunluk için İETT, toplam 1916 ek sefer düzenleyecek.

Haber 11-09-2022 16:26

Son dakika | Hava nasıl olacak? Önce yaz geri geliyor ardından kış... İşte son tahminler

Son dakika haberi: Hava durumuyla ilgili Meteorolojiden son tahminler geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklığı önümüzdeki günlerde yeniden artacak ve hafta sonu güneş, ülke genelinde yüzünü gösterecek. Pazartesiden itibaren ise Rusya'dan gelen soğuk hava dalgası kendisini hissettirecek. İşte hava durumuyla ilgili Meteorolojinin il il tahminleri...

Haber 08-09-2022 10:03

Bu lezzeti kaçırmayın! Üzüm reçeli nasıl yapılır? Üzüm reçeli tarifi

Üzüm yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında bulunuyor. Farklı çeşitleri bulunan üzüm herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Ancak bu leziz meyve diğer meyveler kadar tatlılarda kullanılmıyor. Oysa ki üzüm tatlılara ayrı bir lezzet katıyor. Üzüm reçeli nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 28-08-2022 15:21

Gripin Kahramanmaraş'ta konser verdi

"Gripin" Kahramanmaraş'ta konser verdi

Yurthaber 27-08-2022 23:22

Tam mevsimi mutlaka yapın! Şifa kaynağı sübye tarifi

Kavun yaz mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında bulunuyor. Oldukça lezzetli olan kavunun sorbesi ve dondurması sıklıkla tercih ediliyor. Kavun çekirdekleri kullanılarak yapılan sübye ise hem eşsiz bir lezzete sahip hem de doğal şifa kaynağı olarak geçiyor. Kavun çekirdekleri kullanılarak yapılan sübyenin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 26-08-2022 17:12

Et yemeklerine çok yakışıyor: Evde kurutulmuş domates yapımı, evde domates nasıl kurutulur?

Domates yazın en sevilerek tüketilen sebzelerden. Yemeğe renk ve lezzet veren domatesin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Salçasından, reçeline, kurutulmuş domatesine kadar oldukça lezzetli seçenekleri olan domatesin evde nasıl kurutulduğunu merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 24-08-2022 17:18

Tam mevsimi! Köpoğlu tarifi, köpoğlu nasıl yapılır?

Köpoğlu yaz mevsiminin eşsiz lezzette olan sebzelerinden patlıcanın ve biberin közlenmesiyle yapılır. Oldukça lezzetli olan bu meze birçok kişi tarafından bilinmemektedir. Patlıcan kızartmalarının sağlıksız olmasından şikayetçiyseniz köpoğlu tarifini denemelisiniz. Köpoğlu nasıl yapılır?diye merak ediyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 23-08-2022 17:11

Ilgaz Dağı ağustosta ilkbaharı yaşıyor

Karadeniz Bölgesi'nde kayak turizminin en önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki manzara, ağustos ayı olmasına rağmen açan çiçekler, kelebekler, çevreyi saran yeşillik ile ilkbaharı aratmıyor - Doğa fotoğrafçısı Cebrail Keleş: - "Birçok yerde tamamen kupkuru bir tabiat hakimken Ilgaz'a bahar yeni geliyor, çiçekler yeni açıyor"

Yurthaber 19-08-2022 11:34

Daha sağlıklısı yok: Nefis sorbe tarifi! Sorbe nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

Bunaltıcı yaz sıcaklarında ferahlatıcı lezzetler arıyorsanız bu sorbe tarifi tam size göre! Sorbe dondurmaya göre çok daha sağlıklı olmasıyla biliniyor. Çilekli sorbenin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 18-08-2022 17:07

Kahveciye gitmeye gerek yok! Leziz soğuk kahve tarifi, soğuk kahve nasıl yapılır?

Yazın sıcak havalardan bunalınca soğuk içecekler arıyorsanız her seferinde dışarı çıkmanıza gerek yok. Evde de dışarıdan almış gibi olacak soğuk kahveyi yapmak mümkün. Aynı lezzette olmaz diyenler bu soğuk kahve tarifini mutlaka denemeliler.

Yemek 17-08-2022 17:26

Her aktarda bulunuyor! Terlemeyi önlemenin yolu buradan geçiyor

Terlemek rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor. Özellikle yaz aylarının bunaltıcı sıcak havaları nedeniyle terleme çok daha artış gösteriyor. Terleme sorununuzdan şikayetçiyseniz bu sorunun çözümü aktardan geçiyor. Tuz sabunu terleme miktarını azaltan en iyi çözümler arasında bulunuyor.

