---
title: "Bucaspor’da ‘brezilya Usulü’ Doğum Günü"
date: "2012-11-02 10:20:56"
author: "İHA"
tags: "İzmir"
canonical_url: "https://www.mynet.com/bucasporda-brezilya-usulu-dogum-gunu-180100508661"
original_url: "https://www.mynet.com/bucasporda-brezilya-usulu-dogum-gunu-180100508661"
---
# Bucaspor’da ‘brezilya Usulü’ Doğum Günü
PTT 1. Lig'de mücadele eden Bucaspor’un yardımcı antrenörü Fatih Uygun’un doğum gününü, sarı-lacivertli futbolcular yumurta ve unla kutladı.
Geçen sezon Çanakkale Dardanelspor’dan yardımcı antrenör olarak Bucaspor’a gelen Fatih Uygun yeni yaşını, oyuncularıyla birlikte kutladı. Bucaspor’un, PTT 1. Lig’in 10. haftasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri’nde sürdürdüğü sırada, sarı-lacivertli futbolcuların yardımcı antrenör Fatih Uygun’un doğum gününü bir koli yumurta ve unla kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.
Brazilya usulü doğum gününde kafasında yumurta kırılan ve un dökülen Uygun, “Oyuncularımızın yapmış olduğu bu sürpriz doğum günü karşısında oldukça şaşırdım. Hep oyuncularımızın kafasında yumurta kırıp, başından aşağı un dökerken, şimdi aynı duyguyu tatmak pek iyi olmuyormuş” dedi.
