Yaz Aylarinda Beslenme Haberleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi! Taneyle satılıyor, çalınmaya karşı para kasasında saklanıyor!

Tezgahlarda yerini almaya başlayan eriğin tane işi satışı başladı. 10 tanesi 200 TL'ye satılan eriği esnaf çalınma ihtimaline karşı para kasasında saklıyor.

Finans 2024-03-27 12:08:35

Antalya’da yaz erken başladı, dünyaca ünlü sahil tarla gibi sürüldü

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya’da işletmeler yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 2024-03-26 15:44:07

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 2024-03-26 10:05:59

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 2024-03-23 08:43:17

Diğer Haber Etiketleri

erik para kasa tane antalya hurma tuvalet bağırsak keten tohumu tarçın Kefir kilo verme mon siyah Karaciğer‎ sivilce siyah nokta Bursa aşlama yiyecekler iftar Sahur Ramazan mavi tur tekne eğitim Tokat şelale kilo almak diyet sağlıklı yaşam Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin Yaz tatili ders saatleri Öğretmen öğrenci taciz Amerika tarif tarifi tuzlu yiyecekler Ramazan menüsü yulaf lapası poşe yumurta tarifi Avokado pratik sahur tarifleri sağlıklı beslenme farklı meyveler komposto nedir hoşaf tarifi Türkiye alman artış turist İstanbul Havalimanı Tom Hanks Muğla Oruç özel okul kilo zayıflama Fatih Erbakan Enflasyon Seçim 2024 AZ sezon transfer dönemi real madrid Carlo Ancelotti Arda Güler idman Celta Vigo bastı glüt badem ceviz yulaf ezmesi chia tohumu siyah zeytin maden suyu faydaları nelerdir Zincir market Kabine Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan galatasaray muslera ankara üniversitesi veteriner fakültesi tatil Bayburt baba ocağı sosyal medya fenomen sıcaklık yaz rekor posa kanser protein havuç hormon testi östrojen hormonal bozukluk havuç salatası tarifi saç dökülmesi Cinsel isteksizlik karakteri Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş süs bitkileri güzellik tırnak kalıcı oje Sebze makarna Aydın böbrekler damarlar hücreler ilik sinirli yemek borusu zihin su eklem ağrısı gökhan zan Hatay türkiye işçi partisi duman Kerem Bürsin ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan Diyetisyen şeker tuz taze hazır çorba bir tarifi churchill çörçil

Dondurucu soğuk suda eğitim yapıyorlar

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birliği (MAK), soğuk havaya aldırış etmeden denizde yaz hazırlıklarına başladı.

Yurthaber 22-03-24 10:02

'İftardan sahura 4 öğün' Uzmanından ramazan ayında beslenme önerileri!

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Kübra Şahin, "Ramazanda iftar, mutlaka sahur ve 2 küçük ara ile en az toplam 4 öğünü bulacak şekilde bir düzen oluşturulmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Yemek 21-03-24 17:34

Antalya'daki turistik tekneler yaz sezonu için gün sayıyor

Antalya'da kış aylarında marinalara çekilen ya da bakım ve onarımdan geçirilen turistik yatlar ile tekneler, konuklarını eşsiz koylarla buluşturmak için gün sayıyor.

Yurthaber 20-03-24 11:55

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 19-03-24 11:55

Yazın doğal bir klima gibi! Her gideni adeta büyülüyor

Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ocaklı Şelalesi yaz kış görsel şölen sunuyor. Birçok doğa severin ziyaret ettiği şelale turizme kazandırılmayı bekliyor.

Haber 18-03-24 16:14

İftarda kilo aldıran bu 5 hatayı sakın yapmayın! Ramazan ayında sağlıklı oruç tutmanın yolları

Ramazan ayında oruç tutanlar için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Özellikle iftarda ve iftar sonrası yapılan bu 5 hata kilo alımına sebep oluyor. Doğru beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarıyla, Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kadin 16-03-24 09:40

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz etti! Öğretmen 'tatilde' olduğunu söyleyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 30 yaşındaki Victoria Fowler'in 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edilmesinden sonra hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Fowler'in yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz ettiği ifade edildi.