Haber 16-08-2022 11:18

Sevilen sokak lezzeti: Midye dolma

Geçmişte seyyar tezgahlarda satılan midye dolma, artık farklı çeşitlerle dükkanlarda da tüketiciyle buluşuyor

Yurthaber 16-08-2022 11:06

Turtayı bir de böyle deneyin: Armut marmelatlı turta tarifi, Turta nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

Yaz meyveleri hem tek başına hem de tatlıların içerisinde sıklıkla kullanılıyor. Oldukça lezzetli tatlıların ortaya çıkmasına yarayan bu meyveler tatlınızın tadını bambaşka bir boyuta getiriyor. Armut da tatlılara en çok yakışan meyveler arasında bulunuyor. Daha önce armut marmelatlı turta denemediyseniz bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-08-2022 08:50

Çok sık yapıyorsunuz dikkat! Soğuk su içtiği için hayatından oluyordu, Termal şok nasıl olur?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için buz gibi sular içiliyor. Bu içilen sular serinletse de sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Adam Schaub isimli genç adamın sıcak havada içtiği soğuk su yüzünden vücudu şoka girdi. Yaşadıklarını paylaşan Schaub soğuk su içenleri uyardı.

Haber 15-08-2022 09:59

Hataylı gurbetçiler yazın baba ocağı mahallelerinin nüfusunu 5'e katlıyor

Altınözü ilçesindeki Sarılar Mahallesi, yaz aylarında yurt dışından baba ocağına gelenlerle en hareketli günlerini yaşıyor - Gurbetçilerden Nedim Serttaşoğlu: - "Her yaz mahalleme gelirim, bundan vazgeçmem. Buranın havası, insanları, sevgisi her şeyi başka"

Yurthaber 11-08-2022 11:08

Osmanlı'nın yıllara meydan okuyan sarayı: İshak Paşa

Ağrı'da "kartal yuvası"nı ardından 1900 rakımlı tepenin üzerine kurulan tarihi saray, yılın her mevsimi ziyaretçi ağırlıyor

Yurthaber 05-08-2022 12:17

Kavurucu sıcaklarda evinizi serin tutmanızı sağlayacak ürün önerileri

Yaz aylarında tatilde olduğumuz sürece sıcaklar çok fazla rahatsızlık vermiyor. İş yerlerinde ya da evde çalışanlar içinse bu durum çok daha zorlu olabiliyor. Sıcak havaların etkisiyle çalışma isteğinin azalmasının yanı sıra sürekli yorgun hissetmek de motivasyonunuzu kaybetmenize sebep olabiliyor. Sizin için hazırladığımız evinizi daha yaşanabilir hâle getirecek ürün önerilerinden oluşan listemizi inceleyerek bu sorununuza hızlıca çözüm bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 04-08-2022 11:31

Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak yanınızdan ayırmayacağınız ürünler

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı. Seyahat konforunuzu arttırmak içinse ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılamanıza yardımcı olacak pratik ürünlerden faydalanabilirsiniz. Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak ve yanınızdan ayırmayacağınız ürünleri inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-08-2022 14:10

Gizli Saklı dizisinden Yaz'ın giydiği elbiseye uygun fiyatlı alternatif öneriler

Fox'un sevilen ve çok takip edilen yapımları arasında bulunan Gizli Saklı dizisinde Yaz karakterini canlandıran Sinem Ünsal'ın giydiği elbise, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Cıvıl cıvıl görünümüyle iç açan model, yaz aylarında elbiseden vazgeçemeyenlerin radarına girdi. Oldukça yüksek fiyatıyla herkesin bütçesine uymayan elbisenin uygun fiyatlı benzerlerini araştırdık. Eğer siz de bu elbiseyi çok beğendiyseniz yazımızı okumaya devam edin!

Magazin 01-08-2022 09:02

İspanya'da bakanlığın yaz kampanyası afişindeki fotoğrafları izinsiz kullandığı ortaya çıktı

İspanya'da bakanlığın yaz kampanyası afişindeki fotoğrafları izinsiz kullandığı ortaya çıktı

Yurthaber 31-07-2022 19:14

Çiftçilerden aşırı sıcağa gece hasadı çözümü

Iğdır'da 137 bin dekar alanda yıllık yaklaşık 53 bin ton buğday, 60 bin dekar alanda ise 13 bin ton arpa üretimi yapan çiftçiler, akşam serinliğinde başladıkları hasatlarını gece boyunca sürdürüyor - Çiftçi Medeni Ayna: - "Yoğun sıcak nedeniyle olgunlaşan buğday başaklarında dökülmeler oluyor. Bu nedenle gece serinliğinde hasat yapıyoruz"

Yurthaber 26-07-2022 11:06

Uzmanı uyardı! Yazın çocuklarda sıklıkla görülen hastalıklar...

