---
title: "Beşiz Bebeklere Ziyaretçi Akını-Ankara'da 3 Ay Önce Prematüre Olarak Dünyaya Gelen Ve Memleketleri Akdağmadeni'nedönen Beşizleri, Belediye Başkanı Suphi Daştanziyaret Ederek 5 Çeyrek Altın Taktı"
date: "2012-10-16 14:40:32"
author: "AA"
tags: "Yozgat", "Belediye başkanı"
canonical_url: "https://www.mynet.com/besiz-bebeklere-ziyaretci-akini-ankarada-3-ay-once-premature-olarak-dunyaya-gelen-ve-memleketleri-akdagmadeninedonen-besizleri-bel-180100482235"
original_url: "https://www.mynet.com/besiz-bebeklere-ziyaretci-akini-ankarada-3-ay-once-premature-olarak-dunyaya-gelen-ve-memleketleri-akdagmadeninedonen-besizleri-bel-180100482235"
---
# Beşiz Bebeklere Ziyaretçi Akını-Ankara'da 3 Ay Önce Prematüre Olarak Dünyaya Gelen Ve Memleketleri Akdağmadeni'nedönen Beşizleri, Belediye Başkanı Suphi Daştanziyaret Ederek 5 Çeyrek Altın Taktı
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 90 gün önce prematüre olarak dünyaya gelen, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin beşizleri, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesindeki evlerine getirildi.
Beşizleri ziyaret eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, beşizlere birer altın ve bin lira yardımda bulunarak aileye her konuda yardımcı olmak için hazır olduklarını söyledi.
Daştan, Akdağmadeni ilçesindeki evlerine gelen aileye çocukların bakımı konusunda büyük görevler düştüğünü söyledi.
Beşiz babası İbrahim Bulut ise bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, bebeklerin akciğerlerinin yeterince gelişmemesi nedeniyle yenidoğan yoğun bakım servisinde solunum desteği için kuvöze konulduğunu, solunumları yeterli hale gelince kuvözden çıkarılan bebeklerin, 90 gün sonra taburcu edildiğini hatırlattı.
Beşizlerin dün son kontrollerini yaptırdıktan sonra ilçeye döndüklerini kaydeden İbrahim Bulut, "Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Muhabir: Yunus Taştan / Ömer Sarı / İsmail İçer
