Zeytinyagli Taze Fasulye Haberleri

Avokadoların uzun süre kararmaması için basit tüyoyu paylaştı! Asla israf etmeyeceksiniz

Avokado, sağlığa olan faydaları ve çok yönlülüğü nedeniyle popüler bir meyvedir, ancak oldukça çabuk bozulabilirler. Bir beslenme uzmanı onları daha uzun süre taze tutmak için basit bir tüyo paylaştı.

Kadin 2024-04-15 07:35:24

İngilizlerin kahvaltısındaki şaşırtıcı kilo verme sırrı! Fasulye o işe yarıyormuş... 8 haftada 6 kilo verdiler, bazıları daha da fazla zayıfladı

Tüm dünyada meşhur olan İngiliz kahvaltısı ürün çeşitliliğiyle dikkat çeker. Kahvaltıda kızarmış ekmekten fasulyeye, sosisten reçele kadar çok sayıda farklı ürün bir arada bulunur. İngilizlerin dikkat çeken bu kahvaltısındaki bir detayın kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı. O sır; fasulye ve dirençli nişastada saklı! İşte yapılan araştırmada gönüllülerin 8 haftada 6 kilo vermesini sağlayan o zayıflama sırrı ile ilgili detaylar...

Kadin 2024-04-03 10:29:56

Konya’da “Kuru Fasulye ile Beyaz Bahar” projesi hayata geçiriliyor

Konya’da aralarında Beyşehir, Hüyük ve Derbent’in ilçelerinin de olduğu 10 farklı ilçede “Kuru Fasulye ile Beyaz Bahar” projesi kapsamında çiftçilere toplam 58 bin 700 kilo sertifikalı fasulye tohumu dağıtılmaya başlandı.

Yurthaber 2024-03-29 10:43:16

6 Şubat'ın unutulmayan acılarından İsias Otel... Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler

6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak acılar hala taze. Kıbrıs'tan Adıyaman'a şampiyon olmak için gelen ancak sonsuzluğa uğurlanan öğrencilerin aileleri haklı isyanlarına devam ediyor. Hayatını kaybeden sporculardan Selin Karakaya'nın annesinin, "Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler" sözleri boğazları bir kez daha düğümledi.

Haber 2024-03-21 16:53:15

Diğer Haber Etiketleri

kayla mon Avokado eo Sebze ingiliz kahvaltı Konya Adıyaman deprem kıbrıs 140 journos kuru incirin faydaları kuru incirin kadınlara faydaları kuru incir oda kokusu pierre cardin eyüp sabri tuncer hurma Ramazan zwilling saklama kabı vakumlu poşet vakum pompası kişisel bakım ürünleri nivea krem maybelline kapatıcı cerave krem loreal paris rexona clinical protection rexona deodorant veet tüy dökücü krem bioderma atoderm axe deodorant ogx şampuan gillette venus philips tıraş makinesi vazelin clear men muz muz nasıl saklanır İbrahim Tatlıses tatlıses Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses grip nar portakal limon greyfurt havuç hastalık salgın tarifi et yemekleri organik Türkiye ürün İhracat turşu böcek kokarca tarım istanbul adliyesi terör saldırısı portakal suyu faydaları nelerdir Derya Tuna kurabiye tarifi pırasa tarifi kahve sohbetleri kek yapmak meyveler ve sebzeler kek tarifi tarif pasta tarifi düğü dürme sebze ve meyve detoks matara tupperware suluk su şişesi detoks suyu karakteri Oyuncu Güldür Güldür domates patates soğan buzdolabı cinayet Kocaeli kavga ibrahim saraçoğlu öksürük nezle böbrek böbrek hastalığı belirtileri böbrek hastalıkları Stanley stanley termos çanta beslenme çantası baba oldu evlendi Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer simit tarifi simit yapımı simit simit tarifi - evde evde simit tarifi sarımsak ananas ekmek kuru fasulye nasıl yazılır christian dior parfüm erkek parfüm püf noktaları ele yaşında Aslı Enver güzellik sant gül suyu Güneş hücreler kahve peelingi taht kedi kedi su pınarı lavanta yağı çamaşır deterjanı koku yumuşatıcı Bursa beyaz lahana turşusu nasıl yapılır lahana turşu nasıl yapılır lahana tursusu tarifi lahana tursusu nasil yapilir lahana turşusu lahana turşusu yapılışı lahana turşusunun yapılışı fasulye Sakarya tohum püf noktası fasulye turşusu dudak hücre cilt leke kremi

Kuru incirin faydaları nelerdir, nelere iyi gelir? Kuru incir günlük ne kadar tüketilmeli?