Yazın çocuklarda sıklıkla görülen hastalıklar olabiliyor. Özellikle bunaltıcı sıcakların etkisini gösterdiği bu dönemde çocuklar serinlemek için havuza veya denize giriyor. Ancak dikkati elden bırakmamak şart. Çünkü bazı durumlarda çocuklarda idrar yolu enfeksiyonları veya kulak iltihabı görülebiliyor. Ayrıca, ishal, sıcak çarpması ve döküntülere karşı da ailelerin dikkatli olması gerekiyor.

Haber 24-07-2022 17:12

Sıcak havalarda migren için uyarılar

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Burcu Polat: - "Yaz aylarında hafif beslenerek bol su tüketin. Sağlık durumunuza göre yapabileceğiniz egzersizler ve günlük rutinlerinizi korumak da migren ataklarını atlatmanıza katkıda bulunacaktır" - "Aşırı çay ve kahve tüketiminden de kaçının. Uyku düzeninize dikkat edin ve ani ısı değişimlerine maruz kalmayın"

Yurthaber 20-07-2022 10:14

Doğu Anadolu'nun saklı güzelliği Balık Gölü kampçı aileleri ağırlıyor

Ağrı'nın Sinek Yaylası bölgesindeki göl çevresinde serin havada çadır kuran, yüzüp tekne gezintisine çıkan misafirler, çocuklarıyla güzel zaman geçiriyor - Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca: - "Ağrı'nın bu güzelliğini tüm Türkiye'ye tanıtmak ve herkesi burada ağırlamak istiyoruz"

Yurthaber 14-07-2022 11:02

Hissettirdiği tazelik ve serinlikle sizi büyüleyecek yazlık parfüm önerileri

Koku, herkes için çok özel ve belirleyici bir esans. Sıcak yaz aylarının gelmesiyle kullandığınız parfümlerde değişikliğe gitmeniz gerekiyor. Güneşin sıcak ve yakıcı etkisi taze, fresh ve hafif kokularla birleştiğinde tende oldukça güzel duruyor. Kendinize en çok uyan yazlık parfümü arıyor fakat ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız sizin için harika bir liste hazırladık. Haydi, detaylara!

Haber 13-07-2022 22:45

Hipertansiyon hastalarına düzenli ilaç uyarısı

Trakya Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Servet Altay: - "Hastaların ilaçlarını çok düzenli kullanması gerekiyor. Mümkünse yaz tatiline çıkmadan önce doktor kontrolünü yapıp tedavisinin uygun olup olmadığını değerlendirmesi gerekiyor"

Yurthaber 11-07-2022 12:46

Yazın sandaletsiz yapamayanlar için en çok satan gladyatör sandalet modelleri

Özellikle kavurucu sıcaklarda kapalı ayakkabıların yerini alan sandaletler, konforlu ve ferah bir deneyimin adresi. Gladyatör sandaletler ise bu rahatlığı iddialı tasarımları ile tamamlıyor. Birbirinden farklı gladyatör sandaletler, birçok kombinin tamamlayıcısı ve günün kurtarıcısı oluyor. Biz de hem rahatlık hem şıklık arayanlar için en güzel gladyatör sandalet modellerini bir araya getirdik!

Haber 07-07-2022 11:02

Güneşin yüzünüzü ve cildinizi kurutmasına karşı önlem olarak alınabilinecek en iyi güneş kremleri

Her mevsim olduğu gibi yaz aylarında da dikkat edilmesi gereken cilt bakımı adımlarından biri, güneş koruyucu kullanmak. Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumak ve daha sağlıklı görünmek için iyi bir güneş koruyucuya ihtiyacınız olabilir. Sizler için birbirinden farklı özellikte ve çeşitli cilt tiplerine uygun güneş koruyucularını derledik. Hem güneşten korunmak hem cildinizin iyi görünmesini sağlamak için bu ürünleri incelemenizi öneririz.

Haber 06-07-2022 16:43

Böyle ferahlatan başka bir şey yok! Evde cool lime tarifi

Cool lime yaz aylarında en sık içilen içecekler arasında yer alıyor. Oldukça ferahlatıcı bir lezzet olan cool lime’ı evde yapamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde kolayca yapacağınız cool lime yaz boyunca vazgeçilmez içeceklerinizden olacak.

