Yunlu Tulum Peyniri Haberleri

Van'da belediye başkanlığı DEM'den AK Parti'ye geçti! İl Seçim Kurulu kararı sonrası ortalık karıştı

DEM Parti'nin 'tulum çıkararak' tüm ilçeleri kazandığı Van'da yeni bir gelişme yaşandı. Van İl Seçim Kurulu, yüzde 55 oy alan Abdullah Zeydan'ın yerine ikinci sıradaki AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olmasına karar verdi. DEM Parti'den çok sert bir açıklama gelirken, Van sokakları ise karıştı. Polisin zaman zaman müdahalesi sürüyor.

Haber 2024-04-02 14:42:55

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 2024-03-16 10:41:47

Hande Erçel Paris sokaklarında! İddialı tarzıyla dikkat çekti! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Hande Erçel, Paris pozlarını paylaşmaya devam ediyor...

Magazin 2024-03-02 08:41:09

Airfryer tost tarifi: Airfryer'da tost nasıl yapılır?

Airfryer ile çok çeşit atıştırmalığı, kahvaltı ürününü, tatlıyı ve daha birçok aşamalı tarifleri son derece kısa süreler içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Hem pratik olması hem de diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kaloride yiyecekler hazırlaması sayesinde mutfakların başköşesinde yerini alan Airfryer ile tercihinize göre istediğiniz peyniri kullanıp tost da yapabilirsiniz.

Yemek 2024-01-19 17:04:09

Edirne beyaz peyniri ve badem ezmesi için AB'ye coğrafi işaret başvurusu yapılacak

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, kentin coğrafi işaretli ürünleri beyaz peynir ve badem ezmesinin Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili alması için başvuruda bulunacaklarını söyledi.

Yurthaber 11-01-24 11:54

400 yıldır aralıksız yapılıyor! Kilosu 500 TL.. 6 ay toprak altında kalması şart

Çanakkale'de 400 yıldır yaşatılan gelenek hem damaklara hitap ediyor hem de hane bütçesine destek veriyor. Ayvacık'ın Şap köyünde yapılan Tepme peyniri 6 ayı toprak üstünde 6 ayı toprak altında olmak üzere 1 yılda hazırlanıyor. Her yıl sayılı yapılabilen peynirin kilosu ise 500 lira...

Finans 02-01-24 09:55

Leonie Hanne baştan aşağı dantel tulumuyla sosyal medyayı salladı! Sütyensiz tarzı olay oldu

Son dönemin en popüler moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Siyah tamamen dantelden oluşan bir tulum giyen Leonie Hanne sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-12-23 15:42

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa şeffaf elbisesiyle şov yaptı! Vücut hatlarının gözükmesine aldırış etmedi

Kendini sevme tavsiyelerini paylaşmasıyla tanınan Ariella Nyssa, sosyal medyada özellikle vücut pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Fenomen isim sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında tamamen şeffaf bir tulum tercih ederek vücut hatlarını cesur bir şekilde ön plana çıkarttı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 14-12-23 10:13

Uraz Kaygılaroğlu'nun yanlış anlaşılan paylaşımı gündem oldu! Yanımdaki çıplak değil

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'de 'Mete' rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımı yanlış anlaşıldı. Kaygılaroğlu, geçmiş tarihlerde çekilmiş tulum eşliğinde oynadığı görüntüleri paylaştı. Ünlü oyuncunun yanında tulum oynayan arkadaşının pantolon rengi sosyal medyada gündem oldu. Kaygılaroğlu'nun açıklaması takipçilerini gülümsetti.

Magazin 09-12-23 09:35

Gelip gidip kaşar peyniri çaldılar! Biri hüngür hüngür ağladı, diğeri dil dökerek suçlamaları reddetti

Bayrampaşa’da marketten belli aralıklarla 20 tane kaşar peyniri çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli, market sahipleri tarafından takip edilerek yakalandı. Üzerlerinden 2 paket kaşar peyniri ve çeşitli ürünler çıkan 2 hırsızdan biri hüngür hüngür ağlarken, diğeri ise "Ben arkadaşı yolda gördüm. Varsa görüntüm zararını karşılayayım" diyerek suçlamaları reddetti.

Haber 24-10-23 15:39

Yer: İstanbul! Operasyonda dikkat çeken anlar: Beyaz tulumuyla geldi, verdiği cevap karşısında polis bile şaşkına döndü

İstanbul'da polis ekipleri uyuşturucu operasyonunda 5 kişiyi yakaladı. Yakalananlar arasında bir kişi ise dikkat çekti. Beyaz tulum içerisindeki adamın verdiği cevap polis ekiplerini bile şaşırttı. Beyaz tulum içerisindeki adam, uyuz hastalığına yakalandığını ve kimseye bulaşmaması için tulum giydiğini ifade etti.

