---
title: "Ayhan Buran'dan akülü sandalye desteği"
date: "2012-12-27 14:09:09"
author: "ajans23haber"
tags: "Elazığ", "Olur"
canonical_url: "https://www.mynet.com/ayhan-burandan-akulu-sandalye-destegi-180100612969"
original_url: "https://www.mynet.com/ayhan-burandan-akulu-sandalye-destegi-180100612969"
---
# Ayhan Buran'dan akülü sandalye desteği
Elazığlı Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Abdullah Şekeroğlu ve Ses sanatçısı Tekin Bulutun Öncülüğünde “ Elazığ’a Engel Yok” sloganıyla başlatılan ve yürütülen 101 akülü sandalye kampanyasına Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran’da Katıldı.
Şekeroğlu Ajans23 Muhabirine yapmış olduğu açıklamada Emniyet Müdürü Ayhan Buranı makamında ziyaret ettiklerini söyleyerek çok iyi karşılandıklarını ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran’ın başlattıkları bu kampanyaya 3 adet akülü araçla katkıda bulunduklarını ve tüm Elazığ Emniyet Teşkilatı olarak kampanyaya bundan sonra da destek olacaklarını söylediğini açıkladı.
Şekeroğlu yaptığı açıklamada; Öncelikle bu kampanyada kendilerini yalnız bırakmayan ve her türlü desteği sağlayan İl Özel idare genel sekreteri Nazif Bilgine teşekkür ederek, Kampanyaya bağışta bulunanlara ayrı ayrı teşekkür etti.
Kampanyayı bir hafta önce başlattıklarını ve bu kısa süre içersinde şu an Akülü araç sayısının 25 e çıkması kendilerini çok mutlu ettiğini, ancak Elazığ’da bulunan gerek yerli gerekse yabancı yatırımcıların bu kampanyaya sessiz kaldıklarını, defalarca aramalarına rağmen halen daha kendilerine dönüş olmadığını belirten Şekeroğlu, Özellikle Şehir dışında gelip Elazığ’da faaliyet gösteren Büyük Gıda ve giyim şirketlerinin bu kampanyaya duyarsız kaldıklarını belirterek, “ gün olur ki herkes muhtaç olur bu sandalyeye belki kendileri bile” bunu kimse unutmasın dedi.
