---
title: "Cizreli Miniklerden Badminton Kursuna Yoğun Ilgi"
date: "2013-01-31 15:02:22"
author: "CİHAN"
tags: "Şırnak", "Cizre"
canonical_url: "https://www.mynet.com/cizreli-miniklerden-badminton-kursuna-yogun-ilgi-180100675986"
original_url: "https://www.mynet.com/cizreli-miniklerden-badminton-kursuna-yogun-ilgi-180100675986"
---
# Cizreli Miniklerden Badminton Kursuna Yoğun Ilgi
Şırnak’ın Cizre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Cizreli miniklere yönelik açılan badminton kursuna yoğun ilgi gösterildi.
Cizre İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde sosyal kültürel etkinlikler kapsamında miniklere yönelik Badminton kursu açıldı. Cizreli gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymak için bu tür sportif faaliyetler düzenlediklerini söyleyen Cizre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nurettin Kömür, "Gençlerimizin boş vakitlerini değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları, sporu sevmeleri, başarıyı paylaşmaları öğrenmeleri, sağlıklı bir bedenle kavuşmaları, yeteneklerini geliştirmelerine katkı bulunmak maksadı ile il spor merkezleri kapsamında badminton kursu açılmıştır. Açılan kursumuza 90 öğrencimiz kayıt yapmış ve her hafta dört gün ve her gün iki saat kursa katılmaktadırlar. Bundan sonra da bu tür kursları açmayı amaçlıyoruz. Farklı alanlarda kurs açarak hizmetlerimize devam edeceğiz." diye konuştu.
Cizreli miniklerin yoğun ilgi gösterdiği kursta Antrenör Cudi Dilsiz ve Kadir Ergenç miniklere badmintonu öğretiyor. Cudi Dilsiz, kursa gösteriler ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, öğrenciler Badminton oynayarak yoğun ders stresinden uzaklaştıklarını söyledi.
