---
title: "2 Bin Kur’an Kursu Ve Cami Öğrencisi Piknikte Bir Araya Geldi"
date: "2012-07-18 19:07:04"
author: "İHA"
tags: "Konya", "Belediye başkanı", "Seydişehir"
canonical_url: "https://www.mynet.com/2-bin-kuran-kursu-ve-cami-ogrencisi-piknikte-bir-araya-geldi-180100331409"
original_url: "https://www.mynet.com/2-bin-kuran-kursu-ve-cami-ogrencisi-piknikte-bir-araya-geldi-180100331409"
---
# 2 Bin Kur’an Kursu Ve Cami Öğrencisi Piknikte Bir Araya Geldi
Konya’nın Seydişehir ilçesinde, bu yıl birincisi düzenlenen Seydişehir Yaz Kur’an Kursları Büyük Kuğulu Pikniği’ne 2 bine yakın kurs ve cami öğrencisi katıldı.
Kuğulu Parkta düzenlenen pikniğe, Seydişehir merkez, kasaba ve köylerinde eğitim gören Kur’a Kursu ve Cami öğrencileri katıldı.
Seydişehir Müftülüğü’nün sosyal faaliyet hizmetleri kapsamında düzenlenen piknik, Seyit Harun Cami İmam’ı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Cami İmam’ı Hüsamettin Günay nezaretinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Abdülkadir Çat’ında ziyaret ettiği Kuran Kursu ve Cami öğrencileri piknikte hep beraber yemek yedikten sonra, semazen gösterilerini izledi. Öğrenciler, Seyit Harun grubunun seslendirdiği ilahilere eşlik ederek, palyaço eşliğinde hoşça vakit geçirdi.
Bu etkinliğin görevlilerinden Seydişehir Alaylar Camii İmamı Hüsamettin Günay, “1. Seydişehir Yaz Kuran Kursları Kuğulu Pikniği, müftülüğün sosyal faaliyetleri kapsamında ilk kez düzenleniyor. Seydişehir’in merkez, köy ve kasabalarında açılan Kuran Kursu ve Camide ki kursların hocalarıyla beraber öğrencilerimiz bu pikniğe katıldılar. Bu pikniği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz ve önümüzde ki yılda yine Kuğuluda bu büyük buluşmayı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Pikniği ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Kur’an Kursu öğrencileriyle bir süre sohbet ettikten sonra Kuğulu Park’tan ayrıldı.
Kur’an Kurslarının bu yıl Kadir Gecesi’nde sona ereceği ve Ramazan ayına girildiği için pikniğin tarihinin öne alındığı bildirildi.