İnsan sağlığı için son derece faydalı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. İncir de bu meyvelerden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Ficus olan incir, dut ailesine mensup bir meyve türüdür. İncirin kurutulmuş hâli ise kuru incir olarak tabir edilmektedir. Kuru incirin de taze incir meyvesi kadar sayısız yararı mevcuttur. Peki, kuru incirin faydaları nelerdir, nelere iyi gelir ve günlük ne kadar tüketilmeli?

Haber 12-03-24 18:16

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 08-03-24 21:04

Ramazan ayının yaklaşmasıyla satışları arttı! Esnaftan vatandaşlara hurma uyarısı! Özellikle diyabet hastalarının dikkatine...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hurma alışverişleri artmaya başladı. Esnaf, vatandaşı taze hurma alma konusunda uyarırken diyabet hastaları için de diyet hurma tavsiyesinde bulundu.

Haber 07-03-24 00:44

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-24 17:24

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-24 18:34

Muzların uzun süre kararmadan durması için basit tüyoyu paylaştı! '10 gün boyunca taze kalacak'

Muz, lezzeti, doyuruculuğu ve sağlığa faydalarıyla evlerde sık sık tüketilen meyvelerden bir tanesi. Ancak çoğu zaman satın alınan muzlar kısa sürede kararak yenilmez bir hale geliyor. Bir gıda uzmanı ise muzların daha uzun süre dayanmasını sağlayacak basit bir tüyoyu paylaştı.

Kadin 26-02-24 10:23

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli doğum kilolarından kurtuldu! 1 ayda tam 16 kilo verdi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doğum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı. Şefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-02-24 12:40

Bu içecek kış aylarının vazgeçilmezi oldu! Antibiyotiğe hayır, gripsavara evet İçinde yok yok

Kış aylarında taze meyvelerin bir araya geldiği ve halk arasında ‘gripsavar’ olarak adlandırılan atom içeceği kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

Haber 17-02-24 10:58

Evdekiler parmaklarını yiyecek! Bu akşam ailenize yapabileceğiz karnıyarık tarifi

Ailecek sevilen karnıyarık tarifi, evde yapıldığında daha da özel! Taze patlıcanlar, nefis kıyma harcı ve domatesle buluşarak sofralarınıza neşe katacak. Pratik hazırlanışıyla zaman kazandırırken, ailenize unutulmaz bir ziyafet sunabilirsiniz. Hadi birlikte tarife bir göz atalım.

Yemek 12-02-24 14:44

Avrupa'da 4. sırada: Türkiye organik ürün ihracatında 1 milyar dolar sınırını aştı

Kuru, taze ve dondurulmuş meyveler ve pamuk başta olmak üzere 268 farklı üründe 1,6 milyon ton organik üretim gerçekleştiren Türkiye, bu ürünlerin ihracatından elde ettiği döviz gelirinde 1 milyar doları aştı. Hedef 2 milyar dolar...

Finans 11-02-24 10:36

Limon mu sirke mi? Ev yapımı turşu için bilmeniz gereken lezzet ipuçları

Limon mu, yoksa sirke mi? Ev yapımı turşu yaparken karar vermeniz gereken kritik bir soru olsa gerek. Limonun canlı ve taze aroması mı yoksa sirkenin keskin ve yoğun tadı mı? İşte tam da bu noktada her iki bileşenin turşu yapımındaki etkisine dair derinlemesine bir bilgi sunacağız. Hangisinin tercih edilmesi gerektiğine dair ipuçları ve ev yapımı turşularınızı mükemmelleştirmenin sırlarını derledik.

