---
title: "CHP Adana'da 23 Nisan kutlaması"
date: "2012-04-25 09:27:56"
author: "ikrarhaber"
tags: "Adana"
canonical_url: "https://www.mynet.com/chp-adanada-23-nisan-kutlamasi-180100187289"
original_url: "https://www.mynet.com/chp-adanada-23-nisan-kutlamasi-180100187289"
---
# CHP Adana'da 23 Nisan kutlaması
CHP Adana Kadın Kolları 23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Emek Mahallesinde bir coşku içerisinde çocuklarla beraber kutlandı.
Adana kadınlar kolu tarafından,Emek mahallesinde düzenlenen 23 Nisan kutlama etkinliğine, İl Başkanı Zeydan Karalar’da katılarak bir konuşma yaptı.
Karalar yapmış olduğu konuşmasında;Bu yıl belki son defa 23 Nisan’ı kutluyoruz, bayramlarımıza sahip çıkalım diyerek bir uyarıda bulundu.
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve ulusumuzun büyük özverilerle kurduğu Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkmalıyız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun dedi.
Yapılan kutlama etkinliğinde,Çocuklara 23 Nisan konulu kompozisyon, dans yarışması yapılarak dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
Çocuklarla dans, şiir, palyaço gösterileri yapılarak halaylar çekilerek 23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramı bir coşku içerisinde kutlandı.
Yusuf Kahraman/Adana -24.04.2012