Yemek 06-07-2022 15:17

Yaz aylarına en yakışan tatlı: Leziz mozaik pasta tarifi

Mozaik pastanın tadı ve görünüşü bizi çocukluğumuza götüren tatlılar arasında üst sırada yer alıyor. Mozaik pasta en pratik şekilde yapılan tatlılardan. Yapımı oldukça basit ancak lezzeti saatlerce uğraşılmış tatlılarla yarışacak seviyede. Bisküvili mozaik pastayı mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 06-07-2022 14:45
yaz

Tatilinizden aldığınız keyfi maksimum hâle getirecek ürün önerileri

Yoğun iş temposundan ve soğuk kış günlerinden sonra derin bir nefes alıp dinlenebileceğiniz yaz mevsimi gelip çattı. Bu yaz, planlarınız arasında tatile giderek kendinizi serin sulara atmak varsa sizler için âdeta rehber niteliğinde bir liste hazırladık. Deniz tatilinden alacağınız keyfi maksimum hâle getirecek ürün önerilerine detaylı olarak göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse yazımız sizi bekliyor!

Haber 06-07-2022 13:16

Yazı oyun oynayarak geçirmek isteyen gamerlara özel 300 TL altı oyuncu ekipmanları

İyi bir oyuncu olabilmek için sadece oyuna hâkim olmak artık yeterli değil. İyi bir bilgisayar ve konsol ile kaliteli ekipmanlar da gerekiyor. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu gibi birçok aksesuar oyun performansını arttırıyor, daha uzun süre ve rahat bir şekilde oynamaya imkân veriyor. Yaz aylarını oyun oynayarak geçirmek istiyor fakat bunun için çok yüksek bütçeler ayıramıyorsanız gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz 300 TL altı oyuncu ekipmanlarına beraber bakalım.

Haber 06-07-2022 11:58

Yaz aylarında terlik giyemiyorum diyenler için ortopedik sandalet modelleri

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklarda kapalı ayakkabı giyemiyor, terliklerin her ortamda kullanılamamasından şikâyet ediyorsanız sandaletlere göz atabilirsiniz. Nefes alan tasarımları, rahat yapılarıyla her renk ve modelde bulabileceğiniz sandaletler, birçok kombine rahatlıkla uyum sağlar. Siz de bunaltıcı sıcaklarda favoriniz olacak modelleri keşfetmek isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 06-07-2022 11:52
yaz

Yaz aylarındaki kavurucu sıcaklardan kendilerini korumak isteyenler için hem kullanışlı hem uygun fiyatlı vantilatörler

Yaz aylarının gelişiyle kavurucu sıcaklardan bunaldınız ve serinlemek mi istiyorsunuz? O hâlde sizi sıcaklardan koruyacak bir vantilatöre ihtiyacınız var. Taşınabilir vantilatörlerden ayaklı vantilatörlere, masaüstü vantilatörlerden el vantilatörlerine kadar birçok çeşit arasından size ve bütçenize en uygun ürünü seçmek için önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 06-07-2022 08:58

Yaz boyunca çıkacağınız tatillerde en büyük yardımcınız olacak seyahat ürünleri

Yoğun çalışma temposundan sonra sıcak havaların gelmesiyle güzel bir tatili hak ettiniz. Elbette yaz boyu çıkacağınız tatilleri en güzel ve rahat hâle getirmeye yardımcı olan bazı ürünlere ihtiyacınız var. Onları sizler için bir araya getirdik! Haydi, bavulunuza mutlaka eklemeniz gereken en pratik seyahat ürünlerini detaylı olarak inceleyelim.

Haber 05-07-2022 15:09

LG'den yaz aylarında evde teknoloji kullanımına ilişkin öneriler

LG'den yaz aylarında evde teknoloji kullanımına ilişkin öneriler

Yurthaber 05-07-2022 14:02
yaz

Yaz aylarında tatile gitmeyi çözüm olarak görmeyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı klima modelleri

Yazın kavurucu sıcakları yüzünü göstermeye başlamışken tatile gidemeyenler için en önemli ihtiyaçlardan biri klima olabilir. Evde ve ofiste serinliğin kapısını açan bu cihazlar, hem içerideki havayı soğutuyor hem nem miktarını düşürerek bir nebze olsun nefes almanıza yardımcı oluyor. Eğer yaz dönemini evinizde geçirmeyi planlıyorsanız iyi bir klima, bu mevsimi çok daha rahat geçirmenize olanak tanıyor. Gelin; evinize uygun, kaliteli ve uzun ömürlü klima modellerini beraber inceleyelim.

Haber 05-07-2022 10:43