Yemek 09-02-24 09:07

Gürcistan üzerinden Türkiye'ye girdi, hemen uyarı yayınlandı! İstilacı özelliğiyle biliniyor

Çiftçilerin kabusu 'kahvrengi kokorca' böceğiyle ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 'dikkat' başlığıyla uyarı yayınlandı. Tarım sektörünün öncü sorunlarından olan kahverengi kokarca böceği istilacı özelliğinin yanı sıra üretimin düşmesine de neden oluyor. Böceğin zarar verdiği ürünler arasında fındık, elma, armut, şeftali, Trabzon hurması, turunçgil, mısır, biber, fasulye ve domates yer alıyor.

Haber 07-02-24 14:20

İstanbul'daki adliye saldırısında '8 yıl' detayı! 'Savcı Kiraz' iddiası gündemde... Birden altyazı geçti, hanımla ayağa kalkamadık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçti. Saldırının gerçekleştiği İstanbul Adalet Sarayı dün bir kez daha hainler tarafından hedef alındı! Teröristlerden Emrah Yayla'nın, Kiraz'ın katiliyle akraba olduğu iddiasına Bakan Tunç'tan yanıt gelmişti. Acısı hala taze olan baba Hakkı Kiraz, dünkü saldırıyı gördükleri ana ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Saldırıda yaşamını yitiren Dilfıraz Karataş ile ilgili de yeni bir detaya ulaşıldı.

Haber 07-02-24 10:25

Portakal suyunun faydaları nelerdir? Portakal suyu neye iyi gelir?

Portakal, birçok kişinin severek tükettiği hem mineral hem antioksidan hem de vitamin yönünden fazlasıyla zengin olan bir narenciye çeşididir. Bu meyve, birçok farklı şekilde tüketime sahip olan meyvelerden biridir. Tek başına taze ya da kuru olarak yenebilen bir meyve olduğu gibi suyu sıkılarak da içilebilmektedir. Portakalın kendisi kadar suyu da sağlık açısından oldukça faydalıdır. Peki, portakal suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:17

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli oğlu Sinan Emir’i paylaştı! 'Ayel’i bekliyoruz...'

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli'den son olarak yeni kare geldi. Şefkatli ikizlerden minik Sinan Emir'i paylaştı.

Magazin 02-02-24 14:39

Taze baba İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali olay oldu

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşadı. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Taze baba İdo Tatlıses bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından imaj tazeledi.

Magazin 30-01-24 15:53

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-24 07:39

Portakallı kurabiye tarifi: Portakallı kurabiye nasıl yapılır?

Ev partilerinin, özel gün etkinliklerinin, çay davetlerinin gözde ikramlıklarından biri de hem tatlısı hem tuzlusu yapılabilen kurabiyelerdir. Özellikle mevsiminde en taze şekilde temin edilebilen meyveler ile yapılan kurabiyeler, keyifli sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçileri olur. Kendi mevsiminin en faydalı meyvelerinden portakal ile yapılan kurabiyeler soğuk kış günlerinin en sevilen lezzetlerinden biridir.

Yemek 24-01-24 20:49

Portakallı pırasa tarifi: Portakallı pırasa nasıl yapılır?

Kış mevsiminin değerli sebzelerinden pırasa, çorbasıyla, yemeğiyle ya da salatasıyla insan sağlığına son derece faydalı bir sebzedir. Aynı mevsimin gözde meyvelerinden portakal da kış boyu insan vücudunun ihtiyaç duyabileceği birçok vitamini içeren bir meyvedir. Mevsiminde taze olarak temin edilebilen bu besinlerle portakallı pırasa yapmak isterseniz tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:39

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Mandalinalı pasta tarifi: Mandalinalı pasta nasıl yapılır?