Haber 20-10-23 07:57

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll cesur kıyafet tarzıyla gösterinin önüne geçti! Tamamen tülden oluşan tulumu sosyal medyada gündem yarattı

Dünya Kupası'nda "En Seksi Taraftar" seçilen Ivana Knöll lakabının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eski Hırvatistan güzeli Knöll bu kez Milano'da bir gösteriyi izlemek için seyirciler arasındaki yerini aldı. Fenomen ismin tamamen tül detaylardan oluşan tulum tercihi sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 27-09-23 09:43

Sosyal medya fenomeni Francia James, traplez tulumuyla dans şovu yaptı! Resmen yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Florida'daki evinin havuzunun kenarında yaptığı dans şovuyla Instagram'da gündem yarattı. Şort tulum tercih eden James, iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği için tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-09-23 09:58

Gülşen sahne tarzıyla sosyal medyayı salladı! Deniz Seki dayanamadı

Başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Gülşen yine çok konuşulacak bir sahne performansına imza attı. Arkasında kanat detayı bulunan pembe bir tulum tercih eden Gülşen’in pozlarına ünlü şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-09-23 10:39

Rita Ora sahne tarzıyla olay oldu! Eteğini üstünden çıkarıp atınca...

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle Taika Waititi ile evlenen ve tam 1 yıl sonra düğün fotoğraflarını paylaşan Rita Ora sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Dantelli tulum üzerine deri etek giyen şarkıcı eteği konserin ortasında çıkarıp atınca olay oldu.

Magazin 08-08-23 10:40

Rize'de, Ukraynalı dans topluluğu ekibi savaş karşıtı dans gösterisi yaptı

Rize'de, "12. Tulum ve Kemençe Festivali"ne katılan Ukraynalı halk dansları topluluğu, savaş karşıtı dans gösterisi yaptı.

Yurthaber 24-07-23 13:46

Rize'de 3 dakikada 5 bardak çay içmek için yarıştılar

Rize'de, 12. Tulum ve Kemençe Festivali'nde "en hızlı çay içme yarışması" yapıldı.

Yurthaber 24-07-23 06:56

Sosyal medya fenomeni Olivia çocuklarını okuldan almak için tercih ettiği kıyafetle tepkilerin odağına yerleşti! Transparan tulumu diğer velileri şaşırttı

Sosyal meyda yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Olivia bu kez çocuklarının okula giderken seçtiği kıyafetlerle gündemde. Fenomen isim çocuklarını okuldan almak için transparan bir tulum tercih edince hem sosyal medyanın hem de diğer velilerin tepkilerinin odağına yerleşti.

Trend 13-06-23 08:43

Deri tulum giyen TikTok fenomeni Yaren Alaca göğüs dekolteli poz verdi!

Tiktok fenomeni Yaren Alaca sosyal medyadaki cesur ve iddialı tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü fenomen bu defa deri bir tulum giyip göğüs dekolteli pozlar verdi. Alaca'nın cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-23 15:18

Transparan tulum giyen Lourdes Leon sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Pop müziğe yön veren isimlerden Madonna’nın, spor hocası Carlos Leon’dan dünyaya gelen kızı Lourdes Leon sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Leon son olarak bir markanın gecesine katıldığı tarzı ile gündem oldu. Tamamen transparan bir tulum giyen ünlü isim göğüs dekoltesi ile takipçilerini mest etti.

Magazin 21-04-23 12:36

Transparan tulum giyen Rita Ora derin göğüs dekoltesiyle büyüledi

Cesur tarzı, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren İngiliz şarkıcı Rita Ora iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Deri transparan bir tulum giyen Rita Ora derin göğüs dekoltesiyle adeta takipçilerini mest etti.

Magazin 13-04-23 09:13

Otlu peynir ikramı sosyal medyada gündem olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Deprem bölgesindeki ekiplerin "otlu peynir" ikramına dair görüntüler sosyal medyada ilgi görmüştü. O görüntülerde Türk arama kurtarma ekiplerinin Çin arama kurtarma ekiplerine ekmek arası otlu peynir ikram ettiği görülmüştü. Şimdi ise yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde ise Çinli arama kurtarma görevlisinin peyniri sevdiğini söylediği ve Van’a selam gönderdiği görülüyor.