Trend 15-03-24 11:26

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-24 08:47

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-24 12:49

Komposto tarifi: Komposto nasıl yapılır?

Özellikle yaz günlerinde, elinizin altında yer alan neredeyse her meyveden yapabileceğiniz, serinlik ve ferahlık verici bir içecek yapmak istiyorsanız aşağıdaki komposto tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Biz her mevsim kolayca bulabileceğiniz elma ile hazırlayabileceğiniz bir komposto tarifini sizin için seçtik. Damak tadınıza ve mevsime göre siz de farklı meyveler ile bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 23:13

Hoşaf tarifi: Hoşaf nasıl yapılır?

Türk mutfağının çok eski bir geleneği olan hoşaf, eski zamanlardan bu yana sindirime yardımcı olması ve hazmı kolaylaştırması için de kullanılan bir lezzettir. Günümüzde bir yaz içeceği olarak da tercih edilen hoşaf tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-03-24 22:04

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

Tom Hanks'in filmi gerçeğe dönüştü: İstanbul Havalimanı evi oldu! Günlerdir sandalyelerde uyuyor, yemek ve duş...

Tom Hanks'in ünlü filmi Terminal, İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! Bir aydır, bir akademisyen havalimanında yaşıyor. İranlı Shiva Kaviani, oturum süresi dolduğundan vize alamadığı için Kanada'ya gidemiyor. Siyasi yasaklı olduğu için de ülkesine dönemeyen Kaviani, günlerdir zorluk içinde havalimanında yaşıyor. Sandalyelerde uyumaya çalışan yaşlı kadın, beslenme ve duş konusunda ise zorluk yaşadığını belirtti.

Haber 13-03-24 10:39

31 bin liralık 'iftar ve sahur' önerisi! Sağlık Bakanlığı'nın listesi tepki topladı: Asgari ücretli 16, emekli 9,5 gün oruç tutabiliyor

Sağlık Bakanlığı'nın Ramazan ayı için paylaştığı sağlıklı beslenme için menü önerisi, 4 kişilik bir aileye aylık 31 bin liraya mal oluyor. Asgari ücretli bir aile bu tavsiye ile ancak 16 gün, emekli ailesi de 9.5 gün oruç tutabiliyor.

Finans 13-03-24 08:17

Muğla İl Sağlık Müdürlüğünden Ramazan ayında sağlıklı beslenme önerileri

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan ayında oruç tutan bireyler için sağlıklı beslenme önerisi içinde özellikle sahurda süt, yoğurt, peynir, çiğ sebze-meyve ve lifli yemeklerin tüketilmesini önerdi.

Yurthaber 12-03-24 10:14

Sahur yapmadan oruç tutanlara dikkat çeken uyarı! Sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmek için bilmeniz gerekenler

Ramazan ayında iftar ve sahur olmak üzere iki öğün bulunuyor. Genelde 3-4 öğünde tüketilen besinler bu dönemde beslenme düzeninin değişmesi ile birlikte 2 öğüne düşmektedir. Çoğu insanın sahura kalkmadan tek öğünle oruç tutabildiğini ifade eden İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ömer Akyürek, sahurun atlanmaması gerektiğine dikkat çekti.

Kadin 11-03-24 15:43

Sahur - iftar arası 13 saat! Ramazanda nasıl beslenmeli? 'Orucu açarken suyun içine 1-2 kaşık atın' Bu yiyecekler tok tutuyor

Bugün ramazan ayının ilk gününde ilk oruç açılacak. Sahur - iftar arası 13 saat olurken uzmanlar ramazanda beslenme konusuna dikkat çekiyor. Peki, ramazanda sofrada neler olmalı, nelere dikkat edilmeli? Diyetisyen Gamze Çakaloğlu, ramazan boyunca kilo almamak için iftarda ve tok tutması için sahurda neler tüketilmesi gerektiğini sıraladı. Çakaloğlu, suyla orucu açarken suyun içine atılması gereken elma sirkesiyle ilgili dikkat çeken bilgiler verdi. İşte ramazanda tüketilmesi gereken besinler...

