---
title: "Besmele Yazılı Tabloyu Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanı’nın Yolunu Gözlüyor"
date: "2017-05-22 10:37:20"
author: "İHA"
tags: "Antalya", "antalya", "Ulaş"
canonical_url: "https://www.mynet.com/besmele-yazili-tabloyu-hediye-etmek-icin-cumhurbaskaninin-yolunu-gozluyor-180103552799"
original_url: "https://www.mynet.com/besmele-yazili-tabloyu-hediye-etmek-icin-cumhurbaskaninin-yolunu-gozluyor-180103552799"
---
# Besmele Yazılı Tabloyu Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanı’nın Yolunu Gözlüyor
Antalya’da mücevherlerden oluşan Allah-ü Teala’nın 99 isminin bulunduğu en büyük Esma-ül Hüsna eserini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Ermeni asıllı Türk vatandaşı kuyumcu ustası Şenol Vayvalako, şimdi de besmele yazılı tabloyu hediye etmek için 3 gündür Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunu gözlüyor.Antalya’da yaşayan Ermeni asıllı Türk vatandaşı kuyumcu ustası Şenol Vayvalako, Çamlıca Camii için 2,5 metre uzunluğunda ve 1 metre yüksekliğinde besmelenin yazılı olduğu bir tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etmek için Erdoğan’ın yolunu gözlüyor. Daha önce mücevherden Allah-ü Teala’nın 99 isminin bulunduğu en büyük Esma-ül Hüsna eserini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Şenol Vayvalako, şimdi de Çamlıca Camii için 2,5 metre uzunluğunda ve 1 metre yüksekliğinde besmelenin yazılı olduğu tabloyu Erdoğan’a hediye etmek istiyor. Vayvalako, 14 bin çivi, 16 bin değerli taş ve 8 kilogram ağırlığında altın suyuna batırılmış tel tabloyu hediye etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Huber Köşkü yolunda 3 gündür bekliyor.3 gündür sokaktayım Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyorumKuyumcu ustası Şenol Vayvalako, “Cumhurbaşkanımıza ufak bir hediyem var. Kendisine ulaşmaya çalışıyorum. 3 gündür buradayım. Kendisinin gelmesini bekliyorum. Sokakta bekliyorum sağ olsun çay ocağındaki arkadaşlar misafir etti. Meramımı anlatmak için sokaktayım 3 gündür. Umarım Cumhurbaşkanı’na ulaşırım. Cumhurbaşkanı’mıza bundan 2 sene önce Esma-ül Hüsna tablosunu yaptım. Kendisi ve eşi bir tablo daha yapmamı istedi. Bu tabloyu yaptım. Kendisine ulaşamadım. Meramımı anlatmak için sadece bu yol kalmıştı bana geldim buraya kendisine ulaşmaya çalışıyorum” dedi. ![Besmele Yazılı Tabloyu Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanı’nın Yolunu Gözlüyor](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/7244687/640xauto.jpg)![Besmele Yazılı Tabloyu Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanı’nın Yolunu Gözlüyor](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/7244688/640xauto.jpg)