Haber 17-02-23 09:42

Sosyal medya fenomeni Anastasia Nova’nın kıyafetine kimse anlam veremedi! “Nereden başlıyor?”

Sosyal medyada yarım milyona yaklaşan sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim Anastasia Nova yine cesur pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Tamamen dantellerden oluşan bir tulum tercih eden Nova’nın gönderisi kısa sürede viral olmayı başarırken kullanıcıların büyük bir bölümü tasarımı anlamak için çaba sarf etmek zorunda kaldı.

Trend 27-01-23 14:59

Kylie Jenner vücudunu saran tulumuyla nefes kesti! 'Ateşli köylü kızı'

ABD'li model Kylie Jenner, 378 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tabiat pozlarını paylaştı. Kahve tonlarında mini bir tulum giyen Kylie Jenner yeşilin içinde çömelip poz verdi.

Magazin 20-01-23 10:55

Dekoltesine kimse anlam veremedi! Transparan tulumu nefesleri kesti... “Nerede başlayıp nerede bittiğini anlamadım”

Sosyal medya fenomeni Ashley Vee, cesur tulum seçimiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Transparan detaylardan ve siyah çizgilerden oluşan tulumu bir gören bir daha baktı. Sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye bölen cesur seçiminde bazı kullanıcılar fenomen ismin tarzını beğenirken bazıları ise kıyafete anlam veremediklerini ifade etti.

Trend 02-01-23 11:45

Bir tane asla yetmez: Çıtır çıtır paçanga böreği tarifi! Paçanga böreği nasıl yapılır?

Börek tarifleri yediden yetmişe herkesin bayılarak yediği yemekler arasında bulunuyor. Klasik börek tariflerinden sıkılanlar için paçanga böreği kaçınılmaz bir fırsat. Uzayıp giden kaşar peyniri ve pastırmanın eşsiz uyumu yiyen herkesi hayran bırakıyor. Paçanga böreği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik paçanga böreği tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 30-12-22 09:39

1 ALANA 1 BEDAVA! ŞOK 28 Aralık 3 Ocak aktüel ürünler kataloğu: 2 kilo tost peyniri 209 TL!

ŞOK marketlerde 28 Aralık 3 Ocak tarihleri arasında, çeşitli kategoriden birçok ürün uygun, taksitli fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunulacak. Dondurmalarda bir alana bir bedava kampanyası var. Gıda, mobilya, temizlik, kişisel bakım kategorisinden birçok yeni ve uygun ürün ŞOK marketlerde olacak. İşte 28 Aralık 3 Ocak ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Finans 28-12-22 16:07

Airfryer paçanga tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da paçanga nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde en sık tüketilen lezzetler arasında olan paçanga böreğinin kökeni Balkanlar olarak bilinir. Bu lezzet Türk mutfağına da girmiş ve türlü davetlerde ikram edilir hâle gelmiştir. Temel malzemeleri pastırma ve yufka olan paçanga böreği, kaşar peyniri, domates, biber ve maydanozla zenginleştirilerek hazırlanır. Sigara böreğiyle benzer aşamalarla yapılan ve asıl malzemesi pastırma olan paçanga böreğini airfryer ile de kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-12-22 16:59

Hem şık hem rahat sürekli kullanabileceğiniz tulum modelleri

Kadınlarla ilgili tartışmaya kapalı konulardan biri, moda tutkuları! Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyen stil sahibi kadınlar, kombinlerini özenle seçerler. Siz de tek parça şıklığı için her sezon birbirinden çekici modelleri üretilen tulumları tercih edebilirsiniz. Hangi modeli seçeceğinize karar veremiyorsanız birbirinden özel parçalardan oluşan listemize bir göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-12-22 16:27

Cinsel ilişkiye girmek beni çok mutlu ediyor demişti! Bella Thorne tulum tercihiyle dikkat çekti

Cinsel içerikli site OnlyFans'ta hesap açan ve 24 saatte hiç paylaşım yapmadan 1 milyon dolar kazanan Bella Thorne, müstehcen pozları ve açıklamalarıyla tanınıyor. Cinsel hayat itiraflarıyla dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı son olarak giydiği tulumun için sütyen tercih etmeyip göğüslerini sergiledi.

Magazin 09-12-22 09:59

Dilimi 20 liraları buldu kilosu 695 TL'ye kadar yükseldi! 'Alamıyoruz sadece kokluyoruz gramı bile altın değerinde...'