Yemek 11-03-24 13:34

MEB'den özel okullar için yeni yılda yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Ücretsiz kontenjanlarda merkezi yerleştirme dönemi

MEB'in özel okullarla ilgili yeni uygulama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı dikkat çeken yeni bir karara imza attı. MEB tarafından şehit, gazi yakını ve koruma altına alınan çocukların özel okullara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla gelecek eğitim öğretim yılı itibarıyla merkezi yerleştirme yapılacak. Söz konusu kararla birlikte; öğrenciler için takvim ilan edilecek ve başvurular, yaz döneminde dijital sistem üzerinden yapılacak.

Egitim 11-03-24 13:32

Ramazan'da 1 ayda 10 kilo vermek için 5 önemli ipucu!

Ramazan ayı, birçok kişi için kilo verme hedeflerine ulaşmak için bir fırsat olabilir. Ramazan'da 1 ayda 10 kilo vermek için 5 önemli ipucu bulunuyor. Bu ipuçları, sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleriyle birlikte etkili kilo kaybını teşvik eder. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için bu ipuçlarını takip ederek, Ramazan ayı boyunca istikrarlı ve sürdürülebilir bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Kadin 11-03-24 10:40

Fatih Erbakan'dan enflasyon çıkışı! 'Hep aynı hikayeler ama...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin izlediği ekonomi politikasını eleştirdi. Erbakan, "Her bahar, 'Bu bahar enflasyon düşüyor.' Her yaz, 'Bu yaz sonu enflasyon düşüyor.' Her sene, 'Bu sene sonunda enflasyon düşüyor.' Hep aynı hikayeler ama enflasyonun düşeceği falan yok. Bir kere Merkez Bankası, 'Yıl sonunda dolar 40 lira olacak' diyor. Orta vadeli programda, hükümet, 'Yıl sonunda dolar 45 lira olacak' diyor" dedi. İşte Erbakan'ın o açıklamaları...

Haber 10-03-24 14:59

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-24 11:28

Gün boyu tok hissetmenizi sağlayıp susatmayacak yiyecekler

Oruç tutarken en büyük zorluklardan biri, ilerleyen saatlerde bastıran susuzluk ve açlık hissi, ancak endişelenmeyin! Sahurda sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve doğru besin tercihleriyle bu zorluğun üstesinden gelmek mümkün. Bu nedenle sizin için gün boyu tok tutacak ve susatmayacak yiyecekleri bir araya getirdik. Bu yiyecekleri sahurda tüketerek gün boyunca enerjinizi koruyabilir ve orucunuzu daha rahat bir şekilde tutabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek 09-03-24 00:48

Maden suyunun faydaları nelerdir? Her gün maden suyu içersek ne olur, maden suyu zayıflatır mı?

İnsan sağlığına oldukça faydalı olan birçok farklı içecek türü bulunmaktadır. Maden suyu da bu içecekler arasında yer almaktadır. Tamamen doğal kaynaklar aracılığıyla elde edilen maden suyu, içerdiği minerallerden dolayı tam bir şifa deposu olarak da bilinmektedir. Maden suyu, yaz kış fark etmeksizin sık sık tüketilen içecek çeşitleri arasındadır. Peki, maden suyunun faydaları nelerdir, her gün maden suyu içersek ne olur ve maden suyu zayıflatır mı?

Haber 06-03-24 18:19

Zincir marketlerde yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı! Glütensiz ürün zorunluluğu

Glüten intoleransı dolayısıyla tıbbi beslenme tedavisine gereksinim duyanların bu ürünlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla şube sayısı 200'den fazla zincir marketler belli şartlar altında glütensiz ürün bulundurmak zorunda olacak.