Yaş pasta, dünya genelinde tüm mutfaklarda yer alan, tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Farklı ülkelerde, farklı özel günlere göre, mevsim meyveleri ya da farklı bölgeye has malzemeler kullanılarak yapılabilmektedir. Eğer daha çok doğum günleri ile özdeşleşmiş olsa da yılın her günü herhangi bir sebeple yapılabilecek olan yaş pastalar yapmak istiyorsanız en taze mandalinaların temin edilebildiği soğuk kış günlerinde mandalinalı pasta tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 24-01-24 18:58

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-24 17:27

Dışarıdan meyveli yoğurt almayı bıraktırıyor! Nefis el yapımı çilekli yoğurt tarifi

Hazır satılan meyveli yoğurt alışkanlığından vazgeçmek için sağlıklı bir alternatif arayışında mısınız? El yapımı çilekli yoğurt tam aradığınız tarif olabilir. Dışarıdan alınan meyveli yoğurtların içerdiği şeker ve katkı maddelerinden kaçınmak, aynı zamanda taze meyve lezzetini yoğurdunuzla bir araya getirmek istiyorsanız el yapımı çilekli yoğurt tarifini denemelisiniz.

Yemek 12-01-24 15:27

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin eşiyle Bali'de... Eşiniz ne güzel

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin, ağustos ayında İrem Uslu ile hayatını birleştirmişti. Taze evliler Bali tatiline çıktı. Lüks tatilden yaptıkları paylaşımlarla çift beğeni topladı.

Magazin 10-01-24 14:22

Bu hatadan kaçının: Asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek!

Gıda saklama konusunda buzdolabının sağladığı pratiklik, bazı besinler için doğru bir seçenek değil. Bozdolabı pek çok gıdayı taze tutmak için kullanılır ancak her besin için buzdolabı uygun değildir. Bazı yiyecekler, soğuk ortamlarda hızla bozulabilir veya tadını kaybedebilir. Bu besinler, doğru koşullarda saklandığında daha uzun süre dayanabilir ve tazeliğini koruyabilir. İşte asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek...

Kadin 10-01-24 10:31

Baba ve kızı bıçaklanarak öldürülmüştü! Kan donduran vahşetin görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 2021 yılında Ahmet Avcı (52) ve kızı Ebru Avcı (25), aynı apartmanda oturan komşuları Hakan Yiğit (38) ve annesi Tülay Yiğit (58) tarafından defalarca kez bıçaklanarak öldürüldü. Kan donduran olayın dava dosyasına giren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Babası ve kız kardeşi öldürülen Ümit Avcı (30), "Bundan yaklaşık 30 ay önce kız kardeşim ve babam hunharca katledildi. Acımız hala taze, mahkeme bitmediği sürece acımız taze kalacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-01-24 12:45

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize yöntem! Kuru öksürüğü anında kesiyor

İbrahim Saraçoğlu öksürüğü şıp diye kesen mucizevi yöntemi açıkladı. “Tere, bunu unutmayın. 6, 7 yaprak sapları ile beraber taze tere tüketeceksiniz. O balgamı söküyor. Bunu çocuklar da kullanabilirler.” ifadesini kullanan uzman isim, hatmi çiçeği ve yulaf samanının da kuru öksürüğe ve bronşite iyi geldiğini belirtti.

Haber 25-12-23 13:04

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uyardı! O 5 alışkanlık böbrekleri bitiriyor

Böbrekler, omurgalılarda bulunur. Fasulye biçimindeki bu boşaltım organları hormon ve idrar üretir, bedende sağlıklı bir asit-alkali dengesi oluşturur, kanı süzer, mineralleri emer. Bu nedenle böbrek sağlığını korumak önemlidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu böbrek yetmezliği için bitkisel kür paylaştı.

Haber 12-12-23 13:23

Dayanıklılık, işlevsellik, tasarım bir arada! Stanley Yemek Kutusu'nda indirim zamanı

Açık hava aktivitelerinizde en yakın arkadaşınız olacak Stanley Classic Yemek Kutusu, Amazon'un Prime üyelerine özel başlattığı Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında indirime girdi! Yiyeceklerinizi taze ve kendi ısısında tutmanızı sağlayan ürüne cazip fiyatla sahip olmak isterseniz, haydi detaylara geçelim.

