---
title: "15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Engelliler Atletizm Yarışları Yapıldı"
date: "2012-05-17 14:55:17"
author: "İHA"
tags: "Kayseri"
canonical_url: "https://www.mynet.com/15-21-mayis-genclik-haftasi-etkinlikleri-cercevesinde-engelliler-atletizm-yarislari-yapildi-180100229897"
original_url: "https://www.mynet.com/15-21-mayis-genclik-haftasi-etkinlikleri-cercevesinde-engelliler-atletizm-yarislari-yapildi-180100229897"
---
# 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Engelliler Atletizm Yarışları Yapıldı
Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Pistinde gerçekleştirilen yarışlara bayan ve erkek toplam 63 engelli sporcu katıldı.
Yarışmalar 50 metre minik, 50 metre kız, 50 metre erkek, 100 metre kız 100 metre erkek kategorilerinde yapıldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını atletizm şenliklerini izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, Spor Şube Müdürü Mehmet Uslu, Atletizm İl Temsilcisi Süleyman Altınoluk ve sporcuların velileri takdim etti.
Engellilere sık sık yardım elini uzatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, "Tüm engelli kardeşlerimizle birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz. Bu çerçevede yapmış olduğumuz atletizm yarışlarına katılan engelli kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum" dedi. Özen ayrıca statta bulunan tüm engelli sporculara futbol,basketbol ve voleybol toplarını hediye etti.