Finans 05-03-24 09:23

Son dakika: Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 2 saat 30 dakika süren kritik toplantının ardından açıklamalar yaptı. Terörle mücadele konusunda net mesaj veren Erdoğan, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Finans 04-03-24 18:16

Muslera'dan Galatasaray yönetimine sosyal medya aracılığı ile mesaj! ''Kendi rakamını kendin yaz derim''

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven sosyal medya hesabından Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 04-03-24 15:24

Kilo fazlası olanlar Obezite Okulunda sağlıklı zayıflıyor

Edirne'de kilo fazlası olanlar, Obezite Okulunda uzmanlar tarafından hazırlanan beslenme ve spor programlarıyla sağlıklı zayıflıyor.

Yurthaber 04-03-24 11:16

Evcil hayvanlar için ilk beslenme danışmanlığı birimi Ankara Üniversitesinde kuruldu

Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde evcil hayvanlara yönelik beslenme danışmanlık hizmeti sunacak Veteriner Beslenme ve Diyetetik Birimi kuruldu.

Yurthaber 04-03-24 11:15

Havalar ısınıyor tatilciler %100 zammı düşünüyor! Ucuza gelsin derken dolandırıcıların hedefi olmayın

Bu yaz tatilseverler için oldukça zor geçecek. Çeşme'de Bodrum'da Antalya'da Marmaris'te fiyatlar alıp başını gidiyor. Otel tatili severler, yüksek fiyatlardan şikayetçi. Ev tutup o şekilde vaktini geçirmek isteyen aileler ise market fiyatlarından çekiniyor. Ucuza planladığınız tatiliniz size pahalıya patlamasın!

Finans 04-03-24 08:33

Her şeyi tek başına yaptı! Yazın ziyaretçi akınına uğruyor: En eski parça 300 yıllık

Uzun yıllar Bursa'da yaşayan daha sonra memleketi Bayburt'a dönüş yapan 56 yaşındaki marangoz ustası Ömer Keleş, Ballıkaya köyündeki baba ocağını kültür evine dönüştürdü. Keleş, 50 metrekarelik evde yaklaşık bin adetin üzerinde antika ve nostaljik eşyayı sergiliyor. Kültür evi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Maddi anlamda kimseden destek almadığını kaydeden, her şeyi tek başına yaptığını kaydeden Keleş, kültür evinin özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

Haber 03-03-24 15:18

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll mayo ve çizme kombiniyle büyüledi! Yaz mı kış anlayamadık

Eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Mayo ve çizme kombiniyle poz veren Knöll'ün gönderisi beğeni topladı.

Trend 29-02-24 15:04

Herkes kendini hazırlasın sıcaklar, geliyor! 1 derece büyük risklere gebe: 2024'te rekoru göreceğiz

Geçtiğimiz yaz yaşanan sıcaklıklar birçok vatandaşı şaşırtmıştı. Kış aylarının da etkisini geç göstermesi 2024 yazının nasıl geçeceğini merak ettirmişti. Konuyla ilgili Prof. Dr. Şermin Tağıl'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Sıcaklıkları takip eden Tağıl 2024 yazında rekor artış görebileceğimiz söyledi. Tağıl ayrıca sıcaklıklardaki 1 derecenin büyük risklere neden olabildiğini vurguladı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 12:48

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-24 17:25

Hormonları dengeleyip fazla östrojeni vücuttan atıyor! Bel bölgesinde yağlanma, kilo vermede zorluk ve kronik yorgunluğa son veriyor

Sağlıklı beslenme, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almasını ve dengeli bir şekilde çalışmasını sağlarken bazı yiyecekler özellikle belirli sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için birebir faydalar sağlayabilir. Çiğ havuç salatası hormon dengesini sağlayıp fazla östrojenin vücuttan atılmasına destek olabilir. Bu sayede saç dökülmesi, baş ağrısı, depresyon, kısırlık, düşük libido ve kilo problemlerine birebir fayda sağlar.

