---
title: "Cizre’nin En Işlek Caddesinde Plastik Patlayıcı Madde Bulundu"
date: "2012-12-31 18:58:01"
author: "CİHAN"
tags: "Şırnak"
canonical_url: "https://www.mynet.com/cizrenin-en-islek-caddesinde-plastik-patlayici-madde-bulundu-180100620663"
original_url: "https://www.mynet.com/cizrenin-en-islek-caddesinde-plastik-patlayici-madde-bulundu-180100620663"
---
# Cizre’nin En Işlek Caddesinde Plastik Patlayıcı Madde Bulundu
Şırnak'ın Cizre ilçesinin en işlek caddelerinden İdil Caddesi'nde patlamaya hazır bir şekilde menfeze yerleştirilmiş plastik patlayıcı madde bulundu.
Valilikten yapılan açıklamada, “31 Aralık 2012 Pazartesi günü Cizre ilçesinde vatandaşlarımızın çok yoğun olarak kullandığı İdil Caddesi üzerinde gelen bir ihbarı değerlendiren emniyet güçlerimiz; menfeze yerleştirilmiş uzaktan kumandalı el yapımı 1.685 gram plastik patlayıcıyı tespit ederek muhafaza altına almışlardır.” denildi.
Ayrıca valilik tarafından yapılan duyuruda, “Yeni bir yıla girerken, ilimizin huzur ve güvenliğine yönelik bu tür hain eylemlerin bertaraf edilmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.
