---
title: "Atila Turan Elazığspor İle Ön Sözleşme İmzaladı"
date: "2012-07-02 16:31:31"
author: "İHA"
tags: "Elazığ", "Türkiye"
canonical_url: "https://www.mynet.com/atila-turan-elazigspor-ile-on-sozlesme-imzaladi-180100304885"
original_url: "https://www.mynet.com/atila-turan-elazigspor-ile-on-sozlesme-imzaladi-180100304885"
---
# Atila Turan Elazığspor İle Ön Sözleşme İmzaladı
Beşiktaş ve Galatasaray’ın da yakın takibe aldığı Sporting Lizbonlu genç yetenek Atila Turan, Elazığspor ile ön sözleşme imzaladı.
Menajeriyle birlikte Türkiye’de bulunan genç futbolcuyu ikna eden Bordo-Beyazlı yönetim, Atila’yı kiralık statüde kadrosuna katmak istiyor. 10 Nisan 1992 yılında Fransa’da dünyaya gelen ve Fransız vatandaşlığı bulunan Atila Turan, futbola Fransa 2. Lig ekiplerinden Grenoble’da başladı. Burada yaptığı çıkışla dünya devlerinin ilgisini çeken Atila Turan, 2011-2012 sezonu başında Sporting Lizbon’a transfer oldu. Tecrübe kazanması için Portekiz Süper Lig ekibi Beira-Mar’a kiralanan genç futbolcu, Fransa Milli Takımı yaş kategorilerinde 37 kez forma giydi.
Kulübünün elden çıkarmak istemediği gurbetçi futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmayı düşünen Elazığspor'un, sezon sonu satın alma opsiyonunu öncelikli olarak elinde bulundurma şartıyla Sporting Lizbon’la anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.