Haber 11-12-23 16:04

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-23 17:14

MASTERCHEF SİMİT TARİFİ: Evde pratik çıtır simit nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası!

Simit tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Her öğün tüketilebilen simit özellikle kahvaltılarda çok seviliyor. Bu simit tarifi ile fırından yeni çıkmış sıcak ve taze simit kokusu evinize yayılacak. Yapanların tarif defterine mutlaka kaydedeceği simit tarifi ve malzemeleri haberimizde.

Yemek 04-12-23 20:46

Yıllardır yanlış biliniyormuş: Buzdolabına asla koymamanız gereken 8 besin!

Mutfaklarımızın en önemli unsurlarından biri olan buzdolabı, yiyeceklerimizi taze tutmak için harika bir araç olabilir. Ancak, her besin bu soğutucu ortamda aynı derecede iyi saklanmaz. Bazı gıdalar, buzdolabına koyulduğunda beklenmedik şekillerde bozulabilir veya tadını kaybedebilir. Buzdolabı, bazı gıdalar için mükemmel bir saklama alanıdır ancak bazıları için uygun değildir. Asla buzdolabına asla koymamanız gereken 8 besin haberimizde.

Kadin 24-11-23 10:34

Seyahatte, kampta, plajda yiyecek ve içecekleriniz hep taze kalsın! Stanley Soğutucu Çanta indirime girdi

Çıktığınız uzun seyahatlerde ya da piknik gibi açık hava etkinliklerinde yiyecek ve içeceklerinizin bozulmadan uzun süre taze ve soğuk kalmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çok satanlarda ilk sırada yer alan Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta Bahar Fırsatları kapsamında flaş indirime girdi. "İyi ki aldım!" diyeceğiniz o ürünle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 20-11-23 15:20

Kuru fasulye nasıl yazılır? Kuru fasulye ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede bir kelime başka kelimeler ile bir araya gelerek yeni türde kelimeler oluşturabilir. Birleşik türde olan bu kelimeler yepyeni anlamlara karşılık gelebilir. Dünyadaki en zengin kelime hazinesine sahip olan Türkçe’nin bu zenginliğinin sebeplerinden biri de bu birleşik türdeki kelimelerdir. Ancak aynı zamanda ayrı ya da bitişik yazılmaları konusunda sık olarak tereddüde düşülür. Yazım kurallarına uymak bu nedenle son derece önemlidir.

Egitim 14-11-23 03:19

Christian Dior'un ikonik parfümü Sauvage kısa süreliğine indirimde

Christian Dior'un ikonik ve sofistike erkek parfümü Sauvage şimdi indirimde! Taze ve enerjik bir koku profiline sahip olan, kalıcılığı ve derin notasıyla hayranlık uyandıran bu parfüme Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli bir şekilde sahip olmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 13-11-23 15:30

Ferah lezzet: Limonlu tiramisu tarifi! Gelinim Mutfakta limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Limonlu tiramisu tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Limonun taze ve ferah tadı ile klasik tiramisunun muhteşem dokusuyla buluştuğunda ortaya çıkan bu tarif, deneyen herkesten tam puan alıyor. Peki, limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte püf noktalarıyla nefis limonlu tiramisu yapımı...

Yemek 10-11-23 14:43

Taze anne Aslı Enver'den makyajsız filtresiz paylaşım! Doğal haline beğeni yağdı

Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver dört ay önce anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde zamanının tamamını kızı Elay ile geçiren Enver makyajsız filtresiz paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 31-10-23 14:28

Gül suyu yüze her gün sürülür mü? Gül suyu cilt için nasıl kullanılır?

Gül suyu yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuş doğal bir mucizedir. Zarif ve taze gül çiçeklerinin buhar damıtma yöntemi ile işlenmesiyle elde edilen gül suyu cilt bakımında ve güzellik bakımında geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Bu eşsiz doğal ürün kokusu ve faydalarıyla sadece bir güzellik sırrı değil aynı zamanda tarihin ve kültürlerin de bir parçasıdır.

Kadin 31-10-23 09:54

Limon yağı ciltte nasıl kullanılır? Limon yağı cilt rengini açar mı?