Enflasyonun artması sonucundaki pahalılık en çok mutfaklara yansıyor. Beyaz peynir, kaşar peyniri gibi ürünler kırmızı etin kilogram fiyatını geride bırakmıştır. Son olarak bazı marketlerde sucuk fiyatının da yeniden zamlandığı ve kuşbaşı eti geride bıraktığı görüldü. Son olarak kahvaltıların özel yiyeceği pastırmanın kilosu da 700 TL seviyelerine geldi.

Finans 05-12-22 07:54

Kaşar peynirinin fiyatı kırmızı eti geçti! Vatandaş ise çareyi arta kalan peynirde buldu: Peki fiyatlar neden arttı?

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan kaşar peynirinin fiyatı kırmızı eti solladı. Et 115 TL'den, kaşar peyniri ise 155 TL'den satılıyor. Eski kaşar peynirinin fiyatı ise adeta uçtu, en pahalı peynirlerden biri oldu. Hal böyle olunca vatandaş, çareyi kesilirken arta kalan peynirde buldu. Bu peynir, diğer peynirlere göre daha uygun olduğu için tercih ediliyor.

Finans 25-11-22 10:03

Çin'deki dünyanın en büyük iPhone fabrikası karıştı! İşçiler isyan bayrağını açtı... Eve dönmek istiyoruz

Dünyanın en büyük iPhone fabrikası olarak bilinen Çin’in Zhengzhou kentindeki fabrikada protestolar patlak verdi. Kovid-19'un vurduğu fabrikada işçiler isyan bayrağını açtı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, işçilerin koruyucu tulum giyen polislerle çatıştığı ve “Eve dönmek istiyoruz” sloganları attığı görüldü. İşçiler geciken ikramiyelerden, yetersiz gıdadan şikayetçi.

Haber 23-11-22 15:25

Tuğba Ekinci siyah deri kostümle poz verdi! Arkasını dönünce....

Sosyal medyada müstehcen pozlar vermekten çekinmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, yine kendine has tarzıyla bir paylaşıma imza attı. Siyah deri bir mayo benzeri tulum ve file çorapla pozlarını paylaşan Ekinci, arkasını dönüp poz verince ortaya çıkan kalçasıyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 09-11-22 14:21

FETÖ'ye yönelik Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda Erzurum'da 13 zanlı yakalandı

Operasyonda, şüphelilerin para transferini, ATM cihazlarından kartsız işlemler ile pestil, kaşar peyniri ve kuru gıdaların arasına sarıp kargoyla yaptığı kameralara yansıdı

Yurthaber 18-10-22 20:59

Islah ettiği kuzularıyla üretimi ve hayvan sayısını artırdı

Erzincan'da, "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi"nden faydalanarak tescilli Erzincan tulum peyniri üreten kadın, 30 koyunla başladığı yetiştiricilikte hayvan sayısını 700'e yükseltti - Üretici Fecire Güzel: - "Ben çoğalan koyunlarımla ailemin geçimini sağlıyorum. Çocuklarımı büyüttüm şimdi ise üniversitede okuyan torunlarımın eğitimlerine destek oluyorum"

Yurthaber 14-10-22 12:45

Euphoria'nın yıldızı Zendaya'nın sütyensiz tarzı olay oldu! Herkes ona baktı

Valentino gösterisine katılan Zendaya tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. File bir tulum giyen ve göğüslerini açıkta bırakan Zendaya tarzını bir ceketle tamamladı. Zendaya'nın iddialı tarzı beğeni topladı.

Magazin 03-10-22 10:01

Kandırılıyor olabiliriz: Kaşar peyniri sandıklarınız tost peyniri olabilir! Kaşar ve tost peynirinin farkı nasıl anlaşılır?

Kaşar yemeklerde, kahvaltılarda en sevilen ve sık kullanılan peynirler arasında bulunuyor. Hem tat hem de doku olarak diğer peynirlerden ayrılan kaşar peynirini alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Marketlerden satın aldığımız birçok kaşar peyniri aslında tost peyniri olarak satılıyor. Kaşar peyniri ve tost peynirinin arasındaki farkı anlamak için bilinçli olmak gerekiyor.

Yemek 27-09-22 14:19

Tescilli Erzincan tulum peynirinin yayladan sofraya yolculuğu

Erzincan'da 1500-3000 rakımlı, zengin bitki örtüsüne sahip yaylalardaki koyun ve keçilerinden elde edilen sütle üretilen peynir, 3 ay depolarda muhafaza edildikten sonra sofralardaki yerini alıyor - Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin: - "8-9 bin tona yakın peynir üretimimiz bulunuyor"

Yurthaber 27-09-22 12:35

Love Island’ın yıldızı Millie Court ayrılığının ardından cesur pozlar verdi! Duşun altından paylaştı

Geçen sezon Love Island programına katılan Millie Court, Liam Reardon ile yaşadığı aşkla yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Liam Reardon ile yaşadığı ilişkiye noktaya koyan Court cesur paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 24 yaşındaki fenomen isim beyaz bir tulum giyerek duşun altında çekilen pozlarını paylaştı.

