---
title: "Başiskele İlköğretim Okulunun Bulunduğu Çevre Yolu Asfaltlandı"
date: "2012-09-18 14:57:45"
author: "İHA"
tags: "Kocaeli"
canonical_url: "https://www.mynet.com/basiskele-ilkogretim-okulunun-bulundugu-cevre-yolu-asfaltlandi-180100432085"
original_url: "https://www.mynet.com/basiskele-ilkogretim-okulunun-bulundugu-cevre-yolu-asfaltlandi-180100432085"
---
# Başiskele İlköğretim Okulunun Bulunduğu Çevre Yolu Asfaltlandı
Başiskele Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine bu yıl başlayan Seymen mahallesinde ki Kartonsan Başiskele İlköğretim Okulu’nun bulunduğu çevre yolunu tamamlayarak, yollarını asfaltlamaya başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı asfaltla yapılan çalışmalarda Bahtiyarlar ve Kuşkonmaz sokak asfaltlanarak iki sokağa yaklaşık 700 ton asfalt serildi.
Eğitime öncelik veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın girişimleriyle tahsis edilen alanda Kartonsan Fabrikası tarafından yapılan ve eğitim öğretime bu yıl başlayan okulun çevresinde bulunan sokaklarda yenilendi. Ders zilinin çalmasıyla birlikte okula aileleriyle birlikte gelen öğrenciler ile bölge halkı çalışmalarından dolayı Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibine teşekkür etti.