Kadin 23-02-24 15:59

Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşkını ilan etti! Pozlara yorum yağdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Magazin 23-02-24 14:56

Çanakkale'de kadın çiftçilerle süs bitkileri üretimi için ilk adım atıldı

Türkiye'de süs bitkileri sektöründe yeni alternatifler oluşturulması için Çanakkale'de kadın çiftçilerin bu yaz üretime başlaması planlanan çalışma kapsamında protokol imzalanarak yol haritası belirlendi.

Yurthaber 23-02-24 10:14

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-24 18:52

'Yıllarca makarna yiyen birine sen makarna yemeyeceksin demek gerçekçi değil' Kilo vermek isteyenler için altın tavsiye

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Arslan, sağlıklı beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.

Kadin 22-02-24 16:07

Karacasu’nun yayla evleri zamana yenik düşüyor

Karadeniz Bölgesi’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası’na benzetilen Aydın’ın Karacasu ilçesindeki yaylalar, her geçen gün gezginlerin rotasına girerken, bir zamanlar bölgedeki vatandaşların yaz aylarında taşındığı yayla evleri ise zamana yenik düştü.

Yurthaber 22-02-24 08:40

'Ağrısız hareket etmek için en basit önlem' diyerek açıkladı! Eklem ağrılarınızın sebebi bu olabilir

Suyun insan sağlığı için önemi ve faydaları hakkında uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, “Eklem aralıklarında kayganlığı sağlayan sıvı bileşeninde de su bulunur. Yeterince su içmediğimizde eklem arası sıvılarla birlikte eklem kayganlığı da azalır. Bu da eklem ağrılarına, hareket sırasında eklemlerden ses gelmesine neden olur. Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir. Ağrısız hareket etmek için su içmek en basit önlem” dedi.

Kadin 21-02-24 17:31

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak 'rüşvet ve tehdit' iddiası! 16.55'e kadar bir umutla bekledim diyerek açıkladı

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Adaylık sürecinde hem rüşvet teklifleri hem de tehditlerle karşı karşıya kaldığını belirten Zan, "Çekilmem için açık çek teklif edildi. 'Ne istiyorsan sen bunu yaz' dediler. Kabul etmedim" dedi. Zan ayrıca "16.55'e kadar bekledim, CHP'yi. Belgelerimi vermedim, bekledim bir umutla" diye konuştu.

Haber 21-02-24 15:10

Hafsanur Sancaktutan saten elbisesiyle olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Darmaduman ve Ya Çok Seversen gibi birçok iddialı yapımda rol alan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa davet tarzıyla gündem oldu.

Magazin 20-02-24 15:51

Diyetisyenlerden sağlıklı beslenme hakkında doğru bilinen 7 yanlış! 'Geç saatte yiyebilirsiniz, 'doğal' şeker daha iyi değildir ve yumurta kolesterolü yükseltmez...'

'Günde asla ikiden fazla yumurta yemeyin. Tam tahıllı ekmek tüketin ve beyazlardan (un, şeker, tuz) kaçının. Şekerli ve gazlı içeceklerden kaçının.' gibi beslenme kuralları yaygın olarak biliniyor. Bunlar, yıllar boyunca beslediğimiz ve optimum sağlığın anahtarı olduğuna inandırdığımız yüzlerce sözde diyet 'kuralından' sadece üçü. Ancak giderek artan kanıtlar, aslında sağlıklı bir beslenmenin çok daha basit olduğunu gösteriyor.

Kadin 20-02-24 08:26

Marketten bu ürünleri almadan önce bir kez daha düşünün! Zararlarını duyan çok şaşırıyor

Market raflarında birçok ürün bulunur. Bazen alışveriş yaparken dikkatsiz davranabiliriz. Tüketicileri bilinçlendirmek ve sağlıklarını korumak amacıyla paylaşım yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gamze Durman bir diyetisyen olarak marketten asla almadığı ürünleri paylaştı.

Kadin 19-02-24 08:30