Magazin 24-09-22 11:26

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 22 Eylül 2022 MasterChef eleme adayları kim oldu?

MasterChef Türkiye'de haftanın üçüncü takım oyunu gerçekleşti. İlk turda Diyarbakır yöresel lezzetleri konseptinde yemek yapan yarışmacılar ile dokunulmazlığı alan takım belli oldu. İkinci turda ise adaylar mandarella peyniri ile yaratıcı tabak yaparak bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdiler. 22 eylül 2022 MasterChef Türkiye'de gecenin sonunda eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef takım oyununu kim kazandı? 22 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları...

Magazin 23-09-22 14:40

Duygu Özaslan'ın çok konuşulan siyah tulumunu beğenenlere 300 TL altı alternatif öneriler

Kadınların gardırobundaki en kurtarıcı parçalar arasında yer alan tulumlar, her mevsimde kullanılmasıyla öne çıkıyor. Hem gece hem gündüz saatlerinde şık görünmek isteyenler, tulum tercihini genellikle siyah renkten yapıyor. Şıklığına önem veren birçok kadın gibi Duygu Özaslan da gardırobunda sık sık tulum modellerine yer veriyor. Ünlü ismin son giydiği siyah tuluma benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 15-09-22 16:01

Kayseri'de manda yetiştiricileri mozzarella peyniri üretecek

Kayseri'de manda yetiştiricileri mozzarella peyniri üretecek

Yurthaber 09-09-22 17:14

Bu sezonun trendi cut out detayını üstünde taşımak isteyenler için tulum önerileri

Hemen her sezonun en çok tercih edilen parçaları arasında yer alan tulumlar, 2022 sezonunda cut out detayları ile dikkat çekti. Rahatlıklarının yanı sıra tasarımlarıyla da etkili bir stil yaratan cut out detaylı tulumlar, neredeyse tüm markaların tasarımları içinde boy gösteriyor. Sizler için sezonun en dikkat çekici cut out detaylı tulum modellerini inceledik. Gelin, birbirinden güzel tulum modellerine birlikte bakalım.

Kadin 06-09-22 17:44

Kırklareli peyniri yurt dışında da sofralara lezzet katıyor

Kentte 550 bin küçük ve büyükbaş hayvandan günlük elde edilen yaklaşık 900 bin ton sütten üretilen peynir, aromasıyla yurt içinin yanı sıra başta Katar, Irak, ABD ve Lübnan olmak üzere 20 ülkeden ilgi görüyor - Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel: -"İl genelinde 60’a yakın mandıramız, 3 ihracatçı firmamız var"

Yurthaber 01-09-22 12:07

Kars'ta kahvaltıların vazgeçilmezi çeçil peynirinin yapımı için kazanlar yakıldı

Çeçil peyniri hazırlamak için güneş altında yoğun mesai yapan kadınlar, peynirin fazlasını da satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor - Peynir yapan kadınlardan Mürvet Şeyhan: - "Bazı işlemlerden geçirilen peyniri bir hafta bekledikten sonra tuzlarız hem de tel tel ayırırız. Sonra bidon veya hayvan derisine koyduk mu kışa hazır hale gelmiş demektir"

Yurthaber 27-08-22 12:04

Pandemi dönemi tanıştığı pistlerde başarıdan başarıya koşuyor:

Milli atlet Edanur Tulum: "Ay yıldızlı bayrağı katıldığım her uluslararası şampiyonada dalgalandırmak istiyorum"

Yurthaber 23-08-22 11:09

Rize'nin Çayeli Koloti peyniri coğrafi işaret tescili aldı

Rize'nin Çayeli Koloti peyniri coğrafi işaret tescili aldı

Yurthaber 21-08-22 16:25

Kim Kardashian kalçasındaki dolguları eritti! Dar tulumuyla kıvrımlarını sergiledi

Kıvrımlarıyla tanınan Kim Kardashian şaşırtan bir karar aldı. Son dönemde bir hayli kilo veren Kim dolgularının bir kısmından da vazgeçti. Kardeşi Kendall Jenner'ın partisinde dikkat çeken ünlü isim yine kıvrımlarını sergileyebileceği bir tulum tercih etti.

Magazin 21-08-22 02:01