Limon yağı taze, canlandırıcı ve enerji verici bir kokuya sahip olan doğal bir uçucu yağdır. Limonun ferahlatıcı özleri bu yağda yoğunlaşır ve yıllardır cilt bakımında kullanımıyla dikkat çeker. Hem kozmetik endüstrisinde hem de evde cilt bakımı rutinlerinde yaygın olarak tercih edilen bu mucizevi yağ, birçok ilgi çekici faydasıyla cilt sağlığını artırmak için kullanılır.

Kadin 29-10-23 23:11

Kedilerinize su içmeyi sevdirecek en iyi kedi su pınarı çeşitleri

Evimizi paylaştığımız kedilerimizin su içme alışkanlığı kazanması ve taze su tüketmesi, sağlıkları için bir hayli önemli. Siz de kedinizin her an taze suya ulaşmasını sağlayacak iyi bir kedi su pınarı arıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Birbirinden kaliteli ve kullanışlı modellerin yer aldığı listemizi inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.

Haber 27-10-23 11:49

Yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarınızı mis gibi kokutma yöntemleri!

Çamaşırlarınızın mis gibi kokmasını sağlamak için yumuşatıcı kullanmak yaygın bir uygulama olsa da, bazı kişiler kimyasal içeriklerden kaçınmayı tercih eder. Çamaşırlarınızı yumuşatıcı kullanmadan da doğal yollarla taze ve hoş bir kokuyla doldurabilirsiniz. Temiz içeriklerle evde çamaşırlarınızı nasıl ferah ve hoş kokulu yapabileceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Doğal kokular ile çamaşırları güzel kokutma yöntemleri haberimizde.

Kadin 27-10-23 10:56

İnegöl Belediyesi konserleri iptal edildi

İnegöl Belediyesi’nin 22 Ekim’de gerçekleştireceği Cerrah Fasulye Şenliği ile 29 Ekim’de yapılması planlanan Retrobüs ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri, Filistin’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 17-10-23 15:44

Probiyotik zengini: Kıtır kıtır lahana turşusu tarifi! Beyaz lahana turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Beyaz lahana turşusu, fermente sebzelerin lezzetli bir örneğidir ve severek tüketilir. Beyaz lahana, taze ve çıtır dokusu ile turşu yapılarak hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale gelir. Beyaz lahana turşusu, fermente edilmiş sebzelerin sağlığa olan faydalarından da yararlanmanızı sağlar. Sindirim sağlığını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca, lezzetli tadıyla da sofralarda sıkça tercih edilir. Peki, beyaz lahana turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-10-23 23:33

Endonezya'dan getirdi, taleplere yetişemiyor! Kilosu 100 bin lira

Endonezya'nın Açe bölgesinden getirdiği fasulye tohumunu bahçesine eken Usame Sofoğlu, taleplere yetişemiyor. "Kacang panjang" isimli fasyulyenin dünyanın her yerinde yetiştiğini, Türkiye'de ise sadece kendi bahçesinde bulunduğunu ifade eden Sofoğlu, "Bunlar kendi vatanında iki buçuk metreye kadar uzayabiliyor. Biz burada bir, bir buçuk metreyi hedefledik. Hedefimize de ulaştık" dedi. Bu fasulyenin tohumunun tane fiyatı 20 lira, 10 gramı ise bin liradan satılıyor. İşte detaylar...

Finans 06-10-23 09:30

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzeti: Fasulye turşusu nasıl yapılır? Erimeyen kütür kütür fasulye turşusu tarifi

Karadeniz mutfağının sevilen lezzeti fasulye turşusunun nasıl yapıldığına dair araştırmalar hız kazandı. Yazın yetişen yeşil fasulyelerden, sağlıklı ve bir o kadarda lezzetli fasulye turşusu yapmak isteyenler fasulye turşusu nasıl yapılır? Erimeyen kütür kütür fasulye turşusu için ne gerekli? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte fasulye turşusu yapmanın püf noktası...

Yemek 05-10-23 